אין לי ספק שנתניה תמשיך להיות חזקה גם בעונה הבאה. נכון שחן עזרא עזב. אבל בנתניה עדיין יש מספיק שחקנים מוכשרים שימשיכו להוביל אותה לצמרת. שבחון הוא שחקן בינוני +. אבל יכול מאוד להתאים לנתניה. התקפה של שבחון-חטיב-מוגרבי-סבע בהחלט תעשה צרות לכל קבוצה שתשחק נגדה.
בפורום אני אוהב לקרוא לאנשים בכינויים, בהשראת אוירת הפורום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בוא נגיד שאני לא אתאכזב אם בסופו של דבר הוא לא יגיע למכבי נתניה. הוא שחקן טוב ויעיל, אבל סוג של מאיר טפירו גרסת הכדורגל - אם הבאת אותו, ברור לך שאתה צריך לרקוד לפי החליל שלו. הבעיה היא שאין לו את הקבלות של שחקן הכדורסל מענף הפרקט והאדישות עשויה להרוג אותו יום אחד. אני משוכנע שגם חן ראובן וגם גל גניש יכולים לעשות עבודה לא פחות טובה, אבל אם יוסי שבחון יגיע, הוא יקבל את האשראי.
שבחון תופס מעצמו כנראה יותר מידי, ועכשיו הוא מפסיד גם קבוצה כמו נתניה. חבל לי בשבילו. הוא צריך לקלוט שהוא לא שווה את הסכומים שהוא רוצה ושום קבוצה בארץ לא תשלם לו יותר.
לפי מה שאני שומע מ"מקורבים לשחקן" יש התפתחות של השעות האחרונות ושבחון יגיע לנתניה אחרי שהם החליטו לשדרג את ההצעה הקודמת שנתנו לו...
אוהדי מכבי נתניה יבחרו סמל חדש למועדון. http://www.kufsa.co.il/forum/uploads/2884/all_5.Xxx בינתיים הסמל הקיים זוכה לרוב דורסני בסקר וזה למרות שרק לפני כשעה החל הסקר. מה שכן, קיימת בקשה של האוהדים להסיר את הכוכבים (פתאטי משהו) ולהשאיר את הסמל כשהוא העיגול הצהוב שחור, המכיל בתוכו את המגן דוד, היהלום ושמה של האגודה בשפה העברית. בנושא אחר, ניר נחום קיבל הודעה שהוא חופשי לחפש קבוצה אחרת, לאחר שלא הגיע להבנות כספיות עם המועדון. עושה רושם שגם פירס מוגרבי מתרחק מהקבוצה ושהוא בדרך לעבור למועדון אירופי כלשהו. אני יכול להבין את השחרור של ניר נחום. לאחר עונת בכורה חלומית, בעונה השנייה הוא חווה ירידת מתח ענקית ורוב העונה נראה אדיש. למרות זאת, אני חושב שמעבר לקבוצה אחרת יכול להדליק אותו מחדש ולכן אני צופה שהקבוצה הבאה שתיקח אותו תהנה ממנו מאוד בעונה הראשונה שלו. הסיפור עם פירס מוגרבי מדאיג יותר, מכיוון שלא רק שאנחנו כנראה בדרך לאבד עד כח התקפי משמעותי שהוביל אותנו בשנים האחרונות, קורה מצב שהחלפנו כמעט את כל החלק הקדמי שלנו.
יש כאלה שטוענים שמכיוון שהקבוצה עוברת שינוי משמעותי כמו מעבר לאצטדיון חדש, אפשר להתחדש גם בסמל. על כל פנים, נראה שזה לא הולך להתקבל, כי 99% מצביעים בינתיים לסמל הנוכחי. מה שכן, אולי נצליח להוריד את הכוכבים הפתאטיים מהסמל שלנו ואז יצא שהרווחנו מהעסק.
זה יהיה פשוט אסון אם תשנו את הסמל לאחד מהדוגמאות שמוצעות פה נתנו לילד עיוור לצייר סמל חדש וזה מה שיצא... מכוער טילים הישן נורמלי וצריך להישאר עם כוכבים או בלי זה כבר עניין שלכם אבל הסמל עצמו חייב להישאר
האפשרות הרביעית היא באמת היפה מכולן והיא גם נורא מרעננת, מכיוון שהיא מכילה 3 צבעים, בעוד הסמל הנוכחי שלנו מכיל שניים. חבל רק שגם שם הכוכבים הורסים. על כל פנים, כפי שציינתי, הסמל הנוכחי כנראה ישאר. אם יש סיכוי קלוש לשינוי, הוא בצבעי המועדון, למרות שגם שם הנהלת המועדון צפויה להיתקל באותה התנגדות שהרסה את התנופה השיווקית בעונת לותר מתיאוס.
כצפוי, הסמל הישן נבחר ברוב של 97% מהקולות ומכבי נתניה לא תשנה את הסמל שלה לקראת השנים הבאות. בנושא אחר - מורד אבו ענזה צפוי להצטרף למכבי נתניה, מה שיגרום לכך שיהיה לנו חוד המכיל שני מלכי שערים, מליגת העל ומהליגה הלאומית. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx אחרי שיובל אבידור בחר בסופו של דבר להענות לחוזה הגבוה שהוצע לו בהפועל חיפה ולא הצטרף לקבוצה, אנחנו חייבים ללכת בכל הכח על חלוץ שיצליח להפחית את העומס מאחמד סבע, שאני מתאר לעצמי שלא יצליח לכבוש שוב 20 שערים גם בעונה הקרובה וכנראה יסיים עם 12-14 כפי שעשתה לפני שנתיים. בניגוד לשנה שעברה, שאם אלה לא היו אחמד סבע או חן עזרא, השנה יש לנו כמה שחקנים שמסוגלים להבקיע ולהכריע משחקים. הלוואי ומורד אבו ענזה ופירס מוגרבי יהיו חלק מזה.
לפי דיווחים אמינים מהאתרים שלנו המו"מ עם אבו ענזה(או יותר נכון אבו סובחי)פוצץ ובינתיים זה ממש לא נראה שהוא יגיע העונה. לקרוא את הפרטים ובאמת להיגעל מהדרך שעושים בה עסקים בארץ, נקווה שעוד תהיה תפנית כמו במקרה שיבחון למרות שהגורם נשמע די מיואש. חבל, היה יכול להתאים לנו כמו כפפה ואחרי פתיחת פגרה אופטימית כבר שחקן שלישי שאנחנו לא מצליחים להחתים אחרי עזרא ואבידור.
משהו בשבועיים האחרונים, או יותר נכון מאז שנודע לנו שחן עזרא ילבש ירוק בעונה הבאה, דעך. פתאום יובל אבידור ורן אבוקרט סגרו בהפועל חיפה, מורד אבו ענזה צריך להתמודד עם קשיים רבים כדי להגיע אלינו ופירס מוגרבי עדיין מחכה להצעה מחו"ל - ועל האחרון אני רוצה להתעכב. אם להחלטתו של חן עזרא היו שיקולים רבים ואפשר היה 'להבין' כל החלטה שהיה מקבל, הרי שלפירס מוגרבי יש את כל הסיבות לחתום במכבי נתניה: הוא נמצא במקום שהוא גדל בו, מקום שבונים עליו ויש לו את המפתחות להיות הכוכב של הקבוצה, שמי יודע לאן מסוגלת להגיע השנה. כמובן שאם תופיע פתאום הצעה קוסמת מחו"ל אז תנאי המשחק ישתנו, אבל נכון לעכשיו, כל פעולה שהיא לא חתימה במכבי נתניה נראית, לפחות על הנייר, כהחלטה רעה.
אבו סובחי רוצה להעביר את אבו ענזה לאשדוד כי הם הבטיחו להשאיל לו 2 שחקנים צעירים ולשלם עליהם את שכר החייל שלהם בתמורה לעסקה זהה. בגלל שאבו ענזה שנה לפני סוף חוזה והוא לא ירצה לאבד אותו בחינם אז בסוף לא יהיו לא ברירות, אבל למה נתניה לא מציעה גם כמה שחקנים כדי לזרז את זה? אחרת עוד אבו ענזה יחליט ללכת לאשדוד והלכה עוד אופציה... ולגבי מוגרבי- הוא בקבוצה מגיל 15 וכרגע רק בן 21, אין איזשהם דמי השבחה עליו?