מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחירי הכרטיסים שהנהלת נתניה קבעה לקהל בית"ר ירושלים: 50 ש"ח נוער/חייל, 100 ש"ח מבוגר.
    בושה וחרפה שבשביל לצפות במשחק בחורבה הזאת צריך לשלם 100 ש"ח! וחייל 50 ש"ח! אין כבוד להנהלת נתניה שגם אחרי פניה של הנהלת בית"ר(אצלנו אף פעם לא שינו מחירי כרטיסים לקהל חוץ גם במצב כלכלי קשה) סירבה להוריד מחירים, בית"ר תפנה להתאחדות לכדורגל בתקווה לשנות את המחירים.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתאחדות לא יכולה לכפול על נתניה להוזיל מחירים מאחר ונתניה עשתה שמחיר נוער/חייל זה 50 אחוז ממחיר מבוגר.

אגב לא היה כתוב שנתניה מצטרפת לפיילוט של 50 שקל לכרטיס?

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Nigel de Jong - המחירים הינם זהים לשני הקהלים. לצערי, גם אני נדפק מזה והגעתי למשחק, בעקבות המחיר, מוטלת בספק.
    אני מכור למשחקי פתיחה והם תמיד מרגשים, אבל המסר שהקהל יעביר להנהלה אם ימלא את המגרש יהיה שלילי מאוד לקראת המשך העונה.

הנהלת חלם. פשוט הנהלת חלם.

4. yakov_y YNWA

אתה צודק, אבל אוהדי מכבי נתניה נדפקים בגלל זה יותר.
    זה לא פעם ראשונה שזה קורה או ייקרה.

העיקר איציק גניש מחלק בחוץ כרטיסים לחברים שלו בחינם, וקובי בלדב מחלק מנויים בחינם, ואוהדי מכבי נתניה צריכים לקנות מנוי ב-650 שקל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

5. Don Joan Roman Member

הם עושים פיילוט משל עצמם, גם אתם והפועל וחיפה צפויים לסבול מהרצון של נתניה לעשוק, אבל איך שאני מכיר את הקהלים שלכם ואיך שאני מכיר את שלנו אז אנחנו לא נעשה חרם ואתם כן(או לפחות תאיימו בכזה ואז הם יורידו מחירים)

6. eran levy Member

ראשית כל, אוהדי נתניה לא צריכים לקנות שום דבר אם הם לא רוצים או חושבים שהמחיר מוגזם, אף אחד לא מכריח אותם. הם יכולים לקנות פר משחק במחיר גבוה יותר.

שנית, יש לי שאלה, נסו לענות עליה בכנות, לא מתוך כעס על הקבוצה, על גניש או על אני לא יודע מה:
    למה יש מי שחושב ש-650 ש"ח הם מחיר מוגזם? אם מחלקים את הסכום לחמישה עשר משחקי בית מדובר ב-43 ש"ח למשחק. אם מחלקים ל-17 (המינימום האפשרי בפלייאוף) זה כבר 38 ש"ח. אלו מחירים סבירים בהחלט לכדורגל, אין כאן שום הגזמה. מה זה מחיר סביר בעיניך? 100 ש"ח למנוי? גם הקבוצה צריכה להתפרנס, צריך הכנסות, ובתנאי השוק הנוכחיים המחיר למנוי סביר בהחלט.
    נתקלתי בתגובות על מחירי מנוי זהים בקבוצות אחרות וזה נשמע יותר כמו לחפש מתחת לאדמה מה לא בסדר.

7. Don Joan Roman Member

מסכים בנוגע למנויים, אני למרות שיכול להיכנס עם כרטיס הסטודנטד קניתי מנוי מבוגר באלף שקל כי זה שווה לקבוצה ועוזר לה, אנחנו פה כדי לשרת את הקבוצה ולעזור לה לשמח אותנו.

8. yakov_y YNWA

התשובה שלי היא כנה לחלוטין.

בעונה שעברה מנוי נוער במכבי נתניה עלה 350 שקל.
    בעונה הנוכחית מנוי נוער במכבי נתניה עולה 650 שקל.

תזכיר לי איזה שחקני רכש מכבי נתניה רכשה שאני ושאר אוהדי מכבי נתניה נוכל לרכוש מנוי ? על מה הנהלת מכבי נתניה העלתה את מחירי המנויים ?

אגב, לא רק אני חושב שמחירי המנויים הם יקרים.
    בפורום האוהדים של מכבי נתניה כולם חושבים שמחירי המנויים לנוער הם יקרים.

אם היית מכיר אותי אישית היית יודע שאני ממש לא אוהד הצלחות והייתי רוכש מנוי ב-650 שקל ואפילו גם ב-800 שקל. הבעיה שאני לא יכול להביא את הסכום הגבוה הזה.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יעקב כרטיס אשראי ב-10 תשלומים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx (סתם לא נכנס לך למצב הכלכלי)

10. yakov_y YNWA

אני חייב לציין נקודה חשובה ששכחתי.

מנוי במכבי נתניה עולה 500 שקל ובתאריך ה-1.8.2010 מחיר המנוי עולה ל-650 שקל.

אני עדיין לא מבין למה העלו את מחירי המנויים ?

11. eran levy Member

לא ציינת בהודעה המקורית שלך שמדובר במחיר למנוי נוער, אז כל הדיון היה נראה אחרת. נוער צריך לשלם פחות. נקודה. למבוגר מחיר של 650 ש"ח הוא סביר בהחלט.
    מה זה משנה איזה רכש עשתה נתניה? אם היא היתה מביאה כוכבים היית מסכים שפחות מארבעים ש"ח למבוגר למשחק זה סביר? כמה עולה כרטיס לסרט? משהו דומה למחיר משוקלל של כרטיס למשחק. הגענו לזמנים טובים, סרט וכדורגל באותו מחיר, ועדיין יש תלונות. וזה שהאוהדים מתלוננים על המחירים ה"גבוהים" ממש לא עושה רושם. קבוצת כדורגל צריכה להתפרנס גם כן, צפיה בכדורגל זה בילוי, ומי שלא רוצה לשלם על בילוי יכול לשחק כדורגל בפארק או לראות משחקי ילדים ונוער, זה בחינם. העובדה שהרבה אנשים טוענים שהמחיר גבוה לא אומרת שזו עובדה נכונה. קצת קומון סנס וכולם היו מבינים שהמחיר סביר בהחלט (ושוב, למבוגר, לא לנוער).
    ואם הייתי מכיר אותך אישית מן הסתם כבר הייתי יודע את מה שאתה כותב... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

12. Don Joan Roman Member

אני אגיד לך למה: כיח בית"ר ירושלים הגיעה ואפשר לנצל אותה כדי להרוויח כמה ג'ובות.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין קשר. כל שנה עושים את זה. בהתחלה יש מחיר מסוים ומי שלא קונה עד לתאריך מסוים, הנהלת הקבוצה עושה לו 'נו נו נו' ומעלה את את המחיר.

14. Don Joan Roman Member

אם זה כך אז מעניין למה עד עכשיו אף אחד לא ידע את זה.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

האתר הרשמי פרסם שהמחירים יתייקרו בשלב מסוים ביום שיצאה הידיעה שניתן לרכוש את המנויים ושהם עולים 500 שקלים. הם גם ציינו באותה הודעה שהמחיר האחיד לכל המשחקים הינו 50 שקלים, להוציא מספר משחקים בהם הנהלת הקבוצה תראה לנכון לקבוע מחיר גבוה יותר. שכחו רק לציין ש'גבוה יותר' זה פי 2 בעצם.