אין ספק שאבי נמני זה לא האיש המתאים עכשיו. גם היחסים שלו עם בנין ידועים ובנוסף הוא יושב עכשיו בועדה עם שחר ולא מתאים לי כל הזמן איכות שלהם ביחד. בכל מקרה אני דווקא לא אופטימי מכל הזמן שעבר, אם עזרא היה רוצה להישאר אז גם אם ג'רי מגוואייר היה אומר לו ללכת לחיפה זה לא היה אמור לשנות.
חן עזרא יכול לעזוב מצידי, אין אף שחקו שאני יבכה אם יעזוב, לויטה, שטרית, חטיב, מקוו שגם פיראס ייעזוב ונחתים קשר אחורי וחלוץ ואנחנו מסודרים בהרכב, קשה לי להאמין שסבע ייתן עונ כמו הקודמת, חייבים סקורר כי פיראס לא כזה לצערנו.
אני מבין שזה מתסכל, אבל דעו את מקומכם. להבדיל אלפי הבדלות, גם שחקני אברטון, לדוגמא, עוברים למועדונים גדולים יותר כי השם מנצ'סטר יונייטד וארסנל יותר מפתה, זו המציאות. ימי הזוהר של מכבי נתניה, בדומה לאברטון, חלפו מזמן ובהעדר תקציב לא נותרה ברירה אלא למכור את הכוכבים על מנת לרכוש שחקנים חדשים, או במקרה הגרוע לפתוח עונה. באשר למשפט השני שלך, לקוות מהשחקנים של היום להיות נאמנים לסמל זה להיות נאיבים מדי.
זהו פרסום שווא. עוד לא יצאה הודעה רשמית מהשחקן או מהמועדון וגם בכתבה עצמה, אין ציטוט חד משמעי של אחד מהגורמים הראשיים בסיפור שמייחס לחן עזרא סירוב. יכול להיות שהוא לא יבחר לשחק במכבי נתניה בסופו של דבר, אבל הכתבה הזו לא גילתה לנו כלום נכון לרגע זה. אני מאמין שהיום תהיה תשובה לגביו. abcd - חן עזרא לא צריך להוכיח יותר כלום אחרי מה שהיה בעונה שעברה. אם הוא לא היה רוצה להישאר במכבי נתניה, הנושא מזמן היה נסגר. זה לא פשוט לשחקן, במיוחד צעיר, ללכת נגד דעת הסוכן שלו, הרי אחת הסיבות, כביכול, לחבור לסוכן היא האמונה שהוא יקח אותך למקומות הטובים ביותר מבחינתך. להמשיך להחזיק אצבעות. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_pray.Xxx
דווקא נוכחנו לדעת שעם חן עזרא אסור להסיק מסקנות עד שזה לא סופי. כבר פעמיים הוא היה אמור לשחק בקבוצה אחרת, פעם בירוק ופעם באדום, ובסופו של דבר נשאר בקבוצה. תראו מה זה צחוק הגורל: פעמיים הנהלת הקבוצה שלנו עשתה הכל כדי שהוא יעזוב את הקבוצה בתמורה לפיצוי כספי והוא עשה את כל המלחמות שבעולם כדי להישאר. עכשיו הנהלת הקבוצה עושה הכל כדי שהוא ישאר ודווקא עכשיו זה נראה קשה יותר מתמיד. לקבל את זה שהוא יעבור למכבי חיפה? אין סיכוי. אני מתנזר מכדורגל.
הוא הודיע שהוא נשאר עד לסוף החוזה בנתניה,כלומר עוד עונה ואח''כ יוצא לאירופה כשחקן חופשי. בקיצור עושה עליכם תרגיל
לפי הכתבה בוואן אתה צודק, לפי הכתבה הזו - http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.122174.html הוא חתם לכמה עונות.
היה לו חוזה לעוד עונה גם ככה.. רשום שהוא סגר את תנאיו שסעיף המחלוקת היה סעיף היציאה לחול, זה הסתדר - משמע הוא חתם על חוזה חדש, אני משער שבלדב וגיל לב לא מטומטמים כדי לשנות לו את החוזה שהוא גם ככה לשנה מבלי להאריך אותו, נכון?
עובדתית הוא עדיין לא חתם,ואני בספק אם זה יקרה,אלא אם כן נתניה יתקפלו בפניו. ההודעה שהוציאה מכבי נתניה מוכיחה את העובדה,שהוא עושה תרגיל.
ואוו. כולם בטירוף שאי אפשר בכלל לתאר. כל הודעה שנשלחת בפייסבוק נעלמת אי שם בתחתית הדף תוך פחות מדקה. האתר הרשמי קרס לגמרי ויקחו כמה שעות עד שיהיה אפשר להשתחרר מהעומס. חן עזרא נשאר במכבי נתניה ואין בשורה גדולה מזו בקיץ הקרוב. אמרתי ואני עומד על שלי - זה שווה יותר מ-3 שחקנים איכותיים שהיו מגיעים ומשדרגים את הקבוצה, כי חן עזרא במכבי נתניה זה הרבה מעבר לרמה המקצועית. קובי בלדב וגיל לב ראויים לטונות של מחמאות. משהו השתנה בקובי בלדב בחודשים האחרונים ואני חושב שבמשחק הפרידה מהקופסא, שהיה אולי השיא בכל הקשור לשינוי החשיבה שלו, הוא הבין הרבה דברים, בין היתר שחן עזרא במכבי נתניה בעונה הבאה, עם המעבר לאצטדיון החדש, שווה יותר מכל סכום שיעקב שחר (ולא שמכבי חיפה באמת הייתה צד בעניין, אלא אהבתו של חן עזרא למכבי נתניה לעומת הרצון העז מילדות לכבוש את היבשת) היה מוכן לשלם.
הפסקתי להבין כבר מה הולך שם. 20 פעם חשבתי שהוא נשאר וכל פעם מחדש אמרו משהו הפוך. קשה להבין מה חן רוצה, מצד אחד הוא אומר שהוא היה עוזב אם זה היה עוזר למועדון אבל אחר כך כשהציעו לו להישאר לקח לו שבועיים לענות ובסוף הוא סירב. כאשר היה נראה כבר שהוא בדרך הבטוחה החוצה עוד פעם התהפכו היוצרות והוא הודיע שהלב אמר לו להישאר ולא צריך להיות כפוי טובה כלפי המועדון שגידל אותו. אבל זה לא נגמר, לא עברה שעה והמועדון הוציא הודעה רשמית שחן שוב סירב לחתום על החוזה. מה שכרגע נראה הכי ריאלי מכל הבלאגן הזה זה שהוא רוצה את הכרטיס ביד בסוף העונה בשביל לצאת לאירופה בקלות. ברור לכולם ששחר לא ישים עליו שקל בלי חוזה ל-4 שנים אז הוא נשאר בנתניה. אממה גם לנתניה לא בדיוק בא לראות אותו הולך בלי תמורה בסוף העונה אבל אם חן נחוש לקבל את הכרטיס ביד אין סיכוי שימצאו קבוצה שתיקח אותו. כל זה קצת סותר את הציטוטים שלו על עזרה למועדון ואי כפיות טובה. קשה לי להאמין שקובי בלדב דרש סעיף שיחרור של 10 מיליון יורו ובכלל אני חושב שכולם בנתניה ישמחו לראות אותו יוצא מכאן לאירופה ומצליח שם ואף אחד לא יחזיק אותו בכח אם תגיע הצעה ככה שיפסיק להקשיב לאבי נמני ויחתום כבר