מכבי נתניה 2014/5: בעיות כלכליות, ערן לוי נפצע ולא ידוע אם ישוב לשחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. itzik.miro Member

יובל נעים מאמן לקבוצות אנדרדוג מובהקות כי טקטיקה אין לו בגרוש כל מה שהוא יודע זה לבקש אגרסיביות ומלחמה וזה טוב לקבוצות סטייל עכו

2. alexshw Member

נמאס להם: שחקני מכבי נתניה החרימו האימון

בעקבות מחדל הערבויות שכן ניתן לממש או לא ניתן, ובכלל בעקבות המצב המביש בו שחקני כדורגל לא מקבלים את שכרם בזמן, לא יתכן שיו"ר הבקרה התקציבית עדיין נמצא בתפקידו.
    יש פה מחדל חמור בתפקוד הבקרה. אם דבר כזה קורה אז בשביל מה קיים הגוף הזה?

נערך לאחרונה ב: ‏23/2/15
  3. henry1 Member

חבל שדווקא עכשיו במומנטום חיובי זה קורה, אבל אי אפשר לבוא בטענות אליהם. לא יאמן שעוברים על הפשעים של הבקרה לסדר היום. בכל מקום מתוקן הערבויות היו מספיקות וכמה צפוי שבמדינת החלטורה שלנו דבר כזה קורה.

4. עידן444 Member

המצב עדין...
    מעניין אותי אם עליה עם הנוער בשבוע הבא תזיז עניינים או רק תחמיר את המצב.

5. oFiRzZz Member

שום דבר לא יעזור כי זה לא מעניין אף אחד . בקבוצה מה"גדולות" הלנת שכר שכזאת לא הייתה
    עוברת בשקט מחריש ומרגיז מצד התקשורת . למה לא שוחטים את אורליצקי ? את ההתאחדות ?
    אני אפילו לא מחתיל לדבר על שגב .
    ובגלל שהתקשורת לא עושה את הלחץ שהיא צריכה לעשות , יש רק פתרון אחד וזה השתבתת מחזור .
    אבל לא רק של שחקני מכבי נתניה , אלא של כל שחקני הליגה . זה לא פעם ראשונה שדבר כזה
    קורה בליגת העל ואף אחד לא נותן את הדין . השחקנים צריכים להחרים פה אחד את המחזור הקרוב
    כאות הזדהות ואולי רק ככה זה יעשה מספיק גלים בשביל להזיז פה משהו . כי שוב , כרגע, חוץ מלשחקני
    מכבי נתניה , לאף אחד לא איכפת . לא למנהלת , לא להתאחדות , לא לבקרה , והכי מרתיח- לא לתקשורת .
    היום זה מכבי נתניה ומחר זה כל קבוצה אחרת בליגת העל עם בעלים קצת משוגע .

itzik.miro ו-Maccabi Diamond אוהבים את זה.
  6. עידן444 Member

לראות את הקומבינה שאריק איזיקוביץ'(שאנשי הלובי שלו גם עושים עבודת שטח כדי לגרום לו להראות מושיע שעוזר להציל את מכבי נתניה) רוקח יחד עם איזי שירצקי על הגב של אלי שגב ומכבי נתניה ולהקיא!

למי שלא יודע נרקמת עסקה בין אריק איזיקוביץ'(ממש יקיר העיר!!!) ואיזי שירצקי לשלם לאלי שגב היום(כמובן סכום שיכפיל וישלש עצמו בעוד כמה חודשים- גג שנתיים) על לארי קאיודה ולהעבירו בעונה הבאה לק"ש!

פשוט מדהים איך לקבוצה שרצה לאליפות והביאה 600 אוהדים בשבת יש יכולת כלכלית בסדרי גודל יותר גדולה מאשר מועדון מפואר כמו מכבי נתניה עם 5 אליפויות, גביע, מסורת, קהל, מחלקת נוער שייצרה שחקנים גדולים כמעט יותר מכל מחלקה אחרת בארץ, ומייצג עיר שגדולה מק"ש פי 10! אם זה לא עיוות אז מה כן???????

7. סמואל אטו Member

אני מבין שכואב לך המצב של נתניה, אבל זה לא לא הגיוני שקבוצה שמכוונת לאליפות ואירופה תקנה ממכם את קאיודה במחיר סביר.

8. עידן444 Member

זו עסקה טובה לשירצקי, וגרועה לנו. כל הזמן אומרים שירצקי גאון שירצקי גאון...
    ואני אומר- מה גאון בו? שכולם טפשים והוא היחיד שרואה את זה שיש לו כאן שחקן בקושי בן 22 שהולך להכפיל ולשלש את המחיר שלו? איפה כל "המקורבים" ו"הגורמים החיצוניים" שצצו בשביל למלא את הגחמה של יוסי מזרחי לגבי אריאל הרוש? לעזור להביא את רומאריו פירס ועודד גביש? איפה כל האנשים האמידים שלא מפסיקים לדבר בססמאות שיוציאו את האצבע שלהם מהתחת וישימו הם את הכסף כדי לשמור כאן על הנכס היחיד שאם ימכר בעיתוי נכון בעסקה טובה מכבי נתניה יכולה לשרוד מהכסף הזה כמה עונות וגם האנשים האלה לעשות אחלה קופה(כי זו ממש לא נדבה- ברור לכל שזו אחלה עסקה!) והעיקר לשמור עליו ולא לראות את איזי וקקי איזיקוביץ' עושים קופה?
    רבאק דמי השבחה על דלה ימפולסקי קיבלנו לא הרבה פחות מההצעות שהיו על קאיודה עד היום כי לכולם ברור המצב של המועדון!
    דמי השבחה על מוגרבי במעבר ללאנס היו בסדר גודל שיש על קאיודה- שחקן שאף פעם לא היה בסגל הנבחרת שזה המדד העיקרי בקביעת דמי השבחה לשחקן שעובר לחו"ל! אני מדגיש- פאקינג דמי השבחה!!! אפילו חוזה הם סיימו...
    על איתי שכטר מכבי נתניה הרוויחה מיליון אירו והפועל ת"א כמעט כפול מזה!
    להרוויח על קאיודה פחות ממיליון דולר זו בדיחה! אין לי ספק שאיזי יושב ומתפוצץ מצחוק...

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה שוכח שכל העולם ואחותו מודעים למצב של מכבי נתניה, אין לכם כסף למשכורות ושחקנים היום השביתו את האימון.
    אלי שגב במצוקה ענקית ו"נשמות טובות" כמו איזיקוביץ' לא במקרה פתאום התעניינו בקאיודה, כולם יודעים שלאור המצב הבעייתי של נתניה אפשר להביא את קאיודה בחצי מחיר אז אל תתפלא שיש כאלה שמנצלים את המצב לטובתם. אנשי עסקים דוגמאת איזיקוביץ' לא הגיעו לאן שהם נמצאים היום בגלל טוב הלב שלהם.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  10. סמואל אטו Member

זה שקאיודה אולי ישלש את המחיר שלו זה בכלל לא רלוונטי. הוא גם יכול להיפצע ולגמור את הקריירה באימון הראשון שלו או לתת עונה גרועה ואז לרדת ללאומית.
    במצב הנוכחי נתניה הוא מועדון תחתית בלי עתיד ספציפי וק״ש הוא אחד משני המועדונים הטובים והמצליחים בישראל. עסקה כזאת( ובמחיר הזה) הגיונית לחלוטין.

נ.ב.

שירצקי ״גאון״ כי הוא לקח קבוצה בלי כלום והוביל אותה לאליפות המדינה.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  11. henry1 Member

מבין את התסכול שלך, עידן. גם אני לא מבין איפה כל אלה שרק מחכים ששגב יסגור את הבור ואז הם "יקפצו" על רכישת הקבוצה (אני כבר שמעתי על שניים כאלה). יש להם הזדמנות לקנות שחקן שאוהב את המועדון, שרוצה להישאר במועדון ולדעתי לא בטוח (וגם לא חובה) שהוא יצא לאירופה כבר משנה הבאה. יש לו הרבה מה לשפר ויכול להיות שיהיה כדאי לו להשתפשף עוד עונה אצלנו ואח"כ לצאת לאירופה. שחקן כזה שווה הרבה מנויים בקיץ, על שחקן כזה מתחילים לבסס את ההתקפה, הוא חוסך הרבה כאב ראש בהבאת זרים שאולי יעלו הרבה יותר כסף בעתיד בגלל אי יכולת/התאמה, כך שקשה לי להבין היכן השיקול הכלכלי ובעיקר המקצועי במכירתו (לאלה שחושבים על קניית הקבוצה).

לא זכור מתי, אם בכלל, לא רציתי לראות שחקן שלנו בקבוצה אחרת בארץ. אני מקווה שאם לבסוף ימכרו אותו זה יהיה לקבוצה בחו"ל ולא בארץ. אבל אם בכל זאת ימכרו אותו לקבוצה בארץ, קריית שמונה היא האופציה הכי פחות נוראית בעיני.

12. עידן444 Member

בעיני דווקא מכבי ת"א היא האופציה הכי פחות נוראית, בטח עבור קאיודה שבזכות הנאמנות שלו אני מאחל לו רק טוב. לשחק עם מכבי ת"א באירופה יהיה בשבילו קפיצה אמיתית(רק אם בונים עליו ובדגש על אירופה ששם מכבי ת"א היא האנדרדוג וקאיודה יכול להיות אס).
    אין לקאיודה מה לחפש בק"ש! אישתו מתה על נתניה ותחטוף שם דכאון. לדעתי יהרסו את הילד ויגמרו אותו אם ישלחו אותו לשם!

13. Don Joan Roman Member

הכוח של קאיודה זה במתפרצות, לשים אותו במכבי זה לגמור עליו.
    לעומת זאת בק"A ליד מנגה, עאבד ומזרחי? יכול לחגוג ולהתפתח לשחקן מצויין יותר ממה שהוא

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  14. עידן444 Member

הסברתי, הדגש שלי הוא לגבי אירופה. ברור שבליגה, ובטח כל עוד פאקו "מדכא החלוצים" מאמן זה קצת בעייתי, אבל אני מסתכל על המכלול.

15. עידן444 Member

אין אף ישראלי מהשורה הראשונה שרואה בק״ש משהו אטרקטיבי. אתם יכולים להסכים עם זה או לא- זאת עובדה!
    אני בטוח שגם לארי קאיודה חושב כך.
    אין מספיק תקשורת, אני בספק לגבי זה שמשפחה שהתאהבה בנתניה תתאקלם במהירות במקום כמו ק״ש(אני באופן אישי הייתי נכנס לחצי דכאון כל פעם שהייתי מגיע לשם כחייל ואני עוד אחד שמת על הצפון!
    לא ראיתי שחקנים שעוברים מק״ש לאירופה(ואני לא מדבר על קבוצות סוג ז׳ בבלגיה או אזרבייג׳ן) אפילו אם הם מאוד טובים.
    למה קאיודה צריך בגלל חבורה של אינטרסנטים, שגם לא ממש רוצים לשלם(שירצקי לא מוכן לתת מעבר ל 600 אלף אירו- נניח שבמומ ישיגו ממנו קצת יותר זה עדיין מחיר בדיחה)...
    עם מעברים למכבי ת״א ומכבי חיפה כבר השלמנו. אבל לק״ש???
    קבוצה ששחקני הרכש שלה מגיעים בדרך כלל מליגה שניה???
    זו פגיעה עם משמעויות רבות!
    עסקה רעה,
    נזק תדמיתי,
    נזק כלכלי,
    משבר אמון מחודש עם הקהל,
    ודבר מקומם נוסף-
    לא נראה שמישהו בכלל חושב מה השחקן רוצה??? הלו... יש כאן בן אדם... יש כאן משפחה... דיברו איתו על סלטיק ופתאום הוא אמור למצוא עצמו בק״ש בקבוצה עם 4 אוהדים וינשוף שכנראה תשנה את פניה שוב הקיץ כי ברור שהשחקנים הבולטים שם ירצו להתקדם אחרי שנתיים שהם שם...

מצב נושא:
הנושא נעול.