אם במקום בן בנימין היה את דלה ימפולסקי, שנותן לא פחות מהראשון בהגנה, אבל מוסיף מהירות גדולה, טכניקה וגם מספרים לסטטיסטיקה, המשחק שלנו היה משתדרג פלאים. העסקה על דלה ימפולסקי הייתה משתלמת ביותר וטוב שנעשתה, אבל אי אפשר לטעון שהוא לא חסר לנו. אין אף שחקן ולא קיימת שום עסקה שתהיה שווה את חן עזרא.
בן בנימין נותן פי 100 יותר בהגנה מדלה ימפולסקי, בן בנימין גרזן יוצא מן הכלל שלצערנו הוא נגר אבל ההגנה והנשמה שלו מחפרת על זה. בקשר לדלה, לא יודע למה אתה כל כך אוהב אותו, בעצם אני כן יודע, חצי עונה אחרונה שלו עשתה אותו בשבילך ובשביל חלק מהאוהדים שלנו שחקו, בעצם מדובר בשחקו טיפש שאני לא רוצה לראות אותו פה אצלנו בזמן הקרוב, שיירקב בספסל של חיפה, הרי זה מה שהוא רצה.
מול עירוני קריית שמונה היו לבן בנימין כמה פאדיחות נוראיות, שיכלו לעלות לנו בשערים. במחצית הראשונה אדריאן רוצ'ט עבר אותו כמה פעמים ובמחצית השנייה אלעד גבאי לקח אותו לטיול, שלא היה חסר הרבה שיסתיים בשער. דלה ימפולסקי הוא לא שחקן מבריק, גם לא בקנה מידה ישראלי, אבל אין לערער לרגע על העובדה שהוא תרם לנו יותר משבן בנימין תורם כיום, כשהתרומה של האחרון מסתכמת בהרבה מקרים של חוסר תיאום עם יתר החברים שלו, כבדות, מסירות מעצבנות שהולכות בכיוון אחד - אחורה - וכמעט שום דבר לספר עליו מבחינת שערים ובישולים.
להכנס לפורומים של אוהדי הפועל תל אביב ומכבי חיפה ולקרוא שם את הטוקבים על עומרי בן הרוש ופיראס מוגרבי, אני רק צוחק, פשוט רק ככה. שתי שחקנים טובים ולא יותר עם לא מעט מגבלות ופוטנציאל גדול מאוד אבל הם כל כך אוברטדיים שזה מטורף, אני בטוח שפיראס יעזוב אותנו ואני כבר צופה את הנפילה שלו בהפועל/חיפה, אותו דבר עם בן הרוש אבל פיראס כל כך עומד ליפול כשיעזוב אותנו.
או שכן או שלא. בוא נקווה שלא נצטרך לראות האם זה מה שיקרה ושגם פירס מוגרבי וגם עמרי בן הרוש ילבשו בעונה הבאה צהוב ויובילו אותנו לעונת פתיחה מרגשת באצטדיון החדש. לפי מה שאני שומע ומבין, הנהלת הקבוצה מתכוונת להמשיך את הקשר עם חן עזרא ומבחינתי זו הצהרה שבעונה הבאה מכוונים גבוה.
חבל על ההפסד. היינו הרבה הרבה הרבה יותר טובים מהם אבל כמו שגנבנו נצחון נגדם בסיבוב הראשון, הם גנבו לנו. משחק ענק שלנו למרות הפספוסים ולראייה הקהל עמד אחרי המשחק ופשוט מחא כפיים לשחקנים על משחק מעולה.
חבל ששוב כאשר מגיע קהל רב בהרבה מהממוצע(אם זה בבית או בחוץ)אנחנו לא מצליחים לנצח ורק על זה כואב לי ההפסד. לדעתי לפחות 1000 היו שם שידעו גם להעריך משחק לא רע ובעיקר תקופה נהדרת ומחאו כפיים לשחקנים בסיום. מקווה שיום יבוא וגם נזכה לשמוח במשחקים ש"כולם" באים. יצאתי מהמשחק הזה עם תחושה של "אוקיי זה מגיע לנו", אחרי שפעמיים גנבנו לבני יהודה ניצחון העונה מי אנחנו שנבוא בטענות שהם מקצצים קצת את החוב. עכשיו הפנים למשחק הכי חשוב שלנו בשנים האחרונות ביום רביעי הבא. מה שבטוח שלא נגיע לחצי מהמצבים שהגענו היום(או יותר נכון כמעט מצבים)ונצטרך להיות הרבה יותר חדים אם אנחנו רוצים צ'אנס להעיף את הקבוצת גביע המעצבנת הזאת
זו כבר מחלה של שנים. להוציא את המשחק מול מכבי חיפה בעונה עם לותר מתיאוס, שמילאנו את היציע שנתנו לנו, אני לא זוכר שום משחק 'מפתח' שלקחנו אותו. אפילו את המשחק מול מכבי חיפה אני לא יודע אם אפשר להחשיב, כי זה לא שהגענו בתקופה גדולה, אלא אחרי תיקו 2-2 מול בני יהודה, לאחר החמצת פנדל של איתי שכטר בתוספת הזמן. מה גם שבאצטדיון נבלענו בהמון הירוק. לא זוכר משחק שהגענו אליו בתקופה טובה, הפצצנו בקהל ולקחנו את כל הקופה. כאילו הקבוצה הזו מסוגלת רק להדליק את הגפרור לכמה שניות, אבל לא להבעיר מדורה. פעם אחת שיתפס לנו, מה יש?
עזבו את זה שכרטיס מבוגר למשחק נגד הפועל בגביע עולה 80 שקל ובהנהלה האטומה הזאת לא ייתחשבו בקהל ופעם אחת יורידו את המחירים ל-50/60 שקל נגד הגדולות, בעלי מנויים (!) לא יורשו להכנס למשחק הגביעה ויצטרכו לרכוש כרטיס! מאחל רק שאנשים כמו קובי בלדב, גיל לב ואיציק גניש יעופו מפה כבר ושנראה בגביעה כמה שפחות קהל.
אם אני לא טועה, זה נעשה בשיתוף עם הנהלת הפועל תל אביב, כיוון שבגביע המדינה שתי הקבוצות מתחלקות ברווחים, ככה שאת הנהלת האדומים לא צריכה להתחשב במנויים של מכבי נתניה.
מחר, לכל המאוחר מחרתיים, לבטח נראה ציטוט באחד מאתרי הספורט "צריך להרים את הראש, נאבק על אירופה" או משהו בסגנון. אף אחד מהשחקנים לא יגיד את זה, אבל העונה שלנו הסתיימה. האויר יצא לנו בדיוק כמו בעונה שעברה. האמת? לא הגיע לנו להעפיל לשלב חצי הגמר. מקבוצה שרוב העונה רק חיכתה שהליגה תסתיים, לא מגיע להעפיל למעמד הכיפי שנקרא חצי גמר גביע המדינה. היו לנו חודשיים טובים והקבוצה גילתה התעוררות והגיע לנו לעבור את שמינית הגמר מול עירוני קריית שמונה, אבל לא יותר מזה. יום שבת אני מקווה שיבואו 1000 צופים. מי יתן ופחות מזה. יש לי מנוי ואני מקווה למצוא את הכוחות לא להגיע לקופסא בשבת. לא מגיע להם שאני אהיה שם. שימשיכו לשחק אותה ברצלונה מול קרחות ביציעים.
לא מבין את התגובה שלך. למרות ההפסד, היה ממש נהדר היום בקופסה. אצטדיון מפוצץ, ולמרות שלא שיחקנו כל כך טוב, השחקנים בבירור נלחמו בכל הכוח.
מסכים. זה נראה שאתה מצפה מהקבוצה שלך ליותר מידי השנתיים האחרונות יצרו אצלכם ציפיות יותר מידי גדולות מהקבוצה שלכם. לא שיחקתם היום נגד סתם קבוצה בעשור האחרון הפועל ת"א היא הקבוצה הכי טובה במדינה הזו בגביע המדינה שיחקתם מולם בצורה מכובדת והפסדתם 1-0 השחקנים נלחמו, ממש לא ברור למי אתה בא בטענות. לקוות שלא יבואו 1000 אוהדים למשחק? למה? אתם יורדים ליגה שאתם כאלה מאוכזבים? אולי אתם צריכים איזה עונה אחת להתמודד בתחתית בשביל לחזור לקרקע
אבירם, מה שאתה אומר זה התסמין הראשון של אהדת הצלחות. במקום לקדש את הגישה של ללכת ולתמוך בקבוצה בכל מצב, גם כשקשה וגם כשהקבוצה מדשדשת, אתה אומר "לא מגיע להם שאני אהיה שם" שזה הולך בדיוק לגישה השנייה. הקבוצה לא מנצחת, אז אני לא אבוא. אם הקהל שלכם ידבוק בגישה השנייה, למכבי נתניה אין סיכוי להתקדם. אם תתמכו בקבוצה, היא יכולה לחזור לצמרת הגבוהה. כי קהל יש, וגם איצטדיון אוטוטו. קללת קהל? אין דבר כזה. אז יאללה, תעשו 6000 מנויים שנה הבאה לאיצטדיון שפיגלר (עכשיו המצאתי, חם חם מהפריזר) ותחזרו לקבוצת הגדולות. אני באופן אישי אשמח אם תחליפו איזה קבוצה צהובה אחרת מהקבוצה הזאת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx