מכבי נתניה 2014/5: בעיות כלכליות, ערן לוי נפצע ולא ידוע אם ישוב לשחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. עידן444 Member

ליאור רפאלוב נתן עונה אחת גדולה אחרי כמה עונות ככה ככה וכבר דיברו עליו כפספוס ועבר לברוז' תמורת כמעט פי 5 ממה שמציעים על קאיודה היום.
    סוכן טוב היה מוציא את קאיודה כבר בינואר תמורת מיליון אירו בלי למצמץ. הבעיה היא שהוא היה בתקופה נוראית ובכל המשחקים שהגיעו לראות אותו הוא פשוט לא תפקד. מינואר מפעילים על הבחור הזה יותר מידי לחץ ואני שוב מזכיר- מדובר בבחור בן 22-21, במדינה זרה, בלי משכורת(אין לי מושג מי שואג לו שלא יהיה רעב...), עם בעל בית שנעלם...

2. alexshw Member

למה שישלמו עליו מיליון יורו נגיד בבלגיה, שם אוהבים זרים אפריקאים, אם הם יכולים להשיג 20 שחקנים אחרים בפחות ובסבירות גבוהה אפילו איכותיים יותר. זה לא כזה פשוט.
    אין לקאיודה שום רזומה פרט לכמה חודשים טובים. אז אולי בקיץ אחרי שתסתיים עונה כן, יהיו איזשהם הצעות וזה שהוא לא מרשים את הסוכנים זה בעיה גם כן.

3. עידן444 Member

דיברתי על הסכומים של יציאה של שחקנים לאירופה כדי להבין כמה ניהול נכון של מו"מ יכול להשיג על שחקן צעיר עם היכולות של קאיודה(ולא, אני ממש לא חושב שהוא חלוץ מושלם, אבל גם שכטר לא- ויצא לי לראות את שכטר בגילו לא מעט... לקאיודה יש פוטנציאל גדול יותר ויש לו עוד יתרון- הוא לא ישראלי כי עצם זה שאתה ישראלי כבר המחיר יורד...).
    אני מדבר על המתווה שעלה היום בוואלה שמבחינתי הוא חלום רטוב ואני לא מבין מדוע הוא לא מתממש-
    הזרמת 3 מיליון ש"ח ע"י איש עסקים מקומי אמיד, אוהד הקבוצה, לא כתרומה, לא כנדבה, אלא תמורה לזכויות על כרטיסו.
    לדעתי בסבירות גבוה, במקרה הכי גרוע, הוא יכפיל את הכסף. בעצם לא במקרה הכי גרוע... במקרה הכי הכי הכי הכי הכי גרוע!!!
    מי שחושב שאיזי מעוניין בעסקה הזו סתם כי בא לו להיות נחמד- שיקום!

4. oFiRzZz Member

בינתיים קאיודה לבדו מונע את העסקאות הגרועות האלה . איזה גבר .

5. עידן444 Member

בושה שמפילים הכל על כתפיו במקום להתחיל לטפל בשורש הבעיה-
    הערבויות של שגב-
    בזיוף,
    בהונאה,
    ברשלנות,
    ובעיקר-
    בניסיון לטאטא את זה מתחת לשטיח כלא היה כי זה יעשה יותר מידי נזק לאנשים מסויימים!

באמת שאני לא מבין מה הולך כאן...

בפעם העשירית- תקציב מכבי נתניה לעונת 2014/2015 אושר!!!

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. Civil Anti Madridista

אם שירצקי יצליח להביא לק"ש את קאיודה הוא באמת גאון.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מנסה לשים את עצמי במקומו של לרי קיודה:

הוא ילד בן 21, נשוי עם ילד. פעם ראשונה שהוא או אשתו חיים מחוץ למולדתם. הוא לא מקבל משכורת בצורה מסודרת כבר כמה חודשים. לוחצים עליו כבר כמה חודשים לעבור כדי לפתור את הבעיות הכלכליות ומנסים להעמיס לו על המצפון שישנן משפחות שלמות שתלויות במעבר שלו. הוא מאוד רוצה להיות נאמן למכבי נתניה ולכו תדעו אם במהלך האימונים הוא לא סופג הערות משחקנים. תחשבו איזה לחץ מטורף עובר עליו, כי אם חס וחלילה שני משחקים ברציפות הוא לא יהיה טוב, הסביבה בטח תתחיל לשדר לו "גם לא קיבלנו עליו כמה שקלים כדי לאכול וגם הוא לא מציג יכולת טובה". ומסכן, כל הלחץ עליו נטו כי הוא סחורה חמה נוכח היכולת שהוא מציג.

לא זוכר מתי שחקן כדורגל בישראל עבר מכבש לחצים שכזה.

8. עידן444 Member

בושה וחרפה!
    מה שאותי מעניין הוא המשפט הבא שנכתב היום באתר ספורט 5:
    "גורמים במועדון טוענים שישנם גורמים חיצוניים שמנסים למנוע מאנשי עסקים לתת תרומות."

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבירם, אל תאמין לכל מה שקאיודה אומר.
    יכול להיות שהסיבה שהוא לא רוצה לחתום כבר עכשיו בקריית שמונה היא לא הנאמנות לנתניה אלא העובדה שלדעתו הוא יכול בקיץ למצוא קבוצה טובה יותר מקריית שמונה שתרצה להחתים אותו...

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  10. Bon Argumentum Ad Hóminem

מעל הכל, אני חושב שהוא מצא דמות מנטורית-משהו אצל רוני לוי. במספר ראיונות ניתן היה להבחין שהוא מאוד משפיע עליו, שהוא תופס מהמילה שלו וקאיודה רוצה יציבות, אצל מאמן שהוא מרגיש בנוח איתו, במועדון ועיר שהוא מכיר. בייחוד כשמקצועית הוא מרגיש שתחת רוני לוי זה המקום הכי נכון בשבילו. שחקנים זרים אוהבים שיש להם מאמנים מקומיים שתופסים עליהם חסות. פישונט חזר ארצה להפועל מגרמניה כי התקופה הכי טובה בקריירה שלו הייתה תחת קשטן, מאמן שהוא סמך עליו בעיניים עצומות.

11. עידן444 Member

שזה לגיטימי ובסדר גמור גם כן!

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין ספק שלגיטימי, אבל מבחינתכם אוהדי נתניה, יש הבדל גדול בין לא רוצה לעזוב כי אני רוצה להישאר בנתניה (בגלל המאמן, הקהל, העיר, החיבור וכיוצא בזה) לבין לא רוצה לעזוב כי אני מאמין שבקיץ יהיו לי הצעות טובות יותר מקריית שמונה...

13. alexshw Member

בסדר יש לקאיודה עוד כמה חודשים לחפש קבוצה, אולי באמת עכשיו לא כדאי לו למהר ולחתום, אבל אני לא רואה מצב שהוא יוכל להשאר מעבר לעונה הזו. הקבוצה שלו צריכה את הכסף.

14. עידן444 Member

אגב, קאיודה הוא פחות המוח בצמד לארי וזיני...
    הוא סך הכל ילד. לדעתי היא זו שדומיננטית יותר בקבלת ההחלטות.

15. עידן444 Member

לארי קאיודה לא רוצה לעבור לקבוצה אחרת בארץ. וזה מעורר כבוד! הלואי שחקני בית שלנו היו כאלה נאמנים...
    אף אחד לא מצפה שתבוא סלטיק או או פיינורד והוא יגיד- לא, אני אוהב את נתניה, אני לא רוצה ללכת...

מצב נושא:
הנושא נעול.