מכה קשה לפ"ת, סלים טועמה נפצע במשחק מול בית"ר, מה שאומר שהוא יחמיץ את המשחקים הראשונים בשלב הבתים. מכה קשה ללוזונים אבל אני מקווה שהם יצליחו להסתדר.
אני לא רואה איך פ"ת עולה מהבית הזה. אולי היא יכולה להתמודד עם לוקומוטיב וברונדבי על המקום השלישי, אבל זה יהיה קשה מאוד וידרוש מהשחקנים של לוזון להתעלות על עצמם בכל ארבעת המשחקים.
אני לא יודע איך אתם רואים פה הגרלה קשה. אני ראיתי את האפשרויות האחרות, ויחסית לזה, זו הגרלה אפילו קלה! החיסרון היחיד הוא שאין שתי קבוצות שישחטו את כולן ויאפשרו למכבי פ"ת לעלות שלישית, אבל אולי הפערים הלא גדולים דווקא יסייעו. קבוצה שניצחה 2-5 בבלגראד יכולה באותה יכולת לנצח כל אחת מ-4 הקבוצות האלה, בטח ובטח במשחק בית (לא שיש קהל, הכונה שזה לא בחוץ). נגד מי הם בחוץ ומי בבית באמת?
אני באמת חושב שפתח תקווה מסוגלים לעשות את זה. אחרי הכל יכול להיות מצב שניצחון ותיקו יספיקו להם לעלות. בשביל 3 עולות מתוך 5 לא צריך לנצח כל משחק ולכן גם נצחון אחד, בצורה מסויימת, מקרב אותך לאפשרות עליה מהמקום השלישי.
חבל... היה עדיף לוקומוטיב וברונדבי בבית, כי ברונדבי היא החלשה מבין היריבות וככה היה בטוח ניצחון עליה. טוב שלוקומוטיב בבית, מי רוצה להגיע לרוסיה בחורף.
תסריט אפשרי שיספיק לעלייה כמעט בטוח: ניצחון בית על לוקומוטיב, ניצחון חוץ על ברונדבי, תיקו (0-0 רצחני אחרי בונקר אדיר ו19 כדורים בקורה של אוהד כהן) והפסד בברצלונה... 7 נק'...
אני לא רואה את פ"ת מנצחת אפילו משחק אחד. עם כל הכבוד,ראיתי את ברונדבי ב2-2 מול אייאקס בדנמרק ואני לא מאמין שאפשר לעשות שם משהו. אספניול זאת קבוצה מספיק חזקה כדי לנצח את פ"ת בספרד. אני חושב שלקומוטיב או פאלרמו,אחת מהן תשאיר פה נקודה או אפילו 3. אבל לא יותר מזה. עם זה לא עולים.
בית לא קל בכלל אבל לדעתי חוץ מניצחון חוץ בהר היהודים פ"ת יכולים להפתיע בכל שאר המשחקים. הדבר הכי טוב שיצא בבית הזה זה כמו ש recoba אמר שקיבלנו(כן, בגוף ראשון, כולנו ישראלים) את לוקומוטיב בבית ולא בחוץ.
לצערי בית קשה לפ"ת, לוקומוטיב בבית זה אומנם יותר קל מאשר ברוסיה, אבל עדיין אי אפשר להשוות בין הקבוצות הרוסיות לישראליות. אספניול בחוץ, זה משימה כמעט בלתי אפשרית, וברונדבי בחוץ זה לא טיול. גם מול פאלרמו בבית יצטרכו לקרות הרבה דברים בשביל שפ"ת תנצח. ולמרות הכל , מי האמין שהם יעברו את בלגראד בחוץ , אחריי הפסד 0-2 בבית? אשריי המאמין http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
תיקון...זה הסדר הנכון: במחזור הראשון פ"ת תארח את פאלרמו במחזור השני היא תתארח בברונדבי במחזור השלישי פ"ת חופשית. במחזור הרביעי תארח את לקומוטיב. ובמחזור החמישי היא תתארח בברצלונה אצל אספניול.