מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Turgi Guest

יש זר במכבי שמרוויח חצי מיליון יורו לעונה?

2. Civil Anti Madridista

סטויקוביץ' 450 אלף יורו
    מה לא ענייני בפידבקים שמכבי מקבלת על ניהול מופתי וביקורת על זרים בינוניים? לא הכל ורוד שם בקריית שלום.
    ונסיים כאן כי אנחנו טוחנים מים. מכבי בשליטה על הישראלים הבכירים בארץ, אבל גם צריכה להוציא מעצמה הרבה יותר בעניין הזרים כדי שהמועדון יעשה קפצת מדרגה גם בזירה האירופית (בעיקר אם השלד הישראלי הנוכחי ימשיך גם בעונה הבאה)

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק לגבי אבראו ואגאנסו אבל בואטנג הרוויח 800 אלף דולר, בדוק.
    לרואה 750 אלף דולר.
    מירוסביץ' ואלבארס אגב הרוויחו בסביבות ה-300 אלף דולר, אלבארס בעונה הראשונה בבית"ר אפילו פחות.
    דאריו כאשר הגיע מיוון הרוויח 400 אלף דולר, רומולו יותר מחצי מיליון דולר.
    צריך לזכור שעברו גם כל מיני שחקנים כמו פאבריס פרננדז, פביאני, שוונקי, פינטו, טוטו רושל(כושל), רמאליו ומיטרסקי שהרוויחו ערימות של כסף, אגב, כמעט כל הרשימה הגיעה/עזבה את בית"ר כאשר יוסי מזרחי היה המאמן, מעניין.

4. Turgi Guest

סטויקוביץ' עלה 520 אלף יורו.
    חואן פבלו, כמו רוב הזרים של מכבי. הגיע בחינם.

לגבי משכורת אני לא יודע להשוות בין פבלו לסטויקוביץ'.

חשוב לזכור, שסטויקוביץ' הוא פגיעה בול. אבל לא חסרות נפילות עם שוערים זרים שעלו יותר מסטויקוביץ' (שראנוב)

כמו שאמרתי, גם אני מעדיף זרים טובים יותר אבל מצד שני הפכחתי ואני מבין שלא קל למצוא כאלה.

5. Turgi Guest

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10985601_10203662252933158_4355711142624594346_n.Xxx?oh=9db4661eb8854ef3a124cd8d7a8e1fb5&oe=5548E609

6. סמואל אטו Member

כי הקביעה שהזרים של מכבי בינוניים נקבעת ביחס למשהו ואצלך זה נקבע ביחס לרמת הזרים הכי טובים ששיחקו בארץ.
    כשאני מסתכל על הזרים של מכבי, הדבר היחיד שחשוב זה אם הם שחקנים טובים שממלאים חוסר כלשהו בסגל. וללא יוצא מן הכלל כולם עושים זאת.
    בנוסף, בניתם לכם איזו שהיא אשליה שמכבי היא בור ללא תחתית שמסוגלת להביא לפה זרים יקרים מהפרמיירליג והבונדסליגה ושהדבר היחיד שמונע את זה מהם הוא הסקאוטינג של ג׳ורדי.

לזה אני קורא ביקורת לא עניינית.

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

800 אלף דולר זה יותר ממה שזהבי מקבל, גם 750 אלף.
    "יותר מחצי מיליון" זה יותר משמקבל כל זר במכבי.
    אם אתם לא מבינים מה זה להוסיף עוד 100 אלף דולר/יורו למשכורת של הזרים וכמה זה לא פשוט כלכלית, אין סיבה להתווכח איתכם.

הזרים של מכבי בינוניים רק ביחס לציפיות. אולי הבעיה בציפיות.
    ביחס לליגה ולמה שיש כאן בדרך כלל הזרים של מכבי טובים - יכולים להיות טובים יותר, אבל טובים.

8. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבירים עד טובים.
    אין זר במכבי שממש בולט מעל כולם, אלא אם כן איגבור עם הביקורת השלילית בולט במיוחד :)

Don Joan Roman ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לפחות אני שמח שגם ההארד קור מכבי מסכימים שההשוואה היחידה הכספית שאפשר למצוא למכבי זה בית"ר המפלצתית של גאידמק. זה לא כל כך מחמיא למכבי, כי בית"ר בניהול קטסטרופלי (היו"ר מהשייטת, זוכרים?) טחנה פה שנתיים ברצף את הליגה בקלות. היא שילמה על ניהול חובבני באירופה ואחרי זה גאדימק נעלם בחסות הבחירות לראשות העיר (שני דברים שלא צפויים לקרות במכבי, לא נראה לי שמיץ' בקטע של חולדאי..), אבל אתם רק מחזקים פה את העיקרון שלקחת אליפות בארץ זה לא איזה הצלחה גדולה לקבוצה עם התקציב של מכבי אלה האובייסט. אירופה - משהו אחר.

Don Joan Roman, שי, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  10. Turgi Guest

לא הבנת.
    אם תסתכל על המספרים תבין שזה לא דומה.
    גאידמק גם רוקן את היריבות שלו לתואר. בנאדו, גרשון, זנדברג, אפק, עידן טל.
    מכבי לא עושה את זה.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מדהים אותי כל פעם מחדש הפער בשיפוט של השחקן הזה.
    אני, ועוד רבים מאוהדי מכבי, טוענים שזה הזר הטוב במכבי וכנראה גם בליגה, בזמן שאחרים טוענים שהוא בדיחה.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אפשר וגם צריך להשוות את מכבי הנוכחית למכבי חיפה שיש לה תקציב שרחוק מזה של מכבי באותו סדר גודל כמו שמכבי רחוקה מבית"ר של אז, אם לא פחות.
    תקציב השחקנים של שתי הקבוצות כמעט זהה.

13. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לא דומה, בשום דרך. אם כי למכבי חיפה יש כמובן תקציב יפה מאוד. וזה בעיה אצלך, בפעם העשירית, להתווכח עם בן אדם שיושב לארוחות שבת עם מישהו שנמצא עמוק בתוך מכבי (אני פשוט קורא לו אחי הגדול) ועם מקבילו מחיפה (הם פשוט החברים הכי טובים...).

אז לגבי מה שאתה אומר - זה פשוט לא נכון. באחריות. אבל תמשיך להגיד את זה, יום אחד תאמין גם.

הכישלון של מכבי חיפה זה לא שהם לא אלופים - זה שהם כרגע לא מקום שני מרחק 6-7 נקודות ממכבי. וזה המקום הראוי להם, כלכלית ואמור להיות מקצועית.

Don Joan Roman, oranfu ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  14. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שאיגבור בדיחה.
    הבדיחה הייתה שהוא בולט בין כל הזרים בגלל הביקורת השלילית.
    איגבור הוא פרווה אין מה לעשות, היו משחקים שלא ידעו מה הוא עושה במגרש לצד משחקים בהם ראית שהוא מתקל הרבה ועושה עבודה טובה באמצע.
    בוא נסכם שבסיום העונה לא משנה איך היא תסתיים איגבור בציון הכללי לא יעבור את "7".
    והלוואי ואטעה והוא ישתפר בצורה קיצונית.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מה עושה אחיך במכבי, אם מותר לשאול, ומה עושים מקבילו בחיפה?

בתחילת העונה תקציב השחקנים של מכבי היה 51 מיליון שקל כולל בונוסים, ושל חיפה 38 מיליון. בינתיים עזב אידריסו ועזב חלק מהחוזה של אבוחצירא, אבל הצטרפו שלושה משתכרים בכירים כך שהתקציב גדל, וגם במכבי גדל לבטח, אך פחות.
    ככלל התקציב של מכבי נע כיום סביב 95-100 מיליון ש"ח, ושל חיפה סביב ה-80. לבית"ר של אז היה תקציב של 120-130 מיליון שקל.

מצב נושא:
הנושא נעול.