מכבי נתניה 2014/5: בעיות כלכליות, ערן לוי נפצע ולא ידוע אם ישוב לשחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

עד כמה שאני יודע לא... אבל לא מתחייב על כך שהחזיר את הרכב והדלקן... :)

2. Raulito Madridista

עצוב שאוהדים צריכים לגייס כסף לשחקנים. אני חושב שלא משנה איך תיגמר העונה הזו(נתניה לא תרד, זה ברור) - מכבי נתניה היא סיפור ההצלחה של העונה. כבר ראיתי קבוצות הרבה יותר מוכשרות מצד היהלומים, גם בעידן 'הכסף הגדול' של ייאמר וגם לא - אבל הפעם זו הייתה נתניה עם הרבה-הרבה אופי. בעיקר בזכות המאמן רוני לוי שאם אפשר צריך להחתים אותו כבר לעוד שנתיים, בעיקר בזכות ערן לוי שהפעם כן היה מנהיג ואף-אחד לא יכול לערער עליו, בזכות הרוש שעבר סיטואציה לא קלה, בזכות קאיודה. יש הרבה בורות בסגל בגלל בנייה לקויה של יוסי מזרחי, הבעיות לא הפסיקו אפילו לא לרגע - ונתניה הצליחה להתעלות. זה מועדון חזק, גם אם נתניה תילחם על חייה בעונה הבאה בצורה קשה יותר - היא תצא מזה.

ושיילך קיבינימאט הדביל הזה שלא שילם, שגב או מה-שמו. וגם הבקרה התקציבית המעוררת רחמים. יאללה נתניה

Maccabi Diamond ו-עידן444 אוהבים את זה.
  3. עידן444 Member

כששואלים על רצינות של מאמן ומה עושה את רוני לוי מקצוען ומאמן רציני יותר מאחרים- אז הינה דוגמה.
    הקבוצה בחופש היום ורוני לוי יחד עם רונן גבאי נמצאים על הדשא ומעבירים אימון אישי לשני שחקנים פצועים\חוזרים מפציעה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  4. עידן444 Member

5. עידן444 Member

אלי שגב מתפאר שאחד הדברים הטובים שעשה במכבי נתניה ובעיר נתניה בכלל הוא שיתוף הפעולה עם בית"ר טוברוק.
    בהחלט צעד מבורך שמשרת את האינטרסים של שני המועדונים.
    אך בעיה קטנה... לא נראה שלמישהו ברור מה ההסכם ומה הוא אומר...
    אם אכן רוני רוזנטל ימצא קבוצה לדיא סבע לאן ילך הכסף? למי יש מילה במו"מ? למי אין מילה במו"מ?

היום פורסם שהפועל ת"א ניהלה מו"מ על העברת אבו עביד מול... בית"ר טוברוק מה שהביא לזעם במכבי נתניה.
    גם מהתגובה של אריק איזיקוביץ'("אלי שגב הוא הבעלים של מכבי נתניה והוא זה שיקבע") ניתן להבין כי יש הסכם...

יש לי תחושה שלא הכל ברור וחתום וזו עוד דוגמה להתנהלות המוזרה של אלי שגב שיתכן מאוד שאף עירב יתר על המידה את הגביר מעבר לכביש בענייני מכבי נתניה מה שתרם לא מעט לאנדרלמוסיה הניהולית העונה.

6. abcd Member

באמת יפתיע אותך אם תכף נגלה שאין לנו שום מילה בנוגע לעתיד של אבו עביד?
    יעצבן, יתסכל, יכעיס, ישבור אבל לא יפתיע.
    כבר בכתבה הזאת היה אפשר לראות רמזים שזה המצב.

7. עידן444 Member

לא יפתיע אבל אני חושב שזה רחוק מלהיות המצב...
    הבחור עד שהגיע אלינו שיחק במועדון עם קבוצת בוגרים חובבנית, את כל הופעות הבוגרים שלו הוא ערך אצלנו- מה שיהפוך את הפיצוי לטוברוק דרך הועדה למעמד השחקן לנמוך מאוד וזה גם מוצא אפשרי. ממה שהבנתי הוא גם אמר בראיון שיש לו חוזה רב שנתי אצלנו. זה בכל זאת מעצבן ומצב שעלול להסתעף כאשר יכנס גורם שלישי ורביעי וישים לגביר מעבר לכביש כסף מזומן...
    וכמובן שהמצב עם דיא סבע שלמרות גילו הצעיר כבר שיחק בלא מעט קבוצות הוא מעט שונה...

8. abcd Member

זה העניין. אם תבוא הפועל ת"א או כל קבוצה אחרת ותציע לו X אז זה כבר לא משנה מה המחיר שהיה נקבע בוועדה למעמד השחקן.
    במצבנו אנחנו לא באמת יכולים לתת הצעה נגדית לשום דבר. הדבר היחיד שיעזור לנו זה אם באמת יש לו חוזה לעוד שנתיים.
    גם אני שמעתי בעבר דיבורים על זה שיש לו אבל בהתחשב בעובדה שבמו"מ הזה לקחו חלק שגב ואייזיקוביץ' אי אפשר לפסול את האפשרות שזה לא בדיוק המצב.

אין לי מושג מה הסטטוס בקשר לדיא. אני מאמין שפנייה לרוזנטל היא כדי שימצא לו משהו באירופה ולא בשביל שיעביר אותו למ.ס אשדוד. אם ככה שיהיה לו בהצלחה למרות שהייתי מאוד רוצה שימשיך.

9. עידן444 Member

כן, הדיבורים סביב דיא הם על יציאה לאירופה. לגבי אבו עביד הבנתי שהוא בעצמו שיש לו חוזה אצלנו מעבר לעונה הזו.

10. עידן444 Member

עפ״י צנציפר הפועל ת״א רוצה לנצל את המצב הכלכלי במכבי נתניה וסימנה את קאיודה, אבו עביד ואריאל הרוש כמועמדים. כנראה רק בארץ מועדון ששקוע בחובות, והלוואות של 30 מיליון ש״ח ונטול נכסים רוצה לנצל מועדון ששקוע בחוב של 10 מיליון ש״ח בגלל מחדל של הבקרה התקציבית והכי אבסורד שזה גם יכול להצליח...

11. Turgi Guest

לא רואה איך הם מצליחים לשים יד על קאיודה ואבו עביד.
    עם הרוש המצב יותר מורכב לא?

12. abcd Member

את קאיודה הם יביאו אולי במנג'ר. הוא יילך לאירופה ואם חו"ח הוא יישאר בארץ יש קבוצות שישלמו יותר.
    אבו עביד זה די תלוי בחוזה ואם הנוכל מטוברוק השאיר לו שם איזה פירצה או לא.
    את הרוש אני לא רואה נשאר, לדעתי בכלל עדיין לא שילמנו לטביב מה שחויבנו בבוררות.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. עידן444 Member

14. Turgi Guest

כל הטענות לאורליצקי מוצדקות.
    מפריע לי שלא שומעים טענות לבלדב ושפיגלר לדוגמא.

15. עידן444 Member

מהתקשורת או מאיתנו?

מצב נושא:
הנושא נעול.