מכבי נתניה 2017/18: למה שהפעם נאמין לך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏30/6/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. henry1 Member

כמו כל שחקן הוא זכאי להתפרנס ולהבטיח את עתידו לכמה שנים, בטח לקראת סוף הקריירה. הוא לא ילד ולא יכול להרשות לעצמו לעשות טעויות. מקווה מאוד שיגיעו איתו לסיכום.

לא פחות חשוב, להגיע לסיכום עם הויבך. בלם מהשורה הראשונה, לא מבין מה מחפשים הרפתקאות. לא מאשים אותו בהתפרקות בשבוע שעבר, בצורת המשחק ששיחקנו זאת הייתה התאבדות. משחק מושלם שלו היום.

סמואל אטו ו-לירן אוהבים את זה.
  2. עידן444 Member

האופציה מומשה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sir Alex Ferguson ו-henry1 אוהבים את זה.
  3. yakov_y YNWA

מעניין באיזה סכום, מקווה שיפורסם, כנראה שהוייבך יהפוך לשיאן השכר.
    הויבך בלם טוב אבל הוא מרוויח פי 2 מורגוץ׳ ואני יודע מי הבלם הטוב יותר.

Drama2 אוהב/ת את זה.
  4. henry1 Member

קשה לי להאמין שהוא מרוויח פי שניים מוורגוץ'. זה גם לא צריך להיות הפער ביניהם. אני לא חושב שוורגוץ' בלם טוב יותר. שניהם די משלימים אחד את השני. הויבך לא מתאבד כמו ורגוץ' (אבל עדיין יודע לשחק חזק ולהיות במקום), ורגוץ פחות טוב במשחק הרגל. שניהם איטיים (חיסרון) אבל ביחד הם מעל הממוצע בליגה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  5. oFiRzZz Member

כמו שרשמתי בדיון המחזור, ערן האריך את החוזה לפני כמה חודשים ואני לא מבין מה הפואנטה שלו
    כל כמה משחקים טובים לצאת לתקשורת עם בקשה לחוזה חדש. לא מתאים, לדעתי. חכה לסוף עונה.
    המימוש על הויבך מצוין. לא צריך לצאת להרפתקאות לא ידועות. יש לנו אחלה בלם ביד ואני חושב
    שהקבוצה הזו צריכה יותר מכל רכש - המשכיות ויציבות.
    דן גלזר ואביב אברהם במשחק נפלא. הלוואי הלוואי הלוואי שגלזר ישאר פה כשחקן מן המניין.
    תמיד אמרתי שלקוגבניה יש איכויות ולא הבנתי את הספסול / הצבה המוזרים שלו. אני חושב
    שבפליאוף הזה הוא הרוויח ביושר את המקום שלו בהרכב לתחילת העונה הבאה. פליאוף מצוין שלו.

אהבתי מאוד את הייבוש של אולסק. מצידי שלא יראה דשא עד מחנה האימון עם דון קסקט ביוני 2019.

Sir Alex Ferguson, abcd ו-עידן444 אוהבים את זה.
  6. oFiRzZz Member

https://i.imgur.com/J7jTcnM.Xxx

*לא מופנה כנגד אוהדי בית"ר בפורום שאין לי נגדם דבר וחצי דבר, זה לא למטרת "לזרות
    מלח על הפצעים", סתם שימח אותי להתקל בתמונה הזו היום אחרי המשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/18
    Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

וואי וואי מה היה הולך פה עם שהר, ווואקמה וממן היו עושים תמונה כזו שבוע שעבר, מדמיין דפים על גבי דפים על איך באר שבע נהיה מועדון שחצן ומתנשא..

Sent from my Redmi 4A using Tapatalk

Sir Alex Ferguson, Ajax Amsterdam ו-Noam77 אוהבים את זה.
  8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר המשחק נגד ביתר ירושלים:

א. דידייה קוגבינייה מתפתח להיות שחקן התקפה קטלני גם במושגים של ליגת העל. הוא היה השחקן היחיד שתפקד טוב נגד הפועל ב"ש וגם נגד ביתר ירושלים היה לו משחק נהדר. בכלל, כל התקופה האחרונה שלו היא מוצלחת מאוד והוא מתקדם בצעדי ענק. את דעתי החיובית עליו כתבתי כאן אחת לכמה שבועות והיא רק מתחזקת לאחרונה. אני באמת חשוב שבעונה הבאה הוא צריך להילקח בחשבון בתור שחקן מוביל בהתקפה.

ב. דן גלזר ואביב אברהם במשחק מופתי במרכז השדה. הראשון ישב לכל שחקן של ביתר ירושלים על העורק הראשי והשני עזר לשחרר פקקים וכיסה הרבה שטחים. הלוואי ומכבי נתניה תצליח להשאיר אצלה את דן גלזר גם לעונה הבאה. יחד עם עלי מוחמד, שלושתם מרכיבים חוליית קישור משובחת מאוד.

ג. עם כמה שאני אוהב את ערן לוי ועם כמה שיהיה לי עצוב לראות אותו עוזב בסיום העונה, אני מקווה מאוד שהמועדון לא יעשה אפילו את הצעד הכי קטן לכיוון שלו. ככה לא מתנהג שחקן במעמד שלו. ערן לוי ניסה להצית את הקהל כדי שבהנהלת הקבוצה ירגישו לחץ להחתימו לחוזה ארוך, אבל רוב הקהל לא קנה את זה.

ד. מאכזב מאוד שדיא סבע לא יוכל לשחק בשני המחזורים הקרובים ומכעיס כשזה קורה בגלל טעות שיפוט מטופשת במיוחד. יחד עם זאת, יש לי תחושה שכזו שזה דווקא יכול לבוא לטובתה של מכבי נתניה. לא נדע לעולם מה היה קורה אם, אבל התחושה שלי אומרת שאם דיא סבע היה משחק נגד מכבי ת"א אז הניסיונות שלו לשחזר את המשחק הקודם נגדם היו פוגעים בשטף של הקבוצה. בנוסף, זו גם יכולה להיות אחלה הזדמנות להתרגל לשחק בלעדיו, כי רוב הסיכויים שהוא לא יהיה שחקן של מכבי נתניה בעונה הבאה.

ה. ניצחון ענק. גם בגלל התוצאה, גם בגלל היריבה האיכותית, אבל בעיקר בגלל הדרך שבה הקבוצה הצליחה לקום אחרי שספגה חמישייה מחזור אחד קודם לכן.

ו. המשחק הבא נגד מכבי ת"א. ניצחון בו ואפשר להתחיל לדבר ברצינות על המקום הרביעי, אם כי אני מוכרח להיות כן ולהודות שאני חושב שאין למכבי נתניה מה לחפש במסגרת אירופית.

abcd אוהב/ת את זה.
  9. עידן444 Member

השאלה הנשאלת לגבי קוגבנייה- האם סלובו ושי מצליחים בכל זאת להכשיר אותו כפרטנר של עלי מוחמד לא רק מחוץ למגרש אלא גם על המגרש בקישור? באיזשהו מקום מאוד משלימים האחד את השני. לעלי יש את הניידות, החילוצים וההוצאה של הקבוצה קדימה. לקוגבנייה יש את המספרים(מה שלעלי בינתיים אין).
    הרי כולנו טוענים שמקומו בתפקיד קדמי יותר אבל אתמול ראינו אותו נהדר באותו תפקיד כחלק מהשלישיה באמצע. היציאות שלו קדימה וההצטרפות מאוד מפתיעות ומספקות מימד נוסף במשחק. השער שהוא בישל לאביב אברהם מאוד דומה לשער שהוא בישל בעונה שעברה והוא גם היה כתובת למהלכים כאלה.
    שחקן מאוד ורסטילי ולא פעם אמרתי עוד בדיוני הלאומית שאני רואה בו המון פוטנציאל.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם נגד ביתר ירושלים אני לא חושב שהיה לו משחק מדהים בקישור. הוא היה קטלני ככל שהתקרב לרחבה או שהיו לו מרחבים באמצע המגרש (מה שברוב הזמן אין) שבהם הוא יכל לחלוף על פני שחקני יריב. אין לו את נוכחות של שחקן מרכז שדה.
    אני באמת חושב שאם ישחק בעונה הבאה בהתקפה בכנף שמאל הוא יהיה שווה דו-ספרתי בשערים ובישולים.

השאיפה היא שמרכז השדה יישאר בידיהם הבטוחות של דן גלזר, עלי מוחמד ואביב אברהם ואני מקווה בשביל ניקולס אולסק שגם הוא ייקח חלק

11. abcd Member

אני די בטוח שדיא ייעדר רק ממשחק אחד. האדום הראשון שלו לא היה ישיר

הרצליה אוהב/ת את זה.
  12. סמואל אטו Member

כמה כסף כבר ערן לוי חושב שהוא יכול לקבל מחוץ לנתניה? מקסימום עוד 20% ואולי חוזה מובטח לשנה-שנתיים יותר, אבל על חשבון מקום שהפך לבית שלו ונמצא כרגע בתנופה גדולה למעלה.
    עדיף לו לקבל את המצב כמו שהוא ולהוכיח שמגיע לו עוד שנה ועוד שנה.

13. yedidel Member

השחקן הישראלי בתפארתו...
    ערן לוי צריך לשתוק ולחתום. הוא כנראה קצת שכח איך הקריירה שלו נראתה לפני נתניה

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מקרים שבהם שחקן כדורגל צריך לחשוב על הטווח הקצר ויש מקרים שבהם שחקן כדורגל צריך לחשוב על הטווח הארוך. אם ערן לוי עובר קבוצה בשלב הזה של הקריירה שלו, הוא בסבירות גבוהה למדי מסיים את פרק הכדורגל בחייו ברגע שיתלה את הנעליים. לעומת זאת, אם ערן לוי נשאר במכבי נתניה, הוא בסבירות גבוהה ממשיך את פרק הכדורגל בחייו גם לאחר הפרישה, כי כנראה שהוא יקבל איזשהו תפקיד (מקצועי/חינוכי/ניהולי/תפעולי) במכבי נתניה.

15. הרצליה Member

אם אכן מדובר באדום ישיר ראשון אז ההרחקה היא רק ממשחק אחד.

abcd אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.