מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. רובי_שמילוביץ Member

אם ככה שיעשו משחקים עם מחיר נמוך יותר

משחק פתיחה עונה שעברה מול הפועל חיפה כרטיס עלה 20 ש"ח

זה לא בושה לעשות מחירים נמוכים מול קבוצות חלשות
    הפועל ת"א בעונת דאבל עשו מחירי ריצפה מול עכו ובתמורה האוהדים מילאו את היציעים
    למה אצלנו לא?

2. oFiRzZz Member

ידעו את זה מהשנייה שפרסמו את המחירים ..

אגב המנוי הגיע סוף סוף .

3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. מור!!! Member

איזה משחק היה נגד בית"ר!
    איזה כיףףףףףףף היה חוויה!!!!!!!!!!!!
    איזה צעירים אנרגטיים!!!
    רק להסתכל ולהנות!!!
    חייבים לפוצץ של משחק כולל משחקי חוץ!!
    כולם לרוץ לקנות מנוי חברים זאת עונת ההיסטוריה שלנו! בלי הרבה כסף אבל על הקבוצה הזאת הומצא המשפט:לא בשביל הכסף,רק בשביל הסמל!

ציטוט מתיאור המשחק בספורט5:
    90+4' זהו. ניצחון ענק למכבי נתניה על בית``ר ירושלים במחזור הפתיחה. כל הכבוד לילדים של ראובן עטר

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר הנצחון מול ביתר ירושלים:

א. למרות שהאוירה בקופסא הייתה טובה, אני חושב שהקהלים לימדו את קברניטי מכבי נתניה שיעור חשוב והוא שכדורגל זה משחק של העם ולא לעשירים בלבד. מכבי נתניה הביאה 2,500 אוהדים בלחץ, ביתר ירושלים עוד 1,300 אוהדים בלחץ ויחד זה אפילו לא 4,000. אם המחירים היו 80-40, אין לי ספק שהמגרש היה מלא עד אפס מקום. סך הכל משחק פתיחה בין מכבי נתניה לביתר ירושלים יכול למשוך בקלות 16,000 צופים באצטדיון החדש. אני גם משוכנע שעוד 20 שקלים זה לא מה שיהרוג אף אחד. הבעיה הייתה שהמשמעות של המחירים הייתה כמו הצהרה "אנחנו רוצים לעשות כסף על חשבונכם". הגישה הכל כך מרגיזה הזאת גרמה לכל אוהדי מכבי נתניה וביתר ירושלים שאני מכיר לפסול על הסף את האפשרות להגיע למשחק. זו הייתה הסיבה שבגללה גם אני לא הגעתי למשחק.

ב. בתוך תוכי, ידעתי שננצח את ביתר ירושלים. לא האמנתי שנביס אותם ונזכה בסוף המשחק לשמוע הצהרה מאורי מלמיליאן "זה היה צריך להיגמר 7-1", אבל הייתה לי תחושה חזקה מאוד שאנחנו צריכים לקחת את המשחק הזה, כי אנחנו טובים יותר - ולא כי הסגל שלנו טוב יותר, אלא כי הקבוצה עבדה קשה מאוד בקיץ כדי ליצור את החיבור שיש בקבוצה וגם במשחקי גביע הטוטו נראינו לא רע בכלל. ראובן עטר וכל הצוות המקצועי עשו עבודה מעולה בקיץ ורואים את זה על הקבוצה.

ג. הצגה כזאת של מכבי נתניה לא ראיתי בחיים. אחרי הרבה שנים של כדורגל רדום ובעיקר עקר, מגיע לאוהדי מכבי נתניה להנות מקבוצה שיש בשביל מה להגיע למגרש ולראות אותה.
    שחקן כמו חן עזרא לא היה הרבה זמן בליגת העל וגם שחקנים מוכשרים כמו פירס מוגרבי, מאור עשור ואפילו דלה ימפולסקי, שמשום מה היה לו משחק טוב היום, יכולים להביא את הקבוצה כבר העונה לגבהים שהיא טרם הייתה בהם בשנים האחרונות, אם רק יקבלו הכוונה.

ד. משמח מאוד לראות שבנקודת התורפה הגדולה ביותר שלנו אשתקד, עמדת השוער, הבאנו סחורה טובה. קרלוס אריאס הותיר רושם טוב בכל המשחקים שראיתי אותו והלוואי שהעונה לא נזדקק כלל לשוערים המחליפים שלנו.

ה. שבוע הבא מחכה לנו בני סכנין בדוחא. התקווה שלי היא לראות שיפור בהגנה, שלא הייתה במיטבה מול ביתר ירושלים. חשוב גם לשמור על הקצב ולנסות לחזור משם עם נצחון, שיתן בטחון להמשך וגם שיראה שהקבוצה התבגרה מהשנה שעברה.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני זוכר דווקא שקראתי באתר כלשהו שמכבי נתניה נכנסה העונה, גם היא בנוסף לעוד מספר קבוצות, להחלטה להוריד את מחירי הכרטיסים כדי לדרבן את הקהל להגיע אל המגרשים. מלבד בני יהודה שעוד בעונה החולפת עשתה זאת, גם קרית שמונה, מכבי פתח תקווה ואשדוד נכנסו לרעיון הזה, היה זכור לי שגם מכבי נתניה.
    מה היו מחירי הכרטיסים למשחק הערב?

7. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

100 שקלים.

אכן מחירי הכרטיסים לעונה הקרובה על 50 שקלים, אלא שהנהלת הקבוצה דאגה ליידע אותנו שבמשחקים שהיא תראה לנכון, המחירים יעלו. בקיצור, חרטא.

8. yakov_y YNWA

משחק פשוט אדיר, לחזור מפיגור ולהביא רבייעיה לבית"ר ירושלים, פשוט מדהים.
    חן עזרא פשוט שחקו נהדר, מה שיש לו ברגליים זה פשוט מדהים מאור עשור עם כישורון אדיר, אחמד סבע עם סיומת קטלני, הדריבל של פיראס מוגרבי פשוט מושלם, קובי דג'יני כל מילה מיותרת.

הקהל של מכבי נתניה היה פשוט אדיר.
    פשוט כיף שיש לנו קהל כזה, אפילו בפיגור מועדדים, חצי שער 1 עודד במשך כל 90 הדקות באופן קבוע, מידי פעם כל שער 1 היה על הרגליים, פשוט תענוג.

הביזיון בהנהלת מכבי נתניה נמשך.
    חצי שעה לפני המשחק אין כרטיסי נוער למכבי נתניה, ביקשתי גם כרטיסי נוער ליציע של בית"ר ירושלים (כאוהד מכבי נתניה לא יכולתי לפספס את המשחק הזה והייתי מוכן גם לשבת ביציע של בית"ר), דקה אחרי פתיחת המשחק אני מצליח לקנות בקופות כרטיס נוער, פשוט ביזיון שאני לא מבין למה אי אפשר למכור חצי שעה לפני ולמה הוקצו כ"כ קצת כרטיסי נוער אחרי שיש בלחץ 4 אלף אוהדים.

11 שחקנים בהרכב של מכבי נתניה, 10 שחקני ישראליים, 5 שחקני בית, 6 שחקנים מתחת לגיל 22, פשוט מדהים !

9. Raulito Madridista

אני מתחבר מאוד למשפט שאמר אתמול מוטי איווניר - "בתקופת דניאל יאמר אולי לנתניה היה תקציב גבוה פי שתיים, אבל לא היה משחק שיכלנו כל-כך להתלהב מהקבוצה". בנתניה היום יש מקום טוב להתפתחות של צעירים, יש הרבה שימחה והתלהבות והכדורגל הוא חד-משמעית התקפי. מי זוכר בכלל שאתמול עוד בית"ר הייתה זו שעלתה ליתרון. נתניה כבשה שערים קלים מאוד כאשר חן עזרא ומאור אסור בולטים ביכולת פנטסטית. אני מאמין שעם מחירים יותר הוגנים, נתניה תביא העונה קהל רב יותר למגרשים, האוהדים מתחברים למה שהם רואים עכשיו. העניין הוא שהבעייה הכי גדולה של שחקנים צעירים היא חוסרת יציבות. עטר יצטרך להוריד את חניכיו לקרקע. כי כשהכל הולך אז צעירים רצים לתת גם את השער החמישי. אבל בימים ששום דבר לא יצליח - בנתניה אולי יהיו מצרים על העובדה שיש לרוב השחקנים מעט מאוד ניסיון. בינתיים תהנו מהמקום הראשון.

10. yakov_y YNWA

למה רק בנתיים ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏22/8/10
  11. yakov_y YNWA

מה קורה עם משה מישאלוב ?
    בלם/קשר אחורי מצוין שיכול לתת שקט בשתי התפקידים שהכי חסרים למכבי נתניה.

12. gingi Member

עוד אקס תל אביבי?
    תן לצעירים לשחק קצת

13. yakov_y YNWA

מכבי נתניה נמצאת כיום עם 5 שחקני הגנה, בלם וקשר אחורי טבעי אחד בסגל.
    במקרה של פציעה או הרחקה של אחד מהשחקנים הבאים: אוראל דגני, ליאונד קרופניק, עומרי בן הרוש, טל מעבי וקובי דג'יני המחליף היחיד שנמצא הוא עדי נימני.
    אין לי שום בעיה לתת לעדי נימני לפתוח בהרכב, הבעיה היא שהוא המחליף ההגנתי היחיד בסגל. זה פשוט לא נתפס שקבוצת כדורגל פותחת עונה עם סגל שחקנים קצר כל כך.

ראובן עטר צריך להתחיל לפעול מהר כי בעוד שבוע חלון העברות נסגר, אי אפשר לפתוח עונה עם סגל שחקנים כ"כ קצר.

14. eran levy Member

מפני שעם סגל צעיר וחסר ניסיון ההתלהבות תחזיק עוד שניים-שלושה מחזורים לכל היותר, ואז תתחיל ההידרדרות. אין מה לעשות, צריך נסיון כדי לשמור על מקום ראשון, ועטר לא ירשה לעצמו לשגות בחלומות.
    אבל בעצם אנחנו זה לא עטר, לנו מותר לחלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/10
  15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שביומיים הקרובים תדע הודעה שהחתמנו בלם ארגנטינאי בן 23 העונה לשם מריאנו קרלוס קפורלה. אנחנו מוכרחים להביא עוד בלם ואם אפשר, אז רצוי שיהיה שווה הרכב פותח במקומו של ליאוניד קרופניק.

אגב, מאוחר יותר אגיב על הקישור של Nigel de Jong. זה נושא שרציתי לפתח איך שעלתה הכתבה, אבל לא רציתי שהוא יבלע לאחר המשחק מול ביתר ירושלים.