מכבי נתניה 2011/12: אימון פתיחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/11.

1. gilad16 Member

ההחתמה של אדרי הברקה. אני לא חושב שהוא שוער טוב במיוחד, אבל ההגנה נראית הרבה יותר יציבה, בטוחה ושקטה איתו.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמיר אדרי בינתיים מגלה יכולת טובה (מוקדם מכדי להחליט), אבל אני לא חושב שיש לכך קשר לעובדה שהגנת הקבוצה נראית טוב יותר. הסיבה לשיפור היא עמרי בן הרוש, שמאז שהוא במרכז ולא באגף שמאל אז קשה יותר ליריבות שלנו להגיע נגדנו למצבים.

משה אוחיון - אתה צודק בדברים שלך ואני מנסה להסביר את זה לעצמי, אבל הלב מרגיש שמשהו תקוע. יכול להיות שזה עניין של כמה שבועות עד שהאמון (בטח שמתם לב שאחרי המשחק מול מכבי חיפה הפסקתי להדביק את השלט 'אם רק תאמינו') שלי בקבוצה וברצון שלה להצליח יחזור ואין ספק שהמשחק מול הפועל תל אביב קירב את זה מאוד.
    שלא תבין לא נכון - גם את הקבוצה הזו אני מאוד אוהב. בעיקר את המנהיגים שלה שנשארו עוד מהעונה החלומית מאשתקד: קובי דג'אני, אחמד סבע, ניר נחום, חן עזרא ועמרי בן הרוש, שלאורך כל הדרך מוכיחים במעשים שהם אוהבים מכל הלב את מכבי נתניה ומוכנים להקריב בשבילה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/11
  3. yakov_y YNWA

אני לא יודע אם שמתם לב אבל מכבי נתניה קרובה רק שלוש נקודות מהמקום הראשון ועל הנייר כל המשחקים שנותרו הסיבוב קלים חוץ מהמשחק האחרון נגד מכבי תל אביב. אפשר בקלות להגיע ל-30 נקודות בסיבוב הראשון. מה דעתכם?

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בסוף עונה שעברה חתם בנתניה שחקן בשם סרגיי טרטיאק ונתן חצי עונה מדהימה כשהוא כובש בצרורות ושותף משמעותי ברצף משחקים בלי הפסד של נתניה בחצי העונה האחרונה

עד כמה שזכור לי דובר על כך שהוא נשאר בנתניה העונה אבל מתחילת העונה לא שמעתי את השם שלו אפילו פעם אחת

הוא עדיין שייך לקבוצה? אם כן למה הוא לא משחק?

5. ~Omri~ Member

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

יא אללה
    עם טרטיאק נתניה יכולה להפוך לקבוצה משמעותית הרבה יותר בצמרת הטבלה
    ועם אי היציבות שמסתמנת עם שלושת הגדולות העונה נתניה יכולה אפילו לתפוס את המקום השלישי אם לא יותר

7. וסרמיליה Member

תגידו אוהדי נתניה..כמה יעלה כרטיס למשחק הקרוב מול באר שבע..

8. מור!!! Member

50 ש"ח לכל הסקטורים (ילדים,חיילים,נשים וגברים)

9. yakov_y YNWA

נכון מאוד, אם טרטיאק היה איתנו, אנחנו עכשיו מקום ראשון.

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

yakov_y - אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל אנחנו באמת יכולנו להיות ראשונים, אפילו בלי סרגיי טרטיאק. אנחנו אמנם לא עקביים בתוצאות שלנו, אבל אנחנו עקביים מאוד (ביחס לקבוצות האחרות) ביכולת הטובה שלנו ואי אפשר להגיד את זה על הקבוצות האחרות.
    אני מקווה מאוד שסרגיי טרטיאק יעשה את השינוי מקבוצה נאיבית לקבוצה נושכת כפי שעשה בעונה שעברה.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר הנצחון מול הפועל באר שבע:

א. חבל מאוד שאנחנו לא מצליחים לגמור משחקים. לא יתכן שבמשחק ביתי, מול יריבה לחוצה מאוד שנמצאת במצב רגיש, יתרון של 2-0 ותנופה גדולה שבאה בעקבותו לא מספיקים כדי להבטיח נצחון ובמקום זה אנחנו סופגים שער שמכניס את כולם לעצבים מיותרים. אני מקווה מאוד שהחזרה של דרגיי טרטיאק תביא לשינוי בנושא הזה.

ב. עוד משחק ליגה עבר ושוב לא הצלחנו לשמור על רשת נקייה. לאוניד קרופניק מגלה חולשה גדולה מתחילת העונה וחבל שראובן עטר לא חושב לנסות את עידו לוי. יכול להיות שעידו לוי לא מספיק טוב או לא מספיק מנוסה, אבל כרגע לא יזיק לבדוק מה יש לו לתת לקבוצה. אולי פתאום נגלה שיש לנו שחקן ברמה של סרי פלח שיכול לעזור לקבוצה כבר בעונה הנוכחית? אותו הדבר לגבי ליאור ראובן-עמית שומוביץ'. אני לא קונה את הדיבורים על שיפור ביכולתו של ליאור ראובן. הוא עדיין איטי מאוד, האחראי המרכזי בשערים שאנו סופגים מאז שהגיע לקבוצה ואחד שמבזבז לא מעט התקפות.

ג. עכשיו זה סופי - קובי דג'אני חזר להיות השחקן מהעונה שעברה. לא רציתי להגיד את זה כבר אחרי המשחק מול ביתר ירושלים, אבל אחרי 4-5 משחקים שחלפו מאז, אפשר לברך על המוגמר. לא פלא שהתוצאות שלנו במחזורים האחרונים הן בהתאם.

12. Lupos Member

איזה שינוי עברת אבירם ממה שהרגשת אחרי תחילת העונה אחרי המשחק מול חיפה שגם שנתניה ניצחו עדיין היית עצבני =)))
    אני שמח לראות שנתניה מצליחה לחבר נצחונות למרות שאני מאמין שהם צריכים להשתפר בחלק ההגנתי, ועדיין אני מאמין שיהיה להם קשה להישאר במקומות האלה (1-4) כל העונה וביכולת הזו..אבל ימים יגידו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

והיי - לברך על המוגמר! מילת פסיכומטרי! מצטער אני אחרי יום שלם של לימוד מילים חחחחחחח נשרף המוחח

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/11
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר התיקו מול הפועל פתח תקווה:

א. בפעם המי יודע כמה - בן בנימין לא צריך לפתוח בהרכב הראשון. בטח לא מול קבוצה שבאה עם כמה קשרים אחוריים והיה ברור איך היא תרצה שהמשחק יתפתח. להציב שחקן כמו בן בנימין במשחק שכזה זה לרצות להקל על הקבוצה היריבה. אם הוא היה משחק את הקשר האחורי, אז בסדר, אבל אין לו מה להציע בתור קשר 50-50 (כפי שהיה דלה ימפולסקי) מכיוון שהוא לא טכני ומהיר מספיק.
    בן בנימין הוא שחקן מעולה והוא יתן לנו עוד הרבה, אבל הוא יכול לעזור לנו רק במצבים מסויימים, כמו למשל כשאנחנו מובילים ואנחנו רוצים לשמור על התוצאה או שקובי דג'אני לא יכול לשחק.

ב. לא אהבתי, בלשון המעטה, את הכתרים שקשרו לאמיר אדרי כשרק הגיע ולא מפליא אותי שעוד שבוע הוא ספג שער שאסור היה לו לספוג. אני לא חושב שהוא טוב יותר מאלכס מרטינוביץ' ואני לא רואה שום סיבה שהוא ימשיך לפתוח על חשבונו של האחרון. הרי גם ככה הוא בעונה הבאה חוזר למכבי חיפה ואלכס מרטינוביץ' שלנו לכמה שנים, אז למה להמשיך עם אמיר אדרי? ובאמת שלא הייתי אומר את זה אם היה מדובר בשוער שמביא נקודות, אבל הוא לא עזר לקבוצה להביא נקודות בשום משחק.

ג. כמו בכל משחק העונה - אין לנו מגינים. ליאור ראובן לא מסוגל להגיע להתקפות של הקבוצה וגם בהגנה הוא לא עושה מספיק. טופי שחקן אדיר, אבל קשה לו כמגן שמאלי ורואים שהוא צריך לשחק בצד ימין. כל הפריצות שלו מסתיימות בעצירה והחלפה של הרגל. אם הוא ממשיך להוביל את הכדור ברגל שמאל ומנסה להגביה, הוא מסתכן במסירה לא מדוייקת שיכולה לצאת החוצה.

ד. מתחיל להימאס שכל משחק שבא הרבה קהל (4,000 יהלומים היו במשחק) הקבוצה לא מסוגלת לנצח. זו מחלה שהתחילה מאז שדניאל יאמר הגיע לקבוצה ועדיין לא מצאנו לה תרופה. מול הפועל פתח תקווה היו אוהדים מהארכיונים. אריאל (ReL) היה במשחקו הראשון בקופסא וראיתי עוד כמה פרצופים שזכורים לי רק מהעונה הראשונה של דניאל יאמר. מאכזב מאוד שהקבוצה לא הצליחה לנצח.

ה. כמות הקהל שהגיעה לקופסא צריכה להעביר מסר להנהלה - זו קבוצה גדולה וזה קהל שמתעניין קודם כל בקבוצה שלו ורק לאחר מכן בקבוצה היריבה. איך אפשר להסביר את זה שמול הפועל פתח תקווה הגיעו הרבה יותר אוהדים מאשר הגיעו מול מכבי חיפה (ועוד במחזור פתיחה!) או הפועל תל אביב? פשוט. בחלק מהמשחקים הנהלת הקבוצה שידרה לאוהדים שהיא רק רוצה כסף ובמשחק האחרון הנהלת הקבוצה שידרה לקהל שהיא רוצה אותו במגרש.

ו. עמרי בן הרוש הוא הבלם הישראלי הטוב ביותר שאני זוכר שראיתי במכבי נתניה. הרבה יותר מאבי סטרול וזאב חיימוביץ', שכבודם במקומם מונח. אני מבין את הדיבורים על כך שהוא גדל כמגן שמאלי וזו העמדה הטבעית שלו, אבל אסור לו לשחק בעמדה שהיא לא בלם. הוא פשוט אדיר, הוא נהיה מפלצת והוא לא מפסיק להשתפר מדי משחק. אולי בכל זאת הפקנו תועלת מלאוניד קרופניק - עמרי בן הרוש למד לשחק כמו בלם וחצי.

14. yakov_y YNWA

זאב חיימוביץ' באמת היה בלם יוצא מן הכלל אצלנו אבל בן הרוש פשוט משתפר ממשחק למשחק.
    הבלם הכי טוב בליגה לדעתי יחד עם פאביצביץ'...

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/11
  15. TariboWest Member

מישהו יודע מה הסיפור עם ירדן כהן שלא מתלבש אפילו למשחקים, הוא פצוע או משהו?