מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. eran levy Member

יעקב, אתה מאוד תמים.
    זו לא אוטופיה, זו ביורוקרטיה. חמש שנים הם כלום בכל הנוגע לביורוקרטיה ומשרדים ממשלתיים ועירוניים. זה לא שאי אפשר לבנות אצטדיון בחמש שנים, זה פשוט עניין של סדר עדיפויות. לא אתה ולא אני יודעים מהו סדר העדיפויות של עירית נתניה, ולא תמיד זה נוגע למה שהתושבים רוצים. אתה בטוח שכל תושבי נתניה באמת מעוניינים באצטדיון? אולי רוב תושבי נתניה דווקא מעדיף שהעיר תהיה יפה יותר? שיש צמחיה וגנים?

2. yakov_y YNWA

מרים פירברג הבטיחה איצטדיון בשנת 2005.
    היום אנחנו בשנת 2010 ורק חצי איצטדיון בנוי.

הדברים שלך נכונים אבל אל תשכח שהבטיחו למכבי נתניה איצטדיון שיהיה מוכן בעונה שעברה. זה לא משנה מה שאר תושבי העיר רוצים, כשמבטיחים משהו צריך לקיים אותו. במיוחד כשהיא הבטיחה את זה כשיש בחירות והיא השתמשה בזה כ"אס" שלה.

הטענות שלי ושל שאר אוהדי מכבי נתניה כלפי עיירית נתניה הם נכונים !

3. eran levy Member

שלא תטעה, אני מסכים איתך לחלוטין, ומה שמבטיחים צריך לקיים, אבל כמו שאתה בעצמך אמרת, זה היה "אס" בחירות. לא נולדנו אתמול, אנחנו יודעים שלפני בחירות פוליטיקאים מבטיחים, ולפני הכל פיירברג היא פוליטיקאית.

וזה לא בסדר שקבוצת כדורגל כמו מכבי נתניה, עם מסורת ארוכת שנים והשגים בארץ ובחו"ל, משחקת בדיר החזירים שקוראים לו "קופסה" ושאנשים צריכים לשלם כסף כדי לשבת שם לראות משחק. לפני כמה שנים היתה לי איזושהי פרוטקציה בעקבות הכרות עקיפה עם שחקן עבר נתנייתי וקיבלתי כרטיסים חינם למשחקי הקבוצה. תאמין לי, אפילו לא ניצלתי את כולם כי התבאסתי בכל פעם מחדש לראות עליבות כזו גם על המגרש וגם ביציע.
    וזה עצוב שקבוצת כדורסל בליגת העל משחקת באולם התעמלות של בי"ס, חסרים רק הסולמות על הקירות ומורה להתעמלות להשלמת האווירה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/10
  4. Fanatic Member

5. Don Joan Roman Member

הוא סגור בבית"ר ואם נתניה לא יציעו לו חוזה באמת ענק אז הוא לא יישאר שם, הוא כבר דחה הצעות מק"ש, אשקלון ובני יהודה שהציעו כל אחת 140 אלף דולר לעונה.

6. yakov_y YNWA

אוהדי מכבי נתניה רוצים להכנס להנהלה
    אוהדים של מכבי נתניה הגישו בקשה להקמת עמותה במטרה להשקיע כסף ולהפוך לחלק מהנהלת הקבוצה: "המודל מהבונדסליגה". בעירייה הבטיחו לעזור.

http://www.one.co.il/Article/163641.html

מכבי נתניה מעוניינת במשה מישאלוב
    במועדון מעוניינים שהשחקן, שהתאמן בתקופה האחרונה בבית"ר ירושלים. יתפוס את עמדת הבלם לצד קרופניק.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?fold...d=83287&lang=HE

7. Don Joan Roman Member

"מודל מהבונדסליגה".
    לא בושה להגיד שהם רוצים להתחקות אחריי אוהדי בית"ר שהגו את הרעיון לפניי בדיוק כמו שאוהדי בית"ר לא התביישו להודות בכך שהרעיון הראשוני היה של הפועל קטמון ובית"ר זה משהו אחר אבל הרעיון היה נגזרת.

8. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

Don Joan Roman - לפני שבועיים שכן שלי רכש מרצדס. השבוע רכשתי מרצדס בעצמי. בהנחה שאדם אקראי ישאל אותי באיזה רכב אני נוסע, מה לענות לו? 'במרצדס' או 'ברכב כמו של השכן'? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

למען האמת, מושיקו מישאלוף יכול לעזור לנו מאוד, כי הוא יודע לשחק גם בעמדת הקשר האחורי. ראובן עטר לא מדבר על זה, אבל אנחנו נואשים לחיזוק גם שם. פציעה של קובי דג'ני יכולה להחריב לנו את העונה.

9. yakov_y YNWA

רק עכשיו ראיתי את השידור החוזר של המשחק נגד הפועל ת"א.

ציונים - גביע הטוטו נגד הפועל ת"א:
    קרלוס אריאס - (7) למעט כמה השמטות היה מעולה. השער לא היה באשמתו.
    אוראל דגני - (6) לא בלט יותר מידי. עבודה הגנתית טובה.
    ליאונד קרופניק - (6) האיטיות שלו נמחקת יחד עם הניסיון שלו. בן סהר קצת התעלל בו אבל סה"כ משחק טוב.
    עומרי בן הרוש - (6) לא רע. מעדיף אותו כמגן שמאלי.
    טל מעבי - (5.5) סביר.
    קובי דג'יני - (7.5) משחק התקפי יוצא מן הכלל. מנהל את המשחק בצורה מעולת. מבחינה הגנתית הוא יודע לבצע את העבודה.
    מאור עשור - (7) שחקו עם פוטנציאל גדול מאוד. יש לו כישרון ברגליים.
    חן עזרא - (7) כנ"ל מאור עשור.
    דלה ימפולסקי - (5.5) לא תורם יותר מידי בהתקפה אבל מבחינת הגנתית הוא נותן את הנשמה ומחלץ כדורים.
    פיראס מוגרבי - (5.5) לא בלט. מתי הוא כבר יתחיל לכדרר עם הדריבל המצוין שלו. חייב לקבל ביטחון.
    אחמד סבע - (8) עולה עולה עולה אחמד סבע עולה עולה. השחקו המצטיין.

עומר פרץ - (-) לא שיחק מספיק.
    חסיב אבו רוקון - (-) לא שיחק מספיק.
    גאגא צ'יקטיאני - (4) מאבד יותר מידי כדורים. עושה יותר נזק מתועלת.
    גיא גומברג - (-) לא שיחק מספיק.

השחקו המצטיין:
    אחמד סבע.

10. Don Joan Roman Member

אבירם הדוגמא היא ממש אבל ממש לא טובה, אבל שיהיה.

11. רובי_שמילוביץ Member

הקמת עמותת אוהדים זה צעד מבורך אבל בתנאי שהאוהדים היותר אמידים שלנו כמו יצחק תשובה, דב לנד ואבי שקד יצטרפו ויתרמו מכספם. אם לא אז אפשר להקים אלף עמותות אבל תועלת לא תיצא מזה.

אם וכאשר תהיה הקבוצה מנוהלת ע"י האוהדים הדבר הראשון שצריך לעשות לדעתי הוא ליצור הסכם או להתאחד (כמובן שתחת השם מכבי נתניה וסמל היהלום) עם בית"ר נס טוברוק.

כבר שנים שהקבוצה הזאת גונבת את כל הכישרון מהעיר שלנו ומייאצת אותו לחיפה/ת"א

בכל אופן כרגע זה רק באוויר אז נדבר אחרי שהנושא יתפוס יותר תאוצה

:aaa025:

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.kufsa.co.il/logos/mn.Xxx בשעה טובה ומוצלחת - התלבושת הצהובה של מכבי נתניה עברה במכס ושחקני הקבוצה צפויים לעלות איתה כבר במשחק גביע הטוטו הקרוב מול בני סכנין.

http://www.kufsa.co.il/pictures/year/07-08/uefa_2q_leiria_leg2/IMG_9912.Xxx

צהוב בוער ביציע
    צהוב את הלב מחמם
    צהוב זה חלום שמגיע
    ובנתניה יתגשם

:aaa021:

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/10
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם כבר חיכו שיחכו עוד שבוע! ואז זה יהיה מושלם.

14. eran levy Member

לא נתניה, לא קטמון ולא בית"ר משתמשים במודל הבונדסליגה.
    בבונדסליגה החוק קובע שאף אדם פרטי לא יוכל להחזיק יותר מ-49% מהמניות, כאשר יתרת 51% שייכים למועדון. אם הגישה הזו תאומץ ותחוקק אפשר יהיה לדבר על אימוץ מודל כלשהו, עד אז אנחנו מזכירים במבנה הפיננסי את הפרמייר ליג הפרועה ולא את הבונדסליגה.

15. yakov_y YNWA

מכבי נתניה ניצחה אמש (שבת) את בני סכנין 2-1 משערים של אוראל דגני ועומרי בן הרוש.