מכבי נתניה 2014/5: בעיות כלכליות, ערן לוי נפצע ולא ידוע אם ישוב לשחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שוחרר הכוונה רשאי לחפש קבוצה
    אבל עדיין שייך להם

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפייסבוק הרשמי של מכבי נתניה ב-3 ידיעות חדשות:

1. הקשר מושיקו לוגסי (בן 24), ששיחק בעונה שעברה במכבי פ״ת, הצטרף הבוקר לקבוצה. השחקן סיכם את תנאיו לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת עם יו״ר המועדון דורון אוסידון.
    לוגסי גדל במחלקת הנוער של מכבי ת״א ושיחק בקבוצת הבוגרים שלה, בנוסף שיחק בבית״ר י״ם ובעונה האחרונה כאמור במכבי פ״ת.
    לוגסי אמר לאחר הסיכום: ״אני שמח מאוד להצטרף למכבי נתניה שזה מועדון בעל שיעור קומה רציני בכדורגל הישראלי, אני מגיע רעב ורוצה להצדיק את באמון שהמועדון והמאמן נותן לי. אני מקווה ומאמין שנעשה עונה טובה וניתן הרבה רגעים שמחים לאוהדים״.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1135496.Xxx

2. שחקן נוסף שסיכם היום את תנאיו בקבוצה הוא השחקן טל איילה בן ה-26. איילה הוא קשר התקפי שגדל במחלקת הנוער של הפועל ת״א והוא ערך בה את הופעת הבכורה בגיל 17. בעונה שעברה הוא שיחק במכבי קרית גת בה כבש 7 שערים במסגרת הליגה ושער אחד בגביע הטוטו. איילה סיכם את תנאיו עם היו״ר דורון אוסידון לעונה אחת.
    איילה אמר היום: ״אני שמח להצטרף למועדון מפואר כמו מכבי נתניה, אני מודה על ההזדמנות שקיבלתי ואני מקווה שנצליח לעשות עונה טובה״

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1176304.Xxx

3. הקשר גאל מרגוליס (21), אשר סומן בגיל נוער כאחד הכשרונות הגדולים לבני גילו, סיכם היום עם יו״ר המועדון דורון אוסידון את תנאיו לעונה הקרובה. מרגוליס אשר גדל במחלקת הנוער של מכבי ת״א ושיחק בה בעונות האחרונות הצטרף לקבוצתו של שלומי דורה היום. מרגוליס אמר היום: ״אני שמח שהגעתי למועדון גדול, אני מקווה לעזור לקבוצה להצליח כמה שיותר ובאופן אישי לפרוץ קדימה. יש כאן אנשים טובים שקיבלו אותי בצורה חמה ולבבית, עם מתקן אימונים מצוין וקהל גדול וכל אלו גרמו לי לרצות לבוא לכאן. נתניה היתה הבחירה הברורה עבורי״

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg1163929.Xxx

במכבי נתניה עשו בשכל שהעדיפו להביא את מושיקו לוגסי כמושאל מאשר להשקיע כספים שאין בנסיון להביא את אלכס דוידוב. למושיקו לוגסי יש הזדמנות להפוך להיות שחקן מרכזי בקבוצה בליגת העל, כזו שלא הייתה לו עד כה. הוא יצטרך לקחת אותה בכל הכח.
    את גאל מרגוליס יצא לי לראות מדי פעם כשהייתי צופה בליגה לנוער וכל פעם הוא היה השחקן שהכי הלהיב אותי. יש לי תחושה שלמרות שזו הפעם הראשונה שהוא מקבל תפקיד מרכזי בקבוצה בוגרים, הוא יספק תוצרת.
    את טל איילה אני לא מכיר. הלוואי והוא יהיה בינגו כמו יחיאל צגאי ואחמד סבע.

3. Drama Guest

גאל מרגוליס וטל איילה אלו שחקנים שצריכים לקבל את ה-הזדמנות פעם אחת והמבחן שלהם בנתניה העונה יהיה מסקרן. מדובר בשני כשרונות שיהיה מעניין מה יספקו בפועל.
    מושיקו לוגאסי היה חלש מאוד במכבי פ"ת עונה אחרונה, רק נכנס מול עפולה והכל קרס ואכלנו מהם 2. לא צריך לבנות עליו להרכב אלא רוטציה מקסימום.
    במקום אוסידון הייתי מרים לו טלפון לבדוק אם ניתן להביא את דימוב/ארצג ששיחקו במכבי פ"ת עונה אחרונה לחזק את ההגנה. חסן ועידו לוי זה לא בשביל להחזיק הגנה. להחזיר את תירם שילחם על המקום.

4. Turgi Guest

נתניה תרד ליגה עם כל המושאלים האלה

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

להיפך, מרגוליס, ברק לוי, לוגסי הם בדיוק מהשחקנים שנתניה צריכה, כאילו שצריכים ורוצים להוכיח את עצמם. וזה עוד לפני שהזכרתי את דיא סבע המצוין.
    בלעדיהם היא יורדת מספר 1, איתם היא עוד יכולה לסיים בפלייאוף עליון.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אמרו את אותם דברים על הפועל פ"ת בעונה הקודמת וכולם זוכרים איך זה נגמר...

Turgi אוהב/ת את זה.
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שבהפועל פת שיחקו ילדים שמעולם לא דרכו דקה במשחק בוגרים ועוד בליגת העל.
    אלה הדברים האחרונים שאתה יכול להגיד על לוגסי מרגוליס וברק לוי הם באים עם הרבה ניסיון יחסית לגילם

8. Turgi Guest

למושאלים אין שום מחוייבות למועדון

9. alexshw Member

בוזגלו לקח את סכנין למקום רביעי ב 07/08

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

להפועל פ"ת היה את קאלה שמכר משחקים ושחר הירש שאין לו מושג בכדורגל

נתניה מביאה מושאלים עם נסיון ומשחקים בקבוצה הכי טובה בארץ
    ברור שלבד הם לא מספיקים להישארות אבל הם בכיוון הנכון

11. oFiRzZz Member

אם כבר הירש אז רציתי לשאול אותך עליו מקצועית בלבד - למה יש לך אנטי עליו , והאם
    זה רק דעה שלך או שרוב אוהדי הפועל פתח תקווה חושבים כמוך ? כי בסה"כ לפי
    סטטיסטיקה נטו הוא נתן עונה בסדר .
    יש לנו אוהדים שמתים לראות את הירש מגיע אבל אני זוכר את ההודעות שלך עליו
    שזה מסקרן אותי .

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אני חושב שהיום רוב האוהדים יגידו לך שמדובר בשחקן חלש
    אני טענתי כבר מתחילת העונה שהוא לא שחקן טוב כמו שחשבו והיום בתור אחד שראה אותו יום יום במשך עונה מתאמן אני אומר לך שמדובר בחלוץ רחבה טוב אבל הוא פשוט נולד בדור שלא מתאים לו
    לפני 20 שנה הוא היה נחשב לשחקן ענק היום חלוץ צריך לעשות עוד המון דברים תוך כדי משחק חוץ מלדעת איפה לעמוד ברחבה
    תן לו כדור מחוץ ל16 הוא אבוד אין לו מהירות אין לו טכניקה ואין לו מושג איך עוברים שחקן

מבחינה מספרית הוא נתן עונה בסדר אבל אי אפשר להתכחש לזה שהוא כבש את מרבית שעריו מול שער ריק שרק היה צריך לגלגל ממטר ( ואחד בפנדל ואחד שהיה עצמי וסתם נרשם על שמו )
    כמו נגדכם בסיבוב הראשון שהוא כבש אחרי שהרוש וגביש התנגשו
    וזה בלי לדבר על כמות ההחטאות שלו שהיא פסיכית ( מאמן בכיר שמכיר אותו אמר שיש חלוצים שצריכים 3-4 מצבים לכבוש גול שחר הירש צריך 10-12 )

אני מאוד מופתע שהוא עדיין בסגל של חיפה וחוגי לא כי חוגי חלוץ הרבה יותר טוב ממנו ואני עוד יותר אופתע אם הוא יישאר בסגל הסופי אחרי הניפוי לפני המחנה אימון
    ואם הוא יישאר אני לא מרחם עליו מהאש שהוא יקבל בסמי עופר ( אם הוא בכלל יקבל דקות )

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. עידן444 Member

כאשר אתה רוצה לנצל היטב תקציב מינימום ולבנות סגל איכותי ככל הניתן במגבלה החונקת הזו אתה חייב להביא מושאלים. זה לא משהו שהיית עושה במצב אידיאלי. עובדה שקבוצות עם תקציבים גדולים לא עושות את זה אלא אם גם יש להן אופציה. ברור שזה אילוץ. לדעתי בהפועל פ״ת הלכו עם זה רחוק מידי במקום לתת צ׳אנס לכמה מהשחקנים שעלו איתם ליגה והתוצאה היתה שהיו להם איזה 8 מושאלים. אני מהמתנגדים הגדולים ביותר למושאלים וגם לא אוהב את ההסכם עם טוברוק- אבל במידה וזה מה שיכול לספק איכות והעמקת הסגל- שיהיה- אבל במידה.
    שחקני הבית שלנו מהווים בסיס סביר אבל לצערי חלקם שחקנים משלימים בלבד וחלקם צעירים מידי שיכולתם בסימן שאלה- ואסור להיסתנוור ממשחקי טרום עונה!
    להביא שחקנים מובילים ב 80-100 אלף דולר זה כמעט בלתי אפשרי. עובדה שזה אפילו לא הספיק לנצח את כ״ס בקרב על דוידוב. בעמדת השוער לדוגמה- היתה אופציה להשאיר את לויטה- אבל זו אופציה יקרה יותר באופן משמעותי ובעיני פחות איכותית מברק לוי. למרות הסיכון בהבאת שוער מושאל אני הולך עם זה- מה גם שנתניה צריכה לסגור את העמדה הזו לשנה-שנתיים בתקווה שגדל אצלנו שוער העתיד של הכדורגל הישראלי.
    גם מרגוליס ללא ספק משדרג את הסגל לעומת שחקנים ששיחקו בתפקידים האלה בעונה שעברה.
    על לוגסי אני לא סגור אבל גם הוא פוטנציאל שהגיע הזמן שיתפוצץ. לא יודע אם הוא אופציה הרבה פחות טובה מדוידוב- שחקן בן 32 שבעונה לאחר הבאה עלותו תהיה גבוה משמעותית וגם יש שמועות על בעיה בברך. לוגסי גם מסוג השחקנים שאתה משאיל וזה בקלות יכול להפוך לשחקן קבע. לדעתי כבר היום אם היה לנתניה את הכסף לתת למכבי ת״א את דמי ההשבחה שמגיעים לה הוא לא היה על תקן מושאל.
    בקיצור הכל צריך להיות במידה, עם מחשבה ובהתאם למגבלות.

14. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוגסי לא הגיע כשחקן חופשי? בוואלה היה רשום שהוא קיבל שחרור ממכבי.

15. עידן444 Member

קרייזה צודק- קיבל שחרור משמעו- יכול לחפש קבוצה. לא יודע כמה עוד נשאר לו לחוזה במכבי ת״א אבל בכל אופן כרטיס השחקן שלו שייך לה כל עוד אף קבוצה לא העבירה אותו אליה וכדי שזה יקרה אותה קבוצה תצטרך לשלם דמי השבחה.
    אתמול שמעתי קטע הזוי שאין לי מושג אם הוא נכון- שגם אורי שטרית שלא משחק במכבי ת״א כבר שנים על גבי שנים- גם הוא על תקן מושאל מאותה סיבה- שהוא מעולם לא עבר וכרטיס השחקן שלו שייך למכבי ת״א אבל שוב, אין לי מושג אם זה נכון. עוד דבר שמסקרן אותי הוא איך דיא סבע עדיין קשור לטוברוק למרות שהוא כבר 4-5 שנים מסתובב בליגת העל... פשוט לא מבין איך הדברים עובדים כאן...

מצב נושא:
הנושא נעול.