מכבי נתניה 2017/18: למה שהפעם נאמין לך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏30/6/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oFiRzZz Member

https://s28.postimg.org/dpnxlz6kt/ITSFRIDAY.Xxx
    https://scontent.fhfa2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20993082_1153242404819184_4055477847317242717_n.Xxx?oh=c5d2d64e3eb82659c51b9d837caa34f5&oe=5A231DEA
    :rolleyes:

henry1, עידן444, abcd ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  2. עידן444 Member

כפי שאמרתי לאוהד הפועל בעבודה... אתה תראה שזה דווקא נחמד מידי פעם לקפוץ ללאומית... ;)
    לא טוב לקידום ופיתוח מועדון וליחסי ציבור אבל לנו כאוהדים השרופים שפחות מעניין מי היריבה וכל משחק מרגש כמעט באותה מידה- זה נחמד מידי פעם שלא משנה איך משחקים, בסוף טעם הנצחון, ועוד שמגיע קשה- הוא מתוק לא פחות מתיקו מכובד בב״ש, בלומפילד או קרית אליעזר. ומי שקרא את שכתבתי בדף של הפועל- הזהרתי שקל זה לא. זה קל כשמסתכלים על השורה התחתונה... בפועל אם מסתכלים משחק משחק- יש בדרך הרבה כסיסות ציפורניים ורגעי חרדה... מה שכן נראה שיש להפועל ת״א הגנה אפילו יותר טובה משהיתה לנתניה תחת יוסי מזרחי ב 2013/2014 אז השאלה היא רק אם ובעיקר מתי היא תכבוש.

ונחזור לנתניה- כפי שכתבתי לאחר המשחק מול ב״ש- המבחן הגדול הוא לבוא שבוע אחרי זה ולנצח יריבה פחות סקסית שעדיין לא כזה ברור מי היא ואיזה כדורגל היא רוצה ויודעת לשחק(למרות שכשמדובר בשלומי דורה אפשר לנחש...).
    משחק מאוד חשוב.
    נצחון יתן תנופה גדולה לשני המשחקים הבאים ששניהם בבית(רעננה חוץ, מכבי תא) ומעידה תגרום לסיטואציה הפוכה ב 180 מעלות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏26/8/17
  3. Bilev Member

איבוד הנקודות לדעתי נובע מהחילופים הלא ברורים שהיו.
    מדקה 55 משחקים בלי חלוץ
    ערן לוי שהלך 83% מהמשחק (לפי הנתונים של מנהלת הליגה), ובאמת מאחרי השער השני הוא לא עשה שום פעולה חיובית. אני לא מבין למה לא להחליף אותו, במקום את אביב אברהם או סבע.
    בכלל זה נראה שיש חילופים קבועים.. תמיד (גם בגביע הטוטו) עדן שרם, אביב אברהם ודיא סבע מוחלפים.

בקבוצת הפייסבוק יש חלק מהאוהדים שמאשימים באיבוד הנקודות את שי ברדה */aaarofl

הייתי מעדיף הפסד בשבוע שעבר וניצחון היום.
    משחק הבא נגד רעננה, שאם אני לא טועה יש להם הכי הרבה איומים לשער ב2 המחזורים האחרונים.. חושש ל2 מ12 אחרי 4 המחזורים הראשונים

4. עידן444 Member

מסכים איתך לגמרי בעניין החילופים.
    גם אל תספרו לי בכל ראיון כמה אתם מאמינים בעדן שרם וכל משחק תוציאו אותו...
    בשביל שחלוץ יקבל בטחון תן לו לשחק. בטח כשהאלטרנטיבה היחידה היא ברק בדש שאתה מעדיף עליה את האופציה לשחק בלי חלוץ בכלל...

5. henry1 Member

ערן הולך 83% אחוז ועושה 83% יותר משחקנים אחרים שרצים בלי הפסקה. רק הכדור האחרון שהביא לקוגבניה בדקה ה -94 שווה יותר ממה ששחקנים אחרים היו עושים. הבעיה היא בטח לא ערן. החילוף של אביב אברהם לא מובן בכלל וכמובן החוסר בחלוץ.

עידן, אני כבר לא יודע מה עדיף: בדש או שרם. שרם לא עשה כלום כולל משחקי הכנה, גביע הטוטו ושני משחקי הליגה. אני לא רואה ס
    בעיה של ביטחון, אלא של חוסר יכולת עכשווית.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/17
  6. abcd Member

וואו איך אני מופתע שאחרי השבוע של האופוריה ככה אנחנו יוצאים לפגרה, באמת מי יכול היה לחזות את זה?

חבל חבל חבל. במקום להיות רגועים עם 4 מ-6 אנחנו בועטים ככה בדלי.
    הגיע לנו אבל, ניהול משחק שערורייתי של הצמד. לא יכול להיות שמדקה 55 הקבוצה משחקת בלי חלוץ (ולא, ריביירו הוא לא כזה). אז או שתכניס את בדש או את קוגבנייה אבל לא עוד שחקן כנף.
    כל כך הרבה מתפרצות שלא יצא מהן כלום כי פשוט אף אחד לא רץ לאמצע. במשך כל המחצית השניה זה היה נראה ששחקנים רק מחכים שייגמר, הלו זה מחזור 2 בבית נגד עכו!

עכשיו צריך לנצח קבוצה שלפני שבועיים נתנה לנו רביעייה בגביע הטוטו כדי לא להגיע למכבי ת"א בלי ניצחון.

אהה ואם תוכלו להחתים חלוץ אחרי 4 חודשים של חיפושים זה יהיה אחלה..

oFiRzZz ו-henry1 אוהבים את זה.
  7. עידן444 Member

גם במשחקי ההכנה הוא הראה מגמת שיפור. במחנה אימון הוא כבש. מול מכבי פ״ת בגביע הטוטו הוא כבש.
    הוא חלוץ שיכול לתת עבודה. ואם אתה אומר שאתה מאמין בו תאמין בו עד הסוף.

8. עידן444 Member

המשפט האחרון קצת לא הוגן כי כיוונו לחלוצים עם רזומה קצת יותר טוב שהעדיפו קבוצות אחרות וליגות אחרות...
    עם כל הכבוד, עולה חדשה בליגה הישראלית זו לא ממש אבן שואבת לשחקני כדורגל בעולם.
    העסק הזה של הבאת זרים לארץ לא כזה פשוט...
    אנשים כאן רוצים עוד ועוד זרים כאילו זה הוקוס פוקוס להביא זרים שבאמת משדרגים...
    הרגיש לי היום כאילו כל ההרכב של עכו זרים אבל היחידים שאתה באמת חושש מהם זה ילדים כמו קניקובסקי ואלקרנוואי...

9. henry1 Member

משום מה זכורות לי יותר את ההחמצות שלו מאשר שני השערים.
    אני לא חושב שמורידים לו את הביטחון. הוא עדיין משחק לפני קוגבניה וריביירו (שני זרים שגם אם לא מדובר באותה עמדה, אפשר לסדר מערך שבו הם משחקים ולא הוא) וגם לפני בדש.

השאלה מה עושים כעת. אני מקווה מאוד שעד המשחק מול רעננה יגיע חלוץ, אבל היה ולא, נותנים לבדש את הקרדיט? אולי קוגבניה? אולי בכלל יהיה לו יותר קל לעלות מהספסל ולעשות שינוי. כרגע, הוא לא פתרון.

10. yakov_y YNWA

אין לי מושג איך אף פעם לא ניהלנו דיון על הפקקים באיצטדיון החדש ?
    היום זה היה השיא מבחינתי האישית, ביום ראשון הייתי בסינמה סיטי וריחמתי על אוהדי מכבי ת״א.
    מעניין אותי התגובות שלכם בנושא הזה.

הפועל עכו.
    אהבתי מאוד לראות את הקבוצה הזאת, מי שמזלזל בה יופתע.
    5 זרים, 2 שחקני הגנה ו-3 חלוצים, כולם בנויים כמו שחקני NBA, גבוהים מאוד ופיזיים אבל הטכניקה לא קיימת.
    דבר אחד בוודאות אפשר להגיד אחרי מספר משחקים שצפיתי בהפועל עכו במשחקי גביע הטוטו ובמשחק היום, איבה וסיסוקו, שחקני ההגנה הזרים הם בינגו לא נורמלי !
    שטראוס, פראחת, ביטון, שיש ואליהו היו בסדר גמור, אליהו שיחק כקשר אחורי לצד איבה, מרכז שדה אפור, מסירה קדימה לא מסוגלים לתת השניים הללו, קניקובסקי ואלקרנאווי שיחקו כקיצוניים ב-4-4-2 של הפועל עכו, שתי שחקני מאוד נמוכים אבל מהירים וטכניים, מי שראה את אלקרנאווי בלוד אשתקד, לא יופתע, שחקן גדול.
    החלוצים הזרים לא קשורים לענף, לא מפתיע אותי שהפועל עכו כבשה במצב נייח, זה עוד ייקרה להם הרבה העונה.
    שלומי דורה המאמן היחיד בעולם שיוציא בדקה ה-86 חלוץ ויכניס קשר אחורי בפיגור ויישחק איתו כמגן שמאלי.

דני עמוס - (5.5) בסדר גמור, עשה את העבודה, לא שוער שמביא נקודות וערך מוסף אבל הייתה לו הצלה מעולה היום.
    כחלון - (3) לא הורגש בכלל התקפית, השער השני שלו.
    תירם - (6) נהדר, בלם יחסית מאוד נמוך אבל הניתור שלו מטורף.
    הייבך - (6.5) בינגו.
    גולדנברג - (6) מצוין, איזה עצוב זה ששחקן הגנה מחליף יותר טוב מ-2 המגניים השמאליים של הקבוצה, חוסר איזון יש בסגל הקבוצה.
    גלזר - (4) בדיוק כמו כחלון, לא הורגש למרות השער שכבש.
    מוחמד - (4) תעלומה, לא טוב הגנתית כ-6, לא מאיים על השער בכלל ולא יכול לשחק כקשר מרכזי, שילמד מאברהם וייאים על השער ויפסיק עם הכידרורים כשהוא אחרון בהגנה, עשה לי כמעט התקף לב.
    אברהם - (4) לא מספיק טוב הגנתית, שבוע שני ברצף נהיה עייף בדקה ה-50, מאיים על השער אבל שוב פעם, רגל שמאל לא קיימת, תנועה לימין וזהו.
    סבע - (6) יש לי הרגשה שערן לוי מאוד מפריע לו וברגע שלוי ייעדר למספר משחקים, סבע יתפוצץ.
    לוי - (7) :sm_eusa_clap:
    שרם - (2.5) לא נגע כמעט בכדור, לא הורגש, 2 משחקים מזעזעים.

המשחק היה המשחק הגרוע ביותר של סלובן דראפיץ׳ ושי ברדה במכבי נתניה מבחינת ניהול המשחק.
    מרכז שדה שכולל את גלזר/מוחמד/אברהם מספיק טוב הגנתי ובנוסף לא תורם מספרים, משחק ההתקפה תקוע ואז מגיע החילוף של ניקו אולסק באביב אברהם, חילוף מהבית, אני בטוח, אולסק וגלזר לא יכולים לשחק ביחד אלא אם כן מתכוונים לשחק מאוד הגנתי, החילוף הזה נבע בגלל שיש לנו 2 קשרים אחוריים טובים ולא בגלל מה שקרה על הדשא.
    בנוסף, לא ברור לי למה רייבירו הנהדר לא בהרכב ? עשה ב-2 המשחקים הרבה יותר מעדן שרם.
    מחצית ראשונה מעולה אבל המחצית השנייה הייתה מאוד משעממת, צמד המאמנים שלנו פשוט נרדמו ואיחרו בגדול עם החילופים וזה מבלי לציין שטעה עם בחירת ההרכב, משחק ההתקפה לא קיים מדקה 45, למה להכניס קשר אחורי ולהכניס את החלוץ הטוב ביותר שלך (קוגבנייה) רק בדקה ה-84 ?

מכת הפציעות שעוברת על הקבוצה לא נורמלית, אחרי העונה שעברה זה נמשך גם עונה והמצב נכון להיום, הבלם הרביעי בהרכב בגלל ששני הבלמים שלפניו ברוטצייה פצועים, מגן שמאלי אחד מורחק והשני פצוע, מי היה על הספסל, המגן השמאלי מהנוער, בסגל מלא, תירם כנראה ביציע, לא נקלט.

אני מאוד מרוצה עד עכשיו, מוריניו אמר בעונה שעברה שהוא מעדיף 10 תיקו מ-5 ניצחונות ו-5 הפסדים, כל כך מסכים איתו, נקצור את הפירות בעתיד למרות הלחץ האדיר שיש על הקבוצה בעקבות עונת אוסידון.

11. oFiRzZz Member

אם היה מגיע תייר לארץ והיה אומר לי "אופיר, תאר לי במייצג כלשהו את מכבי נתניה שלך" הייתי מפנה אותו
    לדקה ה91 במשחק היום, או במילים אחרות "מכבי נתניה זה להוביל,לשלוט, לשחק מול עשרה שחקנים ולקבל
    שער נאיבי בתוספת הזמן". השער הזה היה כל כך ברור שיגיע, חבל שלא שמתי על זה כסף עם חברים.

הבעיה העיקרית, כמו כל שבוע אין חלוץ !!!! (!!!!!) , אני אמשיך לזלזל בתאוריית ה"לא מתאים לשיטה שלנו" בכל
    מה שקשור לרכש בהתקפה עד שהצמד יוכיח לי אחרת. אני מת על הצוות המקצועי והוא מהטובים בארץ אבל מצטער,
    קשה לשחק, שלא להגיד לנצח, בלי חלוץ. לא ייתכן שחצי שעה מהמשחק מכבי נתניה משחקת בלי חלוץ בכלל.
    מכניסים את ריביירו, שחקן קו, מה אתם רוצים שהוא יעשה עם הכדורים? יעבור חצי קבוצה ויבקיע? מישהו צריך
    להסביר להם שלא כל שחום עור שרץ מהר הוא קאיודה. אין לו למי לשלוח את הכדורים ברחבה, בטח שהוא יראה
    כמו תרנגול בלי ראש על המגרש.
    ערן היה סבבה היום, אבל זה מסוג המשחקים שהוא צריך לצאת בדקה ה70, עם זאת, הוא לא קשור לתוצאה היום
    לדעתי.
    משהו חיובי - הויבך בינגו לא נורמלי, נראה כאילו יש מישהו שמשרה יציבות בהגנה הבינונית משהו שלנו.

עכו לא תהיה בשר תותחים כמו נתניה ההיא לדעתי, פגעו בזרים אחלה.. לא הייתי ממהר להספיד.

שורה תחתונה - תיקו שרשום על הצוות המקצועי וחבל, היינו חייבים את הנקודות האלה לפני הפגרה.
    סיכוי סביר מאוד שלא ננצח את רעננה ואז נגיע למשחק נגד מת"א במצב שאם לא מנצחים אותם בחוץ
    זה כבר ארבעה משחקי ליגה ללא נצחון, דבר שיכניס את המערכת ללחץ. מקווה שלא נגיע לזה.

12. abcd Member

אם אני מחפש משהו בגוגל ולא מוצא אני משנה את החיפוש, אני לא ממשיך ללחוץ אנטר בתקוה שהתוצאות ישתנו.
    לכוון גבוה זה נחמד, יש שלב שצריך להכיר במציאות. לא יכול להיות שקבוצה שנכנסה להכנה ראשונה עדיין לא סיימה אותה.
    גם עם הבלם היה יותר מזל משכל.

13. עידן444 Member

מה שאתה אומר זה מה שהרבה עושים בארץ והוא אחת הסיבות שאני כל כך נגד הגדלת מכסת הזרים- נביא כדי להגיד ״הבאנו״...
    לשרם יש את כל הנתונים להיות חלוץ טוב. ויש את בדש שהנוכחות שלו אתמול ברחבה יכולה היתה לגרום הרבה צרות. אם לא מביאים מישהו משמעותית טוב מהם אז למה להביא? לא יודע מה איתך- אבל לי מספיקים שני זרים על הספסל... מה שמוביל אותי לנושא הזרים עצמו- אני חושב שכל מי שראה את הקבוצה הזו בעונה שעברה ומכיר את המציאות של הכדורגל הישראלי ידע להגיד שהשדרוג של הקבוצה ביחס לעונה שעברה יבוא רק בזרים- אז איך אנחנו מוצאים את עצמנו עם 3 זרים בהרכב, שניים בספסל ועוד אחד שגם הוא בכיף יכול לשבת בספסל וסיפרו לנו שאין מקום למגן שמאלי וקשר אחורי זרים? אז בקשר אחרי לדעתי הסתדרנו. הוא לא מושלם וגם ברור שאם מכבי ת״א תחפוץ בו הוא ישוב לשם, אבל אני דווקא די רגוע בעמדה הזו. בעמדת המגן השמאלי ממש לא... אתמול זה היה פשוט מבאס לראות מגן שמאלי עם רגל ימין. ואם נתעכב על גולדנברג- אני באמת לא מבין על סמך מה קובעים כאן שהוא המגן הכי טוב שלנו? גם משחק זוועה כמו אתמול של כחלון וגם חמישה משחקי זוועה שלו ושל צעירי לא ישכנעו אותי שגולדנברג הוא מעבר לבינוני... אז הוא מוסיף קצת מימד של ניסיון אבל הוא סמל הבינוניות.

החלפה של ערן לוי בקוגבנייה או קונסטנטינוס היתה הורגת את המשחק אתמול. אתה ביתרון שחקן ומוביל אז למה לשחק 10 נגד 10 כשאפילו להרים קרן אין לו כוח ללכת?
    אוי לבושה!

14. abcd Member

עלינו ליגה באפריל! איך יכול להיות שעדן שרם הוא החלוץ הבכיר והיחיד שלנו? מה הם בדיוק מחכים שיקרה, מי הולך להגיע לפה פתאום?
    אז עכשיו יש בדיוק 2 אופציות (ואני אשמח לטעות), ניתקע ככה עד ינואר או שבאמת יביאו "כדי להגיד" ואז נקווה שחלוץ שהוחתם בלחץ ולא עשה מחנה אימון עם הקבוצה יספק את הסחורה.. ושיתאים לשיטה כמובן :/

רק שיפסיקו להזכיר את קאיודה כדוגמא כאילו כל יומיים שחקן כזה נוחת פה. זה היה פוקס של פעם בדור וגם הוא כמעט התפספס כי עד אמצע-סוף העונה הוא אפילו לא היה שחקן הרכב קבוע.

כל ההתנהלות שלנו בקיץ היתה רעה, נפלנו עם הבלם הדני(למרות שנראה שיצא מזה טוב), הבאנו שחקן זר בתפקיד שאנחנו לא צריכים ואני חייב להגיד שכרגע אני לא רואה ממנו כלום ולא הצלחנו להחתים חלוץ. זה גם לא עושה רושם שפגענו בינגו בעמדת המגן השמאלי.

oFiRzZz ו-henry1 אוהבים את זה.
  15. עידן444 Member

״החלוץ הגינאי אלחסן קייטה ינחת הערב בארץ ויעבור מחר בדיקות רפואיות במטרה לחתום במועדון לעונה עם אופציה לעונה נוספת.
    קייטה בן ה-25 שיחק בעונה החולפת בקבוצת מאריטימו הפורטוגלית״
    -הודעת מועדון.

נקווה שהכל יעבור חלק.
    מכל האופציות שעלו במהלך הקיץ זה החלוץ שרציתי שיגיע.

yakov_y אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.