מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

מתוך ספורט 5:

מכבי ת"א לא תקיים חגיגות טרבל

במכבי תל אביב שוקלים לוותר על האפשרות לקיים חגיגות רשמיות לכבוד הזכייה בטרבל. במועדון טוענים כי הפקת החגיגות בשנים הקודמות עלתה להם הרבה מאוד כסף, ולכן מסתמן כי השנה לא יזכו האוהדים הצהובים לצאת לכיכר. במכבי ת"א, עם זאת, מכינים פשרה - לקיים חגיגות צנועות לאחר משחק הבית האחרון, מול מכבי פתח תקווה ביום שני הבא.

- מה קרה, בכל עונה האימפריה זוכה בטרבל? פתאום מתקמצנים על כסף?
    - מעניין אותי לראות כמה זמן יקח עד שייצא לפועל עניין האצטדיון.
    האם זה יהיה מסורבל כמו אצל מכבי חיפה שהתהליך התארך והתארך או שגולדהאר יציב שוב רף חדש.

2. alexshw Member

חגיגה זה דבר ספונטני. אחרי הבטחת התואר צריך לקיים אותה, אם זה בניהול המועדון או בניהול האוהדים במקום מסורתי בו נפגשים באירועים כאלה.
    לעשות חגיגה מסודרת ימים ארוכים אחרי הזכיה מוציא את כל העוקץ וזה מאולץ מדי.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בטח יתפשרו על חגיגה בבלומפילד בתום המשחק האחרון. זה מספיק, וגם קורה במקומות קצת יותר גדולים מישראל.

4. עידן444 Member

אין חגיגות אליפות\גביע באירופה ברחובות? אני די בטוח שכן... אבל סמוך לזכייה ולא זמן רב אחרי שכפי שאלכס אמר- מוציא את כל העוקץ.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מדברים שמכבי מעוניינת בריקן...

רכישה פי כמה טובה מקהת. ריקן שחקן יוצא דופן וציוות שלו עם זהבי ו-ורמוט יהיה מדהים.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריקן שחקן מעולה, אגב למה לא גם וגם? יכול בהחלט להיות אגב שטל בן חיים לא ימשיך, אני יודע שמדברים על הצעה מאנגליה בשווי של 3.5 מיליון יורו...

7. סמואל אטו Member

לי זה נראה כאילו הסוכן של קהת הנפיץ הצעה של וינה, אז ממכבי שיחררו מידע שהם פונים לשחקן אחר.

8. alexshw Member

מכבי תל אביב פונה מדי קיץ לכל הלגיונרים הקיימים. אם ריקן משחק קבוע בציריך אז אין לו סיבה לחזור לארץ בדיוק כמו לדאבור

9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כי איפה תכניס את שניהם?

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם מכבי רוצה ללכת על אירופה אז היא חייבת בשביל הרוטציה, בטח אם יהיו שחקנים שיעזבו.
    בפוטנציה עונה יכולה להיות עם 36 משחקי ליגה, 8 משחקי גביע טוטו, 6 משחקי גביע, כמו השנה שזה 50 משחקים + אירופה שזה נע בין 2 משחקים בלבד אם מודחים בסיבוב ראשון ויכול להסתיים בין 12-14 משחקים. זה 64 משחקים, כמות עצומה בטח לשחקנים ישראלים, בהחלט צריכים סגל רחב, וזה מבלי שאני מכניס פה משחקי הכנה, משחקי נבחרות, כל זה עוד עומס על שחקנים.

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אתה באמת חושב שהם יבואו להיות שחקני רוטציה? כלומר מין הסתם הן לא יצפו להיות באנקרים, אבל ריקן לא יחזור מחו״ל וקהת לא יוותר על הצעה מחיפה כדי להיות חצי עונה על הספסל.

12. Raulito Madridista

יפה גם שהוא בונה על עונה עם 64 משחקים, 'ברצלונה של ישראל'. מסי ושות' שיחקו העונה 58 משחקים ויחד עם גמר הגביע וגמר ליגת האלופות יגיעו ל-60. אבל מכבי אכן בליגה משל עצמה. משחקני הרכש שעל הכוונת, השאלה מי יכול לתת את הדחיפה לליגת האלופות. קהת לא יהיה הערך מוסף וגם לא אבי ריקן עם כל הכבוד לעונה האחרונה המוצלחת בישראל כששיחק בקישור ולא כמגן וגם להצלחות בחו"ל.

אני מניח שחואן פאבלו שסיים את העונה בצורה נהדרת ופחות או יותר היה יציב בפלייאוף - הבטיח את מקומו בין הקורות בעונה הבאה. מכבי צריכה לחשוב על חלוץ במקומם של פריצה ובן-בסט, אסור לסמוך על יצחקי שזמן רב פצוע ובדש שהוא לא מספיק טוב. מכבי צריכה גם בלם - קרלוס גארסיה לא ילד וטיבי צריך להיות זה שלא מוביל את הקו האחורי, במידת האפשר.

- לגבי חגיגות האליפות: אז נכון שזו לא האליפות הכי גדולה של מכבי וזה לא שהם שברו כרגע עשור יבש כמו עם אוסקר גארסיה, אבל גם הקבוצה הכי טובה בישראל לא זוכה בטרבל כל יומיים, אז תעשו לי טובה, ועוד מפאת 'לחסוך במזומנים' - נשמע לי מגוחך, אבל בסדר. אפשר לבקש מיצחקי הלוואה על החצי מליון שקל שעשה העונה כשהוא שיחק פחות מ-500 דקות.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל פה נתתי לך דוגמא איך שחקנים של קבוצה משחקת כמעט 70 משחקים בעונה, וזה בהנחה שכולם כשירים ואין פציעות והרחקות. ברור לך שאין דבר כזה. אז תהיה חלוקה יותר שווה בין השחקנים, חלק ישחקו 20 משחקים, חלק 30, חלק 40...זה לא שרועי קהת הולך לאוסטריה וינה והוא בשניה אחת באנקר שם, זה שאוסטריה וינה כמעט ירדה השנה ליגה זה דבר אחד, אבל זה לא שרועי קהת זה בניון במינימום. כנ"ל אבי ריקן, שחקנים טובים, אבל גם פ.צ. ציריך, זה לא באזל. הרי מבחינה כלכלית מכבי עומדת גם עם אוסטריה וינה וגם עם ציריך באותה שורה, ואני לא בטוח שכיום היא לא עומדת איתם באותה שורה מקצועית, אני די בטוח שכן. כיום מכבי הביאה את עצמה למצב שוואלה, שחקן אומר לעצמו אני יכול לשחק באירופה, ולשחק בישראל, אז למה שיעזוב?

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי שיחקה בעונת 2013/14 קרוב ל-60 משחקים בכל העונה...סתם שתדע.

השנה מכבי משחקת סה"כ 54 משחקים שתדע.

כבר הסכמנו ואמרנו שאת הדחיפה אם כבר נותנים שחקנים זרים, ושלליגת האלופות זה הרבה עניין של מזל בהגרלה וכושר.

15. Raulito Madridista

הפועל ת"א של הדאבל שיחקה 55 משחקים ועשתה את זה עם סגל קצר. ולמרות זאת זכינו באליפות, בגביע וסיימנו במקום הראשון בליגה האירופית והודחנו ע"י קאזאן בשלב 32 האחרונות. מי היו המחליפים? מנטאששווילי, בונדר, יהודה חוטה, גל שיש, ויקטור מרעי וערן זהבי, עד שווצ'יצ'ביץ' הגדול גמר את העונה. נאתכו עזב במרץ לרוסיה ויבואה נמכר כבר בינואר.
    בכל-מקרה, סלח לי שאני מדלג על גביע הטוטו(אולי משמעותי משלב חצי הגמר). בגביע המדינה היה מדובר ב-5 משחקים במקרה שהכל הולך חלק והעונה החליטו פתאום להוסיף משחק גומלין הזוי. וליגת האלופות מעט קשה יותר מהליגה האירופית. לא רואה את מכבי עוברת את שלב הבתים(רוצה לומר שבליגה האירופית מכבי כן הצליחה לבלוט ועשתה קמפיין יפה, לחשוב על שמינית גמר ליגת האלופות זו קפיצה מעל הפופיק ושאיפה מטופשת).

ברור שיש אלמנט של מזל וכושר, ואי-אפשר לבטל את היעדר הביתיות של מכבי. אבל היא הייתה צריכה לעבור לפחות את היריבה הראשונה ו'ליפול' לליגה האירופית. אפשר לצמצם מעט את התלות באלמנט המזל עם בנייה של סגל באמת איכותי. לא מעוניין לעבור שוב אחד-אחד בשחקני מכבי על 'שחקני צ'מפיונס או לא'. אבל בהגנה אין לה אף אחד כזה ובקישור אחורי אולי איגבור. אלה שטובים בליגה כמו מיכה לא יספיקו לרמה הגבוהה ביותר, השאלה אם טב"ח שהוא כן שחקן צ'מפיונס מבחינת המהירות והפיזיות עוזב או לא. וגם הכשירות של פריצה.

מצב נושא:
הנושא נעול.