מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

חזן יצא בגיל 30 לאירופה, לא נראה לי שהוא היה רווק

2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הוא חזר אחרי שנה.

3. Telkiyski Member

יעני, בדוק זהבי נותן 16 שערים שנתיים בוואסהאם, הקטע הוא שבגיל 30 כבר ליברפול לא תרצה להחתים אותו. זו הבעיה... זה לא שהוא פוחד להיכשל באירופה או משהו ושכל התהילה תהיה מוטלת בספק לפתע.. מה פתאום.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בחיי שאני לא מצליח להבין. האיש מרחיב לכם את הרקטום כבר שנתיים רצוף ואתם "מטילים ספק בתהילה"?

5. alexshw Member

זה כבר תלוי בשחקן, אבל עובדה שיצאו גם בגיל מאוחר יותר.

גם בניון הרחיב פה את הרקטום לכל היריבות, אבל הוא יצא לאירופה גם בלי לכוון לליברפול.
    הוא כלל לא ידע לאן יתגלגל בסוף.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. Ice Cream חסה

אני זוכר שאחת הסיבות שהוא היה נחוש לחזור מפאלרמו לארץ זה שאשתו כרעה ללדת והיא רצתה לגדל את הילד בארץ. אז זה כן בטח חלק מהשיקולים שלו.

7. סמואל אטו Member

הוא יצא בגיל 21-22 לא?

לא בוער לזהבי אירופה, לגיטימי.

8. עידן444 Member

שוב אתם מדברים כאילו אנחנו הולנד שמייצאים כמה עילויים לחו״ל כל שנה. אז זהבי יחשב כאחד הגדולים בליגה שלנו וכאחד שטעם איטליה בקטנה. מה רע בזה?
    מזכיר לי כתבה(אולי זה היה פלג בחמישי) שירדה על תומר חמד שבטוח שהוא הליגיונר הבכיר בגלל שהוא בספרד... ליגה שמלבד ברסה ריאל ואתלטיקו וקצת אחר כך ולנסיה וסביליה הרמה בה היא בינונית מאוד וסביר להניח שהרוב כאן לא מכירים אפילו שם אחד שמשחק בקבוצה שלו... באמת אין ספק שתומר חמד יזכר בהסטוריה של הכדורגל הישראלי יותר מערן זהבי... פחחחח...
    אגב, הוא גם כתב שגרשון, רפאלוב ונאתכו בטח יושבים ומגכחים על האימרה של חמד- וכתב נכון!

9. Butragueño מנהלים

אשתו לא מרשה לו

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא לקנא, זה בסדר.
    דבר שני, עם כל הכבוד, עם מה שיש לו במכבי ת"א כיום, פרט ל-לשחק באנגליה, מה ווסטהאם יכולה להציע לו? הסיכוי שלה להגיע לאירופה הוא שואף לאפס, הסיכוי שלו לעבור ממנה לקבוצה גדולה בגיל שלו או כמה שנים קדימה שואף לאפס, הסיכוי שהיא תשלם לו, לשחקן מישראל, שמגיע ישר, למעלה ממיליון יורו לשנה, שואף לאפס. אני מנסה להבין, ובאמת, שתסביר לי, איזה יתרונות יש לווסטהאם על מכבי ת"א עבור שחקן בגיל שלו כיום, לא שחקן בגיל 22-23.

הטעות היחידה שהוא עשה בקריירה היא ללכת לפאלרמו, שאין לי ספק, שלו היה יודע מה זה המועדון הזה מבחינה מקצועית, לא היה הולך לשם בחיים, זה למה הוא גם אומר שהליגה האיטלקית לא התאימה לו. ממש לא חושב ככה, חושב שפאלרמו היא פשוט קבוצה שלא מתאימה ל-99.99% מהשחקנים ביקום, לאו דווקא לזהבי.

אגב אפרופו כאלה שעושים "חיל" באירופה. אני לא רואה כל כך ישראלים תוקעים יתר היום באירופה, אלא אם זה הליגה הבלגית וגם חלקם. בשביל להגיד אני באירופה לא צריך ללכת לאירופה, פשוט לשחק במכבי ת"א כיום, אלא אם זה קבוצה גדולה, הפערים של אימון, חיים ספורטיביים, ומשכורות הצטמצמו עד כדי כמעט שלא קיימים, שוב, אלא אם הקבוצה היא איזה קונצרן מפחיד שמשלם סכומים הזויים סטייל רד בול לייפציג. למעשה היום הסיבה היחידה שיש לשחקן להעדיף את אירופה על פני מכבי ת"א, זה "להרגיש" את אירופה ולהשיג חוזה טוב יותר כשהוא מגיע לארץ חזרה, זהו. סבבה, לגיטימי, רק שבדרך אם לא מצליחים, הקריירה גם יכולה להיות די גמורה, ראה ערך איתי שכטר, שבדיעבד, לו היה נוהג כמו זהבי, הקריירה שלו היתה מתפתחת אחרת לחלוטין, אבל ככה זה כשאתה הוזה וחושב שאתה מינימום מריו קמפס ובמקסימום אתה אחד האוברייטד הגדולים ששיחקו את הכדורגל פה ב-20 השנים האחרונות...

11. alexshw Member

לשחק בווסט האם עונה אחת כשחקן הרכב עדיף על לזכות בחמש אליפויות בארץ
    פאק זה פרמייר ליג חחח מצחיק שמזלזלים פה. זהבי פחדן הכי גדול בכדורגל שלנו

oranfu, Telkiyski, Nigel de Jong ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  12. Butragueño מנהלים

אני חושב שלווסטהאם יש יתרון על מכבי ת"א עבור כל שחקן ישראל, בכל גיל שתתן.
    ולא רק לווסטהאם, לכל קבוצת פריימר-ליג.
    אתה יודע איזה אימונים הם עוברים שם? אתה יודע איזה אינטסנביות? אין דבר כזה לסיים אימון ב2 בצהריים וללכת לקניות בקניון רמת אביב, ואז ארוחת צהריים בשמש.

שחקן כדורגל צריך לשאוף להגיע הכי רחוק שהוא יכול, זה אופי המשחק הזה. הכי קל והכי תבוסתני להגיד "מה זה כבר ייתן לי?".
    בחרת במקצוע הזה? תכוון הכי גבוה שאתה יכול.

כמובן שאחנו כולנו פה מדברים בשם זהבי, אני עדין לא מבין מה הסיבה שהוא לא רוצה לשחק בליגות בכירות יותר. אבל לבחור בסיבה שבה אין לקבוצת פריימר-ליג מה לתרום בשבילו זה קשקוש. מצטער.

alexshw אוהב/ת את זה.
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע, ונראה לך שבמכבי ת"א זה קורה כיום שמסיימים אימון ב-2 והולכים לקניון רמת אביב ואז ארוחת צהריים בשמש? אם כן אז אתה כנראה חושב שג'ורדי וכולם שם חלטוריסטים...אני יכול לספר לך, שפרט להפסקת צהריים שגם בה יש מנוחה, רוב השחקנים מבלים את רוב שעות היום במתקן אימונים בכלל, עד כמה שניתן לקרוא לו מתקן אימונים כן? עם כל הכבוד, גם אם מכבי הכי תרצה בעולם, אין לה מתקן אימונים שהיא גם יכולה לדאוג שהשחקנים יהיה להם מגורים ושינה ומנוחה וכו', אין את זה לשום קבוצה בארץ אגב, כי לאף קבוצה בארץ אין קומפלקס.

מי אמר לך שהוא לא שואף הכי גבוה? הוא אומר לך בפנים: הייתי צריך ללכת והטעות שלו היא שהוא התעוור כלכלית במקום לחשוב מקצועית, כשאתה חוזר אחרי שנתיים, תאמין לי הוא יכל גם להיות פלופ במכבי, ואז אף אחד לא היה מזכיר את השם זהבי, ראה ערך בן בסט ושכטר, וחוץ מזה הוא גם אומר נכון, אף אחד כולל אף אחד בעולם, לא חשב שהוא יצליח פי כמה וכמה מאיך שהוא היה בקריירה, במכבי. ואולי אם הייתי הולך בגיל יותר צעיר היה קורה X Y Z, אבל היום, בגיל 28, כשיש לו גם 3 ילדים, וחוזה פנומנלי במכבי למה לו לארוז את עצמו וללכת לקבוצה כמו ווסטהאם, ששם הוא מתחיל בתור השחקן ה-22, ואולי הוא לא ישחק שם? למה? זה בדיוק מה שהוא אומר: לווסטהאם הנוכחית, אין שום דבר לתת לו. תרצה או לא תרצה זאת האמת, אתה רוצה ללכת לשבת על ספסל ולקבל מיליונים? בבקשה, תעשה את זה בקבוצה גדולה, כזו שבוודאות תשלם לך פיצוי על זה שאתה לא משחק, זה בדיוק כמו כל דבר בחיים או להקביל את זה להשקעות: אלטרנטיבות. איפה עדיף להיות? לקבל מיליון יורו בווסטהאם ולשחק 15-20 משחקים בשנה וחלקם גם לא בהרכב? או לקבל את המיליון יורו האלה במכבי, לשחק 50 משחקים בהרכב, ולהתאמן כמעט באותה מקצוענות שיש בווסטהאם? ברור שבמכבי. אם היית אומר לי שהוא מקבל 3-4 מיליון באנגליה, ומשחק את הכמות משחקים של שחקן מתנדנד מהרכב לספסל, אז וואלה, הייתי אומר לך, תשמע יש פה נושא של אלטרנטיבה, בפועל אין דבר כזה.

14. Butragueño מנהלים

ובגלל זה אף קבוצה בארץ לא יכולה להתחרות מול קבוצה עלובה וזנוחה כמו ווסטהאם.

15. Raulito Madridista

כל מה שאתה אומר לא משנה, הליגה האנגלית טובה פי כמה גם 'מברצלונה של ישראל', הלא-היא מכבי ת"א. ומעניין שזהבי לא אמר למה הוא לא הלך לבאזל, אם היה מגיע איתה לשמינית גמר ליגת האלופות וכובש פה ושם - הוא לא היה מקבל הצעות טובות יותר? זהבי כל פעם אומר שהכסף הוא לא השיקול המשמעותי עבורו, אז היה עדיף לו להרוויח פחות מווסטהאם(והיו לו הצעות עוד לפני שדרוג החוזה במכבי שקבע את שכרו כמליון יורו) ולשחק בליגה הרבה יותר טובה. בכדורגל הכל מאוד נזיל. במקרה של כישלון, בניגוד לעטר - הדלת של מכבי כן הייתה פתוחה עבור זהבי. שלא נדבר על זה שעונה אחת טובה כן יכולה להקפיץ אותך רחוק. אפשר לומר ראש לשועלים, בהחלט אפשר. זה כמו שיצחק שום אמר פעם שאין לו מה לאמן קבוצה שלא מתמודדת על אליפות. ואם רומא הייתה מציעה לו לפני עשור הוא גם היה מסרב ומעדיף את פנאתינייקוס שנחשבת מס' 1 או 2 ביוון?

מצב נושא:
הנושא נעול.