אני בהחלט מסכים איתך, צביקה שרף חייב לתפוס את מקומו, מה שהוא עשה בנבחרת ישראל, עם הסגל הקיים רק מעטים באירופה יכלו לעשות כך. התפרקות מנטלית לא נמצאת בלקסיקון של שרף, הוא יכול להתפרע על השחקנים באמצע משחק, שחקנים מעריצים אותו וסוגדים לו. באמת הופתעתי ששרף לא קיבל את המפתחות. הוא לא עוזר בהיותו מנג'ר.
חוסר יציבות כה גדול זה אך ורק המאמן שלא יודע איך לשמור על הקבוצה בכושר לזמן ממושך. החוסר ניסיון והידע של קטש הוא בעייתי. אז נכון שמכבי מנצחים משחקים כי יש להם סגל טוב, אבל קטש הוא לא בשביל מכבי.
יודעים מה? אני קצת אחזור בי מדבריי. אומנם צריך ניסיון גדול כדי לאמן מועדון כמו מכבי, אבל יש לי איפשהו הרגשה שקטש הולך לחבר את מכבי. אומנם זה לקח לו קצת יותר זמן מכל מאמן מנוסה אחר, אבל נראה לי שמכבי התקדמה יפה לאחרונה.
עודד קטש יתארח ביום ראשון (בשעה 20:00) בפורום "צהבת". http://forum.tzahevet.co.il מגדולי שחקני מכבי ונבחרות ישראל בכל הזמנים, אלוף אירופה במדי פאו בגמר שלא ישכח, חניכם בעבר של אובראדוביץ' ופיני, מאמן השנה שעברה בליגת העל וכמובן - מאמן מכבי ת"א בהווה.
נראה באמת מה יהיה לקטש להגיד אחרי המתקפה העצבנית מהכיוון של משפחת כספי. למי שעוד לא קרא: http://sports.walla.co.il/?w=/7/1214502
חייבים בארץ להגמל מהמנהג המעוות הזה, שההורים מתקשרים למאמנים/ בעלים ומתלוננים על כך שבנם לא משחק, שהם לא מקבלים את היחס הראוי וכו'. אם יש תלונות שהשחקן ידבר על כך עם המאמן, שהסוכן שלו ייצג אותו, לא ההורים שרק פוגעים בו. אתם מדמיינים סיטואציה שבה אביו של וולקוט ייתקשר לונגר וייתלונן על כך שבנו לא מרבה לשחק? אני לא. לגבי תוכן הדברים, אני לא יודע כמה דבריו של אביו של כספי נכונים, אני אישית מתקשה להאמין שיש כאן אנטי נגד כספי, אך גם אם יש צדק בחלק מן הדברים אני לא כל כך מבין על מה הוא חשב כשחזר למכבי. הרי היה ברור לכולם כי כאשר הרוטציה תקטן (וזה היה ידוע שבשלב מסויים מהלך שכזה יבוצע), חלק מהשחקנים צפויים להפגע ולראות דקות לעיתים רחוקות יותר, בעיקר ביורוליג. אם זה אליהו בפעם הראשונה, כספי בשנייה, ואולי ביינום בשלישית. אני לא מעורה עד כל כך בסעיפי החוזה, ומה הובטח לו, אך עצם ההגעה למכבי הייתה טעות. כמו שעודד אמר עוד לפני שאימן את מכבי, כספי בגילו צריך לשחק וכמה שיותר. אם זה על ידי מעבר לקבוצה פחות טובה כמו הגליל, או אם על ידי מעבר לקבוצה באירופה אשר בה הוא יזכה לדקות, אך דבר אחד בטוח, למכבי הוא לא היה צריך להגיע. הצעד הנכון עבורו הוא לעבור למועדון שבו הוא יהיה שחקן חמישייה, אפילו אם זה מועדון שנמצא בתחתית כמו הגליל. רק כך הוא יוכל להתפתח.
מה אפשר להגיד על דבר כזה, חבל מאוד שאביו של כספי מתערב בעניין הזה, כי הוא יכול לפגוע אך ורק בבנו. אין לי ספק בכלל שלעודד אין דבר נגד עומרי , להפך עודד דווקא רוצה לטפח כמה שיותר שחקנים שיהיו לו טובים לשנים הבאות במכבי ת"א, ולדעתי אני לא רואה גם סיבה שעודד יהיה נגד עומרי , ובטח שלא כי הוא חושש מזה שעומרי יעשה קריירה טובה משלו ,כפי שאמר אביו של כספי.
אם ככה, תסביר לי למה כספי זוכה לכל כך מעט דקות בעוד שעודד יודע שיש סעיף בחוזה שאומר שכספי חייב להיות שחקן 8(מבחינת דקות) במכבי אחרת הוא שחקן חופשי בתום העונה. כולנו יודעים איזה כשרון עמרי ואין ספק שאם מישהו רוצה לטפח שחקן הוא לא ייבש אותו. בטח לא עם חוזה שכזה. אני מקווה מאוד שאין שום דבר אישי בין עודד לכספי מה שכן אני יכול להגיד לך מגורם לא רשמי, שכספי הוא באד בוי ולקטש כנראה לא מתאים כל כך שישחק (ולדעתי גם דרך כך יגיע להיות הישראלי הראשון המשמעותי באן בי איי) יותר משחקנים שקטש אוהב ברמה האישית(אליהו שגם מיובש, הלפרין, בלות'נטל-שמקבל הרבה פעמים כרדיט מוגזם). לי אין ספק שברגע שבלות'נטאל יוצא מאיפוס, כספי צריך לקפוץ בטח בוא נגיד במשחק כמו נגד ריטאס שאתה צריך מישהו שירק דם ירביץ ויטריף שחקנים(וכולם יסכימו איתי) כספי הוא אחד כזה!
כספי ממשיך להיות בכותרות, הפעם שליליות לאחר שנפצע בצורה קשה במשחק אימון של מכבי נגד עירוני ר"ג. אחד השחקנים שאני יותר אוהב בליגה, מעבר ליכולות הגדולות שלו (לדעתי הוא יגיע ל-NBA), יש לו אופי מצוין, אני מקווה מאוד שהוא יצא מזה, זה לא נראה טוב וגם התגובות עקב האירוע לא ממש חיוביות.
אולי באמת הכל מאלוהים כפי שאומרים.. אבא של כספי התערב בעניינים שלא שלו, ותראו מה קרה לכספי. העיקר שירגיש טוב ושהפציעה תעבור בשלום, כי לפי התגובות לאירוע, המצב נראה קשה.
היה צפוי, בעיקר אחרי אתמול. המועדון הזה כל כך לחוץ וזה גדול על אדם שליו ואדיש כמו קטש. נכון, הוא עשה המון טעויות ויש לו חלק גדול בכישלון, אבל כדאי להנהלה לחשוב טוב טוב גם לגבי החלק שלה במה שקרה. חבל על עודד.
אני אמרתי עוד קודם לכן, כי המהלך הנכון מבחינת הנהלת מכבי היה למנות את צביקה שרף כמאמן ועודד כעוזר מאמן. מכבי החליטה ללכת על מעשה קצת יותר נועז, וכעת היא משלמת את המחיר. מי שצפוי להדריך את הקבוצה ביום חמישי במשחק היורוליג הוא שרף, ויהיה מעניין לראות האם הוא גם זה שימשיך לאמן את הקבוצה. אני מתקשה להאמין שנראה כאן מאמן אחר בשלב כזה של העונה.
זה היה כ"כ ברוב שהוא יפוטר מתישהו, קטש הגיע למכבי בזמן לא נכון אחרי שנה אחת של אימון, בלי נסיון ,בלי כלום, לקחו אותו אך ורק בגלל השם ובגלל עברו המוצלח כשחקן במכבי, ולא בגלל שהוא נחשב למאמן שמתאים לקבוצה בסדר גודל של מכבי. בקיצור מה אפשר להגיד עליו שיהיה לו בהצלחה, ופעם הבאה שהוא עובר למכבי שישקול את ההצעה ולא ישר יקפוץ למים עמוקים.
קטש התפטר, הוא לא פוטר. אין מצב שההנהלה של מכבי תפטר מישהו בזמן הזה של העונה. תאמת, מאוד הופתעתי מקטש, הוא בא לכאן על תקן של מאמן מאוד מוכשר, כזה מאמן של שחקנים. טוב, כנראה זה לא יקרה בזמן הזה.