כאוהד מכבי פ"ת אני רואה כאן הרבה תגובות נכונות והרבה תגובות ממש לא נכונות ואפילו הרבה שטויות כמו של "הפועל אשקלון" עכשיו אני יגיב לכל תגובה פה בהודעה.
הלוזונים נכון מנהלים אדירים הם ושחר יכולים לעשות בית ספר לניהול לכל הארץ. מכבי פ"ת לא הגיע מכלום לסגנות הקבוצה הגיעה אחרי הרבה השקעה במחלקת הנוער לקבוצה מצוינת שכזו
אין לך פשוט מושג מה אתה מדבר. תראה איזה שטויות אתה מדבר. איך אתה משווה את מכבי פ"ת של עכשיו למכבי פ"ת של לפני 8 שנים(שהם עוד היו בתחתית ובאמצע הטבלה כל עונה)????? מה זה השטויות שאתה מדבר? בעונה שמכבי פ"ת יצאה מקום שלישי נקודה ממכבי ת"א הליגה היתה חלשה תגיד לי? מכבי פ"ת יותר טובה מכל קבוצה בליגה חוץ ממכבי חיפה,כולל ההתחזקות שלנה לעונה(אולי חוץ ממכבי ת"א תלוי איך הם יתחברו) מי זאת הפועל ת"א לעזאזל? קנתה 2 שחקני ספסל ממכבי חיפה? בית"ר ירושלים?!?!?!?!?!!? קנתה את טוטואנה ואנסומבו שלא עשו כלום 3/4 בהפועל חיפה? מכבי פ"ת קבוצה יציבה שלא משתנה כל שנה כבר הרבה שנים אותה הגנה קבועה,שינויים קטנים בקישור מדי שנה והקבוצה פשוט מנוהלת מצוין.
מכבי פ"ת איבדה גם העונה בורג חשוב מאוד במערך של גיא לוזון (גל אלברמן), אז? זה לא משפיע לרעה על הקבוצה? תהיה רציני... אה כן, טוב לראות אוהד של מכבי פ"ת בפורום, עוד לא פגשתי אחד כזה.
מעניין באמת יהיה לראות את מכבי פ"ת בעונה הקרובה, בלי החתמות בומבסטיות, בלי גלאקטיקוס ובעיות, סגנית האלופה שתשחק באופ"א יכולה לשחזר את העונה החולפת אם רק תאמין.
אל תדאג אני לא לוזון ויש עוד הרבה אוהדי מכבי פ"ת. אני לא חושב שאלברמן הוא בורג מרכזי במערך. השנה הוא שיחק יותר כקשר התקפי מאשר אחורי והוא לא שיחק חלק גדול בעונה ואני באמת רואה אותו שחקן ענק אבל לא נפילה גדולה שהוא עזב. מה שכולכם לא מבינים זה שטועמה עכשיו כמו רכש למכבי פ"ת הוא שחקן ענק פשוט שחקן ענק והוא ישחק אצלם כל העונה והוא פשוט ענק כמו שאמרתי. ואל תתחילו עם השטויות הוא לא רוצה לשחק שם.
זהו וכל פעם אני משתגע מזה... אף אחד לא מדבר על מכבי פ"ת כולם מספידים אותה. תגידו לי איך הפועל ת"א ובית"ר מועמדות לאליפות?? מי הם הביאו? הפועל ת"א??? ורמוט? בינוני+ באדיר וברדה מהספסל של מכבי חיפה??? זה לא יותר מרכש עבור קבוצה שעמדה לרדת ליגה ורוצה לעלות למרכז הטבלה בית"רטיקוס?(הכי מרגיש) מה מה מי הם בכלל? מי הם הביאו? טוטואנה אנסומבו? בינוניים ש3/4 עונה לא עשו כלום בהפועל חיפה בן יוסף? בלם טוב אבל לא יותר יואב זיו? גם בינוני + למכבי ת"א אני מרשה לקרוא גלאקטיקוס באמת נמני ברקוביץ רוסו דוארטה וקאקו זה רכש ענק לאליפות. מכבי פ"ת יותר טובה מכל קבוצה בארץ חוץ ממכבי חיפה כולל החיזוק שלה (בלי חיזוק של מכבי פ"ת) אם נגיד שמכבי ת"א לא תתחחבר.
איפה אתה חיי??? מכבי פ"ת העונה הציגה באמת יכולת בינונית! ובגלל שהליגה חלשה מאוד אם יכולת התקפית לא גדולה והגנה ענקית היא הצליחה להיום מקום שני ולנצח בגדול את כל הליגה חוץ ממכבי חיפה כמובן. ושוב תקרא תהודעות שלי בית"ר והפועל ת"א לא קבוצות טובות כלל וכלל מכבי פ"ת הסתדרה מצוין בלי קהל גדול.
בדיוק זה הכוונה הוא לא עשה כלום בכל העונה הגדולה שלהם שזכו במקום השני ואם ראיתם את הסיבוב השלישי שלו בעונה הקודמת(שהם יצאו מקום שלישי) תדעו מה הוא שווה במיוחד אם הוא יהיה ככה עכשיו כל העונה. ושוב הוא הבין שהוא שחקן מכבי פ"ת סופית!
תשתוק אין לך מושג מה אתה מדבר גם בתמורת 5 מיליון דולר מכבי פ"ת לא תשחרר אותו היא לא צריכה כסף היא צריכה שחקנים מצוינים.