מכבי נתניה 2011/12: אימון פתיחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/11.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בינתיים תחושת האכזבה היא עצומה, אבל כמו שאמרתי מליון פעם (ולמרות הכל התפתתי לשמוח מוקדם מדי) זה לא יגמר עד הרגע שתהיה חתימה, אצלנו או במקום אחר.

כולי תקווה שזה רק עניין של התגמשות לגבי סעיף היציאה לאירופה. הבעיה, כפי ש-abcd ציין, היא אבי נימני, שפשוט מרעיל לחנצ'וק את הראש כדי שבסוף יצא לו מזה אחוזי העברה. חברים שלי, שיודעים פחות או יותר מה הולך, אומרים שחן עזרא יחתום בסופו של דבר, שהוא רוצה לחתום וזה אבי נימני שנשכב על הגדר ולא מוכן שחן עזרא יחתום במכבי נתניה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/6/12
  2. alexshw Member

למה חן עזרא לא רוצה לשחק במכבי חיפה בטח אצל עטר?

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא רוצה את אירופה בכל מחיר. מבחינתו, הוא היה מעביר את השנה הקרובה במכבי נתניה, מסיים את החוזה ולוקח את כרטיס השחקן שלו בדרך לקבוצה הבאה. החוזה שהגישו לו בשבוע שעבר הפך את התמונה כולה. מציטוטים שלו ומה שאני יודע מחברים ש'קרובים לצלחת', מכבי חיפה היא לא שיקול והוא לא רואה בה יעד מובחר לשאוף להגיע אליו. זה עדיין לא סותר לגמרי את האפשרות שהוא יהיה ירוק בעונה הבאה, אבל לשם כך צריכים לקרות כמה דברים (שלבים) מאוד לא שגרתיים: א. שהוא תסריט הגיוני - מכבי נתניה מציעה אותו למכירה מתוך כוונה להרוויח עליו. ב. שהוא תסריט הגיוני - חן עזרא מביע את רצונו לעבור למכבי חיפה. ג. שהוא לא הגיוני בעליל - יעקב שחר מסכים להחתים אותו על חוזה לעונה בלבד כדי שבתם העונה הקשר יוכל לחפש קבוצה באירופה, כפי שהיה עושה לו היה נשאר במכבי נתניה.

בעולם בלי סוכנים, חן עזרא כבר חתום במכבי נתניה על חוזה ל-3 שנים לפני שבוע. כרגע, מי שמעכב את החתימה ולא מוכן לשנות את דעתו הוא אבי נימני. לא מן הנמנע שאם חן עזרא יחתום בסופו של דבר במכבי נתניה, נשמע מהתקשורת על קרע בין השניים. עבור אוהדי מכבי נתניה, ברגעים אלו אבי נימני הוא לא פחות מהשטן.

4. alexshw Member

רוצה אירופה, בסדר.
    בכל אופן טוב שמכבי חיפה לא מסכימה לשלם את הסכום שדורשת מכבי נתניה.
    צריך להשקיע אךת הכסף הזה בזרים איכותיים.

למכבי חיפה יש 3 שחקנים שאם עטר יסדר להם את הראש, מכבי חיפה תזכה באליפות - גולסה, ורד וימפולסקי.
    אפשר להסתדר גם בלי עזרא.

5. abcd Member

אפילו הוא לא ידע שהוא כזה..

6. עידן444 Member

נתת דוגמה מאנגליה. אנגליה היא ההוכחה הכי גדולה לזה שאין דבר כזה מועדונים גדולים. יש מועדונים בלי כסף, יש מועדונים עם כסף, ויש מועדונים עם יותר כסף! לשמוע את סמיר נסרי הולך למנצסטר סיטי, "לא בגלל הכסף" אלא כי הוא רוצה לעבור למועדון גדול זו בדיחה עצובה! מי זו מנצסטר סיטי בכלל לפני שקנה אותה השייח הזה? מי זו בכלל צלסי לפני שבא היהודי עם הכסף? כך גם בארץ. בית"ר עם כסף גדול השאירה לכולם אבק! בית"ר בלי כסף כמעט ירדה ליגה. כשיאמר היה בנתניה לא זוכר שאף שחקן אמר שהוא רוצה לעבור ל"מועדון גדול"... להפך, שחקנים העדיפו לבוא לנתניה להיות חלק ממשהו גדול. לא אשכח את אותו ערב שפרסמו שאיתי שכטר החליט לעבור לנתניה והעדיף אותנו על פני מכבי ת"א. בקיצור, מכבי חיפה הפכה לקבוצה גדולה מתישהו בשנות ה- 80, אבל למפלצת שהיא הפכה אחראי אדם אחד שכמו שהוא במכבי חיפה, הוא גם יכול להיות היה במקום אחר וחיפה היתה נשארת עוד מועדון מפואר, כמו מכבי נתניה, כמו הפועל ת"א, כמו הפועל פ"ת, כמו הפועל ב"ש, כמו בני יהודה, אבל לא אימפריה כזו גדולה... אם עטר היה נשאר בנתניה זו בכלל לא היתה שאלה אם עזרא ישאר או לא. הוא היה נשאר, וגם בחוזה נמוך בהרבה. זה לא מובן לי, אפילו קצת עצוב לי, אבל זו התחושה שלי.

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מסופק כמה ראובן עטר קשור לנושא חן עזרא, מהסיבה הפשוטה שלא חן עזרא ולא אבי נימני חושקים במעבר למכבי חיפה. שניהם רוצים דבר אחד והוא להישאר במכבי נתניה, בחוזה הנוכחי וסוף השנה למצוא לחן עזרא קבוצה באירופה כשהוא שחקן חופשי. מכבי נתניה, מנגד, מקווה להחתים את חן עזרא לחוזה ל-3 שנים, כדי שבעזיבה שלו הקבוצה תקבל פיצוי כספי. הבעיה היא שהאיש וסוכנו מאמינים שחתימה על החוזה הזה תקשה את המעבר לאירופה.

חן עזרא אוהב את מכבי נתניה ובארץ הוא יתן לה עדיפות על פני כל קבוצה אחרת. הבעיה היא שיותר משהוא אוהב את מכבי נתניה, הוא חולם על אירופה. זכותו. נותר לקוות שבסופו של דבר הוא כן יחתום על החוזה שהוצע לו, כי קשה להאמין שקבוצות באירופה ירתעו מסכום השחרור שלו במידה וירצו לרכוש אותו.

אגב, ברוך הבא. מקווה שזוהי לא הודעתך האחרונה בפורום. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני לא יודע אם הסכומים שהוצעו לו בנתניה אכן נכונים, 190 אלף דולר לעונה, אבל אם כן, אין שום סיכוי שבמכבי חיפה הוא היה מקבל חוזה כזה. אם קטן מרוויח 250 אלף והוא בעל השכר הגבוה ביותר בקבוצה, דוידוביץ צפוי לחתום על חוזה חדש שבאזור ה 200 אלף, עזרא בוודאות לא ירוויח סכום כזה.

9. עידן444 Member

תודה!

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: עלי חטיב סיכם את תנאיו במכבי נתניה, שמצידה הגיעה להבנות עם הפועל חיפה.

אמנם רק עכשיו יצאה הידיעה בדבר סיכומו של עלי חטיב, אבל מקורות יודעי דבר ידעו לספר שכבר יממה אחת לאחר שהסתיימה העונה השחקן כבר היה סגור בקבוצה. אגב, אותם מקורות גם טענו שרן אבוקרט סגור במכבי נתניה, כך שיהיה מאוד מעניין לראות מתי גם הידיעה הזו תתפרסם.

אני רוצה להתעכב רגע על נושא עלי חטיב; אמנם מדובר בשחקן מוכשר מאוד, שתוך זמן קצר בליגה הצליח להותיר את חותמו, אבל יש משהו שמאוד לא מוצא חן בעיניי - מה זו התלות הזו בטל בנין? אני שמח מכך שהוא רוצה מאוד לשחק במכבי נתניה, אבל חשוב לי שזה יהיה מהסיבות הנכונות, כי השחקן רואה במועדון התקדמות מקצועית והזדמנות להקפיץ את ערכו, לא כי מאמן אותה בן אדם שאין לדעת האם באמת ישאר במועדון. מה יקרה אם בתם העונה הקרובה תתקבל הצעה, נניח, מבנפיקה ליסבון? האם הוא יציב בפניהם תנאי שטל בנין יהיה חייב לאמן את האימפריה מפורטוגל? ואיפה הפועל חיפה בכל הסיפור? הקבוצה שנתנה לו את הבמה להראות את הכישורים שלו. ומה עם הקהל האדום שהריע לו והפך אותו לגיבור?
    אני חוזר ואומר, אני שמח מאוד שהוא בדרך לשחק בעונה הבאה במכבי נתניה. פשוט בנסיבות אחרות אני יודע שהייתי שמח יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/12
  11. alexshw Member

בסך הכל עוד נציג של דור שחקנים מפונק, מסריח וחלש.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז מלבד עלי חטיב אתם מחתימים שני שחקנים נוספים.
    החלוץ עומר פרץ שמגיע אחרי ששיחק בנס ציונה בעונה החולפת, והמגן השמאלי של בני סכנין, אורי שטרית. בנוסף, טל בנין רוצה גם להחתים את יובל אבידור שכנראה שלא ימשיך בהפועל חיפה.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר פרץ זה בונוס נחמד. מסוג השחקנים שיפרח במכבי נתניה ויתן את שלו מבלי שאף אחד יצפה ממנו.
    מי שבאמת משמעותי הוא אורי שטרית. אמנם לא מגן גדול, לא אחד שבסוף העונה יגיע לנבחרת ישראל או נבחרת העונה, אבל כן שחקן קשוח, מהיר ומנוסה, שעונה בצורה טובה לחסרון הגדול שהיה לנו בעונה החולפת בעמדת המגן השמאלי, חסרון שנאלצנו בגללו להקריב את עמרי בן הרוש. עכשיו יש לטל בנין אפשרות לפתוח עם מרכז הגנה שכולל את עידו לוי ועמרי בן הרוש ואני מקווה שהוא יבחר בה.

14. הרצליה Member

אחת ההחתמות ההזויות, הראש של הבנאדם לא ממש בכדורגל,לא ברור מה עבר לבנין בראש. לא סתם הוא נזרק משתי הקבוצות האחרונות שלו ועוד בליגה לאומית

15. kfiros Member

מפאת זכויות יוצרים אני נמנע מלהעתיק לכאן את התמונות, אבל יש התקדמות מאוד ניכרת בנתניה בחודש האחרון. מי שמענוניין להסתכל הועלו תמונות לעמוד הרשמי של מכבי נתניה בפייסבוק.

יש עבודות על הכשרת כר הדשא, העבודות מתחת ליציעים מתקדמות במהירות ונראה שנותרו שם פינישים בלבד, התחילו להרכיב תבלית של שם האיצטדיון ונראה שהפער העיקרי כרגע הוא הרכבת הכיסאות (פעולה שלא תיקח יותר מדי זמן..).

בשורה התחתונה- יארח באוגוסט. כל עוד יעמוד בדרישות המשטרה.