וואו, לא מאמין. ממש גועל נפש. קטש ושרף לא יכולים לחפש זרים לבד? כ''כ חבל. מוריס זר כ''כ טוב שכ''כ אהבתי, ואני בטוח שעכשיו הוא יהרס במכבי ת''א. שחקן חמישיה הוא לא יהיה שם, יקבל לדעתי גם פחות דקות מארנולד, כי ארנולד היה נכנס ועושה את הנקודות מתי שאין מי שיעשה, ומוריס הוא לא אחד שעושה הרבה נקודות. טעות גדולה מצידו, איזה באסה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx
אני דווקא חושב שמייעדים אותו לשחק איפה שמייסאו באסטון שיחק בעבר, מה שאומר שהוא יהיה שחקן חמישייה. מה שבטוח, זה 1-0 למכבי תל אביב ומבחינה מנטלית, היא כבר צברה יתרון על פני הפועל ירושלים בזירה המקומית.
אני לא חושב שההחתמה הזאת היא בישביל מכבי ת''א עצמה, אלא יותר בישביל להחליש את י-ם. דומה למקרה שמכבי החתימו את סולומון לפני שהוא יגיע להפועל. מה שבטוח, זה מגעיל.
החתמה מצוינת של מכבי. מהרגע שמוריס הגיע היה אפשר לראות שהוא לא מתאים להפועל. מול מכבי חסרת הרסן שעומדת להיות תחת קטש, מוריס הוא החתמה מצוינת.
גוסטבו טעות גדולה בפיך, שחקן חמישיה הוא לא יהיה כי ארנולד יהיה במקומו? הלו! אתהמחובר לכדור הארץ ? לא שמעת על הענקית הרוסית שהחתימה את ג'יימי? ובטח שהוא יהיה שחקן חמישיה מכבי צריכה אחד כמוהו מתחת לסלים. מטריה אוירית מצויינת. אם הוא יתחבר טוב עם ניקולה הוא גם יעשה את הנקודות. המנג'ר של טורנטו בעונת 03/04 אמר על באסטון לעיתונאי שבא לראיין אותו בגלל שמכבי בחתימו אותו: "הוא שחקן מצויין בהגנה, וריבאונדר טוב אבל אין לו התקפה בכלל" אז זה הסתבר נכון רק אחרי שלוש שנים במדים הצהובים, אז כשצסק"א ניצחה את מכבי וניטרלה בין היתר את ניקולה שהוא המפעיל מספר אחת באירופה. כלומר אם מוריס יעשה את הפעולות שבאסטון עשה (והוא יכול יש לו את הפוטנציאל מבחינה אתלטית ,וגם הוא עולה עליו בחוכמת משחק), יתגלגל נכון בפיק'נרול(שקטש כל כך אוהב) הוא יעשה נקודות והרבה. אני קונה אגב את אותו מצב שהיה בפעם האחרונה שמכבי חטפו לירושליים שחקן. ווילי הדג הביא אותנו לגמר אני קונה זאת שוב!
קשה לי להאמין שמוריס לא יהיה שחקן חמישייה, לדעתי הוא ישחק בצוותא עם וויציץ ויהיה הצד היותר אגרסיבי שהיה כל כך חסר העונה למכבי. אני חייב לציין שאני מופתע מההחתמה הזו, ואני מניח שכך גם ירושלים שהייתה קרובה מאוד להחתימו על חוזה חדש. כעת, כשגם מוריס וגם אוסטין עוזבים את הקבוצה, אין ספק שירושלים נחלשה בצורה משמעותית מאוד.
בטח שאני יודע שארנולד עזב לרוסיה, התכוונתי שלדעתי מוריס יקבל פחות ממנו (כאילו פחות ממה שהוא היה מקבל).
איזה כיף ההעברות האלה שאתה שומע עליהם פעם ראשונה שהם גמורות וחתומות ואתה בשוק איזה דקה שלמה עליהם ומנסה להבין אם ההעברה טובה או רעה ואיך לא חשבת על דבר כזה.. הרבה יותר כיף מלראות במשך 3 שבועות שחצי ליגה מעוניינת באסולין ואז לראות שהוא נשאר בבני יהודה בסוף או משהו כזה. בקשר לההעברה,לא ראיתי יותר מדי את מוריס העונה אבל הבנתי שהוא שחקן מצויין,אבל מה זה אומר בקשר לפייזר?הוא לא מגיע?
זאת החתמה מצוינת של מכבי. מישהו מתחת לסל שישנה זריקות וייקח ריבאונדים, שחקן הגנה כמו שצריך. מוריס גם צעיר יותר מבאסטון וגם ירוויח פחות ממנו, כך שגם מהבחינה הזו המחשבה היא נכונה. ובקשר לנקודות שלו אני לא דואג - הוא ייעשה אותן בכל מקרה - כשניקולה משחק לידו זה הרבה יותר קל(ככה גם אני הייתי מסיים עם 10 נק' למשחק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx ).
בנתיים אני עומד לאכול את הכובע כי כל מה שאמרתי על מוריס עומד לחזור אליי כבומרנג מכבי מחפשת שחקן פנים נוסף וההסתברות שמוריס יעלה מהספסל גוברת, לדעתי טעות, ניקולה יוכל להפוך את מוריס לשחקן התקפה מצויין בטח ובטח אם יביאו רכז לצד ביינום. בנתיים עודסיכום מהיר וענק דייויד בלות'נטל יחזור למדים הצהובים, ושוב זהו חיזוק הגנתי מצויין. אני זוכר את בלות'נטל בתור שחקן שאין אצלו סל קל ושחקן התקפה מצויין כמובן . ייהיה כיף לראות אותו שוב בהיכל מדליק אותנו! אין חתימה רשמית רק סיכום הדדי, בלות'נטל רוצה להמשיך ולנסות את חלום האן בי איי.(עושה רושם שיצטרף רק באוקטובר).
בלות'נטל. נתן 2 משחקים טובים במכבי ונותן משחקים לא יציבים מאז ועד היוום. יש לו יכולת פושרת ולפעמיים טובה, אבל הוא לא כזה שחקן ששווה שמכבי תבקש ממנו לבוא כל עונה ועונה. מכבי נפלו על הראש. מביאים כל מיני שחקנים ומאמנים שלא קשורים לענף, לוקחים הימורים לא ברורים, לא יודע... זו לא אותה מכבי.