אבירם,אם יש לך אח/שכן קטן אתה יכול לבקש ממנו לרוץ עם הראש לקיר,זה הרבה יותר כיף.. כי אז גם אין סיכוי שתפסיד בגללו...אם ביינום היה רק מנסה לחדור,מצופף את ההגנה אליו ומוציא החוצה מכבי היו מפרקים אותם על 40.
אתה צודק, אי אפשר להתווכח בקשר לזה. אבל בכל זאת, זה המשחק יורוליג הראשון שלו והוא עוד לא ממש יודע מה זה כדורסל אירופאי. הוא משחק כמו שמשחקים ב-NBA, נותנים את הכדור לכוכב הקבוצה ולאהוב הקהל ומצפים ממנו לחדור ולהביא נקודות. בעוד כמה שבועות אנחנו נראה אותו משחק הרבה יותר קבוצתי ועדיין יהיה לו את יתרון החדירה שלו והאתלטיות.
מה שכן,אתמול אח שלי אמר לי משהו שאני מקווה שיהיה נכון,אולי עם הזמן השחקנים יתרגלו לביינום ,ביינום יתרגל אליהם וככה גם הוא ימסור יותר,גם יהיו יותר תרגילים עליו וככה התרגילים יראו יותר טוב ואז מכבי תראה הרבה יותר טוב.
האוהדים של באיירן יישארו נאמנים בכל מצב אין לי שמץ של ספק, וההבדל ממכבי הוא שבמכבי האוהדים של הקבוצה הם לא כאלה שהיו פעם באיצטדיון, הם לא כאלו שמתעניינים בליגה, הם רואים פעם ביום חמישי משחק ויוצאים מוקדם מהעבודה פעם בשנה בשביל לראות תפיינל פור. האוהדים של באיירן הם לא ככה וגם אתה יודע את זה והעקיצות האלה כבר מתחילות לעצבן.
ביינום לא מסר בתיכון, הוא לא מסר בקולג' וגם לא בNBDL - כן בטח, עוד כמה שבועות באורך פלא הוא ילמד למסור. זה סוג השחקן, זה מה שהוא יודע לעשות, זה מה שהוא יעשה גם עוד מאה שנה. מה שיקרה בשבועות הבאים הוא שהשומרים שלו באירופה (שעושים הכנות למשחקים בצורה הרבה יותר טובה ממה שהוא נתקל בה עד היום), יתחילו לתת לו את המטר בהגנה ואז גם את החדירות שלו הוא לא יוכל לעשות. כמו שהיד שלו נראתה בהכנה ואתמול, קשה לי לראות אותו פותח את ההגנות עבור מכבי עם השלשות שלו. האמת, זה אפילו לא אשמתו. אשמים האנשים שהביאו אותו. והם יהיו אשמים הרבה יותר אם הם ישאירו אותו על תקן הרכז הראשון של הקבוצה. מצד שני, השחקן עם המשכורת השנייה בגודלה בקבוצה הוא השחקן השמיני ברוטציה וכל מה שהוא תרם אתמול היה זריקות איומות עם הראש בקיר. בעצם זה לא ממש מצד שני. זה די אותו צד. תרגילים? מה זה משנה מה עושים יתר השחקנים אם ביינום עושה התקפה בשלוש שניות קוסט-טו-קוסט או מכדרר 16 שניות בלי להרים את הראש ואז חודר?
חבר'ה יש פה הודעות קשורות והודעות קשורות פחות. אני מבקש ממכם שהודעות שקשורות למשחקי היורוליג תכתבו אך ורק בדיון היורוליג על מנת שנוכל לפתח שם דיון ראוי. הדיון הנוכחי נועד בשביל הנושאים השותפים של מכבי במשך השבוע. תודה.
קירק,לא אמרתי שביינום פתאום יעשה כל משחק 17 אסיסטים,אבל אולי שהוא יתרגל למערכת ולשחקנים ויידע איפה הם בדיוק בכל שנייה על המגרש הוא יילך פחות עם הראש בקיר[משהו ברמה של סלומון],כי מה שהוא עשה אתמול זה מפחיד,אם עוד כמה מחזורים זה ממשיך גם אם יש לו ממוצע של 30 למשחק צריכים להעיף שחקן כזה.. או לחילופין לשחק עם עוד 4 חוטבי עצים..
אז תשנו את הכותרת של הדיון השני ל"מכבי תל אביב ביורוליג" כדי שיהיה ברור... ואולי שווה גם לפתוח עוד אשכול רק למשחקי הגביע של מכבי בארץ. מה הקשר בין ווילי ביינום ליורוליג?
לא קשור, ההדברות שהייתה פה על ווילי ביינום בהחלט במקום הנכון. דיברתי על הודעות אחרות. ודיון היורוליג זה ברור בשביל מכבי אבל אם זה מה שיעשה את ז ברור יותר אז נשנה.
הוא ישאר עד שימצא מחליף אבל.. זה לא לא יהיה זה. מכבי נפלה השנה חזק כי בשלב זה של העונה מכבי לדעתי לא תצליח למצוא זר הולם לרמות שמכבי מצפה.
אמרתי שכואב הלב, כי ראו עד כמה הוא רצה להשתלב ועד כמה הוא רצה להצליח והיה אכפת לו מהקבוצה. גם כשהוא התראיין, שמו לב שהוא יודע טוב מאוד שהוא לא טוב ושהוא מאוכזב מעצמו מאכזב את האחרים. אני, בכל אופן, קיויתי שהוא יצליח, כי הוא התנהג והתבטא תמיד כמו ספורטאי. למרות, זה באמת היה מתבקש, כיוון שלמרות כל מה שאמרתי, הוא לא הצליח להשתלב במכבי תל אביב טוב.
מחרתיים מכבי ת"א בנוקיה מול רומא. בעיקרון זה היה אמור להיות משחק חוץ אבל לבקשת האיטלקים אם אני לא טועה, מכבי ורומא החליפו ביתיות ולכן המשחק ייערך בישראל ויצא לדרך ב: 20:45 כרגיל במשחקי בית (משחק הבית הראשון החל כבר ב-8 בגלל שאירופה עוד לא עברו לשעון חורף אז)