מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. alexshw Member

שיהיה לנתניה לבריאות ואני מקווה שמצבם הכלכלי ישתפר.
    בוא נגיד ששחר כבר זרק לחינם סכומים הרבה יותר גדולים. לא רואה כאן סיכון יותר מדי גדול בעסקה הזו.
    אסור להתעלם משני דברים:
    1) השוק הישראלי יחסית דל, בטח כשלא מעט שחקנים עוזבים לחו"ל.
    2) כנראה שבמועדון מכוונים חזק לזירה האירופית וזה דורש חיזוק. יש מגבלה של 5 זרים, אז אתה גם צריך להתחזק בכמה ישראלים.

צריך למצוא את האיזון בין הרצון להתחזק לקראת המשימות החשובות לרצון שלא לשלם מחירים מופקעים מדי.

זה כל העניין.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/11
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שליד המונח 'שכר לימוד' במילון צריך להופיע דיוקן של דלה ימפולסקי. 5 שנים שהוא רק הפריע לקבוצה בכל זמן שהיה על המגרש (למרות שתמיד השתדל ונתן הכל) ודווקא אחרי חצי עונה טובה שלו וכשקיימת תחושה שנקצור את הפירות בעונה הקרובה, הוא עובר למכבי חיפה.

אני מקווה שאנחנו 'מקריבים' את דלה ימפולסקי כדי להשאיר את חן עזרא, כי אם אכן כך יהיה, אז אני חושב שהנהלת הקבוצה יכולה כבר מעכשיו לקבל ציון 10 על הצורה בה התהנהלה בקיץ.

3. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אם זה לא היה ברור, אז עכשיו זה רשמי. דניאל יאמר כינס היום מסיבת עיתונאים שבה הוא הודיע שהוא מוסר את הקבוצה לידיהם של קובי בלדב וגיל לב.
    למי שרוצה לצפות במסיבת העיתונאים:
    http://sports.walla.co.il/?w=/156/1833781
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4084932,00.html

לצערי, אני לא זוכר איך קראו לקבוצה שהייתה בבעלותו לפני שהגיע למכבי נתניה, אבל נדמה לי שהיא התפרקה כמעט לגמרי עם הפסקת התמיכה שלו. נתניה לא נראית כרגע בדרך לגורל דומה, ואני תודה על כך.

4. oFiRzZz Member

קראו לה סנץ וכן ממה שהבנתי היא די התפרקה.

עוד כמה דברים... ירדן כהן חתם רשמית ל5 שנים, כאשר 50% ממכירה שלו בעתיד ילכו לנצרת עילית.

כל העניין עם ימפולסקי מעלה בי כל פעם צחוק, לחשוב שלפני חצי שנה הייתי מת שהוא יעזוב את הקבוצה שלי בשקט ועכשיו הוא כנראה הולך לשחק באלופת המדינה..

עם המכירה של ימפולסקי ומעבי אנחנו צריכים עוד שחקני סגל רחב כי לטעמי הסגל שלנו היה די דל בשנה האחרונה ולא היו מספיק אופציות מהספסל.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיון שלא חידש שום דבר, כי כבר ידענו על כל מילה שהולכת להאמר שם, אך עדיין התאכזבתי. חבל שדניאל יאמר דיבר על הפחד המונפץ שלו, שכמעט הביא אותו לשכור מאבטח עם נשק שישמור לו על הבית. לא רק שהוא עושה לקהל של מכבי נתניה נזק תדמיתי שעשוי להרתיע אנשים אחרים להשקיע בקבוצה, הוא גם מגזים לגמרי. בשום שלב הוא לא קיבל איומים מאף אוהד. הדבר החריף ביותר שהוא ספג אלה קריאות "יאמר הבייתה", כשהפועל תל אביב פירקה לנו את הצורה בקופסא ואיתי שכטר חגג עם צמד.

דניאל יאמר אמנם החזיק קבוצה בעבר, אבל בכל פעם זה היה נראה כאילו זה היום הראשון שלו בכדורגל.

6. yakov_y YNWA

הרכש החדש של מכבי נתניה, ירדן כהן, קשר אחורי או קשר התקפי?

7. מור!!! Member

התקפי לדעתי.
    מה קורה עם הסיפור של השחקן ש"אנס" ואמרו שזה דג'אני? יש שם כבר?

8. yakov_y YNWA

בסיום העונה הנוכחית, ראובן עטר אמר שמכבי נתניה תתחזק בקיץ, לא האמנתי לו באותו רגע אבל היום בהחלט אפשר להגיד שמכבי נתניה התחזקה.
    למעט קרלוס אריאס אף שחקו בכיר לא עזב, טל מעבי ודלה ימפולסקי זה שתי שחקנים טיפשים ובינונים שחצי עונה טובה לא תשפר את דעתי עליהם. במקום קרלוס אריאס הגיע שוער זר חדש לעמדת ההרכב שזה גם השינוי היחיד בהרכב, בספסל התחזקנו בשתי שחקני התקפה שלא היו לנו בעונה שעברה כך שזה חיזוק, בהגנה נביא תחליף לטל מעבי ועידו לוי חזר ויגדיל את הרוטצייה הקצרה, סה"כ למעט מגן שמאלי וקשר אחורי מחליפים לא צריך שום דבר, עמדת ההרכב כמעט ולא השתנת והתחזקנו בספסל שלא היה לנו בכלל בעונה שעברה.

הרכב: מרטינוביץ'; דגני, קרופניק, קאפורלה, בן הרוש; דג'אני, נחום, מוגרבי, עזרא; סבע, טרטאיק.

ספסל: סאלם, שומוביץ',?,?, כהן, אסור וכליבאת.

סגל:
    שוערים: מרטינוביץ', סאלם, ברוך.
    הגנה: דגני, שומוביץ', נימני, קאפרולה, קרופניק, לוי, בן הרוש,?.
    קישור: דג'אני,?, נחום, מוגרבי, עזרא, כהן, אסור, גניש, בלסטרה, ראובן.
    התקפה: טרטאיק, סבע, כליבאת, עזריה?.

נערך לאחרונה ב: ‏25/6/11
  9. oFiRzZz Member

לטעמי אנחנו עדיין צריכים להתחזק בעמדת המגן השמאלי ולהביא לפחות קשר התקפי אחד נוסף.

10. Don Joan Roman Member

אלירן דנין פנוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

yakov_y - אני חושב שגם המעבר של דלה ימפולסקי למכבי חיפה היא מכה מקצועית, כי מדובר בשחקן שהיה חלק מקבוצה שרצה יפה מאוד. אני מקווה מאוד שמאור עשור ישכיל להיכנס לנעליו ולא יתן להזדמנות לחמוק ממנו.

אני מעדיף שלא יביאו את אלירן דנין או אורי שטרית, אלא מגן צעיר ורעב. דווקא התלהבתי מהרעיון שזה יהיה שמעון הרוש, אך כנראה שמשהו במשא ומתן מול הפועל באר שבע לא צלח.

12. TariboWest Member

אם כבר קשרים הגנתיים, משהו שלא קיים בקבוצה. גם ההגנה צריכה חיזוק של בלם שלישי (עידו לוי חוזר מהרצליה?). מבחינת התקפה יש לנתניה עומק לא רע בכלל.

13. yakov_y YNWA

עידו לוי חוזר מהשאלה מהפועל הרצליה ואז יהיו לנו שלושה בלמים בסגל כשגם אוראל דגני ועומרי בן הרוש המגנים יכולים לשחק כבלמים ועושים את זה מצוין.

בקשר לעידו לוי, לפני שנתיים הייתי מגיע כל שבת בבוקר למשחקי הבית של קבוצת הנוער והוא נורא הרשים אותי, שחקו הגנה מצוין שקשה לעבור, אגרסיבי, מהיר, חזק, גבוה עם משחק ראש מצוין, הוא כבש לא מעט שערים מנגיחות בנוער. אני בטוח שמצפה לו עתיד וורוד, תזכרו את מה שאני אומר.

14. kfiros Member

נתניה פתחה היום את האימונים רשמית.

לדעתי הגדולה של הקבוצה הזו השנה היא הישארות של הסגל מהשנה שעברה כמעט בשלמותו.
    מעבר לזה, ההתקפה שלה קיבלה חיזוק מאוד מאוד משמעותי.. ירדן כהן שהגיע מנצרת עילית לאחר שהשאיר אותה בליגה השנייה במו ידיו. שחקן נבחרת צעירה עם המון כישרון והרבה עתיד. מוחמד כליבאת, גם הוא במקור מנצרת עילית יכול מאוד לשדרג את ההתקפה של נתניה, למרות שבסופו של דבר הוא יחזור למכבי חיפה.

15. oFiRzZz Member

הייתי היום באימון פתיחה, להערכתי 150-200 אוהדים. היו אבוקות רימוני עשן וכו'..
    הייתה אווירה טובה ומפה מתחילה לה הדרך לעוד עונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx