שאתה תקבל את ג'וב החיים שלך הזדמנות שבד"כ לא חוזרת פעמים אני רוצה לראות אותך מסרב, בסופו של דבר כדורסל וספורט הוא דבר דינמי, היום אתה אומר משהו אחד ומחר אתה תעשה משהו אחר. אני לא אגיד נחרצות שאפי לא בגד בעקרונות שלו אבל אני לא רואה בזה פגיעה בשום דבר, החוזק של מכבי צריך להיות הבעיה שלה? או של אפי ?(כשהוא המאמן עכשיו)
לא הייתי מסרב, אבל אם הייתי נושא את דעותיו של אפי בירנביום בעבר, ואם הייתי אפי ברינביום- אז כמובן שהייתי מסרב, כי זאת פשוט צביעות לשמה! הוא נוגד את כל מה שאמר בעבר, הוא פועל נגד העקרונות שהוא עצמו כ"כ הרבה בא בתלונות על ההגמוניה, כולל נאום הכבשים. מכך אפשר להסיק, ללא שום צל של טיפת ספק, שאפי בירנביום הוא לא אדם ישר- הוא אדם שקרן שלא יכול לעמוד מאחורי העקרונות שהוא כ"כ הרבה שנים דיבר עליהם. מישהו זוכר איך בנאום הכבשים הוא תקף את מכבי ת"א? את המערכת שלה? את דרכי ההתנהלות שלה? עכשיו הוא הולך להיות חלק ממנה!!!בושה, כמה צבוע אתה יכול להיות, עלוב נפש שכמוך, אפי בירנביום. אולי אצלכם המילה "עקרונות" לא אומרת לכם הרבה, אצלי היא אומרת הרבה מאוד, כי לאפי היה עיקרון, והוא מכר אותו בבושת פנים. שפל!!!
מסכים איתך. ובכל זאת, אין אדם יותר מתאים מאפי עבור התפקיד. אה, ואת כל הבולשיט המתייפייף של "צביעות ושקרים" תשמרו לעצכם. אני רוצה לראות שיציעו לכם את הג'וב הכי משתלם בחייכם בתחום שאתם הכי אוהבים ואתם תסרבו בגלל איזה נאום או דעות שהיו לכם בעבר.
מגיע לו הצ'אנס. אפי בזירה המקומית עשה דברים נפלאים, עכשיו הג'וב האמיתי בקריירה שלו, הג'וב של החיים שלו כמו שכמה פה אמרו, הלוואי והוא יצליח, ואני כן חושב שעם בנייה נכונה מכבי יכולה גם להחזיר את התואר האירופי, אל תפסלו אותו מעכשיו.
אני לא טיפש, אני יודע שהרבה מאוד "עקרונות" והבטחות נמחקים מהעולם, אני מודע לזה, ומי כמוך יודע את זה כאוהד יונייטד שרונאלדו היום פשוט השתין על הסמל של האוהדים ושלו- אבל בכל זאת, מאפי בירנביום, שסימל את הניגוד של ההגמונייה, שדיבר על זה כ"כ הרבה- לטעמי, מכירת עיקרון ברמה הזאת היא הרבה מעבר! שפל!!! מפיני "לעולם לא אאמן במכבי ת"א" גרשון לא ציפיתי להרבה, אבל אפי בירנביום? אוי, איזה אכזבה ממך, לא האמנתי שתגיע לרמות שפלות שכזאת, פשוט שפל!!!
בסופו של דבר כמו שסמואל אמר, אם היית בעולם הזה לא היית מסרב להרבה דברים. יש המון פיתויים ולכן גם קשה לראות כוכבים היום בספורט בלי פרשיות מוזרות, וסמים ואלכוהול ובחורות. יש המון פיתויים וכשאתה בקבוצה אחרת אתה כמובן תשנא את מכבי ואת השליטה שלה, אבל אחרי כל מה שעברת ויציעו לך להצטרף אליה אתה לא תסרב. אין מה לעשות, כמו שאמרו פה הספורט הוא מאוד דינמי. "אם אתה לא מנצח אותם, תצטרף אליהם"
אתה מכיר אותי שאתה אומר לי אם הייתי עושה דברים כאלה וכאלה? מאיפה אתה יודע? אני אדם שנשען על עקרונות, שאחד הדברים החשובים שלי הם העקרונות, ואני לעולם לא יהיה צבוע בעיקרון מסויים שלי, כמו שעשה אדון אפי בירנביום, השפל!!!
תאמין לי שאתה יכול לדבר עד מחר אבל אם היית מגיע לעולם הפיתויים הזה היו דברים שלא היית יכול לוותר עליהם. לא הכל "עקרונות" וטוב ויפה. אני מקווה שתעבור כמה דברים בחיים שלך ותראה שהעולם לא כזה. חוץ מזה מי אמר לך שזה עיקרון? בסה"כ היה נאום אחד, וגם הנאום עצמו לא היה נגד מכבי בכלל אלא נגד הליגה ונגד האיגוד שנותנים לה לשלוט בליגה.
דניאל א. - הוא לא יצא נגד מכבי תל אביב, אלא על התופעה שנוצרה בעקבות הצלחתה החוזרת בליגה. באותה המידה, זו יכלה להיות כל קבוצה אחרת. זה לגמרי לא היה אישי, אלא כללי.
אני מקווה מאוד שמכבי ילמדו לקח מהעונה שעברה, ולא להביא חתולים בשק. יחד עם אפי, הם צריכים להביא שחקנים שמתאימים למכבי. למשל כמו, זיסיס משפשף פרקט, פעם במשחק. יש גם את טריפוביץ' מפרטיזן, קומבו נהדר שלדעתי הולך להיות אחד הגדולים. ויש גם את בצ'ירוביץ, שבכלל מוזכר בהקשר לבולוניה. כדאי לחטוף אותו עכשיו.
אם יתנו לבירנבוים את הזמן, הוא יוכל לבנות קבוצה ראויה לשנים הבאות, השאלה אם ההנהלה והקהל שכ"כ דורשים הצלחות יהיו סבלניים. בקשר לדיוויד בלאט, אז שוב הוא מסרב למכבי, והפעם לטובת דינאמו מוסקבה, שמי זו בכלל לעומת מכבי תגידו לי. אבל שיהנה לו בנסיונות חסרי הסיכוי לנשל את צסק"א מהתואר וממשחקי היול"ב קאפ. ושאפי לא יחשוב אפילו על להנחית במכבי את ארז כץ הנטול כל יכולות התקפיות, גם וויליאמס לא בטוח ברמה, אבל את זה עוד ניתן לקבל איכשהו.
ביי ביי הלפרין? הסכומים בכדורסל האירופי עוברים כל גבול. אם צ'וקר כזה עשוי לקבל חוזה של יותר ממיליון יורו לעונה, זה רק מעיד על השיגעון.
אם הוא לא היה ישראלי הייתי אומר שילך. באמת הוא לא שווה, קורס ברגעים מכריעים, ואיכשהו על שחקן כמוהו אני לא יודע למה אבל אני מרגיש שאני יכול להגיד: הוא לא מכביסט. אין לו את הרוח הזאת של מיקי, מוטי, אפילו גודס דניאל וגם ג'מצ'י מגדולי הלוזרים של מכבי. אין לו את הקילר. שחקן בינוני ונחמד זה הכל. מצחיק הוא גדל מגיל 0 במכבי מוזר. Let`s Go Omri Let`s Go!