מכבי תל אביב 2014/15 - טרבל היסטורי!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י David De Gea, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

אני חושב שהדיווחים בתקשורת היו קצת מוגזמים אבל אין ספק שזו דוגמה לשחקן ששם את עתידו המקצועי לפני הפן הכלכלי המידי. אני מעריך ומקווה עבורו שגם בפן הזה ההחלטה שלו תתברר כמשתלמת. זה תלוי בו וביכולת שלו להוכיח את עצמו ולחזור למכבי ת"א\להרשים קבוצת צמרת אחרת\לצאת לחו"ל- ולהרוויח סכומים גדולים בהרבה מהסכום המשמעותי שהוא ויתר עליו כעת. שיהיה לו ולנו בהצלחה!

2. סמואל אטו Member

ראדי קיבל שיחרור בחינם?
    רגע, מכבי זה לא כלא עם ניהול אירופי?

3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ראדי לא פוגע כבר שנתיים, אבל אני באמת לא מבין איך שיחררו אותו בחינם ליריבה ישירה על התואר.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. Telkiyski Member

אהבתי את הסיפור עם אבו זייד.
    עוד מעט גם נגלה שקרויף הוא גם עו"ד תעבורה.

6. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש חדש עם דאבור? הבטיחו בשוויץ תשובה תוך 48 שעות בסופ"ש (כך לפי הפרסומים).
    חבל שג'ורדי מחכה שוב להבטחת עליית שלב כדי לזרז תהליכים.

7. Turgi Guest

דאבור מחכה ל31 באוגוסט להצעות אחרות.

8. alexshw Member

שוחררו שחקני ספסל, הושאלו מספר צעירים. חוץ מזה מכבי ת"א עוד יכולה להתחזק בהמשך.
    כן אולי בעייתי לגביע אירופה, בליגה עדיין הסגל שלה הכי טוב על הנייר, אבל תמיד יש שאלת שובע.
    שורה תחתונה כרגע רק עוד קבוצה אחת נראת שרוצה לקרוא תיגר על התואר של מכבי ת"א. קבוצה חסרת כל ניסיון בזכיה בתארים.

9. סמואל אטו Member

סה״כ חסר למכבי רק חלוץ.
    הם צריכים מגן ימני ואולי קשר מרכזי אם הם יעפילו לשלב בתים אירופאי בשביל הרוטציה ולהכניס קצת רעב בשחקנים, אבל לא באמת יש צורך ברכש כמו שמנסים להציג בתקשורת.

אני מנחש שקרוייף מחכה לחתימה רשמית של דאבור כדי ללכת באופן רשמי גם על מגן ימני זר, ולא רוצה להיתקע במצב שמגן ימני זר חתום ופתאום אין לו חלוץ ישראלי בכיר בקנה.

10. EuropeGuy Member

אני לא חושב שהם צריכים חיזוק או שניים בשביל רוטציה או בשביל ליצור רעב, הם צריכים חיזוק כי עם רמת השחקנים הזו גם עוד 20 שנה הם לא יעשו משהו שקבוצה ישראלית כלשהי עדיין לא עשתה באירופה. מיצינו את העניין של אליפויות של מכבי בעיניים עצומות עם תקציב גדול פי 2, הגיע הזמן לחשוב על הצלחה באירופה (ועל פי הפעולות שנעשו בקיץ אי אפשר לאמר שזה קורה). כל פתיחת עונה אותה רוטינה של התמהמהות והתבכיינות על שחקנים חדשים שצריכים זמן להתאקלם כשאירופה על הכף.

אגב אם התקשורת היתה זו שמציירת תמונה שמכבי צריכה רכש מילא, אבל המאמן שלהם אמר את זה מפורשות.

11. עידן444 Member

מעניין אם מדובר בביקורת על ג'ורדי או שזה בתאום איתו כדי ללחוץ את גולדהאר.

12. סמואל אטו Member

אני לא מצליח להבין על סמך מה אתה קובע שמכבי מיצו את ״עניין האליפויות״(מגוחך לטעון דבר כזה), בזמן שכל הפעולות שהם עושים נועדו כדי לשמר את הסיטואציה הקיימת. אתה משוחח עם מישהו ממכבי?

ואם הציפיות שלך הם שמכבי יעשו משהו שאף קבוצה ישראלית לא עשתה ב-20 שנים האחרונות, אז אתה קצת חולם.

13. עידן444 Member

אני שומע לאחרונה שגולדהאר כן שם מטרה להגיע לליגת האלופות העונה. לדעתי מכאן נובעות האמירות של יוקאנוביץ' לאחרונה. להבהיר שבלי רכש משמעותי גולדהאר יכול רק לחלום...

14. סמואל אטו Member

קודם כל, שמעתי בדיוק מה גולדהאר אמר והתקשורת כרגיל מסלפת ומנפחת.
    הוא אמר שליגת האלופות זו מטרה(מתי היא לא הייתה?), אבל שהם נשארים ריאלסטיים ומבינים שעיקר המאבק שלהם יהיה במפעלים הביתיים.

זה שגולדהאר אמר שליגת האלופות זה מטרה, איך זה בדיוק משנה את המקצועי של מכבי? זו מטרה שהם רוצים להשיג עם הסגל הקיים. זה הכל.
    התקשורת בארץ חייבת למכור כותרות, אז הופכים את זה למשהו שהוא לא. ״ליגת אלופות - מטרה = מהפכה בסגל״, לא ממש ועדיף לתת לעובדות לדבר.

15. DRORIKO Member

הגיע הזמן שהתקשורת כבר תחליט אם מכבי היא "מפלצת דורסנית שקונה את כל הליגה" או שהיא "קבוצה אדישה שלא עשתה שום רכש"

מצב נושא:
הנושא נעול.