מכבי נתניה 2012/3: יורדים לליגה השניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏6/7/12.

1. סמואל אטו Member

איך קורה מצב שהקפטן שלכם הופך גם למנהל מקצועי של מועדון אחר ואף אחד לא נותן את הדעת על כך?

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחמד סבע מפתיחת העונה כועס על כל העולם. כועס על שלא הצליחו להשאיר את חברו פירס מוגרבי, כועס על שלא הצליחו להביא את חברו מורד אבו ענזה, כועס על שלא זומן לנבחרת, כועס על כך שטל בנין דורש ממנו להתייצב לכל האימונים, כועס על שלא הצליחו לבנות קבוצה תחרותית מספיק.

אחמד סבע מוכר אותנו, האוהדים, שבוע אחרי שבוע וכל זה כדי לעשות דווקא לטל בנין. הוא מנצל את מעמדו, את העובדה שהקהל (ב-99%) תמים ותמיד ידרוש, באופן טבעי, את הצבתו בהרכב של מי שהיה מלך השערים בעונה שעברה והוא קפטן הקבוצה. המשחקים היחידים בהם הוא התאמץ היו מול מכבי תל אביב, הפועל תל אביב ומכבי חיפה.

כל הסימנים מראים על כך שבינואר זה או הוא או טל בנין. הלוואי ולהנהלת הקבוצה יש שכל והיא תטיס את ה"קפטן" לכל הרוחות.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הודעת המועדון העניינו של טל בנין:

בהמשך לפרסומים שונים שיצאו בכלי התקשורת במהלך השבועות האחרונים, מבקשת הנהלת מכבי נתניה להבהיר כדלקמן:
    1. טל בנין ימשיך לאמן את מכבי נתניה לפחות עד תום העונה.
    2. הנהלת המועדון מעריכה את עבודתו של טל בנין ומאמינה בדרכו וביכולתו להצעיד את המועדון להצלחות.
    3. לבקשתו של טל, מוטל'ה שפיגלר יצטרף לצוות המקצועי ותפקידו יהיה לקשר ולתאם בין המאמן לבין הנהלת המועדון בכל הקשור להבטים מקצועיים.

====================

גיבוי או "גיבוי"? כמו שזה נראה, אין לנו אגורה שחוקה כדי להחתים מאמן אחר.

4. yakov_y YNWA

אתר one דיווח על 2,500 אוהדים במשחק נגד הפועל חיפה.
    רק בתמונה הבאה יש 2,500 אוהדים, קהל נפש שמורידים לנו את כמות הקהל בחצי.
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=441...&type=3&theater

14 נגד הפועל, 11.5 בית"ר, 4.5 רמת השרון, 5 הפועל חיפה - ממוצע של כמעט 9 אלף למשחק.
    אני לא יגיד שאני מרוצה מהקהל כי יש לנו קהל עלוב אבל ברגע שבנין יעוף והניצחונות יגיעו גם הקהל יגיע, אין ספק.
    מה בבטוח חצי איצטדיון יהיה ריק כל משחק אבל נגד הגדולות לפחות נביא 10 אלף ואף קהל חוץ מבאר שבע וארבע הגדולות לא יכול להביא דבר כזה.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/12
  5. Ice Cream חסה

התגובות היום של בנין למעמדו-
    וזה:
    הוא אמיתי שהוא אומר דברים כאלה?! ואיזה ובכמה ספונסר הביא בנין?

6. סמואל אטו Member

אני לא חושב שטל בנין הוא הבעיה שלכם.
    נתניה עוברת תהליך של שידוד מערכות מקצועי ובסה"כ זאת התוצאה. אני מאמין שעם חיזוק של שני שחקנים ועלייה בביטחון של השחקנים המומנטום יתהפך ויבנו פה יסודות טובים לעונה הבאה.

לגבי עניין הספונסר, כל עוד זה לא פוגע בשיקולים של ההנהלה אני לא רואה בזה בעיה.

7. Raulito Madridista

איפה עוד היה דבר כזה שמאמן אומר שיישאר בתפקיד רק כי הוא הביא ספונסר? התבטאות כזו מצד בנין מראה עד כמה הוא לא מבין עד לאיפה הוא נכנס. הציפיות מנתניה, בניגוד להפועל חיפה אשתקד, הן הרבה מעבר להישאר בליגה. ככה היה לפחות בתחילת השנה. אבל עם כדור השלג שלא נעצר - הביטחון של השחקנים יורד והסגל נראה פחות איכותי, שחקני מפתח כמו סבע ודג'אני נותנים הרבה פחות. הטעות של נתניה השנה, אחת מיני רבות, הייתה בחירה בשחקנים איטיים ומבוגרים כמו שריקי ושיבחון. כרגע לא נראה שיש אופציות טובות מבחוץ(אולי איווניר?) אבל המחשבה הזו לאו דווקא תביא לתוצאות טובות.

8. Ice Cream חסה

שריקי הוכיח את עצמו באשדוד והיה נפלא שנה שעברה (וגם לפני 3 כשהיה על סף מעבר להפועל) והוא כנראה מהחלוצים היותר טובים שיש בליגה דלוחת החלוצים שלנו, אבל כנראה שמה שכתבו פה כבר בקיץ על זה שלהיות טוב באשדוד לא שווה הרבה. תשאלו את דוד רביבו ויניב עזרן יהיה זכרן של הרצועות שלו ברוך...

ולגבי הספונסר - התנאי שלו להעביר את הכסף הזה (3.2 מיליון שקל) זה הישארותו של בנין, שהוא היה בעבר הסוכן/ בעליו של כרטיס השחקן שלו, ואני לא אתפלא אם הוא ושפיגלר קשורים לשחקנים שבנין התעקש להעביר מהפועל חיפה (צ'ראן, שדווקא משתפר, וחטיב, שמבלף), ויחד עם זה יש את לב ובלדב, שכל עוד יאמר נחשב לבעלים של הקבוצה והם למנהליה הכל יכולים, הם רושמים לעצמם משכורות. מזכיר יותר מדי את מה שהולך בבית"ר..
    על קצה המזלג למה שקורה עכשיו בנתניה: ttp://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&DocID=134978&Lang=he

מדובר באוהד הפועל חיפה בכלל, שרק מגייס אנשים מאפריקה ולא מביא את הכסף בעצמו, והוא גם הביא לנתניה 4 שחקנים למבחנים (סרג' לופו קשור?). אני אשמח אם מישהו מאוהדי ידע להרחיב על הפארסה ההזויה הזו עוד יותר...

ולגבי דעתי על הנושא הזה:
    בנין אידיוט אם הוא אומר את זה קבל עם ועדה שהוא נשאר אודות לספונסר, אפילו מורי וניר ארקין לא אמרו מילה אחת על איתי. אבל מבחינת נתניה - זה לגיטימי, ואין להתאחדות מה להתערב בזה. לא מכיר את התקציב של נתניה על בוריו ומה יעשו עם ה-3.2 מיליון שקל האלה, אבל זה כנראה כסף שחשוב מאוד לתקציב של נתניה בשנה הבאה בליגת העל, כמו שחשוב שיהיה בימים כאלה גם מאמן נורמלי על הקווים...

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני זוכר לא פעם שבאתם בתלונות לבנין על כך ששחקן כמו פינאס ממשיך להשאר בקבוצה, ואף לפתוח בהרכב. אז זהו, שלא עוד.
    השחקן סיכם את תנאיו בהפועל חיפה וייצטרף אליה.

10. elikon96 Member

ואו איזה חוסר פעילות יש פה!@!
    עוד מעט מול רמה"A, נקווה לטוב, הבריחה מהתחתית כבר נראית באופק, רק שבנין לא יעשה שוב שטויות.

11. Ice Cream חסה

12. maor123 Member

אני רואה תגובות של אוהדי נתניה נגד אוהדי באר שבע באתרי הספורט השונים ומזדעזע, אני לא יודע מי המציא את היריבות בין המועדונים פתאום אבל אצל הבאר שבעיים אין שום ריב עם נתניה, זה בסה"כ כדורגל.
    אני רואה תגובות שאוהדי נתניה מאחלים מחלות קשות, בושה.

13. kufsa Member

תגובות מגעילות משני הצדדים, לא רק מהצד הנתנייתי.
    יש יריבות מסויימת אי אפשר להגיד שלא, אבל ילדי האינטרנט שמגיבים באתרים לקחו את זה לכיוונים מכוערים וילדותיים למדי, זה כבר ניהיה משעמם.

14. maor123 Member

היריבות בין המועדונים היא המצאה שלכם, אני אוהד את באר שבע מספיק שנים כדי לדעת את זה.

15. alexshw Member

בנתניה פנו לעטר. אולי זה קצת יקל על התקציב שלנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx