מכבי נתניה 2011/12: אימון פתיחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/11.

1. alexshw Member

אז אמר. נתניה לחוצה למכור אותו, אחרי שלא הסכים להאריך את החוזה.
    אני חושב שאפשר להוריד אותם גם ל - 700 אלף יורו.

2. abcd Member

השאלה מתי בלדב ישים את הגבול. יש רצון נקמה בקרב הקהל שלנו לייבש את עזרא עד סוף העונה במקרה שלא מקבלים את המחיר הרצוי אבל ברור לנו שזה לא יקרה. לדעתי כן צריך לעשות מאמץ להציע אותו לב"ש ולמכבי ולהעלות לו קצת את המחיר כי זה יהיה די עצוב ששחר יקבל אותו בדיוק בסכום ההתחלתי שהוא הציע

3. alexshw Member

נתניה קבוצה בלי בעלים, שחיה על מכירות שחקנים. אין דבר כזה לייבש. נתניה לא יכולה להרשות לעצמה לא לקבל שום דבר על עזרא, לא משנה אם העונה או בעונה הבאה.
    שחר לא טיפש, המחיר שדרשו בהתחלה הזוי והוא ידע שהמחיר הזה ירד, בגלל הנסיבות שתיארתי.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/12
  4. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

שחר לא הציע עליו באיזשהו שלב מיליון דולר?

5. Don Joan Roman Member

השוערש נתניה החתימה מזכיר לי את הרווג סונארה והשוער שהיה כאן שנה שעברה בבאר שבע.
    ו800 אלף יורו זה מיליון דולר פלוס מינוס.

6. abcd Member

נכון אבל עדיין הוא שילם מליון דולר על עזריאל ודגני שזה לא שיא החוכמה. שיחק לו המזל עכשיו עם זה שאין לנו אף הצעה אחרת, אני בטוח שאם היתה עוד קבוצה בתמונה ועם הלחץ של רובן הוא היה חוצה גם את המיליון יורו. בכל מקרה מחיר הזוי או לא, אלו המחירים בשנים האחרונות, אולי 1.5 זה קצת יקר אבל אני חושב ש-1-1.3 זה מחיר סביר בהחלט מה עוד שאם הכל יילך כשורה(בשבילכם)תוך שנה-שנתיים הוא מוכר אותו ברווח לא קטן

7. Don Joan Roman Member

פשוט מאוד אף קבוצה חוץ ממכבי חיפה ומכבי תל אביב לא יכולה להוציא סכומים כאלה על שחקן כלשהוא ומכבי ת"א מזמן לא מחפשת בשוק הישראלי אלא בשוק האירופאי, במקרים של עזריאל ודגני אם הם לא היו הולכים לחיפה הם היו הולכים למכבי/הפועל תל אביב, גם מיליון דולר על חן עזרא זה מחיר לא רע.

8. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

חן עזרא זה עוד פישר שלושב שהוא כוכב גדול ויתרסק מהר מאוד במכבי חיפה
    עוד שחקן שייגמור קריירה בתור הבטחה שלא מומשה והכי הרבה שהוא יגיע זה אולי לכמה טליפויות בארץ שחלק מהם הוא יראה מהספסל

בנוגע לעלי חטיב - חתול בשק
    נתן 3 משחקים טובים ונעלם, אם לא יגאל ממן אף אחד לא זוכר מי זה
    אני בכלל שמעתי שיש לטל בנין אינטרס אישי על השחקן והוא מרוויח עליו כסף
    משהו בסגנון החזקה באחוזים מהכרטיס וזאת הסיבה שהוא הביא אותו להפועל חיפה מההתחלה ושהוא לקח אותו איתו לנתניה

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה-1.5 מליון יורו שקובי בלדב דורש הם סוג של תנאי פתיחה מול כל משא ומתן. ברור שבקיץ כזה, כשהשוק הישראלי רדום ביחס למה שהלך כאן בשנים האחרונות, בלתי אפשרי להשיג את הסכום הזה. יחד עם זאת, אני מאמין שגם ה-800,000 יורו זהו סכום שהוא סוג של תנאי פתיחה מצידו של יעקב שחר. שני הצדדים מבינים שזה יהיה בסופו של דבר סביב המליון יורו.

אין רע בלי טוב. אם חן עזרא היה נשאר, זה היה אדיר, אבל גם עכשיו אין לנו מה להתבאס. בכסף שיחסך אנחנו יכולים להתחזק בכמה מקומות ולבנות סגל ארוך.

10. alexshw Member

תשמע מקווה שאתה טועה. יש בהחלט הרבה שאלות לגבי אופיו ובסך הכל הוא מגיע עם עונה אחת טובה ברזומה. מקווה שיתבגר ויצליח. יש לו את התנאים לכך וגם מאמן שנוח לו.
    נסיון העבר מוכיח שמי שעובד קשה גם מתקדם. לעזרא יש את הכישרון, עכשיו הוא צריך לעלות את המקצוענות שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  11. הנתנייתי Member

הודעת הקבוצה לגבי אימון הפתיחה:

"
    רשימת השחקנים שייקחו חלק היום באימון הפתיחה:

חסן סרחאן, גל גניש, ירדן כהן, מוחמד עקל, חן ראובן, שרון דוידוב, ירין חסן, דניאל מרקס, עומר צלישר, איתי מנצור, עמית שומוביץ', גולן אלקסלסי, דין גל, משה אלביליה, מתן בלסטרה, בן בנימין, עומרי בן הרוש, קובי דג'אני, עידו לוי, אחמד סבע, גיא סאלם, טובארנו פינאס, ליאוניד קרופניק, עומר פרץ, אורי שטרית, דראגן צ'ראן, לואיג'י סנאמו, עלי חטיב ופיראס מוגרבי.
    "

12. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

חטיב עבר רשמית?

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא עוד לא חתם בקבוצה, אבל הוא סיכם עקרונית ל-3 שנים ומכבי נתניה הגיעה להבנות עם הפועל חיפה. הוא צפוי להופיע לאימון הפתיחה יחד עם ארבעת שחקני הרכש הנוספים שהצטרפו עד כה בקיץ.

שחקן נוסף שיעדר מאימון הפתיחה הוא פירס מוגרבי, שביקש מהקבוצה למצות אפשרויות בחו"ל. השחקן הצהיר שבמידה ולא יחתום בשום קבוצה מחו"ל, בארץ ישחק רק במכבי נתניה. ימים יגידו.

אני אוכל את הלב מכך שאני לא אוכל להגיע לאימון הפתיחה. יש אירוע פרידה מהנשיא בחברה שלנו. מקווה שהחבר'ה יעלו כמה שיותר תמונות וסרטונים מרגשים ושתהיה נוכחות יפה של הקהל, חרף המהלומה הקשה שהנחית עלינו חן עזרא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/6/12
  14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

קצת מצחיק שמכבי נתניה נפרדה כל כך יפה מהקופסא ופותחת בה את האימונים של העונה החדשה...

לא שזה מפתיע אותי אני בטוח גם שתשחקו שם בליגה אבל עדיין מצחיק.

15. abcd Member

לא נשחק בקופסא בוודאות. מתחילים באירופה, גביע הטוטו וקצת ליגה בפ"ת ואז כמה שיותר מהר עוברים לנתניה