מכבי נתניה 2014/5: בעיות כלכליות, ערן לוי נפצע ולא ידוע אם ישוב לשחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1936927-18.Xxx

http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1936924-18.Xxx

בשעה טובה, מכבי נתניה פתחה אתמול את האימונים לקראת עונת 2015/16. האוהדים הגיעו בהמונם לעשות שמח ולא פחות מ-500 מהם פקדו את מתחם האימונים. את מירב תשומת הלב קיבל הקפטן הפצוע ערן לוי. האוהדים עודדו אותו ותמכו בו וביקשו ממנו שלא לפרוש מכדורגל. שתי דמויות מפתח נוספות היו המאמן שלומי דורה והקשר אמיר טגה שחוזר הביתה אחרי שנים רבות. דורה אמר שהוא הרגיש את התמיכה והחום של האוהדים בכל הדרכים האפשרויות והבטיח שהקבוצה 'תסגור את הפער' עם אימונים כפולים. אמיר טאגה שהונף על הכתפיים אמר "אני משחק בקבוצה שאני אוהד אותה, יש לי את הזכות להיות במקום הזה" ואמר שהוא בטוח שנתניה תישאר בליגה.
    - אתמול פורסם ב'ישראל היום' שסליחי מוכן להפחית בדרישות הכספיות כדי לשחק במכבי נתניה אך עדיין יש פערים גדולים בין הצדדים.

חייב לומר שהעלתי חיוך גדול כשראיתי את הקרנבל באימון מכבי נתניה, זה הדבר הכי יפה בספורט. כל הבעיות מסביב, ההתעוררות המאוחרת במה שקרה בקיץ והמזל הנאחס עם הפציעה של השחקן הכי טוב - לא הפריעה לאוהדים ללכת אחרי האהבה שלהם. נתניה תמיד הייתה ותמיד תהיה מועדון עם הרבה אנרגיות וקבוצה חמה שקשה שלא לסמפט. ולגבי אמיר טאגה - רכש מקסים, הלוואי והוא יענוד את סרט הקפטן גם. הוא היה הבטחה גדולה, חלק מהנבחרת ההיא של גיא לוי ואז המקרה העצוב-עצוב-עצוב ההוא עם אחיו, הדיכאון, הפציעה והדעיכה. אם מכבי נתניה תהיה כמו אמיר טאגה(כשהוא מדבר על נתניה רואים את הברק בעיניים שלו!) - אז יהיה בסדר. זו הקבוצה שצריכה להיות - לוחמת, משקיעה, יורדת מהמגרש כשהיא לא יכולה לנשום עוד.
    -

2. oFiRzZz Member

כמה דברים שקרו היום -
    1. דודי תירם חתם -
    בלם ,שחקן בית , שוחרר מהקבוצה בעונת העלייה , שיחק בקריית גת וכנראה הרשים
    שגם רעננה הציעה עליו . שיהיה בהצלחה . תמיד טוב לראות שחקני בית בצהוב .
    2. ברק לוי חתם -
    אם היו רגעים שחשבו עליו בתור שוער ראשון במכבי ת"א לעונה הקרובה ,
    אז כנראה שהוא מספיק טוב בשביל נתניה כרגע . לפחות סאגת השוער
    נגמרה .. נראית עסקה טובה לכל הצדדים . אגב , זאת העונה השביעית ברציפות ,
    מאז שטראובר , ששוער נשאר בנתניה רק לעונה אחת . חוסר יציבות מטורפת
    בעמדה הזאת .
    3. נצחון במשחק אימון 4-1 על כפ"ס -
    משחקי אימון ראשוניים הם אף פעם לא מדד אמיתי , וגם לא יצא לי לראות את כל
    המשחק אבל נראה שגרשומוב היה איש וששלטנו מאוד . לפחות כרגע יש קבוצה אחת
    בעמדת נחיתות מול נתניה מבחינת סגל ...

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברק לוי שווה הזדמנות בליגת העל. אני מקווה שהקבוצה שתשחק לפניו תהיה טובה מספיק כדי לתת לו הזדמנות הוגנת.
    הוא לקח החלטה שאינה מובנת מאליה. הוא מקווה שעונה טובה שלו ושל הקבוצה, בתוספת הכיף שיש בלשחק במועדון כמו מכבי נתניה, יעשו את שלהם ויקדמו אותו. הלוואי והוא יציג יכולת טובה, כי בעונה החולפת סבלנו לא מעט מהיכולת הירודה של אריאל הרוש.

4. עידן444 Member

כל קיץ אני תוהה מי מהצעירים עשוי לפרוץ(סטייל אבו עביד עונה שעברה, בן הרוש שנתיים קודם, עזרא ומוגרבי 3-4 שנים קודם) ומשום מה כל קיץ רשימת המועמדים שלי ארוכה, הרבה פעמים בגלל שבמשחקי הטרום עונה אני רואה המון התלהבות ואמביציה של השחקנים הצעירים שבשלבים האלה נראים אפילו טובים יותר מהזרים שבאים להיבחן(גם כשמתברר לבסוף שמדובר בזרים טובים).
    לבסוף הרוב נעלמים- או בקצה הספסל ולרוב מחוץ לסגל או בהשאלות לקבוצות מהלאומית ולפעמים למטה מכך וגם שם לא תמיד מצליחים מכל מיני סיבות. לדוגמה בעונה שהסתיימה הייתי בטוח שנגלה יחד עם אבו עביד גם את אביב אברהם, ואולי שחקן נוסף.
    העונה, כשאין כסף, אני באמת מקווה שלראות שניים שלושה משתלבים כשאחד מהם חייב להיות אביב אברהם! מקווה שטגה יכווין אותו ויטמיע בו את הנחישות וההשקעה שלו היתה בגילו- מה שכל כך חסר לרוב הכדורגלנים האתיופים שהולכים לאיבוד, בין היתר מהסיבות שתיאר תומר חרוב שאבירם הביא את דבריו- היעדר התמיכה של המשפחה וה"מנטור" שידחוף אותם קדימה(אם אני לא טועה לדגו היה כזה לפחות בתחילת הדרך... אולי אפילו הסתכסכו בהמשך... יש לי איזה זכרון מעומעם...).

5. עידן444 Member

גאל מרגוליס מצטרף לברק לוי והופך למושאל השני ממכבי ת״א. כוכב גדול בנוער של מכבי ת״א ואני מקווה שיממש את הפוטנציאל שלו אצלנו. סך הכל ההסטוריה מלמדת ששחקנים שהגיעו לנתניה ממכבי ת״א הצליחו להציג יכולת גבוהה.
    מקווה שאנחנו לקראת סיום מצבת המושאלים. אם יהיו שלושה זה עוד סביר. ארבעה כבר יהיה מעט יותר מידי בעיני.

6. oFiRzZz Member

אוהדי מכבי ת"א יכולים לספר קצת על מרגוליס ? לא יצא לי לראות אותו משחק יותר מדי .

עידן לגבי ההודעה שלך על שחקני נוער .. לדעתי גרשומוב יהיה אבו עביד של השנה . רק חבל
    שגם הוא שייך לאיזיקוביץ' סוחר הילדים .

7. עידן444 Member

גרשומוב קיבל קצת קרדיט מיוסי מזרחי בעונה שעברה. רוני לוי לא ספר אותו. יש לו הרבה כשרון אבל בעיני אביב אברהם לא נופל ממנו ולו בגלל הסיבה שאמרת- אביב חייב להיות בעדיפות גבוהה יותר מראול אלא אם באמת שלומי דורה רואה בראול משהו יוצא דופן שהוא לא רואה באביב.

בכל מקרה עושה רושם לפחות על פי הכיוון בבניית הסגל שהעונה הזו תקום ותיפול על בחירת הבלם המוביל והחלוץ. אני די סומך על שמעון הרוש בצד שמאל עם גיבוי של כחלון(למרות שראיתי איפשהו שהוא כנראה ישוחרר אז שמוליק מלול זה גם אחלה כמגן מחליף) בצד ימין אני מקווה שעומר ורד יעשה את העבודה ואם לא גם עומר פרץ או הבחור המוכשר מהנוער זה די סוגר את צד ימין. במרכז ההגנה יש לנו שלושה בלמים תוצרת בית שאני די סומך עליהם במידה והם ישחקו לצד בלם זר טוב. בעמדת השוער אני מקווה שהתחזקנו, במרכז השדה הייתי רץ בכיף עם רומאריו שהוא עוגן בקישור ובמידה ולא יובא לעמדה הזו זר נוסף אני די אוהב את עומר פרץ במרכז(לדעתי הוא יתרום שם הרבה יותר מאשר באגף) כשבחלק הקדמי של הקישור די בטוח שיגיע חיזוק זר, ויש את דיא, ויש את מרגוליס, ויש את רול, ויש את אביב וגרשומוב שאני מקווה שישתלבו ואולי אפילו מנצור ולירן שריקי כאשר הבנתי שגם עומר בוארון שהגיע מבית שאן הותיר רושם לא רע. שלומי אזולאי הוא בעיני אופציה בהחלט טובה בהתקפה אם וכאשר יגיע ואני עדיין מקווה שדוידוב כן יעדיף לבוא אלנו למרות הצעה גבוהה משמעותית מכ״ס.
    סך הכל קשה להגיד שזו קבוצה שנבנית מאפס אבל בהחלט יש כמה עמדות ששלומי דורה חייב לפגוע בהן בינגו!

8. Bilev Member

מאז שדוידוב כבש נגדנו בבעיטה חופשית במשחק האימון של נתניה מול אשדוד (הפסדנו 2-0 אם אני לא טועה) אהבתי את השחקן הזה והוא גם היה לא מעט בליגת החלומות אצלי...
    אני חושב שהוא עדיף על פאפאדופולוס שנראה לי נפצע הרבה יחסית, וגם זקן.

בניגוד לרוב האוהדים, אני לא סובל את רומאריו. כל נגיעה שלו בכדור גורמת לי לשנוא אותו יותר. הגול שלו מול ב"ש היתה הפעם היחידה שהייתי מרוצה ממנו..

9. עידן444 Member

כבר לא רלוונטי לגבי דוידוב. גם אני מאוד רציתי שיגיע.
    סגר בכ"ס.
    הלאה NEXT.
    לגבי רומאריו- לדעתי מדובר בעוגן במרכז השדה. גרזן. אבל חושש שיעשו ממנו משהו שהוא לא.
    הוא לא קשר 50/50. הוא כמעט לא מהווה איום על שער היריב. הוא איטי. בקיצור- קשר אחורי פרופר.
    לדעתי צריך שחקן קישור נוסף(דוידוב היה כיוון טוב) שיעשה מה שהיה אמור לעשות דודה סיארנסה בעונה שעברה- לסייע לקשר האחורי ובעיקר להוריד את העומס והתלות בערן לוי(כנראה מעמסה שעברה לדיא סבע ואני מאוד חושש שאם הציפיות והאחריות יהיו גדולים מידי הוא לא יעמוד בהם וילך לנו לאיבוד).

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומאריו לא עזב לקבוצה של תמוז ?

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלילי. הוא דווקא היה מהראשונים שהבטיחו שישאר במכבי נתניה.

חבל מאוד שאלכס דוידוב בחר בהפועל כפ"ס בסופו של דבר, כי במעט שיש לנו להציע, הוא יכל להיות מחטף. אמנם יש לנו כמה שחקני ליגה טובים, אבל הבסיס שלנו עדיין חלש ואנחנו עוד צריכים להתחזק. דורון אוסידון עושה עד כה עבודה טובה ומגיעות לו הרבה מילים טובות, רק חבל שגם זה לא מבטיח לנו כלום.

12. קשר שמאלי Member

13. oFiRzZz Member

מכבי ת"א חיפשה קבוצת בת ומצאה ..

14. עידן444 Member

מושאל שלישי ממכבי ת"א.
    אם אין ברירה וחייבים להשאיל חלוץ- אני מקווה שזה יהיה האחרון. עד כאן! 4 גג!
    מישהו יודע איך הוא היה בעונה האחרונה? לא חושב שראיתי את מכבי פ"ת אפילו פעם אחת...
    לדעתי הבטחה גדולה ודי נעלם.
    דווקא לוגסי נראה לי שחקן שבקלות יכול להפוך ממושאל לשחקן קבע.
    שיהיה בהצלחה!

15. קשר שמאלי Member

מצב נושא:
הנושא נעול.