מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב, ההרמה של זהבי על הכתפיים אתמול זה בגלל שהוא "במשבר" שלא כבש בשני משחקים ברציפות או בגלל שהאוהדים הירוקים שרו על אישתו ואוסקר?

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  2. Civil Anti Madridista

יש מגעים עם שכטר? נעזוב את זה שאני לא מבין את האובססיה של קרויף על פליטי הפועל ת"א, לשם מה לעזאזל הם צריכים עוד חלוץ כשיש להם כבר ארבעה על הספסל?

3. Telkiyski Member

ג'ורדי קרויף פנה כבר לסבסטיאן סימרוטיץ'?

4. itzik.miro Member

יש שמועות שהוא רוצה להביא את ביסקוט אמבלה גם

oranfu ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  5. סמואל אטו Member

מכבי חייבת 9 קבוע שמסוגל לשים גולים.
    אני לא יודע מה קורה עם פריצה בשנה וחצי האחרונות, ואם הוא באמת כבר לא בכושר, אבל חייב מישהו ואם לא סומכים עליו אז שכטר יכול להיות מתאים.

6. Civil Anti Madridista

אני מאוד מקווה שמדיניות המועדון מהכדורסל לא תעבור גם לכדורגל.

7. Raulito Madridista

שכטר ממש לא חלוץ 9. ואחת הסיבות לכשלון הגדול שלו בהפועל היה שהוא שיחק כחלוץ רחבה ודרך על הרגליים של דמארי. בשיאו, איי-שם בעונת הדאבל(לא יאמן שהילד בקרוב כבר בן 28, איזה פספוס) - שכטר היה זורק שחקנים על ימין ועל שמאל כשהיה מגיע מהכנף, משהו כמו העמדה של טב"ח - בזכות המהירות והיציאה מהמקום וגם התכסיסנות(אין לו דריבל יותר מדי משובח). למכבי כבר יש אגב שחקן על העמדה של שכטר - קוראים לו ברק יצחקי והוא חוזר מפציעה, לא?

אגב, קראתי בבוקר בעיתון שפאקו החמיא לקבוצה על המשחק נגד חיפה ועוד אמר 'גורם' שהמשחק היה יכול להיגמר עם חמש-שש חתיכות. וואלה הם חיי בסרט שם בממלכה של ג'ורדי קרויף. ממש הרגשתי שהטקסט הזה יוצא מפיו של אורימור. ראדי אגב ב-18 דקות על המגרש עשה יותר מנוסא בחודש שלם.

itzik.miro ו-שי אוהבים את זה.
  8. Telkiyski Member

מאוחר מדי, עוד לא שמת לב?
    מבחינתי התרפסות השופטים בפניהם בשני המחזורים האחרונים הייתה החותמת הסופית לכך.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו רזים נורא באגפים ומבין כל החלוצים בסגל אין אחד שנראה שמסוגל לכבוש - או להיות כשיר - על בסיס קבוע. שכטר, על הנייר, אמור לפתור את שתי הבעיות. לדעתי שיאו הקצר מאחוריו ואם יגיע זה יהיה עוד מאותו דבר. עוד מיצחקי הפצוע, עוד מבן בסט הלא מתאים, עוד משכטר של הפועל בקדנציה השניה.

10. Civil Anti Madridista

התכוונתי למדיניות החתמת ישראלים בכירים גם אם אין בהם צורך, העיקר שלא ילכו ליריבות הישירות על הטריטוריה.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנתי את הכוונה שלך והפרכתי אותה עם נימוק מקצועי לצורך שלנו בחיזוק.

איך היה אומר פעם משתמש שכבר הרבה זמן לא כותב פה? חלליות רודפות אחריך...

12. Turgi Guest

יש שני ווינגרים ברמת ההרכב, מיכה וטבח.
    יש ארבעה חלוצים כרגע, בןבסט (שאני מניח שכולם מבינים שהוא לא מתאים), בדש (שכנראה יעזוב בקיץ), פריצה (לא כשיר ויעזוב) ויצחקי (לא ברור איך יחזור אחרי הפציעה)
    אני לא חושב ששכטר הוא מה שאנחנו צריכים, אבל כן צריך חלוץ/ווינגר.

בקשר למדיניות החתמת ישראלים בכירים כדי שלא ישחקו במקום אחר - אני לא קונה את זה, כמו שזה נראה אין הצעות לליגיונרים, לא שכטר, לא תמוז ולא עטר מחזיקים בהצעות רשמיות. הכל משחקי סוכנים כרגע.

אתם לא יכולים כל הזמן להתלונן על זה שמכבי אלופה לא ראויה מצד אחד ומצד שני להתלונן כשהקבוצה מנסה להשתפר.

13. danielone Member

זה מה שהסטטיסטיקה מראה, ומסכים בקטע של ראדי, משום מה פאקו לא אוהב להשתמש בו, ופעם ראשונה שהוא מוציא את נוסא.

14. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי נמצאת כבר בשנה השלישית שלה תחת קרויף והמהפכה שהוא ביצע במועדון, ולאחר 2 האליפויות והקמפיין הנחמד באירופה בשנה שעברה הייתי מצפה שמכבי תהיה בשיא שלה ותפתח פערים אדירים על שאר הקבוצות בארץ וכמו כן תציג קבוצה מפחידה. אבל אני לא רואה כאן שום גרף שיפור, בקבוצה של 12/13 היו מספרים שחקנים דומננטיים כמו ראדי, עטר, פריצה, מיכה, זהבי, אניימה יחד עם שחקני ההגנה ושילוב של מספר שחקני בית. מאמצע העונה שעברה ועד היום זה פשוט זהבי ועוד 10 וזה אומר הכל על ההתבטלות של מכבי בפני הכוכב שלה ועל הדעיכה של השאר בעוד שזהבי מתעצם, כוכבי האליפות של אוסקר עזבו או דרכו במקום ואף אחד משחקני הבית לא התקדם לשחקן משמעותי במכבי - ברק לוי עדיין שוער שני, מיכה עדיין באותה משבצת של שחקן משלים, דאבור ברח לשוייץ ולוגאסי כבר שנה וחצי לא במכבי. דיברנו גם על הזרים אז למכבי יש 3 זרים בינוניים ביחס למטרות שלה ועוד 2 זרים טובים שנמצאים בירידה(קרלוס ופריצה), אני לא מבין איך במכבי לא מבינים את החשיבות של 5 זרים תותחים ומסתפקים בשחקנים כמו מיטרוביץ' ואיגיבור. ואם עסקנו בהשוואות אז במכבי חיפה של 2004-2006 ראינו השתפרות מעונה לעונה ופריחה של שחקנים שונים(בוקולי, קטן, טל, זנדברג, קולאוטי ועוד) הקבוצה של 05/06 הייתה קבוצה באמת מפחידה ביחס לקבוצה ישראלית, עובדה שעונה לאחר מכן היא הצליחה על האדים של ההצלחות הקודמות להגיע עד לשמינית גמר גביע אופ"א, מעיד יותר מכל על העוצמה שהייתה לה באותה תקופה.

אז לאליפויות מול ק"ש וב"ש זה מספיק, ליותר כמו שראינו מול באזל, מאריבור ואסטרס זה עדיין לא וכאן מגיעה האכזבה או האי-התלהבות של אוהדים נייטרלים ממכבי.

שי אוהב/ת את זה.
  15. Civil Anti Madridista

יש סטנדרטים לאלופה ראויה? מכבי ת"א בדרגה מעל הליגה, זה בעיקר תלוי בה ומי שחושב אחרת משקר לעצמו.
    ועדיין, להביא חלוץ כשיש לך כבר ארבעה על הספסל זה נראה יותר כמו צעד שלא ילך לקבוצה אחרת בארץ.

מצב נושא:
הנושא נעול.