מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדיון המחזור:
    מסכים איתך ואולי אפילו ארחיק לכת ויגיד שחלקם פשוט אוברייטד? דעתך?

2. סמואל אטו Member

אוברייטד זה עניין של דעה.
    אני באופן אישי לא מופתע מהיכולת של אף אחד (מלבד בן-בסט).

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה צודק לחלוטין.
    ראדי אוברייטד שדעת הקהל לגביו נאחזת ביכולתו לפני שנתיים.
    מיטרוביץ' לא אוברייטד קלאסי, אבל בשל יכולות קצת נוצצות וצ'יפים אנשים חושבים שהוא תורם יותר מאייגיבור.

מנגד יש שחקנים שהם אנדרייטד. נוסא שדשנו בו מספיק, ייני, וגם בדש במידה מסוימת.

4. סמואל אטו Member

בכל אופן, דבר אחד ברור מהמשחק היום ומהמצב בטבלה: מכבי חייבת שותף אמיתי לערן זהבי בהתקפה. שחקן שיעיר את הקבוצה מהשאננות שלה ויתן לה דלק מול ק״ש.
    לא רואה מועמד טוב יותר מטוטו תמוז.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה אם טוטו תמוז יצליח לעמוד בסטנדרטים האירופאיים של מכבי ת"א או שישאר שלוכי ובאלגניסט..

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

השאלה אם פאקו משחק בלי חלוץ כי הוא לא מאמין באף אחד מהם או שזאת שיטת המשחק שהוא מאמין בה.
    כי אם התשובה השנייה נכונה, גם עוד חלוץ לא ממש ישנה את המצב.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שאתמול פאקו פשוט רצה לזרוק את כל השחקנים הכי טובים שלו למגרש. הוא לא מאמין בבן בסט וראדי וזה ידוע. מיכה יותר משפיע לטובה מבדש.. הוא פשוט רצה לשחק עם השחקנים הכי טובים שלו.

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה אם טוטו בכלל רוצה לחזר לארץ..

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אפתח נושא ישן שאני עדיין לא מבין זה איך מכבי ת"א עם כל השאיפות שלה לא מוצאת כבר 3 שנים חמישיית זרים טובה מספיק.
    איגיבור, מיטרוביץ' וחואן פאבלו הם זרים שהייתי מתלהב מהם אם הבעלים שלי היה אלי טביב ולא מיץ' גולדהאר עם ג'ורדי קרויף מתחתיו. ואל תגידו לי שמדובר בכסף כי תסתכלו כמה זהבי, יצחקי ובן-בסט מרוויחים ולא לשכוח שהמיסוי על ישראלים גבוה יותר. התלות בזהבי גדולה מדי, קבוצה של איש אחד וטב"ח, בן-בסט ובטח מיכה מוכיחים שהם טובים כשחקנים משלימים אבל לא יכולים להוביל את הצהובים שזהבי איננו/ביום של חלש שלו. על המשבצת של מיטרוביץ'/איגיבור או אפילו שניהם היו צריכים להנחית כאן זר דומיננטי שמספק מספרים וכזה שמסוגל להתחלק עם זהבי בנטל. בדרך הנוכחית יהיה קשה למכבי להפוך לקבוצה באמת מפחידה שנזכור גם עוד 10 שנים(כאן אורימור בטח יקפוץ) ולהפוך לקבוצת שמסוגלת להעפיל לשלב הבתים בליגת האלופות בכל עונה.

אלעד, oranfu ו-David De Gea אוהבים את זה.
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפליא שמכבי תל אביב משחקת עם רביעיית בלמים כבר שנה שנייה ברציפות. אין לשרן ייני או עמרי בן הרוש משחק קו או יכולת פריצה וזה משאיר את הקבוצה עם נסיונות לבודד את טל בן חיים או דור מיכה באגפים או הכנסות כדור מתוחכמות של אלכס מיטרוביץ' - כשהמטרה היא אחת ויחידה: למצוא את ערן זהבי.

11. Civil Anti Madridista

מלבד טוואטחה (שהוא חור בהגנה) אין לאף מגן בארץ יכולת פריצה כלשהי, כשגם באירופה מגן עם יכולת התקפית-הגנתית נחשב למצרך נדיר ובעל ערך. טב"ח חייב לעבוד עם עצמו על המשכיות, כי עם היכולות שיש לו ברגליים הוא מזמן יכל לצאת כבר לאירופה.
    ולגביי המשימה "לעבוד בשביל זהבי" אני לא מסכים. זה קיים בקבוצות גדולות ממכבי ת"א, אקט פסיכולוגי ובוודאי לא הוראה מהמאמן.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שיש כמה וכמה מגינים בליגת העל שיכולים לעשות עבודה טובה יותר מאשר הבלמים שמשחקים בעמדות המגינים במכבי תל אביב. עופר ורטה ועלי עותמן הם שני שמות שאפשר לשלוף מבלי להתאמץ כשחושבים על מגינים שמשחקים בקבוצות שלא מתמודדות השנה על האליפות.

אני מבין שבמכבי תל אביב מעריכים את שרן ייני ועמרי בן הרוש כספורטאים והם רוצים לתת להם את הבמה להצליח, אבל אם בשנה שעברה זה התאפשר בגלל ליגה חלשה, אז העונה זה סרט אחר.

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני חייב להבין למה כולם זועקים לתת לראדי לשחק. מישהו זוכר יותר משני משחקים טובים שלו בשנתיים האחרונות?
    הוא לא משחק הרבה, ובצדק גמור. אתמול הוא היה נורא ואיום ומרגע שנכנס באר שבע הפכה למסוכנת יותר.

ונייג'ל - אני מסכים איתך לחלוטין. למכבי יש זר אחד שהוא באמת דומיננטי היום - אייגיבור (נמאס לי כבר לציין את הדומיננטיות האבסולוטית שלו בהגנה, שכאן לא מוערכת כי היי, הוא לא כובש ומבשל!).
    קרלוס בירידה מאז הדרבי, אבל אותו הייתי משאיר. לגבי השאר בהחלט הייתי מחפש תחליפים.

14. Civil Anti Madridista

חוזר בי - עודד אלקיים מק"ש הוא המגן הטוב בארץ כרגע.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עומרי בן הרוש הוא מגן. לא בלם, מגן.
    הוא אולי שיחק בלם אצלכם, אבל הוא פשוט לא.
    הוא אפילו מגן שהצד החזק יותר אצלו הוא התקפה. הסגירה שלו לוקה בחסר, בעוד שהתקפית הוא תורם הרבה (גם אתמול).

וייני קשר אחורי, גם לא בלם.
    ואני לא מאמין שאתה חושב שעלי עותמן טוב ממנו. גם וראה בכושרו הנוכחי פחות טוב.

מצב נושא:
הנושא נעול.