מכבי נתניה 2011/12: אימון פתיחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/11.

1. Baram Member

סרטון מהמשחק האחרון בקופסא.
    סוף של בית שבו חווינו כל רגש אפשרי,
    בין דמעות של עצב לבין דמעות של שמחה.
    גדולי השחקנים הישראלים..
    אני פשוט כ"כ מבואס מיזה שעוברים..
    הקופסא 1943-2012
    http://www.youtube.com/watch?v=u4U-Lz27WWI
    בקיצור :

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: טוברנו פינס יהיה הזר היחידי שימשיך במכבי נתניה בעונה הבאה.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3609424/44_gd.Xxx

האמת? החתמה מיותרת. בתור מגן שמאלי וקשר הוא בינוני והעמדה היחידה שהוא יכול להיות בה טוב (וגם אז לא מלהיב במיוחד) היא עמדת המגן הימיני, עליה אמורים להתחרות בעונה הבאה עדי נימני ועמית שומוביץ'. אני מקווה מאוד שמדובר בהחתמה של שחקן שאוהבים את העובדה שהוא יכול לסתום חורים בכמה עמדות ולא כי בונים עליו בצורה משמעותית.

אגב, טל בנין מנסה להחתים את שמואל שיימן. אם הוא באמת יצליח לשכנע אותו להצטרף, זה יהיה ענק, אם כי קשה להאמין שאחרי הופעת הבכורה בנבחרת הוא לא יזכה להצעות טובות יותר ברמה הכלכלית והמקצועית. בעונה החולפת לא היה לנו מגן שמאלי בכלל ונאלצנו לשחק שם עם בלם ועם מגן ימני לסירוגין, מה שפגע בנו מאוד, כי אותם שחקנים היו חסרים בעמדות המוצא שלהם. מה גם שבניגוד לעמדת המגן הימיני, קשה לזהות איזשהו פוטנציאל מהנוער שיוכל להשתלט על העמדה.

3. Ice Cream חסה

אני עדיין לא מבין איך בנתניה ויתרו על סרגיי טרטיאק.

4. abcd Member

הוא היה חושך מצרים העונה וגם אומרים שהוא לא השתלב חברתית מי יודע מה.
    הקהל דווקא נתן לו הרבה קרדיט כזכר לחצי עונה הטובה שלו כשהוא הגיע אבל אין מה לעשות זה פשוט לא היה זה והוא לא תרם שום דבר כמעט בכל רגע שלו על המגרש.

5. yakov_y YNWA

שמתי לב לנתון מאוד מעניין, יש לנו את ההגנה ה-11 בטיבה בליגה ואעדיין סיימנו עם אותו מספר נקודות כמו המקום השני, רק מוכיח כמה הקבוצה הזאת חזקה ויצאנו פראיירים העונה, אבל כמובן שאנחנו נסתפק בבינונית במקום לרוץ לתארים.

דעה שלי על השחקנים שהזוכרו כאן בהודעות האחרונות:
    ליאו קרופניק - בלם חלש מאוד, איטי, לא חכם, לצערי ראובן הגאון האריך לו את החוזה ויש לו עוד עונה פה עם חוזה מאוד יקר, הלוואי ויעוף מפה.

טוברנו פינאס - מאוד שמח שהוא נשאר, פוטנציאל גבוה מאוד, מזכיר את מסיללה, עם קצת עבודה הוא יכול להיות המגן הכי טוב בליגה בלי בעיות. בקשר לנימני ושומוביץ', שיישארו כמגנים מחליפים, הם עוד לא הוכיחו שום דבר.

שמואל שיימן - מקווה לא לראות אותו פה, שמעתי עליו רק רע, חייבים מגן שמאלי זר.

סרגיי טרטיאק - אחרי חצי עונה ראשונה מדהימה שהיו לו 10 שערים ב-3 וחצי חודשים הגיעה עונה חלשה מאוד שהוכיחה לנו איזה שחקו חלש הוא אבל אני בטוח שאם הוא היה מקבל את ההזדמניות שקיבל כליבאת הוא היה טוב ממנו, ראובן לא נתן לו צ'אנס.

צ'ראן מהפועל חיפה על סף סיכום, לפי מה שהבנתי שחקו גרוע מאוד, חבל דווקא העמדה הזאת לא צריך חיזוק.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיפור נורא מעניין. סך הכל, טל בנין אימן אותו בהפועל חיפה ולא הרבה לשתף אותו. מנגד, יכול להיות שהוא אהב את מה שהוא ראה ממנו באימונים ומאמין שאם הקשר יעשה הכנה טובה לעונה יחד עם הקבוצה, הוא יוכל לתרום. אני מאמין שהוא מיועד להיות הקשר דינמו שלנו, שהיה חסר לנו מאוד בעונה האחרונה. לבן בנימין אין את התכונות הדרושות לכך וניר נחום חסרה המשמעת.

ולמרות כל השמועות, עדיין יש נושא אחד שהוא מעל לכל - חן עזרא.

7. Milevskiy Member

פאביו קולטורטי הענק (1.97 מ', 31), שנרכש לפני מספר שנים תמורת מיליון יורו על ידי ראסינג סנטאנדר, סיים את חוזהו בלוזאן וזכה להמלצות חמות מצד אוואט. אם המו"מ יצליח, הוא יחליף את אמיר אדרי בין הקורות.
    http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.121658.html

אוהדי נתניה, דעתכם?

8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא מכיר את השוויצרי, יכול להיות שהוא אכן שוער טוב.
    לדעתי מכבי נתניה תעשה בשכל אם תחתים את ניל אברבנל, שוער מוכשר ומאוד אנדרייטד.

9. Nitay a Member

אברבנל לא מתאים להיות שוער ראשון בליגת העל.
    בטח לא בקבוצת צמרת כמו נתניה.
    למה לא להשאיל את אדרי לעוד עונה? הוא התגעגע לחמם את הספסל של חיפה?

10. Ice Cream חסה

על מה לב ובלדב מתכננים לבסס השנה את התקציב?

11. abcd Member

יכול להיות שאדרי קיבל הבטחה שהוא ייאבק על ההרכב או לפחות הובטח לו המקום בהרכב לעונה שלאחר מכן אחרי שדוידוביץ' יפרוש. אני חושב שבכל מקרה הוא עושה טעות. קודם כל אני לא רואה אותו מקבל שום צ'אנס אמיתי לפתוח על חשבון דוידוביץ' אלא אם כן מתחשק לרובן ליצור בלאגן בחדר הלבשה. בקשר לאפשרות השניה, דווקא נראה לי יותר הגיוני שיהיה לחיפה קל לתת לו את המפתחות אחרי עוד עונה טובה בקבוצה אחרת מאשר אחת בלי דקות משחק.

ובקשר לתקציב, מי יודע אולי התפילות שלנו נענו והמשחק האחרון עשה משהו לצמד המיליארדרים שבשבילם לשים את הכסף הדרוש להשארת עזרא זה כמו בשבילי לקנות רב-קו. עזרא אמר שהוא היה עוזב כדי לעזור לנתניה, עכשיו אמרו לו "לא תודה, רוצים שתישאר" ונראה אם הוא ייצא גדול. אליפות בחיפה אפשר לקחת גם בגיל 30, לצאת לאירופה אפשר היום גם מילגה א' דרום, אבל להיות זה שאמר "לא!" לעינקל'ה ולהפוך לאחד השחקנים האהובים בהיסטוריה של המועדון, זה צ'אנס חד פעמי

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/12
  12. Don Joan Roman Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

השאלה היא עד כמה זה חשוב היום לחן עזרא(ולפניי שתבואו ותקרעו אותי, אני באמת לא יודע ולא אומר דבר מכוונה רעה)

13. Nitay a Member

לדעתי חן עזרא לא צריך לחשוב פעמיים, הוא חייב לעזוב את נתניה.
    נוצר לו מצב מצויין במכבי חיפה,שמשוואת לקשר התקפי ברמתו.
    ובנוסף בעמדת המאמן יהיה לו את ראובן עטר אותו הוא כבר מכיר.
    אם עזרא רוצה להפוך לשחקן קבוע בסגל הנבחרת ולצאת לאירופה,
    המעבר מתבקש.
    הישארות בנתניה מהווה סיכון גדול. ייתכן והוא לא ישחזר עונה גדולה כמו השנה.
    ואז הוא יתמוסס ויהפוך לעוד שחקן ליגה

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש המון שאלות פתוחות בנוגע לחן עזרא, שלרובן אין כרגע תשובה. זה נראה כאילו מכבי חיפה צריכה קשר כמוהו, אבל אם אייל גולסה ועידן ורד היו נותנים עונה טובה בעונה האחרונה, היינו טוענים שמכבי חיפה צריכה קשרים בחלק האחורי ושאסור לה לגעת בשני השחקנים שאמורים להוביל את הקבוצה.
    הרעיון בלהציע לחן עזרא חוזה שכזה נועד קודם כל להבטיח שהמועדון יקבל עבורו תמורה אם וכאשר הוא עוזב. אני לא רואה סרט שהוא נשאר שחקן הקבוצה בעונת 2013/4 אם את העונה הקרובה הוא יעביר בצהוב, כיוון שחן עזרא מכוון ליציאה לאירופה. אם וכאשר יגיע למכבי חיפה, קשה להאמין שיתנו לו ללכת כבר לאחר עונה.

באופן אישי, גם אם זה אומר לחיות רק מחזרתם של המושאלים + הבאת שוער, אני רוצה שחן עזרא ישאר. ומקריאה של תגובות בפורום 'הקופסא - הדור הבא' ומהקבוצת אוהדים בפייסבוק, רוב הקהל באותה הגישה של "קחו מאיתנו הכל, רק תשאירו את חנצ'וק"

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/5/12
  15. Nitay a Member

לדעתי אחמד סבע שחקן יותר חשוב מחן עזרא למכבי נתניה.
    צריך לזכור בשלוש שנים האחרונות נתניה בצמרת,
    ועזרא הראה יכולת גבוהה רק בחצי שנה האחרונה.
    נתניה תסתדר גם בלעדיו