כמה דגשים לאחר הנצחון מול מכבי תל אביב: א. חבל שהמשחק התחיל בשעה שכזו (17:00), בה לשומרי השבת לא הייתה אפשרות להגיע. היה עצוב לראות את היציע של מכבי תל אביב עם לא יותר מ-500 אוהדים, כשברור שהיא כמו כלום יכולה לשלש את הכמות הזו, בטח אחרי הרצף החיובי והנצחון בדרבי, שהכניס בהם תנופה גדולה. סך הכל, הגיעו אוהדים תוך כדי המשחק ובסוף אפילו הזדמן לי לראות חובשי כיפה ביציע. איני מאשים אף אחד, אלא מצר על המצב. אני ישבתי ביציע 5 והיה נחמד. רואים ושומעים מצוין את שני הקהלים, גם את זה של מכבי נתניה ביציעים 1-2 וגם את זה של הקבוצה היריבה ביציע 4. ב. נצחון חשוב מאוד, שמביא אותנו למצב שאנחנו יכולים להתחיל ולדבר על מקום באירופה ברצינות. מעבר לכך שאולי הוצאנו לאחת מהיריבות שלנו את האויר מהמפרשים, קיבלנו בטחון והתחזקה האמונה לקראת האתגר שמצפה לנו במסגרת שמינית גמר גביע המדינה מול עירוני קריית שמונה. ג. אחמד סבע, חן עזרא וקובי דג'אני - כשהם טובים, זה מקרין על כל הקבוצה. הם המנהיגים של הקבוצה.
כמה דגשים לאחר הנצחון מול עירוני קריית שמונה: א. כן, אני יודע שאני נשמע כמו תקליט שרוט, אבל שוב אציין כמה קשה לי להשתחרר מתחושת האכזבה שמלווה אותי בעונה הזו - והנה מגיע לו נצחון נוסף שמצד אחד ממלא אותי באושר ומצד שני מציף אותי בסימני שאלה ומחשבות מציקות של 'מה היה קורה אם'. שורה תחתונה, טוב שעלינו לרבע גמר גביע המדינה, כי הדחה כבר בשלב שמינית הגמר הייתה נותנת טעם חמוץ מאוד לעונה הזו, שאם להיות כנה, לא מגיע לקבוצה הזו. נכון שבהרבה מאוד שלבים במהלך העונה הזו נראינו כמו קבוצה שרק מחכה שהעונה תסתיים, אבל בסופו של דבר השחקנים אספו את עצמם, הכניסו את עצמם בכח ל'משחק' והנצחון על מוליכת הליגה והאלופה שבדרך זהו פרס הולם. זו מכבי נתניה שהיינו צריכים לראות העונה ולא הקבוצה העייפה והשבעה שראינו במהלך רוב העונה. זו מכבי נתניה שכולם האמינו שהיא היחידה שבאמת תהיה מסוגלת לרוץ לאליפות בעונה פושרת של קבוצות הצמרת. עכשיו נותר רק לחכות להרגלת רבע גמר גביע המדינה, בתקווה שלא נקבל הגרלה כה רצחנית גם בשלב הבא. ב. לא מעט שחקנים הצטיינו במשחק הזה, אך מעל כולם בלט חן עזרא, שהופך בהדרגה להיות מפלצת בקנה מידה ישראלי. בשתי הקבוצות משחקנים שחקנים איכותיים מאוד, אבל כולם מחוירים ליד חנצ'וק, שכל מהלך שלו, בין אם הוא נוגע בכדור ובין אם לא, מביא משהו טוב למשחק של מכבי נתניה. ג. כבר כמה משחקים שאמיר אדרי מציג יכולת טובה. אני עדיין חושב שאין לו מקום בקבוצה, כיוון שגיא סאלם או כל שוער אחר יכולים לתת את אותה התוצרת - ובניגוד אליו, הם גם ישרתו את מכבי נתניה לכמה שנים, בזמן שאמיר אדרי רק למשך שנה.
אמיר אדרי בחודש וחצי האחרונים פשוט יוצא מן הכלל, מציג יכולת גבוהה מאוד, הלוואי ויהיה השוער שלנו לכמה שנים, לא רוצה לראות אותו בעונה הבאה בהשאלה אלה לתמיד, סוף סוף מציג יכול מעולה. איזה הרגשה אדירה הייתה לי במשחקים נגד מכבי תל אביב וקריית שמונה, פשוט ידעתי שאנחנו הולכים לנצח ובגדול. בסיום העונה אנחנו נסיים ב"ה במקום השני וניקח את הגביע, יש לי הרגשה ממש חזקה בקשר לגביע, השנה הוא שלנו, אשמח לסיים את הילדות איתו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
אוף טופיק, אבל לפחות כשמדובר על הל-אביביות או החיפאיות, מדובר באגדה. הרבה יותר קהל מגיע למשחקים שנערכים בשעות כמו שבת ב3 (השעה האהובה עלי באופן אישי) מאשר בשעות המאוחרות. משפחות על ילדים יגיעו הרבה יותר בשעות בצהריים של יום שבת מאשר בשעות המאוחרות... לא אוף טופיק - נתניה חייבת לסיים את העונה הזאת עם גביע וזה גם מגיע לה. ואין יותר סמלי מבחינתה לקחת את הגביע בעונה האחרונה בקופסא. הגביע רשום על שמה
לא בטוח. הכל תלוי במאמן שיגיע, ובמה התוכנית שלו לעמדת השוער אצלנו. במידה ודוידוביץ ימשיך להיות השוער הבכיר, וזה מה שמסתמן כרגע, אנחנו נצטרך שוער שני הרבה פחות בכיר שבמרבית העונה יהיה שחקן ספסל, למעט משחקים כמו גביע הטוטו ואולי גביע המדינה מול יריבות נחותות. לדעתי הרבה יותר הגיוני לתת לשוער מהנוער, או השוער השלישי של הקבוצה, להיות זה שייתייבש על הספסל, מאשר אדרי, שיכול לשחק עונה נוספת בנתניה כשוער ראשון, ואולי גם לקבל ניסיון במסגרת אירופאית.
אני לא חושב שאדרי יסכים לחזור להיות שוער שני ובצדק מבחינתו ולשוער ראשון במכבי חיפה הוא לא מספיק טוב, לכן אשמח בשבילו אם ימשיך בנתניה.
אני מוכן שנמכור את אמיר אדרי למכבי נתניה ונחזיר להם את ימפולסקי (ליגת כדורגל חופים חוזרת בקרוב בחוף פולג, הוא יכול להשתלב שם יופי), תמורת חן עזרא.
לא תודה, סבלנו מדלה ימפולסקי 4 וחצי שנים וקיבלנו רק חצי עונה אחת שעשתה אותה שחקו ענק, בחינם אני לא לוקח אותו.
אוקיי, נמצא כבר את הפראיירית התורנית שתסכים לרכוש את הבליין הזה. מה אתה אומר על כרטיס השחקן של אדרי וכליבאת + איציק כהן וסכום כסף מסוים תמורת חן עזרא? לדעתי יופי של עסקה, אבל כמובן שאני לא אובייקטיבי.
כליבאת? מצידי תיקח את חן עזרא בחינם רק אל תשאירו לנו עונה נוספת את הערבי הזה. בקשר לאמיר אדרי, קראתי שבמועדון מרוצים ממנו ורוצים אותו בעונה הבאה, מבחינתי זה או שהוא אצלנו לכמה עונות או שיישאר בחיפה, לא רוצה אותו בהשאלה.
גם לא תמורת גולסה או ורד. הבעיה שההנהלה שלנו חסרי עמוד שדרה והעסקה שתהיה בסופו של דבר תהיה הרבה יותר קרובה למה שאתה הצעת מאשר למה שאני.. פשוט עצוב, פאקינג שנה אחת לשמור על סגל + חיזוק נכון ובליגה המחורבנת הזאת זה מספיק בשביל לרוץ לאליפות אבל כנראה שבשבילנו לעבור קיץ בלי מכירת חיסול זה חלום רחוק