מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by David De Gea, Oct 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Raulito Madridista

שפונגין למיטב ידיעתי כבר מזמן לא פצוע, הוא לרוב ביציע אם אני לא טועה. בכל-מקרה, עם או בלי קשר אליו - הקפטן האהוב שירן ייני הוא מגן לא מספיק טוב לליגת האלופות ומכבי צריכה לחשוב על שדרוג אמיתי לעמדה. בעצם הוא לא מספיק טוב גם למשחקים הרציניים בליגה, למרות שנכון - אין יותר מדי כאלה בשנה.
    אני מסכים דווקא עם אי זימונו של ורמוט לקראת המשחק נגד מכבי נתניה, מהסיבות שציינו כאן. עוד מוקדם להגיד שלא בונים עליו וכל מיני כאלה. הוא גם הגיע בכושר ירוד מהפועל.
    אבל בכל-מקרה, איזה כיף זה לזרוק את המנטרה 'הכלבים ינבחו והקפטן יניף צלחת שלישית ברצף'. אז בואו נסגור את הדיון ולא נעביר אף מילה רעה על מכבי ת"א הרי היא תזכה באליפות.

אגב, סתם שאלה - בן רייכרט היום(כבר היום) לא יכול לתרום למכבי יותר מנוסא איגבובו? ברור שהוא לא יהיה השחקן המרכזי כמו בהפועל(זו סיטואציה משולבת - גם הילד שחקן-שחקן וגם הוא מוקף בערימה של פח) איך פרימו אמר בהתלהבות? שער ובישול אחד, במשחק נגד הקבוצה של קלינגר, וזהו. להגיד שמכבי לא מאומנת זה אולי נכון, אבל 'אפשר לקחת דאבל עם הסגל הזה גם בטלפון', כפי ששליימה אמר על גרנט וחיפה של 2000-2002. ביחס לשאר הקבוצות - לקשר אמצע במכבי הכי קל לפרוח. ואיך באר-שבע מביאה שחקן כמו הובאן וגם אוגו סבבה, ומכבי נכשלת בזרים?

2. alexshw Member

פוקס של באר שבע. בדרך כלל זרים שמגיעים בלחץ של זמן הם כישלון.

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שרן ייני הוא המגן הימני הטוב בליגה כרגע. השתדרג מאוד השנה. אבל כיף לשנן מנטרות.

ושפונגין גם לא מרשים מקצועית, וגם מתקשה להחלים לחלוטין מניתוח שעבר לפני חודשיים וחצי. סובל מהרבה פציעות קטנות, לטעמי לא בנוי לאימונים במכבי (דיי עצוב, האמת).

הכינוי איגיבובו גזעני להחריד, אבל בכל אופן - רייכרט יכול בהחלט לשחק לצידו. רייכרט עושה הרבה יותר הגנה ממיטרוביץ', ולטעמי יעיל התקפית בערך כמוהו.
    אבל, וזה חשוב מאוד, אין לדעת כיצד רייכרט יתפקד מול תוכניות משחק כפי שמשחקים מול מכבי וכמה הוא יכול לשמור על יציבות. יציאה בהשאלה הייתה צעד חכם עבורו.
    לקשר אמצע במכבי דווקא הכי קשה לפרוח, כי זה הלב של הקבוצה שעליו מושטטת תוכנית המשחק.

מכבי מאומנת, אפשר לבקר את צורת המשחק, אבל לא לומר שהיא לא מאומנת. הביטוי "אליפות בטלפון" זה הדבר הכי שחצני, יומרני ומטומטם שאפשר לומר. קצת כבוד לא יזיק, למרות שאני חייב לציין שעם גישה כזו תשתלב נפלא בסחלה המתועב שנקרא תקשורת הספורט בישראל.
    אני ממליץ לך לקרוא קצת מטוריו של אורי קופר, להיכנס לנבדל, מכביבול והאתר המקביל של אוהד חיפה, ולהחכים קצת.

ומכבי לא נכשלת בזרים, הכל זה הציפיות. כשאנשים בטוחים שהוגו והובאן (שהם אחלה זרים) הם ענקיים לעומת הזרים של מכבי, אפשר להבין שאנשים יוצאים מפרופורציה.

4. סמואל אטו Member

אם הפועל יכולה להעפיל לצ׳מפיונס( ולתת גם הופעות מצויינות) עם בונדר וגל שיש, אז אני חושב שמכבי יכולה להסתדר עם ייני.

oranfu likes this.
  5. Civil Anti Madridista

ועם כל הכבוד זו תעודת עניות לכדורגל הישראלי. אנחנו במצוקה של ממש בכל הקשור לשחקני הגנה.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

לא תעודת עניות ולא בטיח. עשיתם ממנו נגר.
    שחקן כדורגל נהדר שהוא לייט בלומר וספורטאי למופת.

7. Civil Anti Madridista

אל תכניס לי מילים לפה. לא אמרתי שהוא נגר, אבל אם הוא המגן הימני הכי טוב שיש לנו זה מוכיח באיזו צרה אנחנו.
    ספורטאי למופת עושה עליך רושם? באמת נוגע ללב, שיעביר סדנה לערן זהבי.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לליגה אין ספק שהוא מספיק, אבל אם אני זוכר נכון בשנתיים האחרונות היו לו טעויות די קריטיות במשחקים באירופה.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הייתה לו טעות קריטית נגד באזל, לא הרבה יותר מזה.
    הוא פנטסטי העונה, הכי יציב במכבי וגם השתפר בתרומה ההתקפית שלו. בטופ 5 שחקנים שלנו העונה (יחד עם זהבי, טיבי, איגיבור ומיכה).

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נותן כאן קרדיט למאמן המושמץ שלנו על משהו שלא מתייחסים אליו כמעט:
    האיש יכל להרוג את קרלוס גרסיה מוראלית במהלך ואחרי המשחק בנתניה, אבל בחר להשאיר אותו ולתת לו הזדמנות, ופשוט הרוויח אותו חזרה. מאז המשחק הארור הזה קרלוס חוזר לעצמו ונראה טוב.
    מהדברים הקטנים שלא זוכים ליחס.

11. קשר שמאלי Member

יש לו אופציה אחרת? דור פרץ לא בלם

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

על ההתעקשות להשאיר אותו על המגרש מול נתניה ספגנו את השוויון ואחרי שאבוחצירא זרק אותו ברביעי כמו בלם נוער, לא הייתי ממהר להצהיר שהוא חזר לעצמו. היה היום סולידי, אבל לצערי גרף הירידה שלו עקבי.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

נכון, אבל הוא מתופקד בעיקר כבלם העונה ומשחק לא מעט.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מעביר לפה כי העירו לנו, על איינבינדר לעומת איגיבור:

לגבי היותו טכני יותר נוטה להסכים, אבל אני כן חושב שנוסא קורא את המשחק טוב יותר. למעשה אני חושב שהוא אחד הבולטים בזה במכבי - יש לו תנועה מצוינת ומיקום מצוין, הוא מזהה אופציות למהלכים באופן בולט, ולכן כשמשתף פעולה עם זהבי יוצאים דברים טובים (כמעט כל הדאבל פאסים שלו עם זהבי לדעתי).

בכל אופן, השאלה הייתה אם איינבינדר התקפי יותר, ואני בפירוש חושב שלא. אופי המשחק של שניהם דומה, כאשר איגיבור עולה יותר.

15. סמואל אטו Member

לא הבנתי איך מה שכתבת סותר את מה שאני אמרתי.
    אייבינדר שחקן בעל יכולות טכניות טובות יותר וזה הופך אותו לשחקן התקפי טוב יותר.
    אני לא טוען שיש בעיה עם איגיבור, אלא שמכבי משחקת טוב יותר כשיש לה רק קשר אחד עם אופי הגנתי (אלברמן/איגיבור) מאשר עם שניים.

Thread Status:
Not open for further replies.