מכבי נתניה 2011/12: אימון פתיחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/11.

1. Ice Cream חסה

הסאגה של עזרא הולכת להיגמר בשיתוף פעולה עם קוסטדין האזורוב בקצב הזה...

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שזה נראה, כל מה שמעניין את חן עזרא זה לקחת את הכרטיס שלו בסוף העונה. לפעמים זה מרגיש כאילו הוא יהיה מוכן לשחק בחינם בקבוצה מהליגה הלאומית בשביל שזה יקרה - ואני בכוונה מגזים.

הבעיה שלו היא המלכוד שהוא נכנס אליו. מצד אחד, מכבי נתניה לא תרצה להשאיר אותו כל זמן שהוא לא חותם על החוזה החדש, כדי לא להיפרד ממנו בסוף העונה ללא תמורה ותנסה לעודד מעבר שלו למכבי חיפה. מצד שני, אם החוזה של מכבי נתניה נראה בדיוני עבור חן עזרא, אז החוזה של מכבי חיפה בדיוני פי כמה. מכבי נתניה מעוניינת להחתים אותו ל-3 שנים עם סעיף יציאה לחו"ל. מכבי חיפה ל-4 שנים בלי סעיף יציאה לחו"ל.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

היציאה לחו"ל היא לא פאקטור כאן לדעתי כי אם הוא אכן יחתום על חוזה במכבי חיפה, ייתן עונה-שתיים גדולות ותגיעה הצעה רצינית מחו"ל, הוא ישוחרר, בדיוק כמו ששחר שחרר את יתר השחקנים שמידי שנה יוצאים לחו"ל. שחר זה לא אלי טביב שעושה את המוות לכל שחקן.
    בלי קשר, אני חושב שמקצועית, שנה במכבי חיפה תהיה עבורו התקדמות ואולי הכנה טובה יותר לאירופה מאשר ממכבי נתניה. זאת כמובן במידה והוא אכן יהיה שחקן הרכב ולא על תקן מחליף שנכנס בדקה ה 70.

4. abcd Member

זה בדיוק העניין. מי מבטיח לו שהוא ישחק? רובן בנתניה לא התבייש להושיב אותו על הספסל בתקופות רעות וזה שלא היה שום מחליף נורמלי בסגל. מה יהיה בחיפה עם קטן, גולסה ורד ואולי איזה זר? אף אחד לא מבטיח לו שם כלום. בקשר לשחר, הרבה דברים אפשר להגיד עליו, פראייר הוא לא. אם הוא שם עכשיו על עזרא מיליון יורו(כולל משכורת)אין סיכוי שהוא ישחרר אותו בלי רווח יפה גם אם מילאן מבקשת. לא זכור לי שהוא שיחרר את רפאלוב כל כך בקלות וזה עוד היה בהצעה של 2.5 מיליון יורו. אז אם לצאת לאירופה זה השיקול אז אין ספק בכלל שמנתניה יהיה לו קל יותר, ההנהלה אפילו תעדיף למכור אותו.
    מה שיכול להיות קורה זה שעזרא ומקורביו שמו עין על מעבר לחיפה מהסיבה הפשוטה שיש לו 25% מהכרטיס וככה בלי לשים לב הוא מכניס לעצמו 200 אלף יורו לכיס בלי שהוא עלה על הדשא בכפר גלים.

5. alexshw Member

למה שיבטיחו דבר כזה. אם יהיה טוב ישחק.
    תומר חמד תוך חצי עונה עשה את הסדרך מספסל עמוק במכבי חיפה לליגה ספרדית, כי עבד קשה.
    שחקן שרוצה ישר מקום בטוח בהרכב, הוא שחקן חלש אופי וכלומניק.

6. abcd Member

אין שום סיבה שיבטיחו לו לא בחיפה ולא בשום מקום אחר. אני בא לענות לאנשים שחושבים שהמסלול נתניה - חיפה - אירופה הוא כזה מובן מאליו כאילו כל שחקן שהגיע לחיפה אוטומטית הצליח.
    בכל מקרה נמאס כבר לדבר עליו הוא המאיס את עצמו כבר על כולם בנתניה ואני חושב גם בחיפה

7. alexshw Member

רוב השחקנים הישראלים שהצליחו באירופה הגיעו לשם אחרי שבלטו במכבי חיפה.
    תוסיף לזה גם את יעקובו כמובן וגם ז'וטה.
    קנדאורוב היה מצליח אם הפציעות לא היו מפריעות לו.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/12
  8. abcd Member

ברור שרוב השחקנים שהצליחו הגיעו מחיפה כי בחיפה היו השחקנים הכי טובים. שחקן מוכשר יצליח באירופה בלי קשר לקבוצה שהוא יצא ממנה, לעומת זאת שחקן קצת פחות טוב (כמו ארבייטמן שעכשיו עולה לי לראש)לא יצליח לא משנה אם הוא יצא מחיפה או מברצלונה.
    יעקובו זה זר אחד למיליון ובקשר לשאר הזרים רק הוכחת שיש לכם(או היה לכם) סקאוטינג יותר טוב מלמכבי והפועל כי קבוצות אחרות לא היו יכולות להרשות לעצמן זרים כאלה גם ככה.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: השוער היווני-איטלקי, לואיג'י סנמו, חתם במכבי נתניה ל-3 שנים.

טל בנין קיבל החלטה להחתימו לאחר שצפה בו בקלטות והתרשם ממנו במספר אימונים. עושה רושם שטל בנין לא נהנה מזמן הפגרה והוא עובד במרץ כל הזמן כדי ליצור מכבי נתניה כמה שיותר טובה לעונה הבאה. בינתיים הוא עשה מהלכים טובים בכך שהביא מגן שמאלי וקשר שיוכל לשחק לצידו של קובי דג'אני.
    אם עלי חטיב ויובל אבידור יצטרפו, בנוסף להישארותו של חן עזרא, זה סגל שיוכל להאבק על מקומות 1-4.

10. Ice Cream חסה

יווני-איטלקי-גרמני http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    הצלחתם להיפטר מאלסנרד מרטינוביץ'? כי נראה לי שקניתם את היורש שלו.
    כל הקבוצות שהוא שיחק בהן היו קבוצות תחתית או ליגה שנייה ביוון, היו לו גם יציאות לברנלי כשהיא הייתה בליגה השנייה אבל בתור שוער שלישי, וגם לקפריסין- לקבוצה שירדה ליגה תוך שהוא סופג 49 שערים. הנה הביצועים ה"מרשימים" שלו מאותה עונה:

שנה שעברה בפנתאליקוס, הוא ירד ליגה כשהוא לא משחק בכל המשחקים- רק ב-18 שבהם הוא סופג 24 משחקים. לא עברתי על כל המשחקים שהוא לא שיחק אבל זה נראה שהוא פשוט סופסל.

טל בנין בחן אותו באימונים והוא התרשם ממנו בטח יותר מדרך טראנספרמארקט וויקיפדיה- אבל עדיין זה לא נראה כמו הבטחה ענקית, ודי מפתיע ששוער בגילו חתם ל-3 עונות.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא בן 32, שאם אני מקביל את זה לגיל של שחקן שזה, מדובר בסביבות ה-29.
    לא רק טל בנין ראה אותו, אלא גם מאמן השוערים ויותר מצפייה בקלטות ובאימונים. הרזומה שלו לא משמעותי, כי לפי רזומה גם אוסטין אג'ידה לא אמור להיות מציאה גדולה, אבל כולנו יודעים שהוא שוער מצוין. אני סומך בעיניים עצומות על הצוות המקצועי, שבינתיים לא מפסיק לרגע לנסות ולשפר את הקבוצה ככל הניתן.

אגב, אלכס מרטינוביץ' היה לא רע. לפי דעתי, פספסנו אותו בענק.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/12
  12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

סופית: חן עזרא לא ימשיך במכבי נתניה. זוהי הודעה רשמית מהאתר הרשמי של המועדון.

אבי נימני הודיע לראשי הקבוצה כי חן עזרא דחה את הצעת הקבוצה. מעתה ואילך כל קבוצה רשאית לקיים משא ומתן עם השחקן. מכבי נתניה שומרת לעצמה את הזכות לבחור בהצעה המשתלמת ביותר מבחינתה.

13. oFiRzZz Member

עוד פעם הוכח שאין דבר כזה סמלים בכדורגל.
    מחזור ראשון שישבור את הרגל, שלום ולא להתראות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אני שמח שלפחות הסאגה הזאת הסתיימה.

14. abcd Member

הבעיה שיש רק הצעה אחת.
    להחרים את נמני כמו שחיפה מחרימה את דודו דהאן, מתברר ששער 5 צדק אבי נמני הוא באמת *** *** ****** **** וגם **** ******!(כל קללה/מחלה/אזרחות מערב אירופאית באה בחשבון)

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מילא זה שעזרא בסוף הגיע למכבי חיפה, זה לא כל כך מפתיע. מה שמצחיק זה שבלדב אמר שבשום מצב הוא לא יירד מהדרישה של מיליון וחצי דולר ופתאום הוא מסכים להצעה על סך חצי מהסכום (800 אלף דולר). כנראה שהוא מפחד שעוד שנה גם את הכסף הזה הוא לא יקבל.