חבל שזה לא משחק חוץ,אם זה היה משחק חוץ עכשיו,במשחק בית מולם אולי הייתי יכול לראות את שון קמפ על אדמת הקודש.
על רודני ביופורד היה כתוב מההתחלה "בדרך החוצה". שחקנים פרובלמטים עם אגו עצום לא יצליחו במכבי ולא יביאו אותה להיכן שההנהלה רוצה. יש עכשיו מספיק שחקנים טובים שנחתכו מכמה קבוצות בNBA ומכבי צריכה לחפש קצת. הייתי הולך על קייסי ג'ייקובסון שהיה מצויין בטאו בעונות האחרונות.
כן בטח, טלספורט. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx נחכה למקור קצת יותר רציני. במידה וכן--------- :aaa021:
אם הוא באמת יחזור, אז מכבי תל אביב לא איבדה כל כך הרבה בקיץ הזה, פרט לאנתוני פארקר. מה שאומר שהיא יכולה להפוך אפילו לקבוצה טובה יותר משהייתה אם הוא יחזור.
אחרי קרלטון קול להפועל תל אביב יש את באסטון חזרה למכבי. עד ינואר יש כל כך הרבה זמן שאני בספק אם באסטון יהיה כזה טיפש בשביל לחתום מעכשיו עד אז.
מכבי ת"א ניצחה אמש 96-76 את אליצור אשקלון. במהלך הרבע ה-3, התוצאה הייתה 57-55 למכבי, אבל מאז מכבי רצה והגדילה את ההפרש שלה. ביופורד הצטיין במכבי עם 24 נק'. פליקס שיחק 10 דק' בלבד ולא הרשים גם בזמן המועט שהוא שיחק (2 נק').
פתאום ביופורד מלך העולם וכבר ראיתי איזה אתר שכאילו זילזל קצת בסימאס,אין סבלנות פה שזה לא להאמין.. כן,פליקס שיחק רק 11 דקות,הבנאדם לא עשה הכנה עם מכבי אז אין מה לעשות צריך לתת לו עוד זמן.
אחרי רבע ראשון פנטסנטי מכבי נרגעת ומאפשרת לבדאלונה לחזור מפיגור 21 ברבע הראשון ל-12 ברבע השני, מכבי לא אמורה להיתקל בקשיים מיוחדים עד לסיום המשחק.
זה שווציץ' הוא שחקן ענק זה ידוע,אז בינתיים אני מתענג על זה שאליהו טפו טפו טפו מנצל את הפוטנציאל שיש לו-איזה שחקן...
כותרת לא עניינית. דריקס במכבי ת"א כדורגל תיפקד כמנכ"ל עם סמכויות רחבות מאוד. במכבי ת"א הוא יהיה סה"כ יועץ שיווקי למועדון , יהיה אחרי על המרצ'נדייס וכל אלה , קשה לי להאמין שהוא יצליח להרוס את מכבי ת"א כדורסל באופן דומה. מזרחי/כץ/פדרמן הם לא לוני.