מכבי 'עלית' ת"א 2007/8

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י לירן, ‏30/6/07.

1. Number 8 Member

אתם לא יודעים כמה הערכה יש לי כלפי עודד קטש. אחד האנשים שאני יותר מעריכים בספורט, מכביסט אמיתי, ספורטאי למופת, שחקן ענק ונשמה אמיתית. גדלתי עליו וראיתי בו כמודל לחיקוי. אבל הדברים שלו אתמול השאירו אותי עם פה פתוח עד עכשיו ופשוט לא האמנתי ששמעתי את הדברים האלה. "להגיד על צביקה שרף שהוא מבין בכדורסל זו מחמאה בשבילו"... לפתוח בצורה כזו על צביקה שרף? אחד המאמנים הגדולים בתולדות מדינת ישראל? כנראה שיש עוד צד לעודד קטש והצד הזה מגעיל.

עוד דבר שלא אהבתי זה שהוא אמר לאימא שלו שהוא עושה טעות בכך שהולך לאמן את מכבי. קודם כל, אם אתה כבר יודע מראש שהכל הולך להיות כישלון אחד גדול, למה לקחת את הג'וב? דבר שני, אז לקחת את העבודה למרות שחששת, אז למה להסכים שצוות טלויזיה צמוד ילווה את הכישלון וההשפלה שלך?. בנוסף, ואת זה ממש לא אהבתי וזה מעיד על חוסר מקצועיות, שקטש ועמיאל הלכו לשתות שעה וחצי לפני תחילת משחק. התאכזבתי ממנו מאוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/08
  2. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

זה עוד אפילו יותר גרוע ממה שזה נראה. קטש ניסה באופן ישיר לפגוע במכבי בתיזמון של הדברים. הוא טוען שהוא אוהד מכבי, אבל הוא ניסה להזיק לקבוצה שהוא אוהד ויותר מכך, הוא ניסה להזיק לקבוצה שבאופן בלתי נתפס האמינו בו כמאמן ומינו אותו למרות חוסר הניסיון העצום שיש לו.

3. Number 8 Member

אוהד מכבי? אני כבר לא כל כך בטוח בכך. השאלה הראשונה של מוקי בסרט אתמול הייתה "האם אתה אוהד מכבי"? תמיד ראיתי בקטש כאחד המכביסטים היותר גדולים, כאחד שיגיד ישר "כן" על השאלה מבלי לחשוב פעמיים. במקום שיעשה זאת, הוא חושב כמה שניות, ואז אומר שהתשובה שלו תוציא אותו רע, לכאן או לכאן.

המשחק הקרוב של מכבי בליגה הוא ביום חמישי נגד גליל עליון של עודד קטש. מה יכול להיות הכי אירוני? מכבי חוזרים הביתה עם הגביע, לבית שלהם, לאוהדים שלהם, למשחק נגד אותו מאמן שנכשל בקבוצה וכמעט הרס אותה עד תהום. אה, וגם, יהיה נגד המאמן שהביא גביע אירופה. אותו מאמן שלא מבין בכדורסל.

4. samoel Member

סלע, לתזמון אין שום קשר לקטש.

החומר הועבר לערוץ 10 ומשם הם עשו איתו מה שרצו. התקשורת במדינה הזאת יש לה תחביב כזה, להיות מחרחרת מלחמות אז אפילו ערוץ 10 שנותן חסות למכבי, החליט בפשטות לשדר יום לפני הפיינל פור. מצידו יגיד אם מכבי התעניינו בעיה שלהם שכן הם לא נמצאים בארץ. ראש קטן הערוץ הזה. זה בזיון לתקשורת לדעתי, הם חיפשו כיצד להצית אש.

בכתבה שהזכרתי פה, שקראתי לפני יומיים גם זה נאמר מצד העורכים ומהפיקים. אנחנו העברנו את החומר לפני כחודש לערוץ 10 ומשם זה כבר חומר שלהם. הם בחרו מה להדליף ומה לא.

5. Dimitar Berbatov Member

אמירה פשוט מטופשת של קטש. הכי הפתיע ואפילו הרגיז אותי שכאשר פורסמו כל מיני ציטוטים שיוחסו לקטש בהם הוא מאשים את מכבי ואת שרף, הוא התקשר לצביקה ואמר לו שהדברים הוצאו מהקשרם. איזה הוצאו מהקשרם ואיזה בטיח. ביקורת חריפה ומגעילה של קטש. עם כל הכבוד לשם הגדול עודד קטש, הוא עוד לא עשה שישית ממה שצביקה שרף עשה בכדורסל. אפילו אם לצביקה אין ידע גדול בכדורסל, אני מעדיף מאמן שיודע להתנהל על המגרש, לעשות חילופים נכונים ולהכניס מוטיבציה לשחקנים שלו, על פני מאמן עם ידע עצום אבל עומד על הפרקט אדיש וחסר עונים.

חוץ מהאמירה הזאת של קטש, אני מסכים עם מאור - ההר הוליד עכבר. כבר שבוע רצים פרומואים מפוצצים בערוץ 10, וסך-הכל קטש לא נכנס במכבי עד כדי כך.
    בכלל הסרט הזה חובבני מאוד. בחייאת, מוקי?שבק ס' לא התאחדו? וכמה אפשר לראות את אורן עמיאל מקשקש על החברות שלו עם קטש? סתם סרט של 20 דקות שנמרח על שעה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/08
  6. דנידין Member

איך מכבי בכלל חשבה להביא מאמן כה צעיר כמו קטש? בחור בן 30 לא יכול להיות מאמן ברמות הכה גבוהות. קטש צריך להגיד תודה לאלוהים שמכבי כה אוהבים אותו ונתנו לו הזדמנות לאמן שאף אחד לא האמין שיקבל. צביקה לא אשם שמכבי הודו בטעות ופיטרו אותו מהר ככל האפשר כדי להציל את העונה. הוא נכנס לתפקידו אבל לא חפר לו בור או משהו.

7. samoel Member

אני נורא סקפטי לגבי הדברים שלך על צביקה.

רלף קליין, אדם עתיר ידע ואולי גדול מאמני מכבי אמר בסיום הסרט. קטש צעיר וחסר נסיון וזה בסדר הטעויות שעשה, אני הייתי מצפה מצביקה לעזור לו . השאלה עד כמה באמת צביקה לא רצה להיכנס לאוטוריטה של קטש, ועד כגמה מה שקטש אומר שלא נתנו לו בכלל אוטוריטה. אני דווקא חושב שאפילו במצבו של קליין יש אמת בדבריו. היו דברים שצביקה יכל למנוע, משום מה(באשמת אחד מהם לפחות, וזה ודאי!) הוא לא התערב.

8. Dimitar Berbatov Member

צביקה נמצא במצב שבו כל דבר שהוא עושה היה לא טוב. אם הוא היה עוזר לקטש, אז היו באים בטענות אליו שהוא לא נותן לקטש את החופש פעולה (מה שקטש מתלונן אליו עכשיו) ואם הוא לא היה מתערב, היו באים אליו בטענות שקטש חסר ניסיון ושהוא צריך לתמוך בו ולעזור לו.
    אני לא יודע עד כמה צביקה היה מעורב - אבל למראית עין הוא לא היה מעורב יתר על המידה, ועדיין קטש טען שלא נתנו לו לנשום במכבי, אז אפשר רק לחשוב מה היה קורה אם צביקה היה עוזר לו.

9. Number 8 Member

להגנתו של צביקה אפשר לומד שהוא אכן פנה לקטש לנתן לו עצות וטיפים, אך הוא פשוט לא לקח אותם. צביקה לא יכול לכפות עליו, אז הוא עזר לו וקטש החליט לומר "לא תודה" והמשיך בשלו. כך שזה מעשה לא נכון במיוחד לבוא בטענות לצביקה שרף.

10. פול סקולס Member

פשוט לא ייאמן.
    מכבי ת"א מפסידה הערב לגליל עליון 77-72.
    ההתקפה של הגליל נראית כמו קטסל ב'. כאלה חאפרים. לא ראיתי את הסטטיסטיקה, אבל לגליל יש בערך 8\32 מהשלוש, ובכל זאת הם מנצחים.

רחמים על מכבי ת"א

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/5/08
  11. אבו Member

כמה נמוך אפשר לרדת? קבוצה עלובה.

12. Cesc_Fabregas Member

עודד מלך ישראל, חי חי וקים
    גם זיין את מכבי ויצא גבר בסוף, ראו שהוא רצה לקבור את עצמו אחרי מה שהוא אמר

מה יש להגיד, מכבי פשוט עלובים לא אלופים, אלה סגני אלופת אירופה. משבחים את צביקה שרף כל שניה ושניה בפיינל פור על המעמד, אבל אחרי ההפסד הזה מבזים את כל השחקנים, גארסיה וכולם. חחח אוי כל הקפיצים אוהדי מכבי, אתם בושה.

צביקה שרף האפס הזה, ישר אחרי כל הפסד בא לשופטים. קיבל בתחת, ונאמר אמן.

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

צביקה נתן עונה גדולה ואני אומר לך את זה לא כחובב מכבי בלשון המעטה. הוא הביא קבוצה שרק מפסידה תחת קטש לקבוצה שרק מנצחת תחת צביקה, חיבר אותם כל כך מהר שלא נקלט. שנאה זה הכל טוב ויפה, לשמוח שהם הפסידו בליגה זה גם לגיטימי יותר מאשר באירופה, הכל בסדר, אבל צביקה עשה משהו שאף אחד לא האמין שמישהו יעשה עם הסגל של מכבי העונה.

14. פול סקולס Member

כששרף רק התמנה לתפקיד הם באמת התחברו כמו שאף אחד לא ציפה ונתנו הופעות טובות ביורוליג.
    גם בליגה הם השתפרו למרות הפסד אחד או שניים (אני לא ממש עוקב).

אבל בזמן האחרון, איך אפשר להגיד שמכבי היא "קבוצה שרק מנצחת"?
    ההפסד לצסק"א, מילא, קבוצה יותר טובה מהם, בלי ספק.
    ההפסד לגליל, נגיד שמכבי היו עייפים, או חטפו שוק, משהו כזה. נגיד.
    אבל על כל משחק שלהם אני בטוח שאפשר להגיד משהו כזה.
    שורה תחתונה היא שהם לא נראים טוב וזה בלשון המעטה.
    איך יכול להיות ששרף הכביכול כריזמטי מסתכל מהצד על משחק כזה, רואה שלמכבי אין מנהיג על המגרש ולא מגיב?

15. zivmay Member

יאללה, אני לא מבין אותכם.
    אבל אין לך מה לדבר!! ולא יהיה לך מה לדבר.
    תשתוק כבר יא מתוסכל, לא רשמת הודעה אחת על הקבצה העלובה שלך.