מכבי נתניה 2014/5: בעיות כלכליות, ערן לוי נפצע ולא ידוע אם ישוב לשחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

שמח שלא אני הייתי זה שצריך לקבל את ההחלטה. הגיוני לתת את המושכות לשלומי דורה. גם הגיוני היה לתת את המושכות לבני לם(למרות שבהחלט היה מדובר בהימור גדול) אחרי שנים שהוא תורם למערכת שנקראת מכבי נתניה ולאור התמיכה שהוא זכה לה בקרב רבים לרבות נציג העיריה(אני בספק רב לגבי הפרסומים שאנשי העסקים שתורמים לקבוצה היו בעד בני- בעיני במקרה הטוב חלקם וגם הם עם ספקות גדולים).
    בני אמר בראיון שהוא אוהב את המועדון והוא לא מסתכל על זה בצורה של- או שנותנים לי או שאני עוזב- אבל המראיין ברדיו האזורי(יצור די מבחיל בפני עצמו ומקורב לאריק איזיקוביץ׳) ממש הפציר בו לעזוב במידה והוא לא ממונה ודי ברור שגם איזיקוביץ׳ עצמו יפעיל עליו מכבש לחצים כאילו שיש לו משהו להציע לו מעבר למאמן נוער או קבוצת בוגרים בליגה ג׳ עם ח׳ברה שמשחקים איתי בשכונה... אני מאוד מקווה שבני ישאר איתנו ואם לא אני באופן אישי ממליץ לו לקחת הצעה לאמן בוגרים(בעבר היו לו הצעות מליגה לאומית) ולהוכיח שהוא יכול לעשות את זה ולהיכנס בדלת הראשית!
    בהצלחה לשלומי דורה!!! אני מקווה שיפתח טוב כי במקרה ולא יש הרבה ״נשמות טובות״ שיחכו בפינה... סומך על שלומי שידע להתמודד גם עם לחץ. איך אמר לי חבר אוהד של הפועל חיפה לפני שבנין הגיע אלנו? ״אצלנו הוא הצליח והוא חושב שנתניה זה כמו כאן... יאכלו אותו שם...״ -וזה גם מה שקרה... אני מקווה ששלומי מבין שנתניה זה לא הפועל חיפה ולא עכו... כיוון שהוא גם היה בסכנין אני די רגוע מבחינת עמידה בלחצים.

2. oFiRzZz Member

עידן444 אוהב/ת את זה.
  3. עידן444 Member

4. oFiRzZz Member

אגב , שמתם לב שבספורט 5 רשום שדורה מרוויח "רק" 25 אלף שקל לחודש ..
    ממה שהבנתי זה השכר הכי נמוך בליגה חוץ מפליקס נעים . לא ייאמן איזה משכורות
    אנשים עושים בתחום הזה אצלנו .

עומר אוהב/ת את זה.
  5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלי קשר לעובדה שהמועמד השני היה בני לם, אני חושב שהבחירה בשלומי דורה היא בחירה טובה. מכבי נתניה, כרגע, היא פסגת הקריירה עבור שלומי דורה וברור לי שהוא יבוא רעב ונחוש כדי להצליח כמה שיותר עם הקבוצה. יש לו הרבה נסיון בליגה הזו וזה חשוב, כי מכבי נתניה בדרך לעבור עונה שתראה כמו החצי הראשון של העונה החולפת.
    אני מנחש שזה סוגר סופית את סיפור הישארותו של ערן לוי בקבוצה, שזה עוד יתרון במינוי של שלומי דורה.

אני לא מצפה שהקבוצה תיראה טוב כפי שנראתה תחת רוני לוי, כמו שאני לא מצפה שהקבוצה תיראה רע כפי שנראתה תחת יוסי מזרחי. אם במהלך העונה נצליח לשמור על יכולת שתהיה 'באמצע', אני חושב שזה צריך להספיק להבטחת עונה נוספת בליגת העל.

למכבי נתניה בעונה הבאה יש שאיפה אחת ויחידה: לתקן את הנזק של אלי שגב ולקוות שהקבוצה לא תשלם בעונה הזו את מחיר הניהול הכושל בעונה הקודמת בדמות ירידת ליגה.

6. קשר שמאלי Member

7. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו זו מכה לקבוצה.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה קבוצה? אין שם שחקן אחד...רק מאמן ואוסידון.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זהו שאין שם קבוצה שלמה, יש שם חצי קבוצה שהיא ערן לוי פחות או יותר.
    עכשיו גם זה אין.

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא מבין למה זה קשור למכבי נתניה
    ערן לוי שדיבר כל הקיץ על כמה הוא אוהב את נתניה ורוצה להישאר דווקא שהדברים מסתדרים הולך ונפגש עם הפועל חיפה ואשדוד

11. עידן444 Member

אין דרך יותר שטחית מזו לתאר את הסיטואציה של ערן לוי בחודש- חודשיים האחרונים.

12. oFiRzZz Member

זאת המכה הכי קשה שנתניה יכלה לקבל .
    ערן לוי עם קאיודה היה השחקן הכי טוב שלנו בעונה שעברה ..
    נצטרף עכשיו חיזוק אמיתי ולקוות שנשאיר את דיא סבע ..
    עוד עונה קשה .. כמה עוד ?

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם נתניה צריכה לסגור את כל החובות והמינוסים ולהתאזן על אפס בקבוצה גם מבחינה עתידית

14. Raulito Madridista

כשראיתי בטלפון משהו על ערן לוי בכותרת חשבתי שהוא עוזב את מכבי נתניה. ואז התגלו החדשות. עצוב לי עליו, הוא פרח בשנתיים האחרונות, ולאורך כל הקריירה היו לו קשיים רבים(תדמית, קבלת החלטות, ודברים שגם הוא אשם בהם כמובן) הוא כבר לא ילד וכמובן שזו מכה לא פשוטה בכלל עבור המועדון. דיברו כאן על הנאמנות של ערן לוי. אני לא איש המערכת מן הסתם אבל אולי אלה היו רק שמועות לגבי הפועל חיפה או מ.ס אשדוד. ערן לוי התנהל כקפטן למופת בשנה האחרונה וזה היה תפקיד מאוד מורכב. רוצה להאמין שהוא לא פזל הצידה, ואם כן אולי אפשר להבין אותו, הוא כבר לא צעיר, הוא לא רוצה עוד כאבי ראש. אני חושב שאם נתניה הייתה מחליטה להיפטר ממנו כרגע זו רשעות למרות שמכבי נתניה תרמה לא פחות לערן לוי מאשר ערן לוי למכבי נתניה, אם לא יותר.
    המטרה מס' 1 של מכבי נתניה כרגע היא להשאיר את דיא סבע בקבוצה, הוא שחקן ברמה אחרת מבחינתה. זו גם לא בושה 'לקבל עזרה' ממכבי חיפה או הפועל, ברור שחלק מהשחקנים כן יכולים להתאים כמו אלעד גבאי ואולי אפילו ישראל זגורי.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם ערן לוי יכולנו לבנות קבוצה סביבו ולקוות שתצליח להתחבר ולהישאר בליגה. בלי ערן לוי, נקודת הפתיחה שלנו היא כמו זו של הפועל פ"ת בעונה החולפת. אין לנו כלום ואנחנו נצטרך לשאול שחקנים מהקבוצות העשירות.
    ראינו מעט אור בקמה המנהרה ועכשיו חזרנו לחושך.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.