מכבי נתניה 2011/12: אימון פתיחה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏8/7/11.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת על סיפור נסיון המכירה של חן עזרא:

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/9/261009.Xxx

נתחיל בעובדה היחידה שהיא בלתי ניתנת לערעור בכל הסיפור הזה - חן עזרא אוהב את מכבי נתניה לא פחות ואולי אף יותר ממה שחלק מאיתנו כאן אוהבים את הקבוצות שלנו.

לחן עזרא יש חוזה במכבי נתניה עד עונת 2013/14, אלא שהחל מהעונה הבאה מכבי נתניה תצטרך לשדרג לו את השכר בצורה משמעותית.
    בפתיחת העונה הנהלת הקבוצה ניסתה בכל הכח להוציא לפועל מכירה שלו למכבי חיפה. בפגישת אחד על אחד שהייתה לו עם יעקב שחר, דון קסקט הבטיח לו שיעזור למכבי נתניה ושהוא מגיע לקבוצה כדי למלא בה תפקיד מרכזי. חן עזרא, מצידו, סרב בטענה שהוא אוהב את מכבי נתניה ורוצה להישאר בה. יעקב שחר, שכנראה ממש לא רגיל שמסרבים לו, ציין בפני חן עזרא שזו כנראה הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שהמועדון הירוק יביע בו עניין. חן עזרא פתח את העונה בצהוב. מי שבסופו של דבר עבר לירוק הוא אוראל דגני.

עכשיו, חלון העברות של חודש ינואר, מכבי נתניה מנסה בכל הכח לדחוף את חן עזרא להפועל תל אביב. חנצ'וק שוב עושה הכל כדי להישאר במכבי נתניה. מנסה למשוך כל נסיון לעשות איתו משא ומתן ככל הניתן ובכל פעם שבהפועל תל אביב חושבים שהעניינים נסגרים, הוא מציב דרישה חדשה. תוך כדי, הוא מתכתב עם חלק מאוהדי הקבוצה ומדגיש בפניהם שוב ושוב כמה הוא לא רוצה שהמעבר יצליח וכמה שחשוב לו להישאר במכבי נתניה.

יאללה חן, יאללה יא חן עזרא
    יאללה חן, תן את הנשמה
    יאללה חן, יאללה יא חן עזרא
    רוצים לראות מלחמה

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, בעקבות נסיון המכירה של חן עזרא ומתוך הבנת רצונם של אלו המנהלים כיום את מכבי נתניה, ארגון האוהדים המוביל של הקבוצה, ה-Diamonds Army, החליט להחרים את משחק הקבוצה מול הפועל באר שבא. הארגון, שהיה אחראי על הוצאת הסעות מאז הוקם, קיבל החלטה שלא להוציא שום הסעה למשחק הקרוב. כמו כן, אוהדי הקבוצה התבקשו שלא להגיע למשחק. יתכן מאוד שהיציע בוסרמיל שמיועד לאוהדי מכבי נתניה ישאר מיותם.

כמו כן, המחאה צפויה להימשך עד למשחק הבית הקרוב, שיוצא בעוד שבועיים מול בני סכנין. זה אומר שגם למשחק בשבוע הבא מול הפועל פתח תקווה לא צפויים להגיע אוהדים של מכבי נתניה.

http://www.kufsa.co.il/pictures/no_f1.Xxx
    המטרה - תמונות שכאלו במשחק הבית הקרוב בעוד שבועיים מול בני סכנין

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/2/12
  3. סמואל אטו Member

הוא עושה את זה מתוך אהבה או מתוך ניסיון לצאת בקלות לאירופה?

4. yakov_y YNWA

The Black Mamba
    מרגש מאוד לדעת שקיימים עדיין שחקני נשמה כמו חן עזרא, השאלה אם הסיפור שסיפרת באמת נכון וחן עזרא סירב לעבור למכבי חיפה והפועל תל אביב, אני חייב הוכחה כדי להאמין.

בקשר למחאה, אני הבנתי שהתיכנון בכלל להגיע למשחק נגד בני סכנין, לעשות צד אחד דגלים ירוקים, דגלים אדומים בצד השני ולכתוב באמצע "תמכרו גם אותנו", רעיון מצוין לדעתי.
    אני בכל מנוי ואני לא בטוח בכלל שאני לא ייכנס למשחק וייחכה כמו טיפש בחוץ, לא מבין מה הטעם?! אגב, אם אפשר על הדרך גם לחמאות על מחירי הכרטיסים זה יהיה מצוין.

מכבי נתניה ניצחה הרגע 2-1 את הפועל באר שבע (הקבוצה השנואה עליי ביותר) בבאר שבע, ניר נחום ואחמד סבע כבשו, אחמד סבע עם 15 שערים, מדהים!
    אנחנו רחוקים רק נקודה מהמקום החמישי, אנחנו עם 34 נק' יחד עם מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל עכו ונותר לנו לוח משחקים די קל.

5. Don Joan Roman Member

אבל עדיין אתם מחרימים, תאמינו לי לא מגיע לכם קבוצה כזאת.

תבואו תרגישו מה אנחנו מרגישים, משחק שני רצוף בטדי שבאים מעל 8000 בית"רים ותראה מה אנחנו מקבלים, החיים שלכם תותים יחסית למצב הכלכלי שלכם ואתם מחפשים סיבות להתלונן.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

סמואל אטו - אני מעריך שאין לכך תשובה מדוייקת, אבל אני מנחש שהוא באמת אוהב את הקבוצה לפי זה שהוא יכל לעבור למכבי חיפה בתחילת העונה ולהפוך להיות שחקן בקבוצה שתתמודד על מקום בשלב הבתים של ליגת האלופות, אך בחר להישאר ולא פחד להגיד את זה ליעקב שחר באחד על אחד.

yakov_y - רעיון גדול. הלוואי ונעשה את זה. מבחינתי, אפשר אפילו להתחיל וללמוד את השירים שלהם (תאכלס, אני כבר יודע). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

חבל מאוד ש-30 אוהדים שלנו פקדו היום את יציע וסרמיל. אני רואה בזה צפצוף על רובו של הקהל, שרצה להתחיל ליצור הד תקשורתי סביב מצב הקבוצה. בהגעתם הם ביטלו את כל מה שניסינו להשיג.

7. yakov_y YNWA

בנאדם, כמה גביעים ואליפיות לקחתם בשנים האחרונות וכמה אנחנו לקחנו ב-29 השנה האחרונות?!

מצידי, לקחת אליפות בעונה הבאה ואחרי זה להיות קבוצה בליגה נמוכה לכל החיים, רק תן לי לטעום קצת מטעם האליפות, דבר שיישנה לי את כל החיים וייתן לי למות בשקט.

אתה לא יודע איזה הרגשה לא טובה זאת שאתה בחיים לא תזכה לראות את הקבוצה שלך זוכה בתואר... לא פלא ששתי אוהדי מכבי נתניה שרופים (!) עברו לאהוד את ביתר ירושלים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

8. Don Joan Roman Member

יש בזה משהו.
    אבל עדיין זה לא מצדיק החרמות וככדו' והמצב שלנו כרגע הרבה יותר גרוע.

9. Ice Cream חסה

העולם עכשיו מלא בגלי מחאות ומכל פיפס עושים חרמות ומחאות והפגנות...
    אבל איך אומרים השחקנים אחרי ביקורים בבתי חולים בחגים? כנסו לפרופורציות. בטח אם הקבוצה שלכם במקום בטוח באמצע ועם עתיד יותר טוב מחצי מקבוצות הליגה.

אם כל האוהדים שלא ראו את הקבוצה שלהם זוכה בתואר יחליטו להחרים אותה, אפשר יהיה לסגור את הענף.

10. yakov_y YNWA

שתיכם אמרתם דברים בכלל לא קשורים ולא מובנים (במיוחד דה לה הזאה, ההודעה שלך בכלל לא קשורה לדיון שלנו), לא הבנתם אותי בכלל ואתם לא יודעים בכלל כמה המצב של הקבוצה גרוע, תבינו שההנהלה והמאמן שמים עלינו *** אחד גדול, מחר בהזדמנות אני ייתן פה חפירה ואתם תבינו עד כמה המצב גרוע...

11. Don Joan Roman Member

ואצלנו הם ממש אוהבים אותנו אהבת אין קץ.
    אתם במקום טוב באמצע למרות שאין לכם כסף לקנות פלאפל, אתם מציגים בד"כ כדורגל טוב והתקפי, יש קובצות במצב הרבה יותר גרוע.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה לא אמור לנחם אותם.

13. Ice Cream חסה

מה המטרה שלכם בתור אוהדים: לקבל כבוד או להגיע להישגים?
    שמעתי ואני מסכים לגבי הטענות נגד עטר, וזו לא סיבה לצעוק לו להתפטר, ושמעתי את הטענות נגד ההנהלה והמאבק של ההנהלה נגד הדיאמונד ארמי, אבל זה מה יש.

שנה הבאה אם המשכורת של חן עזרא (אני לא יודע מה סדרי הגודל) תאיים על פתיחת העונה של נתניה אז נראה עד כמה הוא שחקן נשמה ועד כמה ההנהלה שמה עליכם זין.

14. Don Joan Roman Member

לא אמור לנחם אותם שלמרות שאין להם שקל על התחת הם נמצאים במקום טוב באמצע?

15. yakov_y YNWA

Don Joan Roman
    תוציא את הניצחון היום מהמשוואה ואנחנו עם 3 ניצחונות ו-14 נק' ב-14 המשחקים האחרונים (!), כמה קבוצות במצב יותר גרוע משלנו בתקופה הזאת?! אנחנו חושב שאנחנו במצב הכי גרוע, אפילו יותר מהפועל פתח תקווה וגם אם לא אז לא במרחק גדול מהם.
    תודה שלא ידעת שניצחנו רק 3 משחקים מתוך 14 האחרונים, תודה שלא ידעת...

אתה מתכוון שאין לנו שקל על התחת אבל יש לנו סגל שעם היכולת מהעונה שעברה דורס פה את הליגה ולוקח אליפות בהילוך שני?!

DeLaHaza
    ברור שהמטרה שלנו להגיע להישגים, לאיזה כבוד אתה מדבר? הכבוד הזה שהשחקנים, המאמן (דגש) וההנהלה נותנים לנו?!

בקשר לראובן עטר, מגיע לו להשאר במכבי נתניה וקריאות של "תתפטר" כלפיו הם לא נכונות, אבל אני בהחלט מבין כל אוהד שאומר את זה, אשכרה המאמן הזה מנצל אותנו.
    בקשר להנהלה, מה זאת אומרת זה מה שיש? אנחנו צריכים לעשות להם סרטן וזה מה שהולך לקרות. אתה מוכן להסביר לי למה למכור את חן עזרא עכשיו ולא בקיץ? כאילו מה, לא יהיה קונים בקיץ?! ואתה מוכן להסביר לי למה עושים את זה ביום - יומיים אחרונים של חלון העברות ולא משאירים זמן להבאת שחקו נורמלי (רועי קהת וזר אוסטרי שנזרק ממכבי פ"ת היו אמורים להחליף את חן, שחקו שרק רצה להשאר במכבי נתניה והם מגרשים אותו).

לעשות מחאה ולא ללכת למשחק זה בהחלט רעיון טיפשי, אבל חייבים לפוצץ כמה אימונים ולהראות לשחקנים ולמאמן מי הבוס וכמובן הדבר הכי חשוב לעשות סרטן ולהעיף את ההנהלה הזאת, אם הצלחנו להעיף את אשר אלון, נצליח בקלי קלות להעיף את גיל לב וקובי בלדב.
    בכל מקרה, בימים הקרובים נראה מה האוהדים ייעשו וזה לא משנה מה הם ייעשו, סוף סוף הם עושים משהו.