מכבי 'עלית' ת"א 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י לירן, ‏30/6/07.

  1. iverson13 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,383
    לייקים שהתקבלו:
    0
    חכה אחי תן להם הזדמנות הם הביאו שחקנים מממש ממש טובים...אם הם יתחברו הכל ילך טוב...אבל תן להם זמן..
     
  2. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שיקחו את הזמן שלהם, לי אין בעיה. זה שהכי מפריע לו שמכבי לא באמת מסוגלת לקחת את התואר זה שמעון מזרחי. לא מעניין אותו כמה קשה לבנות קבוצה, הוא היה וישאר עקשן בכל הנוגע לניצחונות. הוא פשוט מזריק הצלחות לוריד. לא יהיה לו הרבה סבלנות לקטש או לשחקנים אם החומר של השנה לא יפגע.
     
  3. Chelsea_forever Member

    הצטרף ב:
    ‏2/10/07
    הודעות:
    141
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מכבי החתימו שחקנים על ימין ועל שמאל.. וחצי מזה התברר שהכל זבל. אל תבלבלו לי תמוח צריך להתחבר וצריך לזה, כל קבוצה צריכה את הזמן שלה בהתחלה אולי זה ברור, אבל איך זה שקאמינגס פתח טוב? ומוריס פתח טוב? והשאר (פייזר ועוד ה10 זרים שלהם) פתחו כמו זבל. מחתימים לי את בטיסטה שלא מקבל דקה אחת ועוד מיליוני שחקנים. מכבי לא יקחו השנה תיורוליג כי זה לא משנה כמה יש לך אלא האיכות. אמן אמן שיכשלו.
     
  4. Arsenali Member

    הצטרף ב:
    ‏24/10/06
    הודעות:
    525
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הבנו שאתה שונא את מכבי , אבל חכה רק התחילה העונה..
    למה נראה לך שבטיסטה עכשיו יקבל דקות ? הוא לא מזמן הגיע ושחקן שישר מגיע לא צריך ישר לשחק הרבה דקות , הוא קיבל מספיק דקות ועדיין אי אפשר לדעת איך הוא , גם שפארקר בהתחלה בא אמרו שהוא זבל .
    ואתה תראה שפייזר יהיה השחקן בין המובילים ביורוליג ותוך שנה שנתיים הוא חוזר לNBA.
     
  5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    מוקדם מידי לקבוע עובדות (אפילו מוקדם בצורה קיצונית). אי אפשר לקבוע שהוא רע כמו שאי אפשר לקבוע שהוא יהיה טוב עד כדי כך שהוא גם יחזור ל NBA. אט אט התמונה תתבהר לכאן או לכאן.
     
  6. iverson13 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,383
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפי איך שהוא שיחק בעונה שעברה...(נכון קוסטה ריקה)הוא העמיד ממוצעים מפחידים של בערך 40 נקודות ו15 ריבאונד משהו כזה..באטיסטה רק הגיע...ומה צריכים אותו לליגה..נהריה היה מקרה מיוחד וגם אותו ניצחו...יש להם סגל רחב בגלל היורוליג...אז היה משחק ראשן הייתה התרגשות אבל ניצחו...וד"א בחטיפה בסוף במשחק נגד לה מאן...מיהו שם לב שבכלל מוריס חטף?!?! http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/dry.Xxx
     
  7. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אלוהים, אתה חתיכת קשקשן...
    נתחיל מזה שמלכתחילה המטרה של מכבי לא היתה זכיה ביורוליג. קודם כל שיגיעו לפיינל פור (וזה יהיה קשה), תזכור מי מתמודדות עם מכבי. פאו, אולימפיאקוס, ריאל מדריד, צסק"א, טאו ויטוריה, שמה לעשות הם טובות ממכבי.
    הלאה, מכבי החתימו שחקנים על ימין ועל שמאל? מכבי התנהלו מצוין בקיץ. כבר אחרי שנפרדו מספאחייה, הביאו את קטש ושרף, בנו קבוצה נהדרת, הביאו שחקנים מצוינים והכל תוך כמה שבועות. הפציעה של טל בורשטיין קצת שיבשה את הרכישות של מכבי, והביאו את גארסיה כי בלותנטאל הוא קלעי ולא יותר מזה, וגם טרנס מוריס הוא לא 3.
    ואתה צריך לתת זמן למרקוס פייזר. הוא שחקן טוב, יש לו אגו מנופח אבל הוא שחקן טוב. עכשיו הוא משחק רע, עושה יותר מידי עבירות חפוזות ולא מספק את הסחורה. ואתה שואל למה טרנס מוריס טוב? הוא שיחק בירושלים שנה שעברה, והוא רגי לארץ והשתלב במכבי מצוין.

    ואת זה אומר לך שונא מכבי.
     
  8. iverson13 Member

    הצטרף ב:
    ‏26/10/07
    הודעות:
    1,383
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מחצית :
    ריטאס וילנה-46
    מכבי-31...
    על הפנים בנתיים מכבי משחקת..רק ביינום משחק...וגם הוא לא כוכב...
     
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,401
    לייקים שהתקבלו:
    4,949
    מין:
    זכר
    יש דיון שמוקדש במיוחד ליורוליג, שם המקום המתאים לדבר על משחקה של מכבי הערב.
     
  10. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    הביאו את הצביקה למקרה שקטש לא ידע איך להתמודד עם הרמות הגבוהות, אז צביקה שם מוכן לפעולה.
     
  11. Number 8 Member

    הצטרף ב:
    ‏19/2/07
    הודעות:
    9,977
    לייקים שהתקבלו:
    1
    ניקולה וויצ'יץ, שנפצע במשחק הליגה האחרון נגד גליל עליון, עבר בדיקת MRI, בה התגלה כי הוא סובל מקרע ברצועה והוא צפוי להיעדר בין 4 ל-6 שבועות.

    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
     
  12. samoel Member

    הצטרף ב:
    ‏11/3/07
    הודעות:
    2,517
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מכה קשה, נכון שלניקו אין תחליף אבל בוא נראה עכשיו את המבקרים של קטש על הסגל העצום שבנה.
     
  13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏7/9/04
    הודעות:
    24,805
    לייקים שהתקבלו:
    335
    מכה קשה זה לא מילה. פציעה שכזאת דווקא משחקן מפתח עשוי להפוך את מכבי מקבוצה מובילה באירופה לקבוצה שולית מאוד. מה גם שהפציעות האלו גומרות על ניקולה ועל הקריירה שלו. ככל שהוא לא ישחק יותר זמן הוא גם לא הפוך צעיר יותר, מכבי מאבדים בחוסר מזל עצום שחקן בעל ערך אדיר שהשקיעו בו הון!
     
    נערך לאחרונה ב: ‏6/11/07
  14. דנידין Member

    הצטרף ב:
    ‏6/4/07
    הודעות:
    8,670
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל הכסף ששילמו עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
     
  15. שגיא Guest

    מעבר לפציעה של וויציץ'י שהיא אבידה בפני עצמה, גם העיתוי שלה לא יכול היה להיות גרוע. בדיוק אחרי שחזר לעניינים, והרבה לפני שהמחליפים שלו (ופייזר בעיקר) נכנסו לכושר. אולי זה קצת מוגזם להגיד, אבל החודש הקרוב יהווה חודש מבחן למכבי ולשחקני הרכש שלה. מעבר ליכולתם הדרושה, דרושים גם הניצחונות, כי אם גם הם לא יגיעו, אז גם חזרתו של וויצ'יץ' עשויה להיות כבר לא רלוונטית.