מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הבעיה של אנשים היא שהם בטוחים שלמכבי יש תקציב בלתי נגמר.
    ברור שרוצים שחקנים אדירים, אבל זה עולה המון.

2. Raulito Madridista

לא חואן פאבלו(למרות שהוא הפסיק לברטז) ולא ברק לוי(למרות שהוא מוכשר). מכבי צריכה יותר מזה. ואת אניימה היא לא יכולה להביא, ולאפולה אדל אני לא מאמין שיפנו. מכבי תצטרך שוב להמר על שוער זר. סטויקוביץ' זו דוגמא מצוינת.

בהחלט יכול להיות שהמבנה של מכבי יהיה אותו דבר, אבל יש הבדל אם זהבי עוזב שהוא רמה מעל הליגה, לבין אם שחקן כמו טב"ח עוזב. סביר שטוטו יצטרף ופריצה יעזוב. מכבי תבטיח את האליפות שוב הרבה לפני הזמן ויש לה אפשרות להפיק לקחים. במקום ג'ורדי, אני כבר בחודש הבא מסמן זרים לקראת העונה הבאה. מי שחקן גדול ונמצא בשנה האחרונה של החוזה. אפשר לתרץ העונה עם הסיפור של אוסקר, היעדר הביתיות, אבל אני חושב שהשקעה כספית גדולה יותר בשחקן זר מוכח, נניח רומולו שהיה בבית"ר(לא הייתי אומר בואטנג - מהסיבה הפשוטה שאולי פעם בעשור יש שחקן ברמה הזו) - תשפר את הסיכויים של מכבי להגיע לאירופה. גם קרלוס גארסיה אגב צריך מחליף.
    שחקני 'הצ'מפיונס' של מכבי לדעתי: זהבי, טב"ח וגילי ורמוט. יש עוד כמה שהם גבוליים. איגבור אולי מבחינה פיזית, יצחקי במידה והיה חוזר מהפציעה. מכבי צריכה לשדרג את עמדת המגנים. העניין הוא שלך תשקיע מליון דולר במגן, ובארץ אין מציאות. אם נשווה את בן-הרוש לשאר המגנים בארץ - הוא הטוב ביותר כנראה.

העיסקה של ורמוט היא חרא עבור הפועל מכל הכיוונים: הנכס הכי חשוב שעוזב, הטיימינג וכמובן שגם התמורה. 5 שחקנים זה אולי טוב לכותרת בעיתון של מחר, שמחרתיים נשתמש בו לכסות את הדגים ונזרוק לפח, אתם יודעים.

3. סמואל אטו Member

לא זכור לי שמכבי טיילו לאליפויות לפני שג׳ורדי הגיע.
    גם קבוצות שהגיעו לצ׳מפיונס ליג באופן קבוע לא זכור, לכן הזלזול הזה בקבוצה ששמה לה למטרה - יציבות - מוזר מאוד בעיני.

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה באמת חושב שאפולה אדל טוב מחואן פאבלו?

5. oFiRzZz Member

איפה ראית שזלזלתי ?
    יש לי המון הערכה לג'ורדי ולמיץ' שעשו סדר בכל הבלאגן הזה שנקרא מכבי ת"א והפכו אותו
    למועדון מספר 1 בארץ בכל פרמטר אפשרי . מכבי ת"א תטייל לאליפויות בגלל היציבות שדיברת עליה ,
    בגלל צוות מקצועי נהדר , שיטות כושר ואימון טובות , בגלל שיש לה את הישראלים הכי טובים בליגה,
    בגלל שהתקשורת לא חודרת למתחם האימונים ועוד ועוד ...
    אבל סיכוי גדול שזה לא יספיק לליגת האלופות בלי זרים איכותיים , מה שאין כרגע , אולי למעט גארסיה .
    איפה הניגוד פה ?

6. סמואל אטו Member

הניגודיות פה היא שבהודעה הקודמת רשמת ״לא חכמה לקחת אליפויות בליגת הפח שלנו״.
    עכשיו רשמת בדיוק את כל הסיבות למה זה כן חכמה לעשות את זה.

7. oFiRzZz Member

אז נפלתי בלשוני .. הכוונה שלי הייתה שאחרי *כל הסיבות שרשמתי למעלה* , זה כבר
    לא אתגר בשביל מכבי ת"א לקחת אליפויות בליגה שלנו ..
    בכל מקרה השורה התחתונה שלי היא שבלי זרים משדרגים אין להם מה לחפש ברמות הגבוהות ..
    ואולי הם לא באמת מכוונים לשם , אבל זה לא מה ששומעים מאמצעי התקשורת השונים .

8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בוא נשים סוף לפיקציה שמקורה בציפיות לא הגיוניות:
    למכבי יש זרים איכותיים. כל אחד מהזרים של מכבי הוא אחד מהזרים הטובים בליגה, כשלמעשה לא יהיה מופרך לומר שבין שבעת הזרים הטובים בליגה, שלושה של מכבי.
    מכבי יכולה להגיע גם עם הסגל הקיים לליגת האלופות. למעשה גם שנה שעברה יכלה להגיע, אבל הוגרלנו מול קבוצה ענקית.

השאיפה המוצהרת היא להגיע עוד כמה שנים (5-6-7 לפחות) למצב בו מכבי נמצאת סביב 40 הקבוצות הבכירות ביבשת. עד אז אם אתה חושב שיותר מהגעה לבתים בצ'מפיונס יקרה, אתה הוזה.

9. Civil Anti Madridista

רק אני מצפה לזה? אם כך לשם מה אתה מחתים שחקנים זרים בהרבה מאוד כסף אם אין לך ציפייה שהם ישדרגו אותך?

10. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

חואן פאבלו משדרג את מכבי כמו שמרציאנו היה משדרג את מכבי, ומרציאנו יעלה הרבה יותר.

11. סמואל אטו Member

אני חושב שזה לא נכון ומזלזל להגיד שזה לא אתגר לקחת אליפות בליגה. ברור שאירופה זה מטרה וחלום, אבל אליפות זה הלחם והחמאה ותמיד באה לפני הכול( וגם שומעים את זה בתקשורת אם שמים לב מספיק קרוייף: ״ ליגת האלופות עדיין לא ריאלית״).
    תיקח אליפות 5 מספיק פעמים ובסוף אתה תגיע לליגת האלופות גם אם לא תרצה, בנוסף האליפות חשובה עוד יותר כשיש רק נציגה אחת שמעפילה לליגת האלופות.

12. סמואל אטו Member

אתה שוב מדבר במונחים של זרים ושידרוגים, וגם ״הרבה מאוד כסף״ שזה עניין יחסי.
    שחקן צריך לשפוט לפי היכולת שלו, לא לפי לאום או לפי סף דמיוני של יכולת שאמורה להיות לו.

במכבי, וזו עובדה מוגמרת, מחתימים שחקנים זרים משלימים. אתם מצפים לרוסו,פראליה ויעקובו.

13. סמואל אטו Member

אתה שוב מדבר במונחים של זרים ושידרוגים, וגם ״הרבה מאוד כסף״ שזה עניין יחסי.
    שחקן צריך לשפוט לפי היכולת שלו, לא לפי לאום או לפי סף דמיוני של יכולת שאמורה להיות לו.

במכבי, וזו עובדה מוגמרת, מחתימים שחקנים זרים משלימים. אתם מצפים לרוסו,פראליה ויעקובו.

14. Civil Anti Madridista

נתחיל בזה שהפרש הגילאים בניהם הוא עשור, ועצם זה שאתה מחתים שוער ישראלי בכיר אתה מפנה לעצמך משבצת לזר נוסף בסגל
    מהות של שחקן זר אמור להיות שדרוג, לא יישור קו עם חומר השחקנים הקיים.

15. oFiRzZz Member

1. זרים שלא משדרגים אבל . האמירה שלי היא שרוב הזרים שלכם לא יותר טובים מהישראלים בשוק .
    אם מה שאטו רשם נכון והמטרה יהא שהם יהיו שחקנים משלים - סבבה . זה מה שהם . לא עילויים .
    2. לא אמרתי כלום על להגיע יותר רחוק משלב הבתים . עצם ההגעה זה הישג , אבל לא יודע , בלי
    עזרה מההרגלה אני לא רואה את זה קורה .

מצב נושא:
הנושא נעול.