מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה כיף לדעת שהשחקן החשוב ביותר מהעונה האחרונה נשאר. עם יד על הלב, לא חשבתי שהוא ישאר. התשובות שלו בכל ראיון וגם פה באייסוקר היו כאלה שהשאירו פתח מילוט, אבל מה זה חשוב עכשיו? קובי דג'אני נשאר צהוב לעוד 4 שנים. עכשיו נותר לקוות שיתר השחקנים יבינו שהספינה לא שוקעת וישארו אף הם.

לא ראיתי את ירדן כהן ואין לי בעיה שיביאו אותו, אבל רק לא בהשאלה. חוץ מזה, שהחלוץ האחרון שהגיע אלינו מהפועל נצרת עילית השאיר לי חתיכת צלקת.

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/w-248/949483-18.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/11
  2. gilad16 Member

אני מרוצה מהצעדים האחרונים. הארכת החוזה לדג'אני מבטיחה שהוא ישאר או ימכר בסכום שראוי לשחקן ברמתו. השוער שהגיע עדיף על מרבית האופציות שיש כיום בשוק המקומי והחוזה הוא ל-3 שנים שזו מחשבה נכונה.

ירדן כהן? אחרי שקראתי עליו פה באמצע העונה ראיתי אותו במספר משחקים והוא באמת שחקן עם פוטנציאל. אבל אני מצטרף ליהלום הצהוב בתקווה שאם יגיע שזה לא יהיה בהשאלה.

להביא בלם זר ברמה עכשיו ואני בכלל יהיה מרוצה.

3. oFiRzZz Member

עוד כמה חדשות טובות -
    אחמד סבע חתם בקבוצה ל3 שנים הקרובות.
    התנהלות מצוינת של ההנהלה עד עכשיו, כשמגיע אז מגיע.

בנוסף, סוכם עם נצרת עילית על השאלת ירדן כהן ל3 שנים תמורת 125 אלף דולר שבסיומן תהיה לנתניה האופציה לרכוש אותו.

נקווה שהמגמה תמשיך ונראה השבוע עוד שחקנים כמו ניר נחום וקרופניק סגורים בקבוצה.

4. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

סבע בן 31, אני לא בטוח שמדובר בהחלטה נכונה להחתים אותו לשלוש שנים נוספות, לא רואה אותו משחזר את השנתיים האחרונות שלו בנתניה.

5. Don Joan Roman Member

גם אם ישחזר עונה אחת טובה וב2 יהיו חלוץ טוב שעולה מהספסל ויודע לכבוש מספר שערים. מכריעים זה יהיה טוב למכבי נתניה

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כמו להביס את שגרת העבודה המפרכת בידיעה שאחמד סבע חתם על חוזה ל-3 שנים במכבי נתניה. אני שמח לגמרי שהצלחנו להשאיר עוד בורג חשוב במערכת שהייתה לנו בעונה החולפת.
    גם השאלתו של ירדן כהן ל-3 שנים, עם אפשרות לרכוש אותו בסיומן, היא צעד מבורך.

יכול להיות שהקרחת התחיל לדעת איך עושים את זה נכון? אחרי השדרוג של התלתלים, אני מאמין להכל.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/11
  7. gilad16 Member

אמנם השאלה, אבל השאלה לשלוש שנים עם אופציה. מרוצה מאוד גם מהארכת החוזה של סבע, זה לא שיש לנו יותר מדי חלוצים בסגנון המשחק שלו וכל רכישה תהייה הימור.

8. מור!!! Member

לגבי שמעון הרוש שאמור להצטרף:
    הוא באמת אמור להגיע בהשאלה אבל אני מקווה שבסיכום עם ב"ש במידה והוא יגיע תיהיה אפשרות לרכוש אותו במחיר די נמוך כי הוא שחקן בעל כישרון גדול מאוד ועוד נשמע עליו
    לגבי דג'אני:
    לא משנה עוד איזה שחקן יביאו העונה או מה יקרה עם המועדון זאת הבשורה הכי טובה שתיהיה לנו חוץ משירכוש אותנו רוכש.

9. yakov_y YNWA

מכבי נתניה רוצה להחתים את איבן סטויאנוב

http://www.one.co.il/Cat/Articles/Article....&tableid=1&bz=8

לדעתי, ספין של הסוכן שלו למרות שאני ישמח אם הוא יגיע, יש לו נתונים ממש מרשימים בפוטבול מנג'ר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

לנושא אחר.
    אני מאוד מודאג מכך שראובן עטר בונה על עומרי בן הרוש כבלם ולא כמגן שמאלי ואני מודאג עוד יותר מכך שלא יגיע בלם בקיץ.
    יש לי הרגשה שיגיע מגן שמאלי ועידו לוי יחזור מהשאלה. אני מאוד מקווה שזה לא נכון.

זה קו ההגנה שצריך להיות לנו בעונה הבאה:
    - בן הרוש - חדש - קאפורלה - דגני -
    - חדש - לוי - קרופניק - שומביץ'/נימני -

10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא היחידי שרוצה לראות את עמרי בן הרוש כמגן שמאלי ויצא לי לשמוע מחברים שהיו רואים אותו בקבוצת הנוער שהוא מגן שמאלי טוב מאוד, אבל כשאני מסתכל על הופעותיו כבלם, אני מהופנט. הוא תותח וזו רק העונה הראשונה שלו שהוא באמת שחקן משמעותי ועונה שנייה בסך הכל. אולי אני סתם אומר דברים באויר, כי לא יצא לי לראות אותו משחק כמגן שמאלי בנוער, אבל אם לשפוט לפי העונה האחרונה, עמדת הבלם תפורה עליו.

נראה לי שהידיעה שהבאת היא סתם המצאה. אם כבר שחקן זר, אז שיבוא לעמדה שאנחנו באמת צריכים בה חיזוק. לא בעמדה העמוסה ביותר בקבוצה.

11. gilad16 Member

גם עם בן הרוש כבלם, אני חושב שהוא טוב בעמדה, אני רוצה עוד בלם. לסמוך על קאפורלה זה הימור גדול, גם כי הוא לא משהו מיוחד וגם בגלל שהוא חצי עונה פצוע. בלם זר נוסף ומקסימום שתהייה רוטציה או שבן הרוש יזוז שמאלה!

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

קובי דג'אני נעצר בחשד לאונס בחורה בשנות ה30 לחיה

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מהיכן ההוכחה שזה אכן הוא?

14. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מקורות מאוד אמינים
    חכה שיוסר צו איסור פרסום על השם ותראה
    וכמו שקורה בארץ הצו יוסר מהר מאוד.

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אכן הוא.