המחזור החמישי יכול להיות קרב על המקום השלישי. חבל שלא יצא את פלרמו במחזור האחרון, כי אם הם היו כבר עולים מחזור לפני (מה שכנראה יקרה) הם היו שמים הרכב משני מול פ"ת.
אתם לא תאמינו איזה קהל יש לברונדבי! בעונה שברונדבי היו בליגת האלופות, הייתי בברצלונה ביום של המשחק שלהם נגד ברצלונה! ראיתי כמה אוהדים בדרך למשחק, וים אחר כך שמעתי שבאו לשם 700 אוהדים! ותתארו לכם מזה בדנמרק!
קודם כל פ"ת צריכים להאמין ולשאוף לנצח בכל משחק. ידוע שקבוצות איטלקיות מיחסות חשיבות פחותה למפעלים האירופים,אולי יהיה אפשר להשאיר פה נקודות. משחק החוץ בדנמרק יהיה הקשה ביותר,באספניול בדרך כלל אין הרבה קהל והיציע רחוק מהדשא.
זה נכון שאין להם הרבה קהל, אבל אם הם באירופה יבוא הרבה קהל! אני למשל יבוא למשחק של מכבי פ"ת נגד פלארמו או לוקומוטיב!
עולים שלב... בטח התכוונת מה ההבדל בין ראשון לשלישי, אז ההבדל הוא שהקבוצות מקום ראשון ישחקו בשלב הבא מול קבוצות מקום ראשון בהתאמה.
אני דווקא חושב שיש למכבי פ"ת סיכויים לא רעים בכלל לוקומוטיב (ב) - נכון , משחק קשה לכאורה, אבל אם מכבי פ"ת יכולה לנצח בבלגרד 5-2 את פרטיזן , אין סיבה שהיא לא תצליח לנצח את לוקומוטיב ,בייחוד כאשר המשחק בבית מה גם שהיתרון הבולט של הרוסים הוא הביתיות , ואין להם את זה. אספניול (ח) - אני לא רואה את פ"ת מוציאה פה אפילו נקודה אלא אם כן יקרה נס מהסרטים , קבוצה מצויינת ורגל ועד ראש , שניצחה העונה בבית את ריאל מדריד , אז מי זאת מכבי פ"ת בשבילם ? פאלרמו (ב) - פאלרמו קבוצה מצויינת , בייחוד בבית , קשה לי לראות אותם נותנים משחק ענק מול פ"ת בר"ג , במיוחד שהעונה הם בלי הכוכב שלהם שעבר לפיורנטינה , לוקה טוני , אבל הוא לא זה שעושה את ההבדל בין פאלרמו שיכולה לנצח את פ"ת לבין פאלרמו שלא יכולה. פ"ת תצטרך לקרוע את התחת בבית בשביל להוציא נק' ונקווה שנצליח להוציא נק' קטנה ברונדבי (ח) - בלי להמעיט מערכה של ברונדבי חס וחלילה , מכבי פ"ת יכולה להוציא משם נק' ואפילו צריכה , ואני חוזר על העובדה שהחניכים של לוזון ניצחו בבלגרד 5-2 , וברונדבי לא יותר טובה מפרטיזן לפי דעתי בהרבה , ככה שהכל עוד יכול להיות. תחזית שלי לצבירת נק' של פ"ת במקרה הטוב - מוציאים בין 5-8 נק' , זה יהיה מאוד מפתיע אם זה יקרה אבל זה אפשרי בהחלט במקרה הסטנדרטי - מוציאים בין 3-5 נק' , מכבי פ"ת תהיה תלוייה באחרים במטרה לסיים מקום שלישי כנראה במקרה הרע - 0-3 נק' , שלא נדע מצרות אבל זה אפשרי , פ"ת עפה בבושת פנים אבל עם סימן להתחלה חדשה של הכדורגל הישראלי באירופה. שיהיה בהצלחה למכבי פ"ת
תקנו אותי אם אני טועה,פאלרמו רגילה לשחק בתור האנדרדוג,פה היא ממש לא ככה . אולי זה יעזור לפתח תקווה. לדעתי פתח תקווה צריכה עוד חיזוק אני מאמין שעכשיו הלוזונים יקבלו כמה שקלים ולדעתי הם צריכים לחזק את הקבוצה[כמובן לא להתפרע]
כרגע פ"ת סובלת קשה מהפציעה של סלים טועמה. אבל השחקנים של פ"ת זה אף פעם לא כוכבים זה שחקנים שמשחקים עם נשמה כדי להוכיח... וקשה לי ליראות שחקן שמגיע בשלב זה ומתחבר טוב לקבוצה הזאת.
נשמה נשמה,חד פעמי זה מצליח.. אבל כמה ראינו נגד הרנבין איך זה נראה... המשחק מול הסרבים הוא באמת אחד למיליון והמשחק מול הרנבין לדעתי יותר משקף את מה שפתח תקווה שווה מבחינת אירופה... אני לא רואה את שי בנאי מצליח לעצור את החלוצים של אספניול או פאלרמו..