מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא חושב שידרשו תשלום מעבר לשכר (שקבוצה מהליגה חייבת לשלם לפי תקנון. הוא גם על משכורת חייל).
    ואיינבינדר הוא עדיין קצת סימן שאלה מבחינתי. מצד אחד פרווה, ומצד שני הוא שחקן שעושה עבודה מצוינת במשחקים גדולים (עשה את זה בעיקר תחת סוזה ששיחק איתו המון באירופה, וגם קצת אצל פאקו). אם אתה שואל אותי, הייתי מוותר על ראדי הרבה לפניו.

2. Drama Guest

ראדי לא בתוכניות לפי מה שהבנתי

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

יש לו חוזה והוא יוצא למחנה האימונים, בניגוד לאיינבינדר.
    אם שניהם לא בתוכניות, הסיבה היחידה שעולה לי לראש לזה שאחד יוצא ואחד לא, היא שמתבשלת עסקה עם בית"ר בה איינבינדר מעורב והיא תיסגר בקרוב מאוד. נצטרך להמתין ולראות.
    ואני, אגב, פחות מתלהב משלומי אזולאי בהשוואה להייפ סביבו. יש לו עוד המון להוכיח, וראדי נתן עונה טובה בהרבה בסכנין לפני שהגיע.

4. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא חושב ההיפך. ראדי מביא יותר גם כשחקן מחליף.
    אייבינדר משחק המון לרוחב ולא לדבר על כל כדור שגם מ5 מטר מול השוער הוא בועט מחוץ למסגרת.
    לא סתם השיר חימום שלו הוא "מתי תיתן איזה גול" :)
    לא אבידה גדולה לוותר על אייבינדר

5. Drama Guest

ראדי זאת לא תופעה שכיחה בנוף הישראלי.

אני לא אשכח איך באימון פתיחה אחרי שראדי הגיע עשו ריצה בים ולכולם נגמר האוויר והחזיקו את עצמם לא להקיא בזמן שראדי משאיר להם אבק. ותאמין לי דאז בסכנין לא היה מאמן כושר יוצא דופן.

שלומי אזולאי זה סימן שאלה אבל אם ג'ורדי ראה בו פונטציאל וגם טביב וגם עונה טובה כנראה שיש סיבה.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

איינבינדר לא תורם כלום מבחינת סטטיסטיקה, אבל הוא תורם המון למשחק הלחץ ולטעמי הרבה יותר אחראי. ובנוסף הוא שחקן הגנה מעולה.
    ראדי מאבד הרבה יותר מידי, רך בהגנה, והתרומה שלו כרגע מסתכמת במסירה-שתיים לעומק למשחק ובעיטה אחת טובה מרחוק על כל 7-8 כאלה פחות או יותר. הזיכרונות מעונת אוסקר משפרים את הרושם ממנו.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ראדי מאמן כושר מוסמך. כושר גופני (כשגם היום הוא שמור ובכושר, למרות שבירידה), זה לא דבר שמספיק כדי לשחק במכבי

אני אוהב אותו, באמת, ואשמח לראות אותו במועדון גם אחרי הפרישה כי חסרים דמויות כמוהו בכדורגל הישראלי (עוף מוזר כזה, לא הרבה יודעים), אבל הוא צריך לעבור לקבוצה קטנה יותר כרגע. הוא לא כמו יואב זיו שיכול לשחק 10 משחקים בעונה בלי להוות בעיה.

8. alexshw Member

"רייכרט מעדיף לשבת בבית מלשחק במכבי"

זו גם אופציה. על כל פנים אסור שההחלטה הסופית תביא לכך שישוחרר בסכום קטן או בכלל בחינם.
    זה תקדים מסוכן עבור כולם. זהות המועדונים המעורבים עכשיו לא משנה. יש חוזה.
    אם הולכים על בוררות, על הבורר לקבוע מחיר ריאלי בהתחשב שבחוזה שהוא מקבל ובכלל בעלויות של החתמתו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/6/15
    oranfu אוהב/ת את זה.
  9. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז שישב בבית, את מי בדיוק הוא מפחיד?
    הוא טיפש. הוא יכנס לבוררות מול מכבי ויקבל בראש. הוא לא מבין שהוא לא שחקן חופשי שמכבי עושה לו את המוות בשחרור.
    זה לא שיש לו קבוצה ביד שמוכנה לשלם סכום מסויים עבורו.
    ג'ורדי לא ישחרר אותו בסכום קטן.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז שייכנס שנה להסגר ובקיץ הבא יקח את הכרטיס שלו ויעבור לאן שהוא רוצה.

ורייכרט אמנם חתיכת סתום אבל אני חושב שהאובססיביות של ג'ורדי בהעברה של ורמוט והרצון העז שלו לזיין את הפועל בכל דרך גם הוסיפה לא מעט שמן למדורה בסיפור כאן. מעבר לזה שורמוט לא תרם כלום למכבי בחצי שנה שלו שם ושפאקו בכלל לא רצה אותו ההשאלה של רייכרט להפועל הייתה מהלך מאוד לא חכם. לקחת ילד טיפש בן 20 שהקהל של מכבי מקלל אותו בכל משחק ושלחת אותו להפועל ששם הקהל האדום קילל אותו, איך אפשר לצפות שהשחקן לא יתרער מכל הטררם? במכבי ישנאו אותו בכל מצב ובהפועל אם יגיע בהעברה קבועה יקבלו אותו בזרועות פתוחות ובניגוד למכבי גם יעניקו לו תפקיד מרכזי.

יכול להיות שעכשיו אולי שחקנים כמו רייכרט שנתנו כמה משחקים טובים בליגה יחשבו בפעם הבאה אם כדאי להם ללכת ולהיות שחקני אימונים במכבי מאשר לשחק כל שבוע בהרכב של קבוצה אחרת.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  11. Turgi Guest

אין דבר כזה הסגר בגילאים האלה. יש לו חוזה לארבע שנים ושילמו עליו חצי מיליון דולר לפי פרסומים כאלה ואחרים.
    מה נותן לו להשתחרר בחינם?

12. alexshw Member

מה זה הסגר? פעם לפני חוק בוסמן ככה היו משתחררים מהמועדון שהיה לו כוח עצום.
    היום חצי שנה לפני חוזה אפשר לחתום במועדון אחר כל שכן אם אתה חופשי.

13. Turgi Guest

הוא מדבר על הסגר קטין. כשמו כן הוא. הסגר לקטינים.
    רייכרט לדעתי בן 20 כבר.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול להיות שהחוק שונה אבל אני זוכר הרבה מקרים של שחקני בוגרים שיצאו לשנת הסגר וקיבלו לאחר מכן את הכרטיס ליד, המקרה הכי מפורסם זה דוד אמסלם בזמנו.

15. alexshw Member

זה קרה לפני חוק בוסמן.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.