ליהי צודקת במאה אחוז. מה אתם רוצים מנימני? דווקא בפרשה הזאת הוא לא עשה שום דבר שאסור, מי שמקים מחנות נגד נימני זה דגו ובנין עקב הקנאה בו. ודווקא אני חושב שנימני יכול מאוד להתאים ולהצליח בבית"ר. נימני לא בלאגניסט בכלל, שחקן שקט שירצה להוכיח למכבי מה הוא שווה ואם הוא יהיה בבית"ר הם אפילו יהיו מועמדים לאירופה, כי נימני בניגוד לאיציק זהר הוא שחקן טוב שלא גורם לבעיות חברתיות בקבוצה. אני לא חושב שעם נימני בית"ר כבר ירוצו לאליפות אבל זה בהחלט ישפר אותם בצורה משמעותית.
בתור עובדה,נימני כן גורם בעיות..עובדה!זה לא משנה מי התחיל ולמה..הבעיות הם גם באשמת נימני ואני מאמין שלא סתם קלינגר רוצה להעיף אותו.. רק לצערי שאם הוא יעזוב את מכבי אז הוא יעבור לביית"ר עקב ההסכם הדבילי של שלושת הגדולות..שהם לא קונים שחקנים אחד מהשנייה..
ריינמן אם אני זוכר טוב אז ההסכם שלושת הקבוצות אומר שלא גונבים שחקנים או משהו כזה... גם אפק מועמד לחיפה ובאדיר היה מועמד של הפועל...
כן,אולי,אבל נמני לא יעזוב. חוג האוהדים של מכבי יבצע בקלינגר ולוני לינצ' חי אם הם רק ירחרחו אצל קונים פוטנציאלים (מהליגה הישראלית). אין מה לעשות,הקהל יהיה וישאר נאמן לנמני יותר מאשר לקלינגר,ובטח שיותר מאש ללוני.מנסים להמאיס את נמני על הקהל, ליצור בינו לבינם קרע ולהציג את הדברים כך שיראו שנמני עושה סכסוכים ובעיות במכבי אבל האמת? - זה לא עוזר ממש. רק פועל לטובתו. בקשר למה שאמרת ריינמן...כן, הבלאגן הוא בהחלט בגלל נמני אבל לא בגלל שהוא הביא על עצמו את זה אלא בגלל הקנאה בו.
http://briefcase.walla.co.il/data/l/i/l/a/c/h/w/e/i/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200307131225116554/200307260036323212/mta.Xxx
אחרי שבוע וחצי של אי שקט סוף סוף אפשר להירגע. קלינגר דיבר עם כל השחקנים וגם עם נימני שגם הוא ינסה עכשיו לעשות סדר. והיום קראתי לי בוואן כתה, ומה אני רואה? "הגרלה סיוטית לצ'לסי בדרך לליגת האלופות" תגידו מה עובר על האנגלים האלה? כנראה הפועל ת"א עשתה להם כזאת טראומה, אבל מכבי ת"א עוד חוששים מהמשחק מול ז'ילנה והם כבר מפחדים, בטח זה גם יהיה התירוץ שלהם ובעזרת השם מכבי ת"א תעבור אותם...
אני דווקא חושבת שוואן סתם מגזימים. חוץ מהעובדה שצ'לסי הזכירה במילה או שניים את העובדה שהפועל הדיחה אותה מהאופ"א, צ'לסי לוקחים את מכבי בקלילות ובאושר וגם מראים זאת. אותי הרבה יותר מטריד הרושם המזעזע שהשאירו אוהדי הפועל על אוהדי צ'לסי בפורום ההוא של צ'לסי. זה היה מעשה כ"כ מגעיל ודוחה ואני יגיד זאת שוב: אני ממש שונאת את אוהדי הפועל תופסי התחת האלה. :evil: !!!! (ההודעה לא נערכה ע"י אף אחד,אני פשוט עצבנית עליהם אש).
צ'לסי ממש לא מפחדים ממכבי. אני לא אתפלא אם הם שוב ישאירו חצי הרכב בבית. אני חושב שנגמר המזל לישראליות באירופה. השנה-שנתיים האחרונות היו משהו חד פעמי בהחלט. טוב לראות שגם האוהדים של הפועל עצמם לא אוהבים אותם... אף אחד לא אוהב אותם. אח"כ שיתפלאו למה הם מקבלים אבנים בכל איצטדיון שהם מגיעים אליו
מכבי ת"א ניצחה את מינכן 1860 כן כן, מכבי סיימה לפני מספר דקות את חצי הגמר בטורניר, מכבי שיחקה מול מינכן 1860 מגרמניה. ההזדמנות המסוכנת הראשונה הייתה של מכבי, כאשר ברונו רייס נשאר לבד מול השוער, אבל בטח לגופו ואת הריבאונד בעט החוצה, בסך הכל מינכן נכנסה לאט למשחק, אבל הייתה יותר מסוכנת, בעיקר במחצית השניה (50 דקות משחק), הלחץ גבר לקראת הסוף, וכדור אפילו ננעץ במשקוף של מכבי אחרי קרן ויציאה רעה של שטאובר. בסופו של דבר מכבי יצאה למתפרצת, ההגנה של מינכן לא הייתה, ואסף קריספיס הצעיר, שנכנס רק דקה קודם, עבר את השוער הגרמני, ומזווית לא קלה גילגל כדור חלש שקיבל עזרה מתמיר כהן שגם רק נכנס, ודחק אותו פנימה, 1-0 למכבי 5 דקות לסיום. כעבור שתי דקות פנדל למכבי אחרי שנימני הורחק, נימני בעצמו בטח את הפנדל, אבל הצליח רק להרוג ציפור אחת או שניים ולא יותר. בסופו של עניין ניצחון יוקרתי של מכבי שהצליחה לעקוץ במתפרצת, והייא תשחק בגמר הטורניר מול מלאגה.
סך הכל משחק לא רע בכלל ואפילו די טוב של מכבי..היא הייתה יותר טובה ממינכן. נימני היה בינוני אבל הבריק עם הטכניקה שלו[כולל סחיטת הפנדל שהייתה אומנות!] ברומר פנסטיל בן חיים ואבו סאלם היו טובים שטראובר עשה יותר מדי טעויות בנין והייס היו לא רעים..עובד היה חושך לדעתי..ביטון גם איכזב וגם פרחוננקובס.. קריספיס לעומת זאת במעט דקות ששיחק הראה כדורגל לא רע[אבל הוא לא שיחק יותר מדי ככה שקשה לשפוט] והזר הנבחן שיחק כמה דקות בעצם...הוא לא שיחק..הוא היה כמה דקות על המגרש.. אבל כל הכבוד למכבי.. http://www.tsv1860.de/gfx/logo_top_color.Xxx נשארו מאחור...מינכן 1860..
מכבי הפתיעו אותי. מכבי היו מאורגנים, יחסית לפתיחת עונה, ונראה היה שקלינגר הצליח להוריד מהם הרבה מאוד חלודה. מינכן הגיעו ל-2 או 3 מצבים אבל אני חושב שתסכימו איתי אם אגיד שמכבי היו עדיפים הרבה יותר ממינכן. נראה מה יהיה עם הספרדים..
בדיוק מה שהיה נחוץ למכבי ת"א כדי להגיע לז'ילנה עם מצב רוח טוב, לזכות בטורניר "לך" (נראה לי זה מדבר פה על כמה...) מכבי ומלאגה עלו שתיהם עם הרכב שני והנוער, ואחרי משחק די חל עברו לפנדלים, כשבדקה האחרונה מלאגה מכניסה את כל בועטי הפנדלים שלה למשחק. במצב של 2-2 ניר גל עצר פנדל ובכך בעצם נתן למכבי יתרון ותמיר כהן כבש את הפנדל האחרון. http://www.sport5.co.il/_Uploads/5516lech_gavia.Xxx
אני הלכתי אתמול לסרט, אז לא ראיתי את הגמר. אבל בכל אופן, הישג מכובד מאוד למכבי ת"א, סך הכל היריבות עדיפות עליה, וכפי שכבר אמרו פה, היא לא יכלה להגיע במצב יותר טוב למשחק מול ז'יליה, שאגב, מתי הוא? יום רביעי זה יוצא? כי אני זוכר שראיתי פרסומת בטלוויזיה אבל לא וזכר באיזה יום....
כל האוהדים של הפועל ת''א כמבי חיפה ושאר הליגה קיללו את מכבי ת''א כאילו שאכפת למישהו אבל מה שהם עשו אתמול בית ספר נימני אז עכשיו מה יש לאוהדי חיפה להגיד הם יצאו תיקו 2 מול קבוצה מהליגה השנייה בהולנד
אני חייבת להודות שמכבי שיחקו טוב. בעיקר אהבתי את ההתקפות שלהם, למרות שרובן עברו דרך נמני וזה בטח משהו שלא מצא חן בעיני קלינגר.