מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כן?

2. oranfu Member

לא.

3. סמואל אטו Member

לא מובנת לי הציניות הזאת.
    אם אנחנו אירופה או לא, זה לא האישיו. במכבי רוצים לשמור על הטאלנטים שלהם וכשהם מציעים חוזה הם צריכים לקחת בחשבון שבאירופה המשכורות גבוהות ומפתות, לכן ההצעה שלהם צריכה להיות בהתאם.
    מוגרבי? מרוויחים עליו כסף? אתה מתבלבל עם הדיון על בית"ר. מוגרבי רחוק מאוד מהרמה של טב"ח, ובמכבי מחפשים להצליח ולא להרוויח כסף.

4. oranfu Member

לא טענתי שצריכים להרוויח ולא להצליח.

לדעתי מוגרבי לא נופל מבן-חיים. כנראה שזה מה שגורם לחוסר ההסכמה בינינו. אני חושב שבן-חיים לא הרבה יותר מאצן.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  5. עידן444 Member

פיראס מוגרבי ילד טוב(כבר לא כל כך ילד), נחוש, כשרוני, עובד קשה(למרות שאני יודע שכל אחד שחזר מאירופה עם הזנב בין הרגליים מסומן כאן בפורום כפחדן או חסר אופי)- אבל לדעתי הוא לא ברמה של טל בן חיים.

Drama אוהב/ת את זה.
  6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הוגן כלפי בן חיים להגיד עליו שהוא לא יותר מאשר מאצן. יש לו יכולות טכניות נהדרות. אבל הדבר היחידי שימנע ממנו להתקדם לרמות גבוהות יותר מהליגה הישראלית, הוא הפן המנטלי.
    זוכר שבאיזה משחק ליגה מחומם, אולי הדרבי, היה איזה שהוא ריב בין שחקני שתי הקבוצות, ושנייה אחרי שהמשחק חודש, הוא נכנס בהפגנתיות באחד משחקני היריבה. זאת דוגמא לאופי הבעייתי שלו, שבמילים מכובסות, הוא פשוט שחקן מטומטם.
    ובכדורגל של היום, מנטליות מאוד מאוד מאוד מאוד חשובה והכרחית להצלחה. פר מרטסקר לדוגמא הוא שחקן ברמה טכנית סבירה, די טובה לגובהו יש לומר, בפן הפיזי הוא חזק מאוד בנק' הכוח והגרסיביות והוא חלש מאוד בנק' המהירות והזריזות והיציאה מהמקום וכו'.
    בעזרת מנטליות סופר חכמה וטובה, הוא מפצה על החסרונות שלו ומצליח להיות בצמרת הכדורגל העולמי לאורך כל הקריירה שלו. (שאני מדבר על מנטליות אני מדבר על כל דבר שקשור במנטליות, מאומץ, פחד, ביטחון, ביטחון מופרז, חוכמת משחק, התמקמות וכל מה שעולה על הדעת שלא תלוי ביכולות הפיזיות או הטכניות של השחקן)

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

לא מתעסק במה הוגן כלפיו. אני רואה את השחקן הכי טיפש בליגה (או לכל הפחות בין הכי טיפשים). מה שמונע ממנו להתקדם זה החוסר אינטליגנציה שלו, כי לא צריך הרבה יותר מהנתונים המולדים שלו על מנת להיות ממש שחקן מוביל בכדורגל שלנו (והוא לא).

8. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה צעד מאוד משמעותי לדעתי, בן חיים עשה התקדמות רצינית במכבי והיה בין השחקנים המובילים.
    הבעיה היא באמת הטמפרמנט החם שלו שבכל תיקול שני שעושים עליו הוא נותן מבט של "חכה חכה כשתצא מהאיצטדיון" או תנועות ידיים בסגנון.

9. Raulito Madridista

אם יש קבוצה שמשלמת שכר מופרז זו מכבי ת"א כמעט כמו בית"ר של גאיידמאק. מה, גם השכר של יצחקי לא בדיחה? טב"ח קיבל במכבי שכר עצום כבר במעמד החתימה, זה פי 2 ממה שהרוויח בהפועל ת"א, ואז למכבי לא הייתה 'שום תחרות' עליו. כמובן שגם החוזה החדש, שדרוג של 40% כמעט - די מופרך אם אתם שואלים אותי.
    מצד שני, אסור לזלזל. גם השונאים הכי גדולים של טב"ח לא יכולים להגיד שהוא פחות טוב ממוגרבי. טב"ח הרבה יותר מאצן. הוא רץ מהר מאוד גם עם הכדור ולא רק ספרינטים. הוא כן יודע לתת גולים כמו שראיתם בנבחרת, ובמדי הפועל למשל, הקבוצה של אבוקסיס שהייתה אנדרלמוסיה מוחלטת - הוא כבש לא הרבה אך בכל המשחקים הגדולים - טדי, חיפה, דרבי. וגם יש לו טכניקה טובה, טכניקה היא לא רק מה שיש לגילי ורמוט או יוסי בניון ברגליים. מה גם שטב"ח עדיין לא מימש את הפוטנציאל שלו ויש לו לאן להתקדם, הוא אתלט. האופי שלו מחורבן, זה נכון.

10. Turgi Guest

כל מי שמתלונן על השכר של טבח שיזכיר לעצמו כמה מרוויח שמעון אבוחצירא

11. alexshw Member

אבוחצירא לא מרוויח סכום דמיוני יחסית לקבוצת צמרת בארץ הוא פשוט חלוץ איום ונורא וקיבל חוזה שערורייתי באורכו ובלי שום אופציות. זה בדיוק החוסר הגיון של שחר שמחלק חוזים לשחקני פח כמו לא יודע מה במקום להוסיף קצת כסף לשחקנים בכירים. בסוף הוא מפסיד פעמיים גם מקצועית וגם כספית. אין לי מושג איך הוא נחשב לאיש עסקים גדול בחיי

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מכבי יכולה לשלם את הסכומים האלה וזה לא מתנגש עם חוקי הפיירפליי.
    סוף פסוק.

13. סמואל אטו Member

בצד המקצועי, אתמול יצאה הקבוצה למחנה האימונים( ללא רייכרט, ואייבינדר שמעוניין לעזוב) עם רכש אחד בלבד לעונה הקרובה(טב״ח), ונראה לי שבניגוד לציפיות של כמעט כל אוהד כדורגל ישראלי, אנחנו גם לא נראה אף רכש משמעותי בזמן הקרוב כהכנה לליגת האלופות.
    ההרגשה שלי היא שקרוייף בונה על שחקנים שלא היו במוקדמות של העונה שעברה כמו טב״ח, מיטרוביץ׳, יצחקי, ורמוט ובמידה מסויימת איגייבור ובן-בסט( שנכנסו להרכב אחרי אימון וחצי) שיעשו את ההבדל באיכות הקבוצה( בין אם היא תספיק לעלייה או לא). אחרי שהוא יראה לאן הרוח נושבת מבחינת ההתקדמות האירופאית והמחיר של המו״מ(דסה ודאבור) אז יגיעו כמה רכישות שבעיקר יהיו מחשבה לעתיד.

14. קשר שמאלי Member

ורמוט ויצחקי? טוב שהוא לא בונה על זוהר ונמני

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מת על זה שאנשים מגזימים ככה.
    לא מגוחך בכלל.

מצב נושא:
הנושא נעול.