מכבי נתניה 2011/12: אימון פתיחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/11.

1. Don Joan Roman Member

אבאל'ה בכדורגל יש תקופות טובות ותקופות טובות פחות ואם למרות תקופה פחות טובה שלכם וב14 נקודות ב14 מחזורים אתם קרובים 3 נקודות מהמקום הרביעי זה לא כזה נורא.

סגל שאוכל את הליגה בהליכה? חוץ מאחמד סבע, חן עזרא, קובי דג'אני ועמרי בן הרוש בכל שאר העמדות אין לכם שחקנים טובים.

אם אתם בונים על אליפות אז בוודאי שאתם לא במצב טוב, אבל אם מסתכלים בעיניים ריאליות אתם במקום מעולה מכל הבחינות.

2. yakov_y YNWA

הודעה 1000 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

היום אנחנו במקום התשיעי (פלייאוף תחתון) במרחק 5 נקודות מהמקום הרביעי ומרחק נקודה מהמקום החמישי, אבל לפני המחזור הנוכחי היינו רק 9 נקודות מהקו האדום (!).

מה עם אגף ימין שלנו?! פינאס מהמגנים הטובים בליגה וניר נחום כמובן שבעונה שעברה היה עם 9 שערים ו-9 בישולים רק בליגה בלי המסגרות האחרות.

אנחנו לא בונים על אליפות, אבל כל אוהד מכבי נתניה יודע שזה פיספוס ענק שאנחנו לא שם.

-----
    הטענות המרכזיות של הקהל הם להנהלה ולמאמן (נוציא את השחקנים מהטענות כרגע), גיל לב וקובי בלדב שידועים כסרטן של מכבי נתניה כבר שנים, ומאמן שעשה העונה כל כך הרבה טעויות וממשיך לקבל מאיתנו שכר ומנצל אותו ונותן לשחקנים עלובים כמו אמיר אדרי ומוחמד כליבאת (שחקניו של ראובן בעונה הבאה) דקות משחק ואפילו הרכב.

העונה הנוכחית לא מפריעה כל כך לאוהדי מכבי נתניה, גיל לב - קובי בלדב - ראובן עטר מפריעים לנו (ואני אומר כבר מהתחלה, אני ואף אוהד מכבי נתניה רוצים שראובן עטר ייאמן את מכבי נתניה לאורך שנים רבות, רק בבקשה בלי משחקים מלוכלכים)!

אגב, עכשיו אני גם מגלה שקובי בלדב וגיל לב הבטיחו לעמותת האוהדים שלנו (רבאק עמותה, זה רציני לא סתם חבורת ילדים) שלא יימכרו העונה שחקנים אחרי מכירתם של ימפולסקי ודגני.

השבוע אירגון האוהדים שלנו יחליט כבר מה לעשות, אני מאוד מקווה שנתחיל לפוצץ כמה אימונים ולעשות סרטן רציני מאוד לקובי בלדב וגיל לב, לרדף אחריהם ולעשות בדיוק מה שעשינו לאשר אלון, ציק צק נקפל אותם, אני בטוח בזה.
    עונה הבאה איצטדיון חדש, נפטר מהקופסא מאהובה, מתחם אימונים חדש, אם נצליח להפטר מההנהלה זה יהיה מצוין וגם אם המאמן יעזוב זה לא נורא, יש מספיק מועמדים (אלי כהן, צדוק מלכה, בני לם וזה רק על קצה הלשון), רק שהקהל יחזור ויהיה לנו משקיע.

נערך לאחרונה ב: ‏5/2/12
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Don Joan Roman - אין קשר לתקופות טובות יותר וטובות פחות. כל עוד קובי בלדב במכבי נתניה, למועדון לא יהיה סיכוי להגיע למשהו. מכבי נתניה היא הכרטיס הלוטו שלו. אין לו סמכות מעליו, הוא קובע הכל, הוא לא שם שקל מכיסו בקבוצה והוא מרוויח ממנה יפה. מי היה רוצה לאבד את זה? הדבר האחרון שהוא צריך זה שיכנס איזשהו בעל הון לקבוצה ויחליט שהוא רוצה מנהל אחר עבורה.

4. Ice Cream חסה

אם אני לא טועה קובי בלדב וגיל לב הם כרגע בעלים לכל דבר, והם לא יכולים לקבל משכורת, אין אף אחד מעליהם אפילו לא על הנייר.

כמו שאני רואה את זה, שניהם עושים מעל ומעבר בשביל נתניה ומשיגים עבורה את כל מה שהיא צריכה. גם אם הם ניסו למכור את חן עזרא כבר עכשיו (וכן, היה אפשר לחכות לקיץ אתה צודק).

אם אתה מצפה ששחקנים שנתניה גילתה או גידלה יישארו בבינוניות (היחסית) שלה וינסו לקחת איתה אליפות, מצטער לבאס אותך. בכל העולם קבוצות בינוניות נאלצות למכור את הכוכבים שלהם לקבוצות גדולות יותר. לא יודע מה ההנהלה הבטיחה או מה העמותה אומרת- אבל זה לא ייקרה.

5. Don Joan Roman Member

ניר נחום כבש כ"כ הרבה שערים אך ורק בזכות ראובן עטר אך ורק בזכותו!
    ואתם לא פספוןס ולא נעיים, עטר מוציא אצלכם מים מהסלע, קחו את יובל נעים תרגישו מה זה פספוס.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראובן עטר עשה העונה טעויות רבות והוא לא חסין מביקורת. זה לא יעזור שתציע לנו את יובל נעים בכל פעם שתושמע ביקורת כלפי המתולתל. אני מודע לעובדה שיש מאמנים פחות טובים בליגה מראובן עטר.

7. Don Joan Roman Member

עשה הרבה טעויות ואין אף מאמן שחסין מביקורת, אבל לבקש ממנו להיאבק על האליפות נו באמת.

8. yakov_y YNWA

אתה צודק באופן חלקי. ראובן עטר הוציא מים מהסלע בעונה שעברה במכבי נתניה, בעונה הנוכחית ראובן עטר נכשל ולא מוציא שום מים משום סלע ואל תשווה בכלל את יובל נעים שלא קשר לענף לראובן עטר.
    ראובן עטר המאמן הטוב ביותר בליגה למעט רן בן שמעון אבל זה לא הופך אותו לנקי מטעויות ואם אפשר לבקר אותו על חצי עונה בינונית מינוס שלו, נבקר.

הטעויות של ראובן עטר בעונה הנוכחית:
    1. כישלון גדול ברכש. ראובן עטר רכש בקיץ 7 שחקנים ופגע רק בשחקו אחד (פינאס), הביא בנוסף שחקו בינוני (בנימין) וכל השאר כישלון (אדרי, מרטינוביץ', ראובן, כהן, כליבאת). הדבר הכי עצוב שראובן נפל בשתי שוערי הרכש שהביא העונה.

2. הארכת חוזה לשתי הבלמים הכושלים של הקבוצה בעונה שעברה (קרופניק וקאפרולה), את התוצאות של שתיהם אנחנו רואים היום ואף אוהד מכבי נתניה לא מופתע מכך, אני מבטיח לך.

3. וויתור על בלם וקפטן נבחרת קוסטה ריקה. הסיבה: גבוהה הנמוך (176 ס"מ), מבחינה כספית מכבי נתניה יכולה להרשות לעצמה לרכוש את השחקו.
    הסיבה האמיתית שלדעתי ראובן עטר וויתר על השחקו היא שהוא קיבל אותו מאוהד קבוצה מסור שערך בשביל ראובן עטר סקואטינג, כנראה שראובן התבייש.

4. 4 חודשים לקח לראובן להבין שהוא משחק עם מגן ימיני כמגן שמאלי, הקהל שם לב לזה חודשיים לפניו, חודשיים.

5. פיראס מוגרבי כווינגר ימיני מצוין, בכל תפקיד אחר הוא איום ונורא. העונה מוגרבי שיחק בכל כך הרבה עמדות (קשר מרכזי, ווינגר שמאלי, חלוץ) שעד היום ראובן לא הבין שהוא ווינגר ימיני וזהו.

6. הסיפור עם סרגיי טרטיאק מוזר בהחלט.

7. דקות לאמיר אדרי ומוחמד כליבאת. ראובן נפל את שוער הרכש הראשון (מרטינוביץ') והביא לו מחליף (אדרי), נפל גם עם המחליף (אדרי) ובמקום להביא דקות משחק לגיא סאלם שהיה מצוין בכל היחיד ששיחק בעונה שעברה, החליט להמשיך עם השוער החיפאי.
    מוחמד כליבאת משחק כל משחק ופתח לא מעט בהרכב, קרדיט יוצא דופן, עכשיו השאלה למה טרטיאק לא קיבל את אותו קרדיט?

8. החתמת ליאור ראובן. בקבוצה ישנם 2 מגנים ימינים צעירים שהיו מציונים בדקות ששיחקו, ראובן עטר החליט להביא את ליאור ראובן, רכש מיותר בהחלט.

9. 18 משחקים רשמיים עד שהוציא את ליאונרד קרופניק מההרכב, 3 משחקים הפסיקו לקהל של מכבי נתניה להבין את זה, לראובן עטר רק 18 משחקים.

אני חוזר על עצמי, למרות הטענות הרבות שלי ושל שאר אוהדי מכבי נתניה כלפיי ראובן עטר, אני רוצה לראות את ראובן עטר בעונה הבאה ובעוד הרבה שנים כמאמן מכבי נתניה, אבל אם הוא ייעזוב זאת לא תהיה אבידה כל כך גדולה בגלל שיש לא מעט מחליפים מציונים (אלי כהן, צדוק מלכה, בני לם).

9. Don Joan Roman Member

א. תבואו בטענות, אבל הטענות שלכם מוגזמות.
    ב. כמו שהוא הוציא שנה שעברה מים מהסלע גם השנה, אז אתם קצת פחות טובים מה חשבת שכל העונה תרוצו חזק ותשחקו טוב עם שחקנים כמו בן בנימין? ליאור ראובן?
    ג. עטר נפל ברכש והוא יפול ברכש גם בעתיד כמו כל מאמן אחר, מי שלא עושה לא טועה ואני מקווה שבשבילכם שבשנה הבאה שהוא יילך למכבי חיפה אתם לא תקבלו אחד חסר מושג.
    ד.

10. Ice Cream חסה

1. שום קבוצה לא חסינה מרכש לא מוצלח. בן בנימין עוד יועיל לק"ש בעתיד, אדרי לא כזה כישלון, וראובן גם די נחוץ (אני אסביר בהמשך).
    2. הם לא היו כאלה כושלים שנה שעברה ועטר הצליח לעשות מהם ציוות נפלא. העונה הם באמת עלובים...
    3. בלם נבחרת קוסטה ריקה מי ישמע... גובה יכול להוות סיבה, בטח עבור בלמים ובטח בציוותים מסוימים. מה השם כדי שאני אהייה חכם יותר?
    4. שוב, מי?
    5. סוף העולם.
    6. פה אתה צודק.
    7. אבל אמיר אדרי כן טוב.
    8. בעמדה קריטית כמה מגן אתה לא יכול לזרוק שחקן צעיר לאורך כל העונה- הוא יכול להיות לחוץ במקרים מסוימים או לא דרוך במקרים אחרים. ראובן לא היה צריך לשחק אחרי 2-3 צ'אנסים שהוא קיבל ופישל בהם, אבל הוא חייב היה לשמש כגיבוי לשומוביץ'/ ראובן. ראיתי את זה עם דסה שנה שעברה.
    9. שוב, צודק.

11. yakov_y YNWA

לפני שאני כותב את מה שאני כותב, תזכרו רק שאני עוד פעם אומר שהביקורות שאוהדי מכבי נתניה מגיעה לראובן מוצדקת ואנחנו רוצים שיישאר במכבי נתניה שנים רבות.

Don Joan Roman
    אף אחד לא ביקש מראובן עטר אליפות, נסתפק במקום טוב בצמרת אבל בליגה שקריית שמונה עושה את מה שהיא עושה, וקבוצות כמו אשדוד ובני סכנין נמצאות איפה שהם נמצאות, אז אנחנו חייבים לקחת אליפות, כן כ, אליפות, לא מילה גסה, זה לא שאנחנו בפרמייר ליג, סה"כ ליגה עלובה שנמצאת כיום בשיא השפל.
    נסכם את זה ככה שבמקוםעלאליפות, ראובן חושב על העונה הבאה ואיך לקדםאתשחקניו העלובים (אמיר אדרי ומוחמד כליבאת), אני זוכר שהיינו בסביבות המחזורים הראשונים (מחזורים 5-10 בערך) במקום הראשון והשחקנים אמרו בתקשורתשהם לא מופתעים מכך, כל שחקו שמשחק היום במכבי נתניה יודע שעם היכולת מהעונה שעברה אנחנו דורסים את הליגה בדרך לאליפות, זה הוכך במזור השני כדניצחנו את קריית שמונה בחוץ עם משחק שיא של ניר נחום, אם הוא רק היה בכושר שיא גם בעונה הנוכחית אנחנו היום מקום שני רק בזכותו.

DeLaHaza

1. כמובן שלא כלקבוצה חסינה מרכש, אבל כישלון כזהברכש הוא ביזיון, ליפול עם שתי שוערים זה ביזיון. בנוסף, אמיר אדרי כישלון, אני לא יודע על מה אתה מדבר אבל יש לו חלק גדול בשערים שלנו ולא פלאששספגנו כמות כזאת, ליאור ראובן נחוץ, נו באמת אני לא רוצה להתיחחס לזה.

2. קרופניק וקאפרולה לא כאלה כושלים? תחזור דחוף לראות תקצירים מהעונה שעברה, עונה שעברה ספגנו 47 שערים עם הגנה שכללה את אריאס, דגני, קרופניק, קאפרולה, בן הרוש וטל מעבי. אריאס היה ענק, דגני ובן הרוש יוצאים מן הכלל, מעבי בינוני מינוס וקרפניק וקאפרולה היה כושלון, 47 שערים ספגנו עונה שעברה והרבה בזכותם. עונה שעברה הם היו עלובים והעונה עוד יותר, הם לא מפתיעים אף אחד מהקהל של מכבי נתניה.

3. אני לא זוכר את השם וזה לא רק בלם, זה קפטן נבחרת קוסטה ריקה! רק אל תזלזל לי בנבחרת הזאת.

4. פינאס, חודשיים לפני שעטר קלט, הקהל קלט את זה.

5. לא סוף העולם, חבל שהוא לא קולט את זה גם היום כי הוא הורס את השחקו.

6. שמח שאתה מסכים איתי.

7. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx אמיר אדרי לא טוב ולא נעליים, נכשל במכבי נתניה, הסיבה היחידה שאני שמח לראות אותו בהרכב כי אני רואה בו פוטנציאל אבל הוא ממש לא מצדיק מקום ב-11 למרות הפוטנציאל שטמון בו.

8. לא ייקרה כלום אם נשחק באגף ימין עם 2 מגנים צעירים תוצרת בית שהציגו יכולת טובה, ליאור ראובן אחראי על לא מעט שערים שספגנו.

9. הסכמה מוחלטת.

שוב פעם אני חוזר על עצמי, אשמח מאוד אם ראובן עטר יישאר במכבי נתניה למרות שאני לא אוהב ואף פעם לא אהבתי אותו וגם אם נסיים בפלייאוף העליון זה יהיה מצוין אבל... הוא לא חסין לביקורות ומה לעשות שהביקורות גדולה עקב הטעויות הרבות שלו.
    אני מצפה מראובן עטר לא ללכת ראש בקיר ולהוריד שחקנים שלא ראויים לשחק לקבל דקות (אמיר אדרי, ליאור ראובן, ליאו קרופניק, מוחמד כליבאת), חבל שהוא לא עושה את זה.

ההרכב שצריך לרוץ העונה:
    סאלם
    בן הרוש לוי קוסיץ' פינאס
    עזרא דג'אני נחום מוגרבי
    אלכסייב סבע

12. gilad16 Member

קפורלה לא היה צריך להשאר עוד חצי עונה, אבל הוא גם לא כזה כישלון. בלם בינוני מאוד, שאם לא היה זר ולא היה נפצע כל הזמן, לא היה אכפת לי שישאר. את קרופניק אין בעיה להשאיר כמחליף.

נערך לאחרונה ב: ‏14/2/12
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

:aa1: מוחמד כליבת מתח את רצועות הברך ויעדר כחודש.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3440903/4_gd.Xxx

לא חושב מדובר באבידה גדולה, כיוון שהתרומה שלו אפסית.
    החלמה מהירה.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר הנצחון מול בני סכנין:

א. נצחון שאכזב אותי לא פחות מהפסד, מאחר והוא רק הדגיש כמה אנחנו טובים, או כמה אנחנו מסוגלים להיות טובים, ביחס למיקום בו אנו נמצאים כיום. עם העובדה שלא ניצלנו עונה עלובה שכזו כדי להילחם על האליפות כבר השלמתי בעצבות, אבל אין שום סיבה שלא נסיים במקומות 3-4.

ב. לא שמחתי לראות את בן בנימין יוצא מהמשחק כשהוא סובל מכאבים, אבל כן שמחתי לראות אותו יוצא. חן ראובן היה טוב מהרגע שנכנס. כפי שכבר אמרתי בעבר, אין לבן בנימין מקום בהרכב, כי קובי דג'אני משחק על המשבצת היחידה אותה בן בנימין יכול למלא וברור מי מבין השניים צריך לפתוח. ברגע שמשחק בעמדת הקשר השמאלי שחקן עם יכולת כדרור ומסירה, המשחק שלנו משתדרג.

ג. לא יצא לי לראות אותו הרבה, אבל סרגיי אלכסייב נראה כמו אחלה שחקן. מהיר וחד. גם במשחק מול בני סכנין הייתה לו בעיטה טובה בחצי סיבוב שלא החטיאה בהרבה את המסגרת.

ד. חן עזרא הוא נשמה אמיתית. לא יאומן מה שהוא נותן לקבוצה אחרי כל החרא שמאכילים אותו. לא מגיע להנהלה כזו שחקן כמו חן עזרא. הוא אוהב את הקבוצה והאוהדים מכל הלב. פשוט מלך. אין דברים כמוהו. :aaa8:

15. gilad16 Member

שראיתי את המשחק נשבע לך שבסיום חשבתי כמה צדקת בנקודה הזו. בן אחלה שחקן ואני רוצה לראות אותו עוד הרבה שנים פה, אבל כרגע באמת שעדיף שימתין על הספסל.