מכבי נתניה 2014/5: בעיות כלכליות, ערן לוי נפצע ולא ידוע אם ישוב לשחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

2. עידן444 Member

מחיר מגוחך תוך ניצול ציני של המצב הכלכלי. דמי השבחה על דלה ימפולסקי קיבלנו כמעט סכום כזה... בדיחה עצובה...

3. Bilev Member

אם אני לא טועה נאמר שזה 350,000 ליש"ט (קצת יותר מ-2 מיליון ש"ח), ולא יורו...
    זה גם פחות ממה שציפיתי...
    הספיקולציה שלי זה שקאיודה בכוונה לא פוגע, כדי לא להישאר כאן.. אני מקווה שזה מה שיקרה, ובסגירת החלון הוא יחזור לכבוש

4. עידן444 Member

אתה מתכוון שבכוונה הוא לא פוגע כדי כן להישאר אני מניח...

Bilev ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  5. עידן444 Member

הייתי רוצה לדעת מה דעתו של הפורום המכובד על כך שמצבה המקצועי של הקבוצה לא טוב, התחתית קרובה ומאיימת ויוסי מזרחי החליט בשל מזג האוויר להישאר בביתו בירושלים ויעדר מהאימונים היום, ואני מניח שגם מחר.

6. itzik.miro Member

דעתי היא שהוא מת כבר שיפטרו אותו או שיקבלו את הבקשות שלו להתפטר וזה בלי קשר לנושא הזה של השלג שכן הכבישים יחסמו והוא לא יוכל לחזור לביתו כי אני לא מצפה ממאמן להיות יומיים שלושה מחוץ לבית ולממן לעצמו גם בית מלון, על אחת כמה וכמה כזה שכבר זמן רב לא מקבל משכורת

7. עידן444 Member

עד כמה שזה לא מקצועי בעיני, אני לא יכול שלא להסכים...

8. עידן444 Member

כל הדרכים מובילות לפירוק.
    בישיבת אישור התקציב שנערכה הערב בעיריה, לא הוסכם להעביר את מיליון ו-350 אלף השקלים שאמורים היו להיכנס לקופת המועדון. הסיבה: אחד מחברי המועצה, נציג הבית היהודי, סרב לאשר את העברת הכסף עד שלא ילמד עד הסוף את החומר. השורה התחתונה: גם החודש, שחקני נתניה לא יקבלו את השכר שמגיע להם.
    בנוסף נראה שלקאיודה אין קונים.
    לא רואה נס שיכול למנוע פירוק...

9. abcd Member

קובי בלדב צריך מחר בבוקר לשלוח מכתב למנהלת הליגה ולבקרה התקציבית בו הוא מודיע שהקבוצה מפסיקה להופיע למשחקים עד שיחולטו הערבויות. שאורליצקי ימצא פיתרון, הוא הכניס אותנו לברוך הזה.
    די, פשוט די. ככה אי אפשר להמשיך, מצידי שיתנו הפסדים טכניים מעכשיו עד סוף העונה, זה עדיף מלהמשיך במצב הקיים.
    רואים שלשחקנים פשוט אין *** להיות על המגרש, כל דבר קטן שובר אותם, כל מילה לא במקום באימון זה מכות או כמעט.
    הכל זה תוצאה ישירה לצחוק שעושים מהם בחודשיים האחרונים, כל יום לקורא כתבה של עוד יום, עוד יומיים, מקסימום סופ"ש וייכנס הכסף ובסוף כלום.
    זה לא שעם הכסף אנחנו רצים לאירופה, נראינו רע גם לפני אבל לא ככה. הכל מתחיל ונגמר במשכורות.

10. Civil Anti Madridista

המזל של אורליצקי שזו מכבי נתניה ולא הפועל או מכבי ת"א כי מהם אין מצב שהוא היה עושה צחוק ככה.
    יש לי פינה חמה למועדון הזה, הסגל הקיים שווה הרבה יותר ואין לי ספק בכלל שבלי הצרות הכלכליות הם היו נמצאים למעלה
    ההפסד להפועל חיפה עלול לדרדר אותם למקום שיהיה לה קשה מאוד לצאת ממנו, תהיו חזקים מחזיקים לכם אצבעות.

11. oFiRzZz Member

הבקרה ההתאחדות והמנהלת צריכות לקבל תביעה ענקית ממועדון מכבי נתניה .
    איזה בזיון . אם הדבר הזה היה קורה באחת מה"גדולות" היו זעזועים רציניים שם .
    ופה אני גם בא בביקורת נגד הקהל ... איפה אנחנו בכל הסיפור הזה ? לא הזזנו
    מחאה אחת מסכנה במשך כל התקופה הזאת . הגיע הזמן לזעזע , להפגין
    מול משרדי ההתאחדות , הבקרה , העירייה .. מה שזה לא יהיה .. יומם וליל .
    לפוצץ משחקים מצדי . לא הגיוני שקבוצת כדורגל קורסת בגלל גחמה של איש
    עסקים הזוי - והעלם שותק . אם אני בלדב אני עושה מה שאמרו פה מעליי .
    מודיע להתאחדות שמהיום , ועד שנתניה לא תקבל את הכסף מהבקרה (ושימצאו
    דרך להשיג כסף) , הקבוצה לא עולה למשחקים . זה יפגע בזכייני השידור ,
    הספונסרים , הפייר-פליי . יהיו חייבים להתייחס לצעד שכזה .
    עוד מילה על התקשורת - לא עושים מספיק רעש . פה ושם נו נו נו וזהו .
    זה מקרה חסר תקדים , בושה ובזיון ענק של כל עולם הכדורגל הישראלי .
    פשוט קוברים מועדון מפואר . גם אוהדי הקבוצות האחרות צריכות להיות שותפות
    למאבק - היום זה אנחנו , מחר זה אתם והבעלים ההזוי שלכם .

12. עידן444 Member

"במקום מתוקן, אחרי הפדיחה של הבקרה, כל הגופים מההתאחדות דרך המנהלת ועד לזכייניות השידור עוזרים לקבוצת כדורגל לסיים עונה.
    במקום מתוקן, מטילים סנקציות נגד בעלים שזונח את העסק והעובדים ומתעלם מההתחייבויות שלו.
    במקום מתוקן, מסיקים מסקנות אחרי מחדלים, שולחים את יו"ר הבקרה הביתה ואוסרים על אנשים כמו שגב להתקרב לענף לכל חייהם. כן, גם כשאוהדי הפועל חיפה יעשו ממנו משיח ויתחננו שיקנה מיואב כץ.
    במקום מתוקן, הקהילה המקומית על מנהליה ואנשיה האמידים, מתגייסת לעזרה כשספינת הדגל של העיר מתרסקת.
    לא בישראל. לא בנתניה
    הגיע הזמן להסתכל למציאות בפנים. מכבי נתניה היא קבוצה מפורקת. מועדון גוסס שהגיע לאן שהגיע בגלל שורה של מחדלים. ההתפרקות הסופית היא עניין של זמן ויכולה לקרות אחרי רצף הפסדים, עוד שבוע בלי משכורות או האובדן הקרוב של שחקני מפתח חשובים באמת. אין שום ערך בהחזקת הקבוצה בחיים במצבה הנוכחי, לא בלי נכונות אמיתית של מישהו לעזור.
    מכבי נתניה צריכה להתפרק עכשיו. בינואר. לשחרר את כולם, להפסיק להופיע למשחקים ולהתחיל מחדש בצורה נקייה בניהול של אוהדים. אז, אולי, משהו יזוז פה. אולי זעזוע כזה יביא לרפורמה בענף והגופים המנהלים אותן יבינו שאי אפשר להכניס הביתה כל אחד. שאסור לתת לנוכלים דריסת רגל. אולי כשזה יקרה למועדון כמו מכבי נתניה ולא יפו, רמת גן או אשקלון, זה ישנה משהו בחשיבה.
    כשיקום המיזם המבורך של מכבי הקופסא או כל שם שתרצו, אני אהיה הראשון לקנות מניה."

אני מקווה שזה בסדר שאני מפרסם את הפוסט הזה של אוהד הקבוצה ענבל מנור. אין ספק שצריך לעשות מעשה ומעשה קיצוני. איך מישהו כתב בפורום האתר הרישמי? פרווה זה הכי גרוע- לא רק בקינוחים.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  13. yakov_y YNWA

איאד אבו עביד, בלם צעיר שמוסט כבר חצי עונה לעמדת המגן, הבנאדם פשוט לא מגן, לא מוסיף כלום להתקפה, התפקיד לא מתאים לו, כריסטיאן סרגי קיבל ביקורת קשה כבר בתחילת העונה, הבנאדם לא קשור בכלל לענף, מביך מה שעשו לו בשער השני, גבריאל ג'יורג'יו, כואב לי לראות אותו נוגע בכדור, נגר, עצוב בשבילו שזאת הטכניקה שלו, קשר מרכזי שגם הגנה הוא לא יודע לעשות, רומאיו פירס, אין לו שום מושג בהתקפה אבל גם בהגנה הוא סביר, קצת גדול, קצת פיזי, קצת מפחיד, זהו, הדבר הכי עצוב שהוא שחקן מרכז השדה היחיד ה״ראוי״ שלנו למרות שגם הוא חלש מאוד, שלושה זרים מהליגה הרומנית, שלוש תיירים, העיקר יוסי מזרחי כל הקיץ היה נעול רק על הליגה הזאתי, רן רול, אין לי מילים לתאר את העובדה שהוא באנקר בהרכב כשהוא בריא, הנגיעה שלו בכדור נוראית ודבר אחרון זה ערן לוי, פשוט מעצבן לראות אותו לא עושה הגנה בזמן שאפילו קאיודה עושה הגנה כמו מטורף, מזל שערן לוי לפחות נותן מספרים יחסית עם 3 שערים ו-6 בישולים.

14. עידן444 Member

התקשורת זו חבורה של פחי אשפה באופן כללי ותקשורת הספורט בפרט למעט פה ושם יחידי סגולה. בושה עוד יותר גדולה שחצי מאנשי ערוץ הספורט הם אוהדי הקבוצה ועדיין אין ביקורת מספיק קשה על התנהלות הבקרה התקציבית וההתאחדות לכדורגל. בושה בושה בושה שכך נראה הכדורגל הישראלי בשנת 2015. אפילו לפני עידן הבקרה התקציבית אני לא זוכר קבוצות בכזה מצב שכבר מספטמבר אוקטובר קבוצה מרוששת ולא מסוגלת לשלם משכורות.

אני כותב את שאני כותב בתגובה אליך אופיר בעניין הקהל. הקהל של מכבי נתניה הוא ענק. 24,000 היו בחצי הגמר ועוד עשרות אלפים ישבו בבית מול המסך. עיר של 200,000 תושבים עצרה מלכת באותה שעה. לצערי אנחנו לא שונים מכל הקבוצות בארץ- קהל גדול, מעט אוהדים, מעט מאוד אוהדים אמיתיים, ועשרות בודדות שישכבו על הגדר בשביל הקבוצה.
    אני מזהה יאוש טוטאלי בקרב האוהדים. עייפות. אדישות. אין יותר כוח למלחמות.

אני שומע לאחרונה הרבה דיבורים על התנהלות מחפירה של המועדון, אנשים שהיו בתוך המערכת ועד כה רק רמזו על כמה שהמועדון הזה רקוב מבפנים יוצאים יותר ויותר.
    יותר ויותר טענות על כך שאוהדים אמידים של הקבוצה לא מוכנים להיות חלק ולתרום מכספם לדבר הרקוב הזה שנקרא מכבי נתניה כל עוד הוא מנוהל בצורה שהוא מנוהל.
    אני לא יודע אם התאור הזה מוגזם או לא, עובדתית, רק אנשים שלא מכירים מספיק טוב את הקבוצה כמו אלי שגב, כמו יוסי מאור, כמו דניאל יאמר שמו כאן כסף גדול. ליאמר היה כיס עמוק ואלי שגב כנראה לא סתם אדם שהסתבך ואני מתחיל להטיל ספק בתמימותו.
    מזל שיש כמה ספונסרים שספק מאוד איכפת להם וספק עושים זאת מתוך אינטרסים של ״אשמור לי ואשמור לך״.
    הכדורגל שלנו רקוב. מזל גדול שיש כמה יחידי סגולה פילנטרופים ובחרו נכון- האחד מתוך מפעל חיים לעזור לעיר נכשלת כמו ק״ש, השניה מפריחה את הנגב, יהודי טוב ועשיר מאוד מקנדה, ויעקב שחר אחד. אם לא הם הענף הזה פושט רגל והופך חובבני לחלוטין.

15. עידן444 Member

מצב נושא:
הנושא נעול.