מכבי נתניה 2014/5: בעיות כלכליות, ערן לוי נפצע ולא ידוע אם ישוב לשחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

כן, אני בהחלט יכול.

2. alexshw Member

אני גם חושב שאליפות דבר יוקרתי הרבה מהגביע. בשביל אליפות אתה עובד יותר מ - 30 משחקים, ובשביל גביע 5.
    לגבי אינטרטוטו אני לא יודע אם זה תואר. במכבי חיפה מעולם לא ראיתי שמחשיבים אותו כתואר.

3. עידן444 Member

ראינו רק לפני שנה איך מאמן אירופי, מצויין לכל הדעות, התייחס למפעל הזה... זה אומר הכל...

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה מסביר עד כמה הדיון עקר.

ואם הגביע כזה מפעל משני, מה כל כך התלהבתם ממנו בזמנו כשעליתם לשלבים המאוחרים? ו״מאמן אירופאי״... להבדיל מאירופה לנו אין את הצ׳מפיונס או הליגה האירופאית.

5. עידן444 Member

הגביע לא מפעל זניח, אבל גביע זה לא אליפות. ואני שוב מדגיש, בשבילי גביע זה עולם ומלואו ואם היינו זוכים בגביע הייתי על גג העולם. זה בכלל לא סותר את הטענה שאליפות זה תואר הרבה יותר משמעותי.

לא משנה, בואו נחזור לנקודת ההתחלה. בית״ר ירושלים מועדון גדול יותר, בנקודות ולא בנוק אאוט, עם יותר קהל, מייצג את העיר הגדולה בארץ, ואנחנו מועדון עם הישגים בלתי רגילים לעיר ישראלית בינונית, עם קהל נאמן מאין כמוהו. לשני המועדונים מגיע לחזור לקדמת הבמה.
    חג שמח חברים.

Don Joan Roman, henry1 ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  6. עידן444 Member

קאיודה הוצג באוסטריה וינה. תמיד משמח לראות שחקן יוצא מאיתנו ישירות לאירופה בלי תחנות ביניים.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתאים לו סגול (מתי מכבי נתניה תעבור לסגול?) ואני מקווה שהוא ישתלב שם במהרה ויציג יכולת טובה.
    בשבילי הוא כמו אלמוג כהן, אחד משלנו. יקח זמן עד שהלב שלי יהיה מוכן להכיל שחקן אחר בחוד הקבוצה.

http://up414.siz.co.il/up2/a2ngrnz3mzel.Xxx

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

אגב הוא ניצל ממחנה עבודות כפייה אחרי שמגאת סרב לאמן את הקבוצה

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שנתניה תעבור לשחק בסגול?

10. עידן444 Member

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעה רשמית של המועדון: המועדון הודיע לשחקנים דיא סבע ורומריו פירס כי הוא מממש את האופציה להאריך את חוזיהם גם בעונה הבאה.

http://www.israelhayom.co.il/sites/default/files/styles/566x349/public/images/articles/2015/05/13/14315039631532_b.Xxx http://www.israelhayom.co.il/sites/default/files/styles/566x349/public/images/articles/2015/03/22/14270118450977_b.Xxx

מצד אחד, למכבי נתניה עדיין אין מאמן, ככה שזה נראה קצת לא טוב שמוחתמים שחקנים עוד לפני שמונה מאמן. מצד שני, כשהמצב הכלכלי לא ברור, טוב שהצלחנו להשאיר שני נכסים מקצועיים שכאלה.

ערן לוי, לרי קיודה, דיא סבע, רומריו פירס ואיעד אבו עביד - 5 השחקנים הללו היו הטובים ביותר שלנו בעונה שעברה. 1 מהם בודאות לא ישאר, 2 קיבלו הודעה שהם ממשיכים בקבוצה וכעת נותר לראות מה יקרה עם ה-2 הנותרים.

12. עידן444 Member

השאלה היא מה אם הם לא ירצו להישאר... לדעתי יש להם את כל הלגיטימציה לסרב.

לגבי השניים האחרים- ערן לוי לדעתי חצוי. מצד אחד רוצה להישאר מצד שני צריך גם לדאוג לעצמו.
    לגבי אבו עביד מדובר בסיטואציה שלי היתה ברורה כשמש שתתרחש...
    סיכום לא ברור בין שגב לאיזיקוביץ' ולאף אחד אין מושג מה בדיוק אמור לקרות כעת.
    בפועל אבו עביד לא הושאל למכבי נתניה, הוא הועבר למכבי נתניה, חתום על חוזה ל- 3 שנים, בתחילת העונה חוץ מפריקים של ליגת העל לנוער אף אחד לא ידע מי הוא, קיבל את הבמה והושבח ע"י מכבי נתניה.
    איזיקוביץ' כמובן משחק אותה כרגיל מאמא תרזה, מספר שהעביר למכבי נתניה שחקנים בחינם כדי שתישאר בליגה...
    חחחחח...
    כחלק מההסכם בינו לבין שגב הוא העביר 3 שחקני נוער לסגל הרחב של מכבי נתניה. אם יוסי מזרחי לא היה מתרשל בהבאת מגן ימני על אף שחצי קיץ זה מה שהוא חיפש ובסוף הלך על קנדה ולא ספר אותו, אבו עביד כמו ראול גרשומוב ועוד חלוץ בשם דור מלכה שלדעתי אפילו לא היה בסגל פעם אחת, גם לא היה רואה מגרש מלבד כמה דקות פה וכמה דקות שם.
    דיא סבע הוצע למכבי נתניה והגיע להיבחן. נתן משחק אימון מצויין ויוסי מזרחי החליט להחתימו. מניח שזה קרה אחרי שעל סבע, שנחשב פוטנציאל אבל לאורך רוב הקריירה איכזב וכמעט ירד ליגה עם מכבי פ"ת בעונה האחרונה ובסך הכל מדובר בשחקן שדי הלך לאיבוד, לא היו קופצים. גם אין לי מושג מה בדיוק הקשר שלו לטוברוק אחרי שנרכש לפני מספר שנים ע"י מכבי ת"א...
    "הבאתי למכבי נתניה שחקנים בחינם כדי לעזור לה להישאר בליגה"... אין ספק שלאיש הזה אין בושה!

13. Turgi Guest

שחקנים לא קיבלו משכורת שלושה חודשים ומודיעים להם שמאריכים להם חוזה.
    קומדיה או טרגדיה?

14. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך באמת אפשר לממש הארכת חוזה כשלא מממשים את החוזה הקיים?

אגב, אתמול בסיכום העונה של שער השבת רק אני חשבתי שהבקרה התקציבית הייתה להיות תחת קטגורית "ביזיון העונה" ולא "אכזבת העונה"?

15. עידן444 Member

לא ראיתי עד הסוף. ראיתי שבפלופ העונה שמו כמועמד את אלי שגב והבקרה. אתה מתכוון לזה?
    בכל אופן האייטם הזה ממחיש עד כמה תקשורת הספורט והפרשנים בארץ שיטחיים.
    מועדון פאר קורס, שחקנים לא מקבלים שכר במשך חודשים, בעל הבית ברח והשאיר איי חורבות, הבקרה התרשלה באופן חסר תקדים ומתנערת ומתחבאת מאחורי כל מיני תקנונים שבמקרה הרע מצדיקים גרעון של 3-4 מיליון ש"ח שאיתו מכבי נתניה היתה יכולה לחיות, וחוץ מפשכצקי שמסקר את הקבוצה מקרוב אנשים בחרו באשדוד ובעדן בן בסט... נו באמת...

מצב נושא:
הנושא נעול.