מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני קראתי לו פרשן טוב?
    כל מה שאני אומר זה שנקודת המוצא של אורי משיח אפילו הזויה יותר משל פרימו.

2. gilad16 Member

@orimor2212 אני לגמרי איתך לגבי חואן פאבלו שהוא שוער טוב
    גם אתמול חוץ מפתיחת המשחק הוא היה טוב
    ההתקפות שהוא חתך 30 מטר מהשער כל שוער אחר בליגה
    מחכה ברחבה ומתמודד עם אחד על אחד מול החלוץ.
    אבל אני מקווה שתפסיקו עם השטויות של משחק הרגל שלו
    אחוז מסירות מדויקות לא מעניין אצל שוער שגם ככה רוב המסירות למגן פנוי ליד

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא מבין למה צריך להכחיש את העניין הזה.
    אני רואה הרבה מאוד משחקים של מכבי, בכל פעם שצריך לא למסור פס של 5 מטר אלא טיפה לאלתר עם לחץ של חלוץ, חואן פאבלו מחסיר פעימה לאוהדי מכבי, ולא במקרה. אז כן, בליגה הישראלית גם אם יבעט 5 פעמים לא טוב, מאוד יכול להיות שלא ייקרה כלום אבל זה לא הופך את זה למצב תקין. בשורה התחתונה משחק הרגל שלו בינוני, אבל זה לא סותר את העובדה שהוא שוער ליגה לא רע בכלל. כבר היו לנו שוערים בליגה שנחשבו כמובילים ומשחק הרגל שלהם לא היה טוב במיוחד.
    בכל מקרה, אני אישית פחות אוהב שוערים כאלה. לדעתי זר, בטח בעמדת השוער, חייב להיות כזה עם נוכחות. יש לדוגמא לא מעט אנשים שטוענים ששראנוב היה אתלט הרבה יותר טוב מסטויקו וגם נתונים מקצועיים הרבה יותר מרשימים (רפלקסים מהירים יותר וכו'). ועדיין, כששראנוב היה עומד בשער כל ההגנה היתה בפאניקה. כשהיו בלמים מנוסים כמו בנאדו זה פחות הורגש, כשהיה משהו אחר זה מאוד הורגש. סטויקו זה שוער עם נוכחות. הוא צועק, צורח, מדרבן, לפעמים גם מרביץ. ממה שיצא לי לראות, חואן פאבלו יותר דומה לשארנוב מסטויקו.

4. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדים יחסירו פעימה בכל פעם ששוער (למעט פריקים כמו אניימה) ימסור תחת לחץ של חלוץ. איש מקצוע שיישב מול סטטיסטיקה יראה שבפועל לקולינאס משחק רגל טוב - מצוין בקנה מידה ישראלי - ושהמסירות הטועות שלו עולות למכבי מעט מאוד. הטעות נגד בית"ר היתה איומה, אך מה הקשר בינה לבין משחק רגל טוב יותר או פחות?

אני לא יודע לגבי הנוכחות ועוד לא ראיתי את הרוגע שסטויקוביץ' משרה על הבלמים בחיפה עם הצעקות, הצרחות והדירבונים. יש כל כך הרבה פרסונות בהגנה - ייני, קרלוס, טיבי, אלברמן - ואני חי בשלום עם העובדה שהבחור שעומד בשער בסה"כ שם כדי לעשות את העבודה שלו. הוא מנוסה, לא לחיץ, שקט ואנחנו לא צריכים שם יותר מזה.

5. Ice Cream חסה

ב-ONE כותבים שזהבי חתם על חוזה חדש ל-5 עונות במיליון יורו לעונה, ובוואלה כתוב של-4 עונות במיליון דולר לכל אחת.
    לא יודע איפה האמת (באתר הרשמי כתוב רק חוזה חדש), אבל ההבדל בין חוזה של 9 ל-9.5 מיליון שקל לעונה עד גיל 32 או עד גיל 33 הוא לא קריטי לזה שחוזה כזה לשחקן בליגת העל הוא טירוף מוחלט.

6. Civil Anti Madridista

פרט נוסף ומאוד חשוב - בחוזה החדש של זהבי אין סעיף יציאה לחו"ל.

7. Roma מנהלים

הוא לא מתכוון גם ככה לצאת לחו"ל ממה שאני רואה ומבין. עשה את עסקת חייו ומגיע לו! ווינר גדול.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

אכן שיחק אותה בענק.

9. Ice Cream חסה

הסעיף הזה לא יהיה רלוונטי לעוד 3-4 עונות שסביר למדי שזהבי ירד בכושרו עד אז ולא יהיה שחקן של 30 שערים בעונה, אבל עדיין ירוויח פי 2 יותר מכל מה ששחקן אחר הרוויח פה פעם (ואני בספק אם מישהו ישלם משכורות שמתקרבות לסכומים האלה בזמן הקרוב), שזה קולאוטי.
    קולאוטי כזכור לכם, הפך לקראת סוף החוזה שלו לשחקן ספסל, ועדיין גולדהאר שילם לו ב-5 ספרות ליום, במקרה של זהבי זה יכול להיות הרבה יותר קיצוני... ועוד דבר שכדאי לקחת בחשבון זה שאף לא יודע מה יהיה עם גולדהאר והכסף שלו עוד 3-4 שנים, ומכבי עלולה להיתקע עם חוזה שאין איך לשלם...

10. סמואל אטו Member

אף אחד לא יודע מה יהיה עם גולדהאר?
    לפני שבוע הוא דיבר על איצטדיון למכבי, אני חושב שזה יהיה הוגן להניח שהבן-אדם מתכוון להיות פה להרבה מאוד זמן.

11. Civil Anti Madridista

@Ice Cream גולדהאר זה לא גאידמק.

12. Ice Cream חסה

ב-5 שנים הרבה דברים יכולים לקרות. זה עדיין נראה לי מטורף להחתים שחקן בן 28 ל-5 עונות במיליון דולר לעונה...

13. Ice Cream חסה

וואלה כרגע מתיישרים עם הדיווח שלהם לפי ONE שזה מיליון יורו ל-5 עונות, שירלי בר דיין כותבת שזה 750 אלף יורו + ~200,000 יורו מענק ליגת אלופות, ובטח זה לא המענק היחיד...
    גם אם החוזה הוא מיליון יורו כולל בתוכו מענקים, רכב וכו' זה עדיין להשקיע 45 מיליון שקל בשחקן אחד בן 28. לא מעכל את הטירוף הזה.

לצורך השוואה החוזה של תומר חמד באלמריה זה 425 אלף יורו :sm_confused2:

14. סמואל אטו Member

עניין נוסף שלא קיבל כאן התייחסות, מוקדם יותר אתמול מכבי הודיעה על חתימה על "הסכם עסקי"(לא ברור עדיין אם מדובר בספונסר) עם חברת המחשבים HP. בעוד רוב האתרים מדווחים על הסכם של מיליון שקל לעונה לאורך 3 עונות, ב"כלכליסט" מדווחים על סכום של מיליון דולר(!) לעונה. בין אם מדובר בהסכם עסקי או חסות ראשית, זה סכום גדול מאוד עבור קבוצה ישראלית.

הנתתון שהבאת הוא בדיוק הסממן שאמור להצביע על ההבדל שמכבי מנסה לעשות.
    אם שחקן ישראלי יכול להרוויח את אותו שכר שהוא מרוויח בספרד, שווייץ ובלגיה(אפילו פי 2!) במכבי ת"א, אז תהיה לו סיבה מאוד טובה להישאר בארץ. ככה מכבי תוכל לבנות כאן קבוצה מאוד חזקה במונחים ישראלים ולעשות את הקפיצה ברמה האירופית.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בספורט 5 מדובר על 750 אלף יורו לעונה, אולי זה במקסימום מיליון, אחרי כל המענקים.
    נמני הרוויח בזמנו, בתקופה בה שילמו הרבה פחות, 750 אלף דולר, ככה שזה כבר קרה.

לגבי החוזה עם HP, אני מעריך שאם זה ספונסר מדובר במיליון דולר, כי גולדהאר כבר מזמן יכל לסגור על מיליון שקל לעונה. זה חתיכת צעד אם כך.
    היום יתקיים אירוע משותף של מכבי והחברה, ונהיה יותר חכמים אחריו.

מצב נושא:
הנושא נעול.