מכבי נתניה 2010/11: דג'אני וסבע האריכו את חוזיהם

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏9/7/10.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט מאוד. יחס השערים שלנו הוא 7+ ויחס השערים של בני יהודה הוא 4+. במידה וננצח, אז מין הסתם יחס השערים שלנו ישתפר בלפחות 1+ ושלהם ידרדר בלפחות 1-.

2. yakov_y YNWA

אני לא זוכר את עצמי מאוכזב כל כך מהפסד, פשוט נקרע לי הלב עם ההפסד הזה.
    מכבי חיפה הייתה טובה יותר אבל עלייה לגמר לא הייתה כל כך רחוקה מאיתנו, היינו יכולים לנצח את המשחק הזה עם 50% מהיכולת שלנו בתקופה האחרונה.
    ניר נחום פשוט שחקו יוצא מן הכלל, כיף לראות אותו משחק, אני מאוהב בשחקו הזה. קובי דג'אני וניר נחום זה מרכז השדה הכי טוב בליגה, ללא ספק, אני מאוד מקווה שראובן עטר ייתן לניר נחום לשחק רק במרכז השדה ולא באגף.

מחר אני יגיע לקופסא ובשבוע הבא אני גם יגיע לבלומפילד (מה זה ל"ג בעומר?!), רק כדי להנות ולהגיד תודה לילדים האלה, עונה חלומית!

3. oFiRzZz Member

לא יודע עד כמה זה רציני, אבל הרגע ב"קבלת שבת" פרימו אמר שקובי בלדב אמר לו שקובי דג'אני ואריאס סגורים בנתניה לעונה הבאה. אמן אמן אמן!

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מתאר לעצמי שאם משה פרימו אומר דבר שכזה, אז הוא לא אומר סתם. עם זאת, עדיף לחכות להודעה מהאתר הרשמי (שבזמן האחרון הוא פחות עדכני) ורק אז לשמוח.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה דגשים לאחר התבוסה המשפילה לבני יהודה:

א. חבל מאוד שזה מה שנזכור מהעונה הזו - הפסד משפיל ומבזה של 4-0 ביתי, במשחק שהיינו צריכים לעלות ולטרוף את הדשא כדי להוכיח שמגיע לנו מקום באירופה. לצוות המקצועי והשחקנים מגיעיות מחמאות רבות על העונה שהם עשו, אבל היום הם השאירו כתם גדול על כל מה שהשיגו העונה. זה לא היה חייב להסתיים עם נצחון, אבל בטח שלא בכזו תבוסה.

ב. חן עזרא, מאז חזר מהפציעה, לא מספק את הסחורה. מילא, שהוא מסורבל ופחות חד בפעולות שלו, אבל איפה התשוקה להוכיח שהמקום שלך בהרכב? אפשר להחמיא ליתר השחקנים עד מחר, אבל במצב שבו כולם כשירים ולחן עזרא אין מקום בהרכב, זה אומר רק על חן עזרא, עם כל הכבוד לשחקנים האחרים. בין אם זה יהיה אצלנו ובין אם זה יהיה בקבוצה אחרת, בעונה הבאה הוא יצטרך לבוא עם אנרגיות חדשות.

ג. היום לא רק הפסדנו את אירופה, אלא הפסדנו כסף שיכל לעזור לנו מאוד בהכנות לעונה הבאה.

ד. זה נראה כאילו לא משנה איזו קבוצה תהיה לנו - כוכבים, מבוגרים, אפורים, יציבים, צעירים, תוססים - תמיד כשיבוא קהל רב יותר מהממוצע, הקבוצה תמצא את הדרך להפסיד. זה לא רק היום. זה כבר הרגל מגונה של שנים. לא מובן מדוע זה קורה.

6. alexshw Member

לא צריך להגזים. הפסד כזה מן הסתם לא נעים, אבל זה לא גורע ולו באלפית אחוז מהעונה הנפלאה שלכם ושל עטר.
    אל תשכח שאנחנו נמצאים בביצת הכדורגל הישראלי. קשה לשחק שני משחקים בשבוע מול יריב ששיחק פעם אחת. ירידות מתח וכו'.
    בסך הכל אתם לא הראשונים שזה קורה להם.

ננסה לעזור לעטר ונתניה להשיג מקום באירופה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/11
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה היתה תגובת הקהל בסיום המשחק?

8. oFiRzZz Member

הקהל מחא כפיים.
    גם במצב של 3-0 הקהל שר שירים ועודד (ואפילו שר "האימפריה עוד תחזור" שזה שיר ששרים רק אחרי נצחונות \ הישגים כלשהם כמו אחרי התיקו מול חיפה והעליה לפליאוף העליון ).
    אני משער שאם היינו מפסידים ככה אמצע העונה הם היו מקבלים שריקות בוז אבל במצב הזה אחרי שהם הוציאו מים מסלע העונה הזאת, נשאר רק למחוא כפיים גם אחרי השפלה שכזו.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/11
  9. מור!!! Member

תגובה שלי מפורום הקופסא בנוגע לחן עזרא:

"לדעתי חן עזרא צריך למכור אותו בכל מחיר שהפועל או מכבי חיפה יביאו לנו...
    מאז שהוא נכנס לכותרות של לעבור לקבוצה גדולה הוא לא משחזר את היכולת של תחילת העונה ונראה כאילו הוא עושה טובה,השחקן הכי חלש בקבוצה מאז שהוא חזר מהפציעה ומאז כל הדיבורים עליו.
    שלום שיילך לא צריכים שיעשו טובות! ללבוש את המדים של נתניה זאת זכות ולא חובה!"

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת? דווקא בחודשיים וחצי האחרונים שהוא לא היה, נתניה רצה יפה מאוד. מה שטוב בנתניה זה שהם קבוצה. אני מקווה מאוד שיצחק תשובה ייקח את הקבוצה מיאמר, ועוד עם זה שיש איצטדיון שמתקרב, אני מאוד מקווה שזה יקרה. מגיע לנתניה בעלים טוב ותומך ותשובה שהיה היום עם הנכדים לבושים במדי הקבוצה יכול לעשות לה טוב, מה גם שאם כמו שאתם אומרים כל היציע מחא כפיים זה אולי יכול לשנות את הגישה שלו שפעם האו אמר שהאוהדים היו כפויי טובה כלפיו. נתניה לא צריכה תקציב של 100 מיליון בדיוק כמו שאף קבוצה לא צריכה, ב-30 מיליון הם בוודאות קבוצת צמרת, ב-40 מיליון גג הם נאבקים על אליפות, התקציב שלהם השנה זה 18 מיליון.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/11
  11. yakov_y YNWA

אני לא מתייחס ברצינות לאתר "ONE" ולאתר "הקופסא" אבל הם כל כך פתטיים.
    אתר "ONE" דיווח על 2,500 צופים ואתר "הקופסא" דיווח על 3,000 צופים במשחק אתמול. אתרים כל כך הזויים, באמת הם חושבים שיותר מחצי איצטדיון היה ריק?! שער 1 היה מלא, שער 2 היה יותר מחצי מלא, גם שער 4 היה יותר מחצי מלא, שער 5 של אוהדי בני יהודה היה גם כן מלא.
    אתמול היו בקופסא לא פחות מ-4,000 צופים, אני מוכן לחתום על זה.

אתמול, הבנתי סופית שאין לנו יותר קהל גדול.
    בתקופה של דניאל יאמר לא הגענו בכמויות וגם בעונה הנוכחית אנחנו לא מגיעים. אתמול ציפיתי לקהל גדול יותר לאור מה שעשתה ההנהלה אבל שוב נכשלנו.
    איך יש לנו עדיין אוהדים שחושבים שיש לנו אותה כמות אוהדים כמו הפועל תל אביב?!

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

yakov_y - מצד אחד, אתה קוטל את התקשורת על נתונים כוזבים. מצד שני, אתה קוטל את הקהל כאילו באמת הכמות שמצויינת בתקשורת נכונה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    אני חושב שאתמול היו קרוב ל-5K צופים. בשערים 1-2 היו 3.5K, בשער 4 היו למעלה מ-500 ואותו הדבר לגבי שער 5, שאכלס את אוהדי בני יהודה.
    חוץ מזה, שידוע שהקהל של מכבי נתניה הוא קהל של מצבי רוח. נצחון בחצי גמר והיינו משתלטים גם על היציע של בני יהודה.

לא חושב שנכון להשוות את העונה הנוכחית לעונות עם דניאל יאמר. העונה חל גידול משמעותי במספר הצופים שהגיעו למשחקים ואני צופה שבעונה הבאה הוא ימשך (אם בסיס שלד השחקנים ישאר) ובכניסה לאצטדיון החדש אף יגיע לנקודת רתיחה. השיא עוד לפנינו.

13. oFiRzZz Member

יש לנו הרבה אוהדים, אין לי ספק בכך.
    הבעיה שחלקם הגדול לא מנתניה בכלל וגם אלו שמנתניה אוהדי כורסא.
    גם אני התאכזבתי העונה מהקהל (חוץ מחצי הגמר כמובן שבא המון קהל).

דרך אגב לא צריך להתיחס לאתרים האלה כי הם בודקים את כמות הקהל בתחילת המשחק.
    ומנסיון, חלק גדול מהקהל מגיע בסביבות דקה 5-10 (בגלל השערים העלובים בכניסה), שלא נדבר על הקהל הדתי שמגיע הרבה פעמים במחצית כמו שקרה במשחק האחרון.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שחשוב זה שלנתניה יהיה בעלים ושהיא לא תחיה מהיד אל הפה. אם בקיץ שוב לא יהיה בעלים, זה יהיה כישלון של העומדים בראש נתניה ושל העמותת אוהדים ששמה לעצמה מטרה גם למצוא בעלים וגם להיות חלק מהבעלות.

15. oFiRzZz Member

אני מאוד מקווה שיבוא משקיע, אפילו כזה שרק ישים כסף בשביל לשמור על הסגל הנוכחי.
    אם לא יבוא אחד כזה, בעצם כל מה שעשינו העונה הלך לפח.
    הסגל של נתניה הוא סגל כשרוני שבעוד שנתיים - שלוש עם עוד תוספות פה ושם של שחקנים יכול להתמודד בצמרת הגבוהה ואני לא מגזים.
    תשובה בא למשחק עם הנכדים שלו.. אני מקווה שיש להם השפעה עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx